.....αυτο...!!!!sporos123 έγραψε:Μπαινεις να διαβασεις για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ καιδιαβαζεις το μακρυ και το κοντο τους καθενός.Εδω και αρκετες σελιδες εχει καταντησει αηδια το τοπικ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λοιπόν τέλος η συζήτηση για τα μπαν! Έχετε πρόβλημα; Στο σωστό τοπικ! Εδώ μόνο μεταγραφές!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αν δεν είναι αυτονόητο ότι κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο και να τον κρίνουμε όταν τον δούμε στο χορτάρι τότε λυπάμαι. Ας μείνει στο δικό μου το μυαλό έτσι.renegade έγραψε:Το τι είναι αυτονόητο είναι μόνο μέσα στο δικό σου μυαλό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Χ εβριτης δεν έχει καμία όρεξη να γράφει 10 φορές την μέρα τα αυτονόητα. Και ξέρεις ποια είναι τα αυτονόητα; Όχι ότι ο Κουαλιάτα θα τους γαλησει αλλά ότι ο Κουαλιάτα χρειάζεται χρόνο για να δούμε τι καπνό φουμαρει. Αν εσύ βάζεις στο ίδιο τσουβαλι αυτή την άποψη με την συνεχόμενη αρνητικοτητα δεν είναι δικό μου πρόβλημα.renegade έγραψε:Απαγορεύονται τα συνεχή αρνητικά σχόλια αλλά τα συνεχή θετικά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα...οκ.
Να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να γράφουμε ευχολόγια ο ένας προς τον άλλο.
Γιατί ο Χ Τζόσουα που μπορεί να μην πιστεύει στον Χ Ναρευ να μην μπορεί να το πει 10 φορές ( οκ ενοχλητικο...και εμένα με ενοχλεί ) και ο Χ εβριτης να μπορεί να πει δέκα φορές ότι ο κουαλιατα θα τους γαλησει όλους φέτος?
Στο μυαλό του σοφλοδορα για παράδειγμα είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι ένας αρνητιστης γκρινιάρης ( αφού συνέχιζει να μου λέει εσείς), την ίδια στιγμή ο Τούμπα5 με αποκαλεί μέλος της διοίκησης.
Γι αυτό το τι είναι αυτονόητο ας το αφήσουμε στην άκρη.
Και για να το τελειώνουμε το μπαν στον Τζόσουα ήταν Μπαν στο πρόσωπο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν έρχεται αυτός εδώ maceio δυστυχώςmaceio έγραψε:Στρακοσια , ελευθερος και γηγενης , τερματοφυλακς πρωην Λατσιο , πρωην Πανιωνιος
Άρρωστη πάσα για το 2-2 αυτό το χαφακι της σειράς που λέγεται Κουρτιτς....
- invincible
Ρε παιδιά τώρα το είδα γιατί μπαναρατε τον joshua. Εγώ φταίω που τον παράσυρα τον είπα ότι είναι σοφτ φέτος.
Μολις επέστρεψε ο παλιός καλός joshua τον διώξατε. Τι κάνετε ?
Γίνεται να κάτσω φυλακή εγώ τον χρόνο του joshua και να επιστρέψει αυτός ? Αμα γίνεται ρίξτε εμένα να καθίσω να κάνω την τιμωρία του να μπει. Είναι απαραίτητος στις μεταγραφές.
Ούτως ή αλλος εμένα κανένας δεν με πάει. Είναι αχώνευτος.

Μολις επέστρεψε ο παλιός καλός joshua τον διώξατε. Τι κάνετε ?
Γίνεται να κάτσω φυλακή εγώ τον χρόνο του joshua και να επιστρέψει αυτός ? Αμα γίνεται ρίξτε εμένα να καθίσω να κάνω την τιμωρία του να μπει. Είναι απαραίτητος στις μεταγραφές.
Ούτως ή αλλος εμένα κανένας δεν με πάει. Είναι αχώνευτος.
- buffalobill4
Προσωπική μου άποψη είναι ότι πριν φάει κάποιος Μπαν θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα με Ένα ποστ να εξηγήσει τι εννοούσε. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ πιο εύκολα. Εκτός και αν αρχίσει να ρίχνει καντήλια οπότε νταξει τι να εξηγήσεις.
