Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Και για καμια βδομαδα να μη γραψεις,δεν θα σου θυμωσουμε παντως.....i m just saying.... ;)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ποιος δήλωσε ρε ανίκητε ότι έχει κλείσει ο Γερμανός Σέντερ Μπακ ?

εγώ όσοι άκουσα από το στόμα του ΤΔ ότι είναι κλεισμένοι έχουν έρθει κιόλας ... μοναδική εξαίρεση ο Νορβηγός Σέντερ Μπακ ο οποίος έχει υπογράψει αλλά δεν ήρθε λογικά λόγω ότι δεν έχει λήξει ακόμα το προηγούμενο συμβόλαιο ...

έαν γράφουν οι ανίκανοι δημοσιογράφοι για κλεισμένους παίχτες ο ΠΑΟΚ τι φταίει ??? αυτό πάλι το επίπεδο των δημοσιογράφων μας είναι για να κλαίνε οι ρέγκες ... μιλάμε για κριτική άποψη κάτω του μηδενός ... υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά γενικά πολύ χάλι ...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ασε ρε πονήρε που βγήκε ο Μπότο και είπε ότι ο Ραφα Σοαρες έχει υπογράψει είπε (υπάρχουν γραπτά), και ο Σοάρες όταν ήρθε στο αεροδρόμιο το παιδί λέει ότι τώρα δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να υπογράψω και μετά θα μιλήσω. Πρώτα πρέπει να περάσω ιατρικά και μετά θα υπογράψω και μετά θα κάνω δηλώσεις. Και ο άλλος έλεγε ότι τον έχει υπογράψει. Τους κλεισμένους οι δημοσιογράφοι από που τους μαθαίνουν?
Εδώ και 15μέρες ο Κοταρσκι είναι κλεισμένος.

όλο του πονηρού πράγματα. πονηράδες.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

invincible έγραψε:Σε δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, ο αθλητικός διευθυντής της Χέρακλες, Νίκο-Γιαν Χούγκμα, υποστήριξε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια σοβαρή πρόταση για την παραχώρηση του 25χρονου Γερμανού κεντρικού αμυντικού.

«Οι κλήσεις που δεχόμαστε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εκδήλωση ενδιαφέροντος»

Η απάντηση Μπότο για Ρέντε: «Κάναμε μια προσφορά έναρξης των διαπραγματεύσεων που θεωρούμε μια λογική αρχή. Επί δύο εβδομάδες ωστόσο δεν έχουμε επικοινωνία, καθώς ο υπεύθυνος της Χέρακλες που υποβιβάστηκε είναι σε διακοπές και δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας»
gazzeta

Αυτός είναι ο ''κλεισμένος''.... ;)

Κρατάτε όλοι καλύτερα μικρά καλάθια για του ΤΔ που δεν γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα. Μην γίνεστε πρόσωπολάτρες και μην δίνετε λευκές επιταγές και κλειδιά σε έναν επαγγελματία ξένο που σήμερα είναι εδώ και αύριο είναι αλλού. Και το σημαντικότερο μην μαλώνετε με τον αδερφό σας για αυτόν.

Έρχεται χρονιά υψηλού ρίσκου. Μπορεί να βγει πανωλεθρία μπορεί και λαχείο. Θα φανεί. Κρατήστε μία πισινή.

Ο Σαββίδης ξέρω τι έκανε φέτος. Πήγε βρήκε έναν ΤΔ και του ζήτησε κάτι δύσκολο. Του είπε έρχεται ο Μπεος στην Τουμπα και μου κάνει 4-4 με παίχτες πολύ χαμηλής αξίας. Το ίδιο και άλλες ομάδες. Που τους βρίσκουν? Θέλω και εγώ να λένε που τους βρήκε και όχι κάθε φορά να λένε μας έπιασαν τον κώλο. Θέλω αυτάρκεια αλλά θέλω και να λένε και για έμενα δες ο Σαββιδης μάγκας δεν τον πιάσαν τον κώλο δεν απέτυχε πάλι στις μεταγραφές. Δες τι ομάδα έκανε με λίγα λεφτά.

Ο Μπότο του είπε θα στο κάνω εγώ αυτό... Ο Λουτσέσκου έπαθε συγκοπή... Ο Μπότο του είπε περίμενε και θα δεις.... Απλά ο χρόνος τελειώνει. Αν δεν το κάνει αυτό νωρίς και αποκλειστείς από καμία μπυραρία Ιρλανδική μετά θα έχουμε δικαστήρια και όλο το πρότζεκτ θα πάει στον αέρα. Και θα φωνάζετε εδώ μέσα όλοι τον μπουλου όλοι.

