Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν διαφωνω.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειχε αποφασισθεί να δοθει ο ρολος του βασικου στον λατρεμένο Κρεσπουρα. Παρόλα τα προβλήματα που έβγαζε συνέχεια μεσα στην σεζον
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ρε Κατ.πες τον Παπα να μας πει κανενα ονομα :D
Καρπουζα "ρεσιταλ" δινεις σημερα..!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως για να βαλω την φυτιλια μου.....ενώ οσο δεν παιζει το σεναριο επιστροφης Ουαρντα σαν ειδηση ειμαι ευτυχισμενος απο την μεταγραφική περίοδο. Προοδεύουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κ_geo,

Έχεις δίκιο για τον Σάστρε. Ένας δανεικός που έμεινε! Μετά από καμιά δεκαετία!

Από εκεί και πέρα ξεκάθαρα διαφωνούμε για την αξία και την προσφορά των Βαρέλα, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ.

Συμφωνούμε για τον Ρ. Σοάρες. Τίμιος παίκτης.

Ο Κουαλιάτα ως παίκτης που έρχεται από τον Λεβαδειακό τους Ουρουγουάης θα χρειαστεί σίγουρα αρκετό χρόνο προσαρμογής -όσο ταλεντάρα κι αν είναι- και είναι άδικο να περιμένουμε από αυτόν να πάρει τον ρόλο του Μπίσεσβαρ των 50 παιχνιδιών.

Ο Ρικάρντο -λογικά- απέχει από το επίπεδο ακόμα και του Κουαλιάτα. Δεν τον έχω δει, αλλά πρακτικά δεν είχα και την ευκαιρία μιας και δεν έπαιζε σε αντρική ομάδα. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος πίεσης.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ρε Κατ.πες τον Παπα να μας πει κανενα ονομα :D
Καρπουζα "ρεσιταλ" δινεις σημερα..!!!
σσσσσσ

σε παρακαλω....υποχρεωση μου..

Με Γκάνεα και Χουάνκαρ, έδεσε αριστερά, τα καλύτερα έρχονται!

εμεις με αυτους αριστερα θα δεναμε ο ενας τον αλλον μεχρι να παθεναμε ασφυξια ....

για αυτο σας λεω ...υπαρχουν...ποιο ψαγμενοι απο εμας ας τους αφησουμε και εναν ...ευλογο...χρονο να δουλεψουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 13 Ιουν 2022, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

gika έγραψε:
K_geo έγραψε:θεωρώ ότι ο βασικός αντικαταστάτης του Κρέπο είναι ήδη εδώ και ονομάζεται Μιχαηλίδης. Συνεπώς δεν μπορούμε να καπελώσουμε τη θέση του.
Ο Μιχαηλίδης φέτος δεν θα προλάβει ούτε τα προκριματικά της Ευρώπης, ούτε τους ομίλους της Ευρώπης, ούτε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αν όλα πάνε καλά, το παιδί θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για το μουντιαλ, και κανείς δεν μπορεί να ξέρει το σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Αν είναι να καπαρώσουμε τη θέση του βασικού γι' αυτόν, να χάσουμε όλους τους στόχους μέχρι τα Χριστούγεννα και όταν θα γυρίσει να υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ο Μιχαηλίδης που θυμόμασταν, ζήτω που καήκαμε.

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να έρθει αριστερό στόπερ για βασικός. Αν ο Μιχαηλίδης αποδειχτεί καλύτερος με την επιστροφή του ας τον ξεπεράσει. Ακόμα καλύτερα ας έχουμε δύο ισάξια αριστερά στόπερ να μοιράζονται τα 50-60 παιχνίδια της χρονιάς.
Δεν μπορώ να φανταστώ ο σχεδιασμός του Μποτόπουλου να είναι διαφορετικός από αυτό που γράφεις Γκίκα μετά την φυγή Κρέσπο ... Ο Μιχαϊλίδης είναι εκτός σχεδιασμού και δεν είχε κερδίσει αναμφισβήτητα την θέση στην ενδεκάδα ... με την φυγή Κρέσπο ο ΠΑΟΚ θέλω να πιστεύω ότι θα πάει για βασικό αριστερό Σέντερ Μπακ ... ελπίζω να είναι γρήγορος και μπαλαδόρος ... δεν βλέπω πως θα πάρουν τέτοιο παίχτη χωρίς υπέρβαση και δεν έχει ακουστεί ακόμα τέτοιο όνομα εκτός βέβαια του Μπαζούρ ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Επαναλαμβάνω, ποιος λέει ότι ο Κρέσπο θα ήταν ο βασικός; Και θα του δίνανε 300 χιλιάρικα; Δεν έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μακάρι Tad.

