2-3Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ πες μας αν περιμένουμε κάνα αεροπλάνο στα κοντά; :p
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Εδώ μέσα δεν πιάνει κανένας εξορκισμός.prist64 έγραψε:δεν προλαβαινω να κανω κανα εξορκισμο
Χορεύει ο διάβολος
Δωσε καμια ινφο παραπανω πατερ μου...prist64 έγραψε:2-3Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ πες μας αν περιμένουμε κάνα αεροπλάνο στα κοντά; :p
Ελεησε το ποιμνιο σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Τι εγινε με τον Βιερινια?..
Ρε τι διαβαζουμε ρεεεε!!!!!
....ελεος ρε...τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις!!!!
Λιγη ντροπη ρεεε!!!
....Ρε φιλε ποσο χρονων εισαι??
Λιγη ντροπη ρεεε!!!
Εγω ειμαι ο ψυχομανης Νετο;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αυτός ο φυτίλιας μπαίνει και γράφει για να το κάνει φυτίλι το φόρουμ
Μπουρλότο
Και ο άλλος ο ψυχομάνης
Τι απόφαση να πάρει η Γκόριτσα;john4serres έγραψε:15/6 αναμένεται η Γκόριτσα να πάρει οριστική απόφαση για τον Κοτάρσκι.
1Μ θα τον πάρει από τον Άγιαξ (που είναι το buy out του δανεισμού) και 2Μ θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Γκόριτσα, για να τον πάρει.
Και μόνο που μπήκε ο Μπότο σε αυτή τη διαδικασία, δείχνει πόσο πολύ πιστεύει σε αυτόν τον τερματοφύλακα.
Αν τον παίρναμε απευθείας από τον Άγιαξ, λίγο δύσκολο να τον παίρναμε κάτω από 3Μ.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Σε ελεύθερη μετάφρασηpsykoman έγραψε:Εγω ειμαι ο ψυχομανης Νετο;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αυτός ο φυτίλιας μπαίνει και γράφει για να το κάνει φυτίλι το φόρουμ
Μπουρλότο
Και ο άλλος ο ψυχομάνης
![]()
![]()
![]()
Εδω γιατι το εκανα μπουρλοτο Νετο μου;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Σε ελεύθερη μετάφρασηpsykoman έγραψε:Εγω ειμαι ο ψυχομανης Νετο;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αυτός ο φυτίλιας μπαίνει και γράφει για να το κάνει φυτίλι το φόρουμ
Μπουρλότο
Και ο άλλος ο ψυχομάνης
![]()
![]()
![]()
Μετανοείτε...prist64 έγραψε:2-3Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ πες μας αν περιμένουμε κάνα αεροπλάνο στα κοντά; :p
Δεν τα έμαθες; Παίζει γιατί είναι κολλητός του ΓιώργηΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τι εγινε με τον Βιερινια?..
Λιγη ντροπη ρεεε!!!
Ανταλάσσουν info για το καλύτερο έλαιο για μούσια...
Εμείς θα σας τα λέμε;
Έλα, εντάξει κι εσύ, μπερδεύτηκε το παιδί ποιος είναι με ποιον. Έτσι όπως έχει γίνει το τόπικ...psykoman έγραψε:
Εδω γιατι το εκανα μπουρλοτο Νετο μου;
- invincible
fytilas = raptopoulos ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει ψύχωση με τον Βιερινια. Αλλά μιλάμε για ψύχωση έτσι όχι αστεία.
Εντάξει ρε παιδιά ήθελε να πει μάλλον ότι ο Βιερινα λόγο τραυματισμού δεν ήταν έτοιμος τότε και ήταν με ένα πόδι και δεν έπρεπε να τον βάλει ο Λουτσέσκου. Εντάξει αυτό γράφτηκε και ακούστηκε πάνω από 1000 φορές παντού και εδώ μέσα και είναι σωστό.
Ο Βιερινια έμεινε όχι μόνο παικτικα για να βοηθήσει αλλα έχει και άλλους ρόλους πολύ σημαντικούς.
Ο Μποτο μπορεί να φέρει και άλλο φουλ μπακ που θα παίζει και στις δύο πλευρές σαν τον Σαντον της Ρομα αλλά αυτό λογικά μάλλον θα γίνει πιστεύω μονο μετά από αξιολόγηση Τσαούση και Ταχατου στα φιλικά στην Ολλανδία αλλιώς είναι κρίμα για τα παιδιά αυτά.
Σίγουρα θα έχει πολύ πιο ξεκούραστη χρονιά ο Βιερινια.
Εντάξει ρε παιδιά ήθελε να πει μάλλον ότι ο Βιερινα λόγο τραυματισμού δεν ήταν έτοιμος τότε και ήταν με ένα πόδι και δεν έπρεπε να τον βάλει ο Λουτσέσκου. Εντάξει αυτό γράφτηκε και ακούστηκε πάνω από 1000 φορές παντού και εδώ μέσα και είναι σωστό.
Ο Βιερινια έμεινε όχι μόνο παικτικα για να βοηθήσει αλλα έχει και άλλους ρόλους πολύ σημαντικούς.
Ο Μποτο μπορεί να φέρει και άλλο φουλ μπακ που θα παίζει και στις δύο πλευρές σαν τον Σαντον της Ρομα αλλά αυτό λογικά μάλλον θα γίνει πιστεύω μονο μετά από αξιολόγηση Τσαούση και Ταχατου στα φιλικά στην Ολλανδία αλλιώς είναι κρίμα για τα παιδιά αυτά.
Σίγουρα θα έχει πολύ πιο ξεκούραστη χρονιά ο Βιερινια.