Ο Γκικα και ο κάθε γκίκα και ο Τζος σας τα λέει από τώρα γιατί δεν αντέχει να πέρασει όλα αυτά μετά στην χειρότερη περίπτωση. Καλά κάνουν. Γραψτε και εσείς τα δικά σας και ο χρόνος θα κρίνει ποιοι είχαν δίκιο και άδικο.

Δεν ξανά γράφω τίποτα άλλο σήμερα να μην επαναλαμβάνομαι. In Boto no Trust.
In Invicible we trust
Ποιός μπότο τώρα και μαλακίες
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

invincible έγραψε:Ασε ρε πονήρε που βγήκε ο Μπότο και είπε ότι ο Ραφα Σοαρες έχει υπογράψει είπε (υπάρχουν γραπτά), και ο Σοάρες όταν ήρθε στο αεροδρόμιο το παιδί λέει ότι τώρα δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να υπογράψω και μετά θα μιλήσω. Πρώτα πρέπει να περάσω ιατρικά και μετά θα υπογράψω και μετά θα κάνω δηλώσεις. Και ο άλλος έλεγε ότι τον έχει υπογράψει. Τους κλεισμένους οι δημοσιογράφοι από που τους μαθαίνουν?
Εδώ και 15μέρες ο Κοταρσκι είναι κλεισμένος.

όλο του πονηρού πράγματα. πονηράδες.
Mα για το Σοαρες το ειπε.
και για το νασμπεργκ και για τον κουαλιατα

Για το Γερμανο ειπε αυτο που ποσταρες οτι καναμε μια προταση και δε μας εχουν απαντησει καν. Παραθετεις τι λεει και μετα τον κατηγοριες οτι λεει αλλα
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Δεν είπε στην συνέντευξη τύπου ότι έχει υπογράψει ο Ραφα και ο Ραφα δεκα μέρες μετά ήρθε στο αεροδρόμιο και είπε μα εγώ δεν έχω υπογράψει. Δεν παπαγαλίζατε όλοι ότι ο Ρεντε και ο Κοταρσκι είναι κλεισμένος?

Τι γίνεται θα μας βγάλετε όλους τρελούς τώρα. Οι κλεισμένοι και οι κλεισμένοι μα όταν λέει 21 ιουνίου εννοεί 27 ...

όλο προπαγάνδα και πονηράδες και με λένε Μάιρη και λέω ότι με συμφέρει γιατί το ΦΕΡΥ τα κάνει αόρατα.

Ντροπή.

Μα περίμενε να τον δεις δεν αποκλειστήκαμε ακόμα κάτσε να αποκλειστώ και μετά κάνε κριτική....

Τέτοιοι είστε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

invincible έγραψε:Δεν είπε στην συνέντευξη τύπου ότι έχει υπογράψει ο Ραφα και ο Ραφα δεκα μέρες μετά ήρθε στο αεροδρόμιο και είπε μα εγώ δεν έχω υπογράψει. Δεν παπαγαλίζατε όλοι ότι ο Ρεντε και ο Κοταρσκι είναι κλεισμένος?

Τι γίνεται θα μας βγάλετε όλους τρελούς τώρα. Οι κλεισμένοι και οι κλεισμένοι μα όταν λέει 21 ιουνίου εννοεί 27 ...

όλο προπαγάνδα και πονηράδες και με λένε Μάιρη και λέω ότι με συμφέρει γιατί το ΦΕΡΥ τα κάνει αόρατα.

Ντροπή.

Μα περίμενε να τον δεις δεν αποκλειστήκαμε ακόμα κάτσε να αποκλειστώ και μετά κάνε κριτική....

Τέτοιοι είστε.
Τέτοιοι ??
Πως δηλαδή ??
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μην βιάζεστε ... αν οι επιλογές του βγουν παλτουδιές εδώ θα είμαστε για να κράζουμε, κι αν βγουν παικταράδες εδώ θα είμαστε για να τον αποθεώνουμε. Λευκή επιταγή όμως δε δίνω σε κανέναν.

Και πάντα ανεξάρτητα από το Boto we trust (εγώ προσωπικά δεν το αποδέχομαι όπως και δεν αποδέχομαι το Boto no trust), απλά περιμένω, πρώτα οι αποδείξεις και μετά τα υπόλοιπα. Yπάρχει όμως και αυτό που λέμε μια αίσθηση πρώτων εντυπώσεων. Καλώς ή κακώς πάντα υπάρχει.
Και μέχρι στιγμής αυτή η αίσθηση δεν είναι η καλύτερη δυνατή αφού πολλοί περιμέναμε καλύτερες επιλογές.
Και ειδικά μάλιστα σε μια χρονιά που το ρόστερ έδειξε ότι είναι προβληματικό, οπότε χρειάζεται γενναία ενίσχυση έμψυχου υλικού σε ποιότητα.

