Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Τζος ειναι απο τα καλυτερα μελη γενικα, νομιζω μια επιεικεια θα ηταν καλο να γινει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καταρχάς το να μιλάει ο Αποστόλης για περιορισμό έκφρασης γνώμης είναι ανέκδοτο.

Έχει περίπου εβδομήντα χιλιάδες ποστ και επειδή κάπου κάποτε για δύο από αυτά έφαγε Μπαν (ούτε καν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο) το επικαλείται ως ενδειξη-αποδειξη φίμωσης;

Δεύτερον Αποστολη παραμορφωνεις την πραγματικότητα για να στηρίξεις όπως εσύ είπες ένα φίλο σου. Όχι δεν προκλήθηκε, αλλά και να προκλήθηκε, η σχεδόν υβριστική του απάντηση ήταν δυσανάλογη. Ξαναλέω η ΠΡΩΤΗ μου φράση ήταν "δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε εκατό φορές τα ίδια και τα ίδια" και "τα βλέπετε απαισιόδοξα κάποιοι όλα". ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Άμα κλείνεις τα αυτιά και τα μάτια σου σε αυτό το τόσο γαμημενα απλό πράγμα που σου γράφω από χτες και επιμένεις ότι τιμωρήθηκε για τη γνώμη του, απλά ενισχύεις την τοξικότητα.

Άμα δε γουστάρεις να δεις τι σου λέω απλά κάτσε έξω απ' την κουβέντα, δε θα μας κάνεις και πολιτική μπροστά στα μούτρα μας επικαλουμενος οτι σε βολεύει για να κατακρίνεις.

Σε ρωτησα και χτες, σου είπα συγκεκριμένα λόγια ως υποτιθέμενη απάντηση μου σε σένα. Σου άρεσαν; Θα τα δεχόσουν ως νορμάλ κουβέντα επειδή διαφωνουμε;

Εκατό τοις εκατό όχι. Άσε το παραμύθι λοιπόν και να απαντάς σε αυτά που σου λέω όχι θεωρίες απ' το κεφάλι σου

Δεν έχεις καν καταλάβει για ποιο λόγο έφαγε Μπαν και επειδή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έφαγε λόγω της γενικής άποψης του, πατάς εκεί πάνω και χάνεις το νοημα
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τι θα γινει ευκαιρια να απαντησει ο joshua θα δωσεις?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

rainmaker έγραψε: ...
Άμα δε γουστάρεις να δεις τι σου λέω απλά κάτσε έξω απ' την κουβέντα, δε θα μας κάνεις και πολιτική μπροστά στα μούτρα μας επικαλουμενος οτι σε βολεύει για να κατακρίνεις.
... Άσε το παραμύθι λοιπόν και να απαντάς σε αυτά που σου λέω όχι θεωρίες απ' το κεφάλι σου
Καλησπέρα συμφορουμιτη rainmaker. Ελπίζω να είσαι καλά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ανάλογοι χαρακτηρισμοί από μέλος προς μέλος έχουν γίνει 1000 στο φόρουμ.
Κανείς δεν τιμωρήθηκε με Μπαν μιας βδομάδας για ένα μόνο ποστ.
Βέβαια είναι διαφορετικό να λες σε κάποιο άλλο μέλος " τα ετσουξες?" και διαφορετικο σε αυτόν που έχει την εξουσία
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ο Τζόσουα έχει δεχθεί μπαν για κάτι σαν υβριστική τοποθέτηση προς εμένα.

Αμα το φόρουμ θέλει ποστ του τύπου "τα έτσουξες παλι/λες οτι βλακεία σου κατέβει/ρε άντε με το υφάκι σου" αποδεκτά τότε να να επανέρθει ο Τζόσουα κι όλα καλά. Αλλά αμα σας μιλάμε ετσι μετά μη παριστάνετε οτι θίγεστε, ετσι;

Η συζήτηση τουλάχιστον από μέρους μου κλείνει εδώ. ΟΝΤΩΣ κακώς κάνω κουβέντα με άλλους πέραν του μόνου μέλους που αφορά αυτό. Όταν επανέρθει ο Τζόσουα, αν θέλει, θα μιλήσουμε μεταξύ μας. Μπήκα σε αυτή την αντιπαράθεση για λόγους αρχής αλλά κακώς το συνέχισα.

