Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Έλα ρε Μπάνε τι ασχολείσαι να πούμε; Γάμα το να πάει στα κομμάτια αφού βλέπεις ότι δεν...
Dont feed the trolls
Dont feed the trolls
Από την αρχή φανταζε ουτοπικο να έχεις έτοιμο ρόστερ πριν τις 21 Ιουνίου.Καμια ομάδα στον κόσμο δεν το έχει καταφέρει.Μεχρι στιγμής πάμε καλά στο θέμα των εγκαιρων αφιξεων.Βασικο να έρθει κυρίως ο τερματοφυλακας πριν τις 21.
-
makispaspartou
Έχει αναφερθεί από κάποιον αρμόδιο ότι δεν υπολογίζονται Μουργκ και Τέιλορ??ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Έχει αναφερθεί από κάποιον αρμόδιο, ότι δεν υπολογίζεται ο Ζαμπα στους 24 πχ του ρόστερ??makispaspartou έγραψε:Ζαμπά Μουργκ και Τέιλορ δεν υπολογίζονται , ίσως και ο Τσόλακ.
Ο Ελ Καντουρί αποτελεί ερωτηματικό.
Μπίσεσβαρ δε θεωρώ ότι θα ανανεώσει με μονοετές συμβόλαιο θα ψαχτεί για κανένα διετές σε καμιά Ολλανδία,
Άρα έχουμε Ζίβκοβιτς , Κουλιατά που παίζει 10 και αριστερά, Ρικάρντο 10 και υπό προϋποθέσεις και πλάγια και το ερωτηματικό Ελ Καντουρί. Θέλουμε σίγουρα δύο πλάγιους και ένα δεκάρι.
Με τις λέξεις παίζεις? Προφανώς και σχολιάζουμε με βάση τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που είναι κοντά στην ΠΑΕ.
-
makispaspartou
Από τα ρεπορτάζ όλων των δημοσιογράφων που ασχολούνται με ΠΑΟΚ βγαίνει ότι Μουργκ , Τέιλορ και Ζαμπά είναι εκτός πλάνων. Για Μπίσεσβαρ αν διαβάζεις γράφω τι πιστεύω.abc_o_ karpouzas έγραψε:ρε μακη...makispaspartou έγραψε:Ζαμπά Μουργκ και Τέιλορ δεν υπολογίζονται , ίσως και ο Τσόλακ.
Ο Ελ Καντουρί αποτελεί ερωτηματικό.
Μπίσεσβαρ δε θεωρώ ότι θα ανανεώσει με μονοετές συμβόλαιο θα ψαχτεί για κανένα διετές σε καμιά Ολλανδία,
Άρα έχουμε Ζίβκοβιτς , Κουλιατά που παίζει 10 και αριστερά, Ρικάρντο 10 και υπό προϋποθέσεις και πλάγια και το ερωτηματικό Ελ Καντουρί. Θέλουμε σίγουρα δύο πλάγιους και ένα δεκάρι.
αυτα που λες απο που προκυπτουν??
το ποιοι και εαν υπολογιζονται.....για το ερωτηματικο και για τον αφανα....
ξερεις κατι 'η ετσι θελεις να πιστευεις οτι ισχυει
- abc_o_ karpouzas
κανενας αρδ δεν ειναι κοντα στην παε...
οπως εμεις ετσι και αυτοι κανουν υπολογισμους...
εαν καποιος ξερει κατι ...δυσκολα ...να το βγαλει προς τα εξω γιατι θα φαει ακυρο και δεν θα ρισκαρει να ...χασει ...το πραγματικα δυνατο θεμα...
οπως εμεις ετσι και αυτοι κανουν υπολογισμους...
εαν καποιος ξερει κατι ...δυσκολα ...να το βγαλει προς τα εξω γιατι θα φαει ακυρο και δεν θα ρισκαρει να ...χασει ...το πραγματικα δυνατο θεμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 14 Ιουν 2022, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
Ναι αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρωποφάγους.Geor1926 έγραψε:Από την αρχή φανταζε ουτοπικο να έχεις έτοιμο ρόστερ πριν τις 21 Ιουνίου.Καμια ομάδα στον κόσμο δεν το έχει καταφέρει.Μεχρι στιγμής πάμε καλά στο θέμα των εγκαιρων αφιξεων.Βασικο να έρθει κυρίως ο τερματοφυλακας πριν τις 21.