Αν ήμουν εγώ ΤΔ, θα κρατούσα τον Κρέσπο για φέτος ώστε του χρόνου να του φάει τη θέση του ο Μιχαηλίδης. Και θα έπαιρνα έναν μόνο αριστερό στοπερ για βασικό. Έτσι ώστε να είχαμε Μεταγραφή για βασικό και Κρέσπο για δεύτερο φέτος (ίσως τρίτο μετά την επιστροφή του Μιχαηλίδη), ενώ του χρόνου να είχαμε την φετινή μεταγραφή μαζί με τον "καλό" Μιχαηλίδη να μοιράζονται τα παιχνίδια. Με δυο λόγια θα προτιμούσα Κρέσπο από Νασμπεργκ - όπου και στις δύο περιπτώσεις άλλος θα προοριζότανε για βασικός.

Το άγχος μου έρχεται από το γεγονός ότι αργεί -ούτε που ακούγεται- ο παίκτης που θα προορίζεται για βασικό αριστερό στοπερ ενώ η ομάδα σε ένα μήνα παίζει προκριματικά Ευρώπης. Αντ' αυτού ακούγονται ονόματα σαν του Νασμπεργκ και Ρέντε, ενώ ο Μπαζούρ που θα ήταν φοβερή κίνηση φαίνεται να κλείνει αλλού.

Το καλό του να είχε μείνει ο Κρέσπο αντί του Νασμπεργκ ήταν ότι θα ήταν έτοιμος στα πρώτα Ευρωπαικά παιχνίδια μιας και τουλάχιστον θα γνώριζε τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού. Τώρα προσθέσαμε ακόμα μία άγνωστη συνιστώσα στο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η ίδια η ομάδα το επικοινωνούσε. Ούτε ο Νασμπεργκ αλλά ούτε ο Ρεντε λογίζονταν σαν βασικοί.
Άλλο αν κάποιος από τους δυο μας βγεί σούπερ.
Η στόχευση ήταν για Κρέσπο βασικό
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Για κανέναν από τους τέσσερις (αρχηγός, Σβαμπ, Κρέσπο, Μπίσε) δεν έβγαινε ότι θα είναι βασικός, γι' αυτό και τα μονοετή συμβόλαια και οι μειωμένες αποδοχές (μόνο για Σβαμπ δεν ξέρω, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς χαμηλό συμβόλαιο).
Μη μου πεις ότι ο Κρέσπο πήγε Κύπρο μόνο για τον έναν χρόνο παραπάνω;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο βασικός λόγος ναι αυτός ήταν.
Τα ίδια ετήσια χρήματα πηρε απο ότι ακούγεται αλλά με κλειστό διετές
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Προφανώς ένας βασικός λόγος ήταν το 2ετες συμβόλαιο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Για ποιο λόγο άραγε οι 34ρηδες θέλουν κλειστό διετές συμβόλαιο;

Invicible, δεν καταλαβαίνω το μότο in Boto no trust. Αν δεν εμπιστευτείς έναν άνθρωπο που τον φέρνεις να κάνει μια δουλειά, τότε μην τον φέρνεις. Θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει άλλο Τ.Δ; Διότι αν ισχυρίζεσαι πως όποιον και να βάλουμε τεχνικό διευθυντή δεν θα τον εμπιστευτούμε, τότε πρέπει να προτείνεις και πως να λειτουργεί η ομάδα. Διότι όλες οι ομάδες βάζουν έναν άνθρωπο υπεύθυνο του αγωνιστικού, και αυτός αποφασίζει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατί μπορεί να το βρει.

Τοσο απλά.

Σου λέει μπορώ να παίξω σε ένα μέτριο επίπεδο αλλα 2 χρόνια και να πάρω ένα 650-700χιλιαρικα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καρπουζα? Μην κολλάμε σε ονόματα.
Ή ουσία είναι να έρθουν 3-4 ποιοτικοί παίκτες που αυτόματα θα δώσουν το παραπάνω από αυτό που έλειπε πέρσι.
Τότε, σωστά όπως τα λέει ο Γκίκας, ο Λυρατζης, ο Σοαρες, ο Σαστρε, ο κουαλιατα, ο Τσιγγαρας θα έχουν πιο εύκολο έργο, να δείξουν περισσότερα.
Όταν λείπουν οι καπεταναίοι τότε χάνονται στην τρικυμία και τα ναυτακια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”