ΥΓ. Ρενεγκεϊντ αμα μας επιτρέπεις να σου απευθύνουμε το λόγο και δεν είσαι πολύ ανώτερος, πες μας να σου απαντάμε. Γιατί τελευταία φορά θυμάμαι έλεγες δε μου επιτρέπεις να σου μιλάω και σύρθηκα πληγωμένος στο λαγούμι μου

Το αμα ο έλεγχος επιθέσεων από μελη σε μέλη είναι ανεπαρκής δεν είναι το θέμα μας. ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ανεπαρκής αφού χίλιες φορές έχω γράψει οτι χρειαζόμαστε επιπλέον χέρια στο σαιτ αλλά για εκ του ασφαλούς όλοι κρίνετε. Ορίστε λοιπόν Ρενεγκειντ, από Δευτέρα σε κάνουμε μοντ. Δέχεσαι; Μη τυχόν όμως αμελήσεις να αποδώσεις άριστη δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε περίπτωση γιατί θα σε σκίζουμε ομαδικώς δημόσια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρωταω για τελευταια φορα εκ μερους του joshua.Του δινεις την ευκαιρια να σου απαντησει?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σου απάντησα Κρις. Όταν επιστρέψει θα μιλήσουμε αν το θέλει. Μπορεί και να μη θέλει καν, γούστο του καπέλο του.

Εντιτ: κάτσε, τι εννοείς εκ μέρους του; Τον εκπροσωπείς; Ας στείλει στο μεηλ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ναι δικο του αιτημα προωθω και η αποψη του ειναι πως πρεπει να συζητηθει public και οχι με email αλλα σεβαστη η απαντηση σου...
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Και φυσικά ειναι ενα θεμα που πρεπει ανοιχτά σε όλους να συζητηθεί και ακομα καλύτερα άμεσα και οχι σε μια εβδομάδα.
Οσο για τους χαρακτηρισμούς και προσβολές που αναφερθηκαν πιο πάνω, εχω την άποψη οτι είναι προνόμιο αυτων που μονίμως λιβανιζουν, ενω οσοι ανηκουν στην πλευρα της "γκρινιας" απλα πρεπει να υπομενουν και τους χαρακτηρισμούς και τα όποια μπαν.

Αυτος ο Αποστόλης ειναι γνωστο ταραχοποιο στοιχείο και τα φαινόμενα απατούν.
Ακου εκει να υποστηρίζει την θεση ενος αλλοθρησκου.......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η δική μου άποψη είναι πως το ban είναι άδικο. Ο Joshua προκλήθηκε και -κακώς- απάντησε με ακόμα πιο προκλητικό ύφος. Το εβδομαδιαίο ban δεν δικαιολογείται και φαίνεται εντελώς εκδικητικό. Έχουν γραφτεί 100 φορές χειρότερα, ακόμα και από mod (πχ Μπαρκαρούτσος) προς μέλη, και εκεί όλοι οι μπλε και κόκκινοι κοιτούσαν από την άλλη.

Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω πως η άποψη μου δεν έχει καμία βαρύτητα. Όσα και να λέμε εδώ, admins και mods θα κάνουν αυτό που γουστάρουν να κάνουν. Αν μη τι άλλο, οι τόσες ώρες που τρώνε για να τρέχουν το site τους δίνουν αυτό το benefit.