Είπε κάτι και δεν έγινε. Ποιός μποτο, τον πουλο... Δεν ήρθε το εξτρέμ στις 21/6 ήρθε στις 30/6...
Κάθε μέρα μετά τις 21 θα είναι εφιαλτική εδώ μέσα.
- abc_o_ karpouzas
οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
η αποψη μου ειναι και θα ειναι παντα υποκειμενικη ...
ο ΠΑΟΚ καθε χρονο εχει στοχο την υψηλοτερη θεση σε οποια διωργανωση και να αγωνιζεται και με οτι ροστερ...μαθαμε και ...αγλικα... και να εχει...
σε καλυψα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 14 Ιουν 2022, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Λοιπόν κούρασε αυτό το περί γκρίνιας και καταστροφολογίας. Θέλω να ανεβάσετε ένα ποστάρισμα κάποιου που λέει στα σοβαρά να φύγει ο Μπότο. Γιατί έχετε γεμίσει το τόπικ με ποσταρίσματα περί των κακών οπαδών που τα βλέπουν όλα μαύρα. Θα μιλήσω για μένα και θα πω ότι οποιαδήποτε κρίση κάνω είτε αφορά παίκτη είτε αφορά γενικότερα την ομάδα το κάνω γιατί την κρίνω βάση των στόχων που θέτει κάθε χρόνο. Και αυτοί είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαική πορεία. Ε όπως και πέρσι επειδή φαινόταν το πράγμα έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ αν κινηθεί μόνο σε επιλογές τύπου λαχείων δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα. Αυτό είναι προφανές και όσοι δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν κατά τη γνώμη μου. Αν πάλι ορισμένοι φαντάζονται έναν ΠΑΟΚ να παλεύει με κούλα, βάζελο και ρούλη για δεύτερη θέση είκοσι βαθμούς πίσω από γαύρο τότε ναι δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια. Τέλος αν και εφόσον η διοίκηση βγει και επαναπροσδιορίσει τους στόχους τότε θα μιλήσουμε εκ νέου από άλλη βάση. Τελευταίο οφτόπικ..
Asimos έγραψε:Έλα ρε Μπάνε τι ασχολείσαι να πούμε; Γάμα το να πάει στα κομμάτια αφού βλέπεις ότι δεν...
Dont feed the trolls
Όχι Γιώργο, θέλω να είμαι δίκαιος,έκανα λάθος.
Πραγματικά δεν θυμόμουν ότι είχε δηλώσει ακριβή ημερομηνία.
Να πω την αλήθεια μου κάνει απίστευτη εντύπωση και περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια.
-
makispaspartou
Κι εγώ είμαι 38 και τον παρακολουθώ από τα δέκα. Προφανώς και όλοι όσοι είμαστε ΠΑΟΚ θέλουμε πάντα να είναι πρώτος. Επίσης δε θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν τα καταφέρει. Μου αναφέρεις τα αυτονόητα. Για να εκφράσεις γνώμη όμως περί του σχεδιασμού του ρόστερ πρέπει να ξέρεις και βάση ποιων στόχων το κρίνεις. Αν το δούμε όπως εσύ τότε δε μας νοιάζει και τίποτα.abc_o_ karpouzas έγραψε:οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
ο ΠΑΟΚ καθε χρονο εχει στοχο την υψηλοτερη θεση σε οποια διωργανωση και να αγωνιζεται και με οτι ροστερ...μαθαμε και ...αγλικα... και να εχει...
σε καλυψα??
-
makispaspartou
Κι εγώ είμαι 38 και τον παρακολουθώ από τα δέκα. Προφανώς και όλοι όσοι είμαστε ΠΑΟΚ θέλουμε πάντα να είναι πρώτος. Επίσης δε θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν τα καταφέρει. Μου αναφέρεις τα αυτονόητα. Για να εκφράσεις γνώμη όμως περί του σχεδιασμού του ρόστερ πρέπει να ξέρεις και βάση ποιων στόχων το κρίνεις. Αν το δούμε όπως εσύ τότε δε μας νοιάζει και τίποτα. Όποιον και να φέρουν ΠΑΟΚ θα είμαστε.abc_o_ karpouzas έγραψε:οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
σε καλυψα??
