Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Oτι το μπατζετ,ειδικα το μισθολογικο, καθε χρονο πεφτει και μαλιστα σημαντικα κανεις δεν μπορει να το αρνηθει .βΒεβαια ο καθορισμος αυτου ειναι αποκλειστικο δικαιωμα του ιδιοκτητη και εκτος και αν ειμαστε οπαδοι της ρεαλ και μας ξενιζει δεν εχουμε ιδιαιτερο δικαιωμα να το κρινουμε.
Το φετινο καλοκαιρι το γνωριζαμε οτι θα ειναι δυσκολο.Πληρωνουμε λαθη αλλων περιοδων για αυτο και εχουμε βρεθει στην αναγκη να κανουμε σημαντικες αλλαγες στο ροστερ ενω ο χρονος πιεζει καθως το μινιμουμ της εισοδου σε ευρωπαικους ομιλους ειναι απαραιτητο για να μην εκτροχιαστουμε οικονομικα.
Καπως ετσι το εργο Μποτο μοιαζει mission impossible.Το σιγουρο ειναι πως δυσκολα θα βρισκαμε καλυτερο για τη συγκεκριμενη αποστολη οποτε οφειλουμε να τον εμπειστευτουμε με το αγχος να ειναι ευπροσδεκτο,ο προβληματισμος ευπροσδεκτος και αυτος αρκει να μην συνοδευεται απο υστεριες.Και λαθη θα γινουν και σωστα θα γινουν ,ελπιζουμε η ζυγαρια να εχει θετικο προσημο στο τελος.
Το φετινο καλοκαιρι το γνωριζαμε οτι θα ειναι δυσκολο.Πληρωνουμε λαθη αλλων περιοδων για αυτο και εχουμε βρεθει στην αναγκη να κανουμε σημαντικες αλλαγες στο ροστερ ενω ο χρονος πιεζει καθως το μινιμουμ της εισοδου σε ευρωπαικους ομιλους ειναι απαραιτητο για να μην εκτροχιαστουμε οικονομικα.
Καπως ετσι το εργο Μποτο μοιαζει mission impossible.Το σιγουρο ειναι πως δυσκολα θα βρισκαμε καλυτερο για τη συγκεκριμενη αποστολη οποτε οφειλουμε να τον εμπειστευτουμε με το αγχος να ειναι ευπροσδεκτο,ο προβληματισμος ευπροσδεκτος και αυτος αρκει να μην συνοδευεται απο υστεριες.Και λαθη θα γινουν και σωστα θα γινουν ,ελπιζουμε η ζυγαρια να εχει θετικο προσημο στο τελος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 12 Ιουν 2022, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Να φυγεις giliopoule,να πας αλλου......και ασε και την σουπα,πειναω.
-
EugenePAOKI
Μάγκες, αν χαλιέστε, αγχώνεστε και ξενερωνετε τόσο με την ενισχυση και τη προετοιμασία της ομάδας, κάντε καμία αποχή από το φόρουμ και τα ραδιόφωνα, πάτε πιείτε κάνα τσιπουράκι και δείτε το λίγο πιο χαλαρά...
Μπαίνουμε να διαβάσουμε σοβαρά ποστ και αναλύσεις, που κατά καιρούς κάποια παιδιά ανεβάζουν εξαιρετικά πράγματα αλλά αντ'αυτου βλεπουμε τα ίδια και τα ίδια... Καλοπροαιρετη η κριτική αλλά αυτό το πράγμα παραπάει... Τα ίδια και τα ίδια από συγκεκριμένα άτομα. Το καταλάβαμε ότι έχετε αμφιβολίες αλλά το να το επαναλαμβάνετε ΚΑΘΕ μέρα με 15 διαφορετικά ποστ δεν αλλάζει κάτι.
Απλώς αποδεχτείτε ότι υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αντίθετη αποψη από εσάς.
Φιλικά.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε σοβαρά ποστ και αναλύσεις, που κατά καιρούς κάποια παιδιά ανεβάζουν εξαιρετικά πράγματα αλλά αντ'αυτου βλεπουμε τα ίδια και τα ίδια... Καλοπροαιρετη η κριτική αλλά αυτό το πράγμα παραπάει... Τα ίδια και τα ίδια από συγκεκριμένα άτομα. Το καταλάβαμε ότι έχετε αμφιβολίες αλλά το να το επαναλαμβάνετε ΚΑΘΕ μέρα με 15 διαφορετικά ποστ δεν αλλάζει κάτι.
Φιλικά.
- keep_paokizein
Οι 2,3,4 και 5 είναι μία και μόνο κατηγορία. Η κατηγορία των γκρινιάρηδων. Σε αυτούς με βεβαιότητα περιλαμβάνονται (προπονητές κερκίδας, οι fifa mananger τεχνικοί διευθυντές, οι εμπειρικοί οικονομικοί σύμβουλοι ΠΑΕ, εσχάτως η νέα μόδα... oι ανειδίκευτοι αρχιτέκτονες γηπέδων!!! κτλ κτλ)invincible έγραψε:Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας. Οτι εγώ ότι έχω να το πω θα το πω πριν αρχίσει το παιχνίδι. Δεν θα το πω ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος του παιχνιδιού. Μετά δεν έχει νόημα. Αν φωνάξω έναν τεχνίτη στο σπίτι μου να κάνει δουλειά ότι έχω να του πω θα τα πω από πριν...μέτα δεν έχει νόημα. Κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ειδικά τον Μπότο που μου δείχνει ότι δεν ξέρει πως είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το Ελλαδιστάν.black_star_ninja έγραψε:Το καταλαβαίνεις οτι υπερβάλεις φανταζομαι; Εκτός αν τρολαρεις και δε το επιασα. Στην περίπτωση αυτή ζητάω συγνώμη. Έχουμε ταλιχμανιδη, μπαλωμένο κ έχουμε κλείσει κοταρσκι. Τουλάχιστον απο όσα εγραψαν μεσα στην εβδομάδα. Νομίζω οτι αυτοί αρκούν για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Στην πορεία υποθετω οτι θα κλείσουμε έναν ακόμα.invincible έγραψε:Κανέναν τερματοφύλακα δεν έχει ο ΠΑΟΚ, η Βέροια έχει καλύτερους τερματοφύλακες τώρα από εσένα, εκτός αν μιλάς για τον ΠΑΟΚ Β. Κανέναν δεν έχει. Αυτή την στιγμή με την Ληβαδια αν παίξεις ο Κομπότης θα σε νικήσει. Τέτοιο ρόστερ έχεις. Ο βαζελος είδη έκανε μεταγραφές και ανανεώσεις ουσίας χωρίς να ξοδέψει τίποτα. Αν μας περάσει του χρόνου μην βγείτε να κράξετε τον Μπότο. You trust θα σας πω. Εσείς τον εμπιστεύεστε. Εγώ με τόσες αλλαγές ΤΔ δεν εμπιστεύομαι καθόλου κανέναν γιατί βλέπω ότι έχει αποτύχει είδη να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα έρθουν 7-8 παίχτες μέσα σε μία βδομάδα. NO TRUST AT ALL. Αν έρθουν θα μπω εδώ μέσα και θα πω έκανα λάθος τα άφησε όλα για τελευταία στιγμή. Αλλά δεν βλέπω....
Υπάρχουν πέντε ειδών οπαδοί:
1) Τα bot ,αυτοί που ότι και να γίνει τα βλέπουν όλα καλά.
2) Οι Μ.Χ. προφήτες με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
3) Οι σας τα έλεγα γκρινιάρηδες.
4) Και αυτοί που έχουν άγχος πριν γίνει το κακό και ζητάνε πριν γίνει το κακό
5) Οι γκρινιάρηδες σε όλα.
Εσύ επιλέγεις με ποιους είσαι.
Υγιής είναι μόνο ένας οπαδός. Αυτός που είτε είναι 1η είτε τελευταία η ομάδα του γεμίζει το γήπεδο εξαντλώντας τα εισιτήρια διαρκείας και την στηρίζει.
EugenePAOKI έγραψε:Μάγκες, αν χαλιέστε, αγχώνεστε και ξενερωνετε τόσο με την ενισχυση και τη προετοιμασία της ομάδας, κάντε καμία αποχή από το φόρουμ και τα ραδιόφωνα, πάτε πιείτε κάνα τσιπουράκι και δείτε το λίγο πιο χαλαρά...
Φιλικά.
Έλα ντε. Λες και κάθε χρόνο τέτοια εποχή είχαμε ολοκληρώσει όλες μας τις μεταγραφές. Να περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες, να πάει τέλη Ιουνίου όπου θα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και να έχουμε πολλά χτυπητά κενά, εκεί να την καταλάβω την κριτική.
Χώρια ότι τέτοια εποχή μην περιμένετε να ακουστούν και να μεταγραφούν "μεγάλα" ονόματα ή να το πω καλύτερα "πιο γνωστά" ονόματα, διότι τέτοια ονόματα δεν έχουν ως προτεραιότητα την δική μας μπανανοχώρα.
Έστω 2 εβδομάδες υπομονή από τους λιγότερο υπομονετικούς.
- invincible
όλες οι απόψεις ακούγονται και διαβάζονται φίλε. εγώ θέλω όλοι να είναι εδώ και να λένε την άποψη τους. Σε κανέναν δεν λέω να φύγει να πάει για τσίπουρο. Ισα ίσα θέλω να είναι όλοι εδώ.EugenePAOKI έγραψε:Μάγκες, αν χαλιέστε, αγχώνεστε και ξενερωνετε τόσο με την ενισχυση και τη προετοιμασία της ομάδας, κάντε καμία αποχή από το φόρουμ και τα ραδιόφωνα, πάτε πιείτε κάνα τσιπουράκι και δείτε το λίγο πιο χαλαρά...
Φιλικά.