Αυτό δεν συνιστά αμφισβήτηση αλλά αναμονή. Είμαι σίγουρος ότι αν κοντά στις μέχρι σήμερα μεταγραφές προστεθούν και 3-4 πανωραφάτες μεταγραφές (όχι κατ' ανάγκη πανάκριβες αλλά safe επιλογές και όχι παίκτες στοιχήματα) είμαι βέβαιος ότι η κριτική (ή η γκρίνια για κάποιους άλλους) θα πάψει να υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 13 Ιουν 2022, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν ο παίκτης έρχεται προφανώς έχει υπογράψει προσύμφωνο.

Τι έρχεται να κάνει;;

Να δει την πόλη;

Αυτό εννοεί ο μποτο.

Τώρα αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανέναν ας μην ασχολούμαστε κιόλας.
Να λεμε δώσε την ομάδα στο Λαό που δε θα την προδώσει ποτέ και να αλαβουμε εμεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Πιο φερυ ; Το Αζαξ βρε τα κάνει αόρατα...

Εχει ξεφύγει κάπως η κατάσταση τελευταίες μέρες και έχει κουράσει κόσμο που τον ενδιαφέρουν τα άκρως ποδοσφαιρικά, κι όχι τα σενάρια για σήριαλ.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κανείς δεν είπε ότι ο Ρέντε είναι κλεισμένος.
Μην προσπαθείτε να φέρετε τις εξυπνάδες και την αμπαλοσύνη των ερτζιανών της πόλης στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

sourmenetes έγραψε:Όταν ο παίκτης έρχεται προφανώς έχει υπογράψει προσύμφωνο.

Τι έρχεται να κάνει;;

Να δει την πόλη;

Αυτό εννοεί ο μποτο.

Τώρα αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανέναν ας μην ασχολούμαστε κιόλας.
Να λεμε δώσε την ομάδα στο Λαό που δε θα την προδώσει ποτέ και να αλαβουμε εμεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι δυνατον να μην γινεται αυτο που λες κατανοητο??
πως ειναι δυνατον να υπογραψει ...πραγματικα...καποιος παικτης χωρις να τον ξεσκονισουν οι γιατροι και χωρις να ..ξεσκονισει αυτος τα πραγματικα δεδομενα...

και ειναι προφανες οτι οταν ενας παικτης και μια ομαδα συμφωνουνε ...ειναι σαν να υπογραφουν και συμβολαιο με ενα ..ερωτηματικο...ως προς την ολοκληρωση των ..τυπικων..που τελικα ισως ειναι και τα βασικοτερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 13 Ιουν 2022, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

invincible έγραψε:Δεν είπε στην συνέντευξη τύπου ότι έχει υπογράψει ο Ραφα και ο Ραφα δεκα μέρες μετά ήρθε στο αεροδρόμιο και είπε μα εγώ δεν έχω υπογράψει. Δεν παπαγαλίζατε όλοι ότι ο Ρεντε και ο Κοταρσκι είναι κλεισμένος?

Ντροπή.

Τέτοιοι είστε.
Δε μπορω να καταλαβω, ο Σοαρες δεν ηρθε?? ΠΡοσυμφωνα μπορει να ειχε υπογραψει κ μετ το πληρες συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

σορρυ φίλε ανίκητε αλλά είσαι λάθος ...

πέραν των χαρακτηρισμών που κάνεις ... είσαι λάθος γιατί κανένα παλικάρι εδώ μέσα δεν παπαγαλίζει ... εκτός αν μπερδεύεις αυτά που γράφουν τα μέλη του φόρουμ με αυτά που γράφουν και κυρίως τον τρόπο που τα γράφουν οι δημοσιογράφοι ...

ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει δύο στόπερ ... τον Ίνγκι και τον Μιχαϊ ... όταν έρθει ο Νορβηγός θα έχει τρία ... αλλά τον Νορβηγό δεν τον ξέρουμε εάν είναι ΟΚ ... στα στόπερ και στο τέρμα υπάρχει σίγουρα ανησυχία ...

Σε όλες τις άλλες θέσεις ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά για όλο το καλοκαίρι ... σίγουρα αν πάρουμε και άλλους παιχταράδες θα είμαστε καλύτερα αλλά δεν πιστεύω με την υφιστάμενη ποιότητα ότι θα έχουμε θέμα προκρίσεων για την Ευρώπη ... μην ξεχνάμε ότι έχουμε σταθερό προπονητή και ένα ικανή αριθμό παιχτών που τον ξέρουν και τους ξέρει ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”