- abc_o_ karpouzas
την γνωμη μου την εχω πει λιγες φορες και δεν υπαρχει λογος να την επαναλμβανω....makispaspartou έγραψε:Κι εγώ είμαι 38 και τον παρακολουθώ από τα δέκα. Προφανώς και όλοι όσοι είμαστε ΠΑΟΚ θέλουμε πάντα να είναι πρώτος. Επίσης δε θα αλλάξουμε ομάδα αν δεν τα καταφέρει. Μου αναφέρεις τα αυτονόητα. Για να εκφράσεις γνώμη όμως περί του σχεδιασμού του ρόστερ πρέπει να ξέρεις και βάση ποιων στόχων το κρίνεις. Αν το δούμε όπως εσύ τότε δε μας νοιάζει και τίποτα. Όποιον και να φέρουν ΠΑΟΚ θα είμαστε.abc_o_ karpouzas έγραψε:οσον αφορα εμενα φιλε μακη τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθω ουσιαστικα απο το 1973 μετα το 1-1 με τον αγιαξ και θυμαμε που τρεχαμε ...τσακαλοπαρεα ...8-12..χρονων μεσα στα στενα της επταλοφου και φωναζαμε...makispaspartou έγραψε:Μία απλή ερώτηση σε nickname όπως ΚΩΣΤΑΣ, καρπουζάς και σία... Καταλαβαίνουν αυτοί. Τι στόχο πιστεύετε ότι έχει φέτος ο ΠΑΟΚ?
σε καλυψα??
δεν μπορει να γινει καμμια συζητηση απο την στιγμη που...ολοι εμεις...εδω μεσα που σχολιαζουμε εχουμε παντα καλυτερη και ποιο ποδοσφαιρικα εμπειρη γνωμη απο τον καθε αθλητικο διευθυντη και απο τον καθε προπονητη που βρισκοντε σε θεση οδηγου στην ομαδα...
τελος ..εδω μεσα μονο χαβαλε και κουβεντες καφενειου εχουν ...νοημα...
Τελικά η μεταγραφική περίοδος έχει καταντήσει να είναι η χειρότερη περίοδος για τον οπαδό κάθε "μεγάλης" ομάδας απο τα μικρομεσαία και κάτω πρωταθλήματα.
Πρέπει , δυστυχώς, να αντιληφθούμε, ότι το πρωτάθλημα μας δεν είναι επιλογή για τους ξένους αθλητές, τα λεφτά που κυκλοφορούν δεν μπορεί και δεν θέλει να τα δώσει κανένας ιδιοκτήτης, οπότε, εφόσον πάση θυσία θέλουμε "μεγάλα" ονόματα, αναγκαστικά θα περιμένουμε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, όταν τα ονόματα αυτά θα είναι ακόμη στο ράφι.
Κάτι σαν τη λαϊκή, που άλλες τιμές έχει στις 07:00 και άλλες στις 14:30 ( και για όποιον έχει δει την, σχετικά μέτρια, ταινία "Η πλατφόρμα").
ΟΙ δημοσιογράφοι , που αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι προκαλούν την δυσαρέσκεια του κόσμου απο την ονοματολογία, συνεχίζουν μεν την ακατάσχετη παπαρολογία, αλλά με πληροφορίες που "έρχονται " από το εξωτερικό, με "φήμες", ενδιαφέρον και "κοίταξε" κτλ κτλ.
Ρεαλιστικά τι πιθανότητες υπάρχουν να έρθει ο Μπαλντε και ο κάθε Μπαλντέ ( στα 28 του και με προϋπηρεσία σε Ιντερ, Λάτσιο κτλ), αν δεν έχει φτάσει ημερομηνία 42 Αυγούστου και δεν πήρε την πρόταση που περιμένει την τελευταία στιγμή από την Τουρκία.
Ακόμη πιο ρεαλιστικά, με ιδιοκτήτη Ελληνο- Ρώσο ( υπό τον φόβο και πιθανών ατομικών κυρώσεων ) , στο ασφυχτικό οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, στο πολιτικό περιβάλλον της Ελλάδας ( που ευνοεί μία ομάδα και στην καλύτερη θα σου πετάξει ένα ξεροκόμματο) και με κόσμο που όχι μονο δεν στηρίζει την ομάδα αλλά της έχει γυρίσει την πλάτη ( τα νούμερα που κυκλοφόρησαν με τα εισιτήρια είναι αδιάψευστα), το να γκρινιάζουμε μόνο καλό δεν κάνει.