Ηταν όντως η καλύτερη.maceio έγραψε:16/17 ηταν και η τελευταια πετυχημενη μεταγραφικη χρονια
Αλλά και η 17/18 ήταν αρκετά καλή.
Βιερίνια, Μαουρίτσιο, Καντουρί, Λημνιός, Πασχαλάκης...
Καλησπέρα, και από εμένα, αυτές μου φαίνονται εξαιρετικές περιπτώσεις για ενίσχυση
Manprit Sarkaria, 25, (AM/LW/RW), Sturm Graz, Foot : Left, 21/22 : (42/17/7)
Christian Fassnacht, 28, (RM/LM), Young boys, Foot : Right, 21/22 : (28/12/4)
Nikola Storm 27,(RW/LW), KV Mechelen, Foot : Right, 21/22 : (41/16/7)
Rochinha, 27 (LW/RW), Guimaraes, Foot : Right, 21/22 : (36/7/6)
Manprit Sarkaria, 25, (AM/LW/RW), Sturm Graz, Foot : Left, 21/22 : (42/17/7)
Christian Fassnacht, 28, (RM/LM), Young boys, Foot : Right, 21/22 : (28/12/4)
Nikola Storm 27,(RW/LW), KV Mechelen, Foot : Right, 21/22 : (41/16/7)
Rochinha, 27 (LW/RW), Guimaraes, Foot : Right, 21/22 : (36/7/6)
θυμαμαι τον καντουρι τον ανακοινωσαν αν δεν κανω λαθος οταν ειχαμε αποκλειστει στην ευρωπη ...τον βιειρινια μετα απο σηριαλ μηνων και τον Μαου 31/8Ettien26 έγραψε:Ηταν όντως η καλύτερη.maceio έγραψε:16/17 ηταν και η τελευταια πετυχημενη μεταγραφικη χρονια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Κυρ 12 Ιουν 2022, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ο Σαββιδης 20 μυρια απο την τσεπη του. Πολυ ωραια την οριζουμε την πετυχημενη μεταγραφικη χρονια...Ettien26 έγραψε:Ηταν όντως η καλύτερη.maceio έγραψε:16/17 ηταν και η τελευταια πετυχημενη μεταγραφικη χρονια
καλα στο wikipedia εχει τον Khaled στον ΠΑΟΚ ??!!!????
https://en.wikipedia.org/wiki/Khaled_Narey
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι και 12 Ιουνίου η κατάσταση (δεξιά και αριστερά στην άμυνα έκλεισε πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι ενώ δεκάρι ήρθε και στόπερ αναπληρωματικό επίσης), απομένουν να έρθουν οπωσδήποτε μέχρι την έναρξη προετοιμασίας στο βασικό στάδιο (Ολλανδία)
1. βασικός τερματοφύλακας
2. βασικό στόπερ δίπλα στον Ίνγκασον
3. εξτρεμ
Λέτε ο Μπότο να μην φέρει αυτούς τους τρεις υπεραπαραίτητους παίκτες μέχρι τότε ??
Σίγουρα θα τους φέρει.
Και μετά με ηρεμία, φέρνει τους άλλους (άλλο εξτρεμ, δεύτερο φορ κ.λπ).
Υπάρχει πλάνο λέμε.
Όποιος δεν το βλέπει, έχει θέμα.
1. βασικός τερματοφύλακας
2. βασικό στόπερ δίπλα στον Ίνγκασον
3. εξτρεμ
Λέτε ο Μπότο να μην φέρει αυτούς τους τρεις υπεραπαραίτητους παίκτες μέχρι τότε ??
Σίγουρα θα τους φέρει.
Και μετά με ηρεμία, φέρνει τους άλλους (άλλο εξτρεμ, δεύτερο φορ κ.λπ).
Υπάρχει πλάνο λέμε.
Όποιος δεν το βλέπει, έχει θέμα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εκεί μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε, δεν έχει σημασίαmaceio έγραψε:καλα στο wikipedia εχει τον Khaled στον ΠΑΟΚ ??!!!????