+ + + +kataramenos5 έγραψε:Για τα προβληματα του φορουμ υπαρχει αντιστοιχο τοπικ.
Εδω περιμενουμε ποστ prist και Πορκυ.Μη το μολυνετε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- sourmenetes
- Moderator
Ας βρούμε στις τελευταίες 40 - 50 σελιδες 20 ποστ που τα δείχνουν όλα ωραία και καταπληκτικα.
Οταν τα βρείτε καλό θα είναι να μας τα δείξετε.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των καλοπροαιρετων αναφέρεται σε εμπιστοσύνη στον Μπότο και τπτ παραπάνω.
Ούτε φανταστικά ούτε τπτ άλλο!
Οποίος μπορεί να ακροασθει την κατάσταση θα καταλάβει ότι το κλίμα δεν είναι θετικό.
Βάλτε έναν ουδέτερο να διαβάσει 10 σελίδες και να σας πει.
Αν βλέπετε να κόβεται κάποια άποψη ώστε να μενουν μόνο οι θετικές είναι
ΤΥΦΛΟΣ!
Αν επίσης θες να πιαστείς από κάτι μπορείς εύκολα να πιαστείς!
Το ότι κάθε σεζόν γαμιεται το συγκεκριμένο τοπικ και σχεδόν κάθε μέρα γίνονται παρατηρήσεις είναι πλέον δεδομένο!
Σεβεται κάποιος το ότι κάποιοι θέλουν να διαβάσουν για μεταγραφές και όχι για το γαβρο, τις Ακαδημίες, τον Λουτσέσκου, τον Γκαρσία, και ότι μπορεί να κατεβάσει το μυαλό του καθενός;;
Ελάχιστοι θα έλεγα..
Αλλά από κει και πέρα είμαστε μαλακες και θα μείνουμε μόνοι μας και θα τα λέμε όλα καλα!
Σορρυ αλλά είναι λίγο ουτοπικό!
Κάθε μέρα έχει πάνω από 70 80 ποστ που τα χωνουν για τις μέτριες μεταγραφές που σίγουρα δεν κάνουν για ΠΑΟΚ και ότι δεν κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμου!
Και μετά γυρνάτε και λέτε ότι θέλουμε μόνο αυτούς που τα βλέπουν όλα θετικά.
Βρείτε λίγο ισορροπία και βγάλτε λίγο τον εαυτό σας από τη δική σας εικόνα.
Μπαίνεις στις μεταγραφές και αντί να γουστάρεις είσαι μέσα σε μια κατάσταση γκρίνιας και μιρλας..
Τι σκατα ζητάγαμε ΤΔ ΤΌΤΕ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν τα βρείτε καλό θα είναι να μας τα δείξετε.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των καλοπροαιρετων αναφέρεται σε εμπιστοσύνη στον Μπότο και τπτ παραπάνω.
Ούτε φανταστικά ούτε τπτ άλλο!
Οποίος μπορεί να ακροασθει την κατάσταση θα καταλάβει ότι το κλίμα δεν είναι θετικό.
Βάλτε έναν ουδέτερο να διαβάσει 10 σελίδες και να σας πει.
Αν βλέπετε να κόβεται κάποια άποψη ώστε να μενουν μόνο οι θετικές είναι
ΤΥΦΛΟΣ!
Αν επίσης θες να πιαστείς από κάτι μπορείς εύκολα να πιαστείς!
Το ότι κάθε σεζόν γαμιεται το συγκεκριμένο τοπικ και σχεδόν κάθε μέρα γίνονται παρατηρήσεις είναι πλέον δεδομένο!
Σεβεται κάποιος το ότι κάποιοι θέλουν να διαβάσουν για μεταγραφές και όχι για το γαβρο, τις Ακαδημίες, τον Λουτσέσκου, τον Γκαρσία, και ότι μπορεί να κατεβάσει το μυαλό του καθενός;;
Ελάχιστοι θα έλεγα..
Αλλά από κει και πέρα είμαστε μαλακες και θα μείνουμε μόνοι μας και θα τα λέμε όλα καλα!
Σορρυ αλλά είναι λίγο ουτοπικό!
Κάθε μέρα έχει πάνω από 70 80 ποστ που τα χωνουν για τις μέτριες μεταγραφές που σίγουρα δεν κάνουν για ΠΑΟΚ και ότι δεν κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμου!
Και μετά γυρνάτε και λέτε ότι θέλουμε μόνο αυτούς που τα βλέπουν όλα θετικά.
Βρείτε λίγο ισορροπία και βγάλτε λίγο τον εαυτό σας από τη δική σας εικόνα.