Μπαίνεις να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαζέψεις καμιά είδηση και βλέπεις μόνο γκρίνια που 14 Ιουνίου δεν έχουμε κλείσει κανέναν απο τους ελευθέρους παίχτες που κάνουν παρέλαση σε όλα τα πρωταθλήματα της Α΄ κατηγορίας (το transfermarkt προφανώς το ξέρει και ο Μπότο και ο κάθε Μπότο, αλλά τελικά και αυτό μόνο κακό κάνει, με τις φρούδες ελπίδες των ελεύθερων ).
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει κάποτε στην Ελλάδα ερχόταν ονόματα που πλέον θα έρθουν αποκλειστικά για διακοπές, στην Μύκονο και μόνο.
Συγνώμη αν κούρασα, αλλά η γκρίνια που υπάρχει δεν έχει προηγούμενο.
Πρέπει , δυστυχώς, να αντιληφθούμε, ότι το πρωτάθλημα μας δεν είναι επιλογή για τους ξένους αθλητές, τα λεφτά που κυκλοφορούν δεν μπορεί και δεν θέλει να τα δώσει κανένας ιδιοκτήτης, οπότε, εφόσον πάση θυσία θέλουμε "μεγάλα" ονόματα, αναγκαστικά θα περιμένουμε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, όταν τα ονόματα αυτά θα είναι ακόμη στο ράφι.
Κάτι σαν τη λαϊκή, που άλλες τιμές έχει στις 07:00 και άλλες στις 14:30 ( και για όποιον έχει δει την, σχετικά μέτρια, ταινία "Η πλατφόρμα").
ΟΙ δημοσιογράφοι , που αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι προκαλούν την δυσαρέσκεια του κόσμου απο την ονοματολογία, συνεχίζουν μεν την ακατάσχετη παπαρολογία, αλλά με πληροφορίες που "έρχονται " από το εξωτερικό, με "φήμες", ενδιαφέρον και "κοίταξε" κτλ κτλ.
Ρεαλιστικά τι πιθανότητες υπάρχουν να έρθει ο Μπαλντε και ο κάθε Μπαλντέ ( στα 28 του και με προϋπηρεσία σε Ιντερ, Λάτσιο κτλ), αν δεν έχει φτάσει ημερομηνία 42 Αυγούστου και δεν πήρε την πρόταση που περιμένει την τελευταία στιγμή από την Τουρκία.
Ακόμη πιο ρεαλιστικά, με ιδιοκτήτη Ελληνο- Ρώσο ( υπό τον φόβο και πιθανών ατομικών κυρώσεων ) , στο ασφυχτικό οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, στο πολιτικό περιβάλλον της Ελλάδας ( που ευνοεί μία ομάδα και στην καλύτερη θα σου πετάξει ένα ξεροκόμματο) και με κόσμο που όχι μονο δεν στηρίζει την ομάδα αλλά της έχει γυρίσει την πλάτη ( τα νούμερα που κυκλοφόρησαν με τα εισιτήρια είναι αδιάψευστα), το να γκρινιάζουμε μόνο καλό δεν κάνει.
Μπαίνεις να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαζέψεις καμιά είδηση και βλέπεις μόνο γκρίνια που 14 Ιουνίου δεν έχουμε κλείσει κανέναν απο τους ελευθέρους παίχτες που κάνουν παρέλαση σε όλα τα πρωταθλήματα της Α΄ κατηγορίας (το transfermarkt προφανώς το ξέρει και ο Μπότο και ο κάθε Μπότο, αλλά τελικά και αυτό μόνο κακό κάνει, με τις φρούδες ελπίδες των ελεύθερων ).
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει κάποτε στην Ελλάδα ερχόταν ονόματα που πλέον θα έρθουν αποκλειστικά για διακοπές, στην Μύκονο και μόνο.
Συγνώμη αν κούρασα, αλλά η γκρίνια που υπάρχει δεν έχει προηγούμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pk77 την Τρί 14 Ιουν 2022, 11:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Παντως τις τραγικές μεταγραφικές επιλογές των 2 τελευταίων ετών δεν τις έκανα ούτε εγώ, ούτε ο Μάκης, ούτε εσύ φίλτατε μου καρπουζα.
Αυτοί που έχουν "γνώσεις" επί του θέματος τις έκαναν.
Να τα λέμε και αυτά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοί που έχουν "γνώσεις" επί του θέματος τις έκαναν.
Να τα λέμε και αυτά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk