Το πουλέν σας
- paokathens
- ΑποστόληςΑ
Re: Το πουλέν σας
GE__OR__GE έγραψε:Αδερφε αποστολη ξεχασες τον Λιακο απο τους Ελληνες.
Πράγματι. Άλλη μία ένδειξη πόσο τον έχουμε στο φτύσιμο! Να' σαι καλά ρε Ηλία και χρόνια πολλά!
Οποιον κράζει η κερκίδα πλιν Ιβιτς... (ποτε δεν θα τον γουστάρω αυτόν τον παίκτη...)
- DaFFy_NaSH
Pablo "El Comantande" (το σκοτωσα) Garrrrrcia
Zlatan "To Αλανι, ο Μορτης, Ο ρέμπελος" Muslimovic
Pablo "O τεχνιτης center back, ο Δεν αφηνω ουτε μύγα να περάσει και τους κανω και τρελίτσες με την μπάλα οταν την εχω στα πόδια" Contreras
Bruno "Το τσεκούρι, η τσάπα, ο γκασμάς, και ότι άλλο κάνει ζημιά" Cirillo
Βασιλης "ο Σφαιρας , το μεγάλο κομμάτι του μέλλοντος του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαίρου" Κουτσιανικούλης
Γιώργος "ο Δεν μαρέσει να πιάνουν αράχνες τα "Γ" των δοκαριων, ο σκοτώνω ανθρωπάκια με γάντια οταν σουταρο" Φωτάκης
Θανάσης "ο Καλα να πάθετε που δεν με χρησιμοποιήσατε και τώρα θα σας καρφώνω με τον δικεφαλο στο στήθος μεσα στο κοτέτσι σας βρωμοσκούληκα" Παπαζογλου
Zlatan "To Αλανι, ο Μορτης, Ο ρέμπελος" Muslimovic
Pablo "O τεχνιτης center back, ο Δεν αφηνω ουτε μύγα να περάσει και τους κανω και τρελίτσες με την μπάλα οταν την εχω στα πόδια" Contreras
Bruno "Το τσεκούρι, η τσάπα, ο γκασμάς, και ότι άλλο κάνει ζημιά" Cirillo
Βασιλης "ο Σφαιρας , το μεγάλο κομμάτι του μέλλοντος του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαίρου" Κουτσιανικούλης
Γιώργος "ο Δεν μαρέσει να πιάνουν αράχνες τα "Γ" των δοκαριων, ο σκοτώνω ανθρωπάκια με γάντια οταν σουταρο" Φωτάκης
Θανάσης "ο Καλα να πάθετε που δεν με χρησιμοποιήσατε και τώρα θα σας καρφώνω με τον δικεφαλο στο στήθος μεσα στο κοτέτσι σας βρωμοσκούληκα" Παπαζογλου
Αναστασακος απο περυσι.. Δεν ξερω πως μου κολλησε αλλα ειπα οτι θα ειναι το πουλεν μου. Και μεχρι τωρα με εχει δικαιωσει..
- ΑποστόληςΑ
- PAOK LEME!!!