Μπαίνεις στις μεταγραφές και αντί να γουστάρεις είσαι μέσα σε μια κατάσταση γκρίνιας και μιρλας..
Τι σκατα ζητάγαμε ΤΔ ΤΌΤΕ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rain...του εθιξες την καψούρα του.. η το πώς την αντιλαμβάνεται τέλος πάντων( για την ομάδα μας μιλάω) και απάντησε ανάλογα και κάπου ξέφυγε η φάση.. όχι Μπαν όμως.. εγώ αν έχω άποψη διαφορετική από σένα δεν θα δεχτώ να μου επιβάλεις τη δική σου.. εδω λεμε ο καθένας τον καημό του.. δεν γράφουμε για να πείσουμε κάποιον... Όποιος δεν γουστάρει κάτι απλά πάει στο επόμενο ποστ...έτσι τα βλέπω. Αν δεν ισχύει αυτό δεν βλέπω το λόγο να συμμετέχω γενικότεραrainmaker έγραψε:Φαντάσου να έγραφα ότι το Μπαν έπεσε γιατί δεν μας άρεσε η άποψη του χ μέλους.
Τώρα που εντελώς τυχαία έγραψα ότι μόνο για αυτό ΔΕΝ επεσε, έχετε κάτι να προσφέρετε στη συζήτηση (και στο σωστό τοπικ) ή απλά δεν σας ενδιαφέρει ;
Όσο για εκβιαστικά διλήμματα, σόρρυ αλλά κάτι έχετε παρεξηγήσει.
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία, γιατί δεν εκφράζεται το κοινό ως προς το ποιος θα διευθύνει.
Πολλώ δε μάλλον δεν υπάρχει και οχλοκρατία.
Αν θέλετε, να εξετάσουμε την εκλογή μοντ από τα μέλη, δεν έχω αντιρρηση
Το τι είναι αυτονόητο είναι μόνο μέσα στο δικό σου μυαλό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Χ εβριτης δεν έχει καμία όρεξη να γράφει 10 φορές την μέρα τα αυτονόητα. Και ξέρεις ποια είναι τα αυτονόητα; Όχι ότι ο Κουαλιάτα θα τους γαλησει αλλά ότι ο Κουαλιάτα χρειάζεται χρόνο για να δούμε τι καπνό φουμαρει. Αν εσύ βάζεις στο ίδιο τσουβαλι αυτή την άποψη με την συνεχόμενη αρνητικοτητα δεν είναι δικό μου πρόβλημα.renegade έγραψε:Απαγορεύονται τα συνεχή αρνητικά σχόλια αλλά τα συνεχή θετικά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα...οκ.
Να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να γράφουμε ευχολόγια ο ένας προς τον άλλο.
Γιατί ο Χ Τζόσουα που μπορεί να μην πιστεύει στον Χ Ναρευ να μην μπορεί να το πει 10 φορές ( οκ ενοχλητικο...και εμένα με ενοχλεί ) και ο Χ εβριτης να μπορεί να πει δέκα φορές ότι ο κουαλιατα θα τους γαλησει όλους φέτος?
Στο μυαλό του σοφλοδορα για παράδειγμα είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι ένας αρνητιστης γκρινιάρης ( αφού συνέχιζει να μου λέει εσείς), την ίδια στιγμή ο Τούμπα5 με αποκαλεί μέλος της διοίκησης.
Γι αυτό το τι είναι αυτονόητο ας το αφήσουμε στην άκρη.
Και για να το τελειώνουμε το μπαν στον Τζόσουα ήταν Μπαν στο πρόσωπο
- thomas Murg
Συμφωνώ απόλυτα με τον soflodoras. Μπαίνουμε να δούμε για μεταγραφές και ζούμε τη μέρα της μαρμότας με το αν συμβεί αυτό...τότε θα...και η καταστροφή είναι προ των πυλών. Κανένας μας μα κανένας μας δεν ξέρει ποιοι θα έρθουν τελικά και τι θα δείξουν στο γήπεδο. Αφήστε μας να χαρούμε τις φήμες, τα βιντεάκια και να φαντασιωνόμαστε νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Θα λάβουμε υπόψη και τα στατιστικά και θα προσγειωθούμε λίγο.soflodoras έγραψε:Μου αρεσει να διαφωνω κ να υπερχει διαλογος. Ακομα κ ενταση. Αλλα αυτο που γινεται ειναι νοσηρο. Μονο γκρινια κ μηδενισμος στα ορια της νοσηροτητας. Στοχοποιηση ανθρωπων της ομαδας, ξερολιαση, κακια προς την ομαδα. Αλλα αποδεχομαι αυτες τις εγωιστικες-τυπου-εγωταξερωολα. Αλλα θα δεχτουν κ αυτοι την εναντιωση μου. Θα πρεπει να δεχτουν κ τα μπαν οταν ξεπερνουν καποια ορια. Οχι;Maxpaok έγραψε:soflodoras έγραψε:Tι ακριβως θα πει «καλοπροαιρετη κριτικη»; Προσδιοριστε το λιγο, γιατι εγω δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο απο καποιους ανθρωπους εδω μεσα. Στα ορια της υστεριας κ της εμμονης λειτουργουν. Κ κανουν μονιμως κακο στην αγαπη μας. Τον ΠΑΟΚ.[/quote
Έχεις να προτείνεις κάτι?