Πάμε παρακάτω, θα γυρίσει και ο Joshua σε μια βδομάδα, θα κάνουμε και καμιά μεταγραφή της προκοπής και θα τα ξεχάσουμε όλα. Μέχρι το επόμενο ban. :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ο μπαρκαρουτσος έχει θέσει την "παραίτηση" του στη διάθεσή μας ξεκάθαρα, λόγω των καταγγελιών για λάθος συμπεριφορά. Καιρό τώρα.

Και ουσιαστικά έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και επίσης καιρό.

Συνεπώς δεν ισχύει ότι κοιτάμε αλλού σφυρίζοντας αδιάφορα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:
ΥΓ. Ρενεγκεϊντ αμα μας επιτρέπεις να σου απευθύνουμε το λόγο και δεν είσαι πολύ ανώτερος, πες μας να σου απαντάμε. Γιατί τελευταία φορά θυμάμαι έλεγες δε μου επιτρέπεις να σου μιλάω και σύρθηκα πληγωμένος στο λαγούμι μου

Το αμα ο έλεγχος επιθέσεων από μελη σε μέλη είναι ανεπαρκής δεν είναι το θέμα μας. ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ανεπαρκής αφού χίλιες φορές έχω γράψει οτι χρειαζόμαστε επιπλέον χέρια στο σαιτ αλλά για εκ του ασφαλούς όλοι κρίνετε. Ορίστε λοιπόν Ρενεγκειντ, από Δευτέρα σε κάνουμε μοντ. Δέχεσαι; Μη τυχόν όμως αμελήσεις να αποδώσεις άριστη δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε περίπτωση γιατί θα σε σκίζουμε ομαδικώς δημόσια.
Με τα παραπάνω γραφόμενα σου δείχνεις για άλλη μια φορά ότι δεν καταλαβαίνεις ή ότι δεν θες να καταλάβεις.
Ο μόνος λογος που δεν θέλω να μπαίνω σε συζήτηση μαζί σου είναι γιατί εισαι το μοναδικό άτομο εδώ μέσα όπου οι συζητήσεις δεν γίνονται επί ίσοις όροις.

Όσο για την θέση που μου προσφέρεις, ο λόγος που δεν μπορώ να την δεχτώ είναι γιατί δεν μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες σε ένα μέρος όπου υπάρχει τεράστια διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση και αυτούς που συνεργάζομαι.
Εδώ έφυγα 1500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου για αυτό τον λόγο.

Υγ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνεις unban τον Τζόσουα έστω για μια ώρα για να ακούσουμε και την δική του πλευρά...σήμερα και όχι μετά από μια βδομάδα

Υγ2 δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό που γράφεις επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα Γκίκα?
Έθεσε την παραίτηση του μετά από πλήθος καταγγελιων την ίδια στιγμή που οι μπλε και κόκκινοι έκαναν τα στραβά μάτια
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

rainmaker έγραψε:..........

Ορίστε λοιπόν Ρενεγκειντ, από Δευτέρα σε κάνουμε μοντ. Δέχεσαι; Μη τυχόν όμως αμελήσεις να αποδώσεις άριστη δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε περίπτωση γιατί θα σε σκίζουμε ομαδικώς δημόσια.

εμενα εμενα...κανε εμενα μοντ...

την δευτερα ....και την τριτη θα ειμαστε εδω σιγουρα εγω και ο πτολεμαιδας

αααα και ο ντισελντορφ...για να εχουμε να γκρεμιζουμε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:Ο μπαρκαρουτσος έχει θέσει την "παραίτηση" του στη διάθεσή μας ξεκάθαρα, λόγω των καταγγελιών για λάθος συμπεριφορά. Καιρό τώρα.

Και ουσιαστικά έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και επίσης καιρό.

Συνεπώς δεν ισχύει ότι κοιτάμε αλλού σφυρίζοντας αδιάφορα
Επιτρέπεται να ρωτήσω αν την κάνατε δεκτή ή αν θεωρείτε πως οι καταγγελίες για την λάθος συμπεριφορά του δεν έχουν βάση;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”