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα βρίσκεσαι σε μια παρέα 100 ατόμων και όλες οι απόψεις θα σου είναι αρεστές?
Ενδιαφέρουσες?
Χρήσιμες?
Φυσικά όχι! Συνεπώς αποδοχή.
Αλλά αυτό το απίστευτο σπαμάρισμα με τα ίδια και τα ίδια αρνητικά και καταστροφολογικά σχόλια (μερικές φορές έχουμε και την αντίδραση με απανωτά σχόλια ότι όλα είναι καλά και ανθηρά) καταντά εκνευριστικό. Ακόμη και στον πραγματικό κόσμο εάν είναι κάποιος στην παρέα και πετιέται κάθε λίγο και λιγάκι για να επαναλάβει το ίδιο μοτίβο θα κουράσει μετά από λίγο.
Και για να έχουμε και μια εικόνα για το πόσο ειδήμονες είμαστε ή δεν είμαστε τελικά. Διαβάζω υπερβολές του τύπου να σηκωθεί και να φύγει ο Κούρτιτς που τον είδαμε όλη τη χρονιά και οι ίδιοι έχουμε άποψη για το πόσο καλός ή κακός είναι ένας παίκτης μετά τη θέαση δύο τριών βίντεο. Αφήστε ρε μάγκες να εκφράζονται πιο συχνά συμφορουμίτες που έχουν γνώση για το θέμα ή έστω έχουν πρόσβαση σε δύο τρεις πλατφόρμες και θα μας δώσουν επιπλέον στοιχεία για να φτιαχτούμε ή να ξενερώσουμε.
Μπαινεις να διαβασεις για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ καιδιαβαζεις το μακρυ και το κοντο τους καθενός.Εδω και αρκετες σελιδες εχει καταντησει αηδια το τοπικ
Ποιο είναι το πρόσωπο του Τζόσουα;renegade έγραψε:Το τι είναι αυτονόητο είναι μόνο μέσα στο δικό σου μυαλό.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Χ εβριτης δεν έχει καμία όρεξη να γράφει 10 φορές την μέρα τα αυτονόητα. Και ξέρεις ποια είναι τα αυτονόητα; Όχι ότι ο Κουαλιάτα θα τους γαλησει αλλά ότι ο Κουαλιάτα χρειάζεται χρόνο για να δούμε τι καπνό φουμαρει. Αν εσύ βάζεις στο ίδιο τσουβαλι αυτή την άποψη με την συνεχόμενη αρνητικοτητα δεν είναι δικό μου πρόβλημα.renegade έγραψε:Απαγορεύονται τα συνεχή αρνητικά σχόλια αλλά τα συνεχή θετικά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα...οκ.
Να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να γράφουμε ευχολόγια ο ένας προς τον άλλο.
Γιατί ο Χ Τζόσουα που μπορεί να μην πιστεύει στον Χ Ναρευ να μην μπορεί να το πει 10 φορές ( οκ ενοχλητικο...και εμένα με ενοχλεί ) και ο Χ εβριτης να μπορεί να πει δέκα φορές ότι ο κουαλιατα θα τους γαλησει όλους φέτος?
Στο μυαλό του σοφλοδορα για παράδειγμα είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι ένας αρνητιστης γκρινιάρης ( αφού συνέχιζει να μου λέει εσείς), την ίδια στιγμή ο Τούμπα5 με αποκαλεί μέλος της διοίκησης.
Γι αυτό το τι είναι αυτονόητο ας το αφήσουμε στην άκρη.
Και για να το τελειώνουμε το μπαν στον Τζόσουα ήταν Μπαν στο πρόσωπο
Και επειδή μιλάμε για μεταγραφές στο τοπικ των μεταγραφών, θα σας πω ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την εικόνα των σχολίων.
Ο Μποτο! Ναι αυτός.
Αν είχε φέρει τώρα 3-4 παιχταράδες κι όχι αυτούς που έχουν φθάσει ή έρχονται, κανείς μας δεν θα είχε αρνητικό πρόσημο στα σχόλια του.
Άιντε.
Ο Μποτο! Ναι αυτός.
Αν είχε φέρει τώρα 3-4 παιχταράδες κι όχι αυτούς που έχουν φθάσει ή έρχονται, κανείς μας δεν θα είχε αρνητικό πρόσημο στα σχόλια του.
Άιντε.
- soflodoras
Maxpaok έγραψε:Και επειδή μιλάμε για μεταγραφές στο τοπικ των μεταγραφών, θα σας πω ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την εικόνα των σχολίων.
Ο Μποτο! Ναι αυτός.
Άιντε.
Μποτο φυγε αχρηστε!!! Ο μαξπαοκ δεν ειναι χαρουμενος με τη δουλεια. Ε ρε γλεντια.
Γενικά πολύ σπαμ και καταστροφολογια απο την αρχη του σκ για ασχετα πράγματα. Μπαίνεις να διαβάσεις αν υπάρχει νεο για μεταγραφή και βλέπεις +20 σελιδες με γκρινια.
Είναι ψιλοαγνωστοι οσοι έχουν έρθει. Οκ. Τοσα χρόνια δεν έχουμε σκαουτινκ.. τωρα που γίνονται κινήσεις με σκαουτινκ παλι γκρινια? Να φέρει ο Σαββίδης 10 παίκτες 30 χρονών με 1.5μυριο συμβόλαιο να πάρουμε πρωτάθλημα?
12 Ιουνίου έχουμε κουλ. Λετε να πάμε στα ματς με 1 τερμα και 2 σεντερμπακ στην αποστολή?
Είναι ψιλοαγνωστοι οσοι έχουν έρθει. Οκ. Τοσα χρόνια δεν έχουμε σκαουτινκ.. τωρα που γίνονται κινήσεις με σκαουτινκ παλι γκρινια? Να φέρει ο Σαββίδης 10 παίκτες 30 χρονών με 1.5μυριο συμβόλαιο να πάρουμε πρωτάθλημα?
12 Ιουνίου έχουμε κουλ. Λετε να πάμε στα ματς με 1 τερμα και 2 σεντερμπακ στην αποστολή?
Όσο κι αν γνωρίζουμε πόσο φτωχή μπορεί να είναι μια μεταγραφική σαιζόν, τόσο κάθε χρόνο ζούμε αυτή την μαγεία, την έλξη της προετοιμασίας και των φιλικών. Πάντα ελπίζουμε ότι κάναμε διάνα στις επιλογές κι ότι η ομάδα μας θα κάνει την έκπληξη και θα πετύχει.
Αυτή την συναισθηματική φόρτιση και ελπίδα κανείς δεν μπορεί να μας την επηρεάσει. Ούτε η γκρίνια του τάδε ούτε κανείς άλλος. Μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός, αν είσαι τέτοιος....
Αυτή την συναισθηματική φόρτιση και ελπίδα κανείς δεν μπορεί να μας την επηρεάσει. Ούτε η γκρίνια του τάδε ούτε κανείς άλλος. Μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός, αν είσαι τέτοιος....
δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα εδω μεσα , αλλα αν δεν επεφτε μπαν σε αυτη την περιπτωση , δεν θα σημαινε οτι καποιοι εδω μεσα μπορουν να προσβαλουν και να βριζουν τον οποιοδηποτε ? και δικιο να εχεις το χανεις ... και ο Ιβαν δικιο ειχε στο κλεμμενο , αλλα το εχασε οταν μπουκαρε μεσα στο γηπεδο
Στρακοσια , ελευθερος και γηγενης , τερματοφυλακς πρωην Λατσιο , πρωην Πανιωνιος
Σωστός ο maceio.
Σεβασμός προ πάντων κι αν κάνουμε λάθος αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας.
Και στο θέμα που βάζετε εσείς οι ίδιοι οι μόντ κάνετε λάθος.
Δεν βλέπω να τίθεται θέμα προς εσάς. Δεν έχω δει κάποιο ακραίο περιστατικό. Για όλα τα άλλα, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, φίλοι θα πω επίσης και μπορούμε να τα λύνουμε μεταξύ μας.
Σεβασμός προ πάντων κι αν κάνουμε λάθος αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας.
Και στο θέμα που βάζετε εσείς οι ίδιοι οι μόντ κάνετε λάθος.
Δεν βλέπω να τίθεται θέμα προς εσάς. Δεν έχω δει κάποιο ακραίο περιστατικό. Για όλα τα άλλα, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, φίλοι θα πω επίσης και μπορούμε να τα λύνουμε μεταξύ μας.