- invincible
Δεν είναι όλοι 100% υγείες αυτή η κατηγορία που λες δυστυχώς και έχει πληρώσει πολλές τιμωρίες για αρκετούς από αυτούς ο ΠΑΟΚ. Και από αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πελατειακή σχέση με την ΠΑΕ και κάποιοι που δημιουργούν μόνιμα πρόβλημα. 100% υγειές μόνο σε άλλες χώρες.keep_paokizein έγραψε: Οι 2,3,4 και 5 είναι μία και μόνο κατηγορία. Η κατηγορία των γκρινιάρηδων. Σε αυτούς με βεβαιότητα περιλαμβάνονται (προπονητές κερκίδας, οι fifa mananger τεχνικοί διευθυντές, οι εμπειρικοί οικονομικοί σύμβουλοι ΠΑΕ, εσχάτως η νέα μόδα... oι ανειδίκευτοι αρχιτέκτονες γηπέδων!!! κτλ κτλ)
Υγιής είναι μόνο ένας οπαδός. Αυτός που είτε είναι 1η είτε τελευταία η ομάδα του γεμίζει το γήπεδο εξαντλώντας τα εισιτήρια διαρκείας και την στηρίζει.
-
EugenePAOKI
Εννοείται. Όπως βλέπεις δεν λέω "μην γκρινιάζετε" ή "μην εκφερετε αποψη". Η κριτική είναι καλοπροαιρετηinvincible έγραψε:όλες οι απόψεις ακούγονται και διαβάζονται φίλε. εγώ θέλω όλοι να είναι εδώ και να λένε την άποψη τους. Σε κανέναν δεν λέω να φύγει να πάει για τσίπουρο. Ισα ίσα θέλω να είναι όλοι εδώ.EugenePAOKI έγραψε:Μάγκες, αν χαλιέστε, αγχώνεστε και ξενερωνετε τόσο με την ενισχυση και τη προετοιμασία της ομάδας, κάντε καμία αποχή από το φόρουμ και τα ραδιόφωνα, πάτε πιείτε κάνα τσιπουράκι και δείτε το λίγο πιο χαλαρά...
Φιλικά.
όταν γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια. Το συγκεκριμένο thread έχει γίνει δυστυχώς ένα πεδίο φαγωμάρας ενώ έχουμε δει ότι γίνονται και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις κατά καιρούς. Η αποψη του καθενός είναι πολύτιμη για την οικονομία μιας συζήτησης αλλά όταν επαναλαμβανονται τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να ξεκινάνε ξανά ειρωνείες και καυγάδες... ε δεν βλέπω το νόημα...
Περισσότερο το λέω επειδή το βλέπω από τη δική μου οπτική γωνία.12 Ιουνίου δεν θα μπορούσα ποτέ να λογομαχησω για μεταγραφές. Ειδικά όταν έχουν γίνει ήδη κάποιες.
Ένας τύπος έχει μπει και έχει κάνει πουτανα το τοπικ ,γράφοντας κάθε μία ώρα τα ίδια, μη δίνεται σημασία, πάμε παρακάτω, αναμένοντας τις εξελίξεις.
Πέρυσι είχες 50 εκατομμύρια τζίρο και ομάδα κατά λουτσεσκου 20-25 εκατομμυρίων.giliopoulos έγραψε:JohnDag έγραψε:
Τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή στον κόσμο να φέρεις όταν "τα κουκιά είναι μετρημένα"...
Παρόλα αυτά το να κρίνεται ως αποτυχημένος ή επιτυχημένος ο Μποτο στις 14 Ιουνίου στερείται σοβαρότητας (δεν αναφέρομαι σε σένα Μάκη).
Θεωρώ ότι θα γίνει δουλίτσα στο τέλος (όχι με τους παιχταράδες και τα συμβόλαια που ονειρεύονται κάποιοι) και θα στηθεί μια αξιοπρεπής ομάδα.
Η φάση πλέον είναι be more efficient by spending less.
Για να δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό, από οποία πλευρά και αν το δεις έχει το ενδιαφέρον του.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνωμη ρε παιδια, εγω δεν βλεπω ουτε κουκια μετρημενα ουτε spending less..
Μεσα στο 2022 με μποτο στο τιμονι.
Σοαρες 3m
Κουλιατα 1,7m
Σαστρε 400κ
Αναμενουμε
Κοταρσκι 1,5/2m
O εξτρεμ απο φορτουνα φαινεται πολυ κοντα λογικα θα τα βρουν στο 1,5μ
Μιλαμε για κοντα στα 8 εκατομυρια ευρω μονο φετος σε αγορες και εχουμε ακομα..
Πειτε μου εσεις ποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει δωσει τοσα χρηματα.. Ουτε ο γαυρος
Αλλαγη ροτας γινεται οχι "μετρημενα κουκια". Απλα πλεον αντι να δινουν μεγαλα συμβολαια αγοραζουν ελπιδοφορους παικτες. Αντι να παρεις πχ τον μπισεσβαρ με 800 τον χρονο για 4 χρονια παιρνεις κουλιατα με 2 συν 400 συμβολαιο και βγαινουν ιδια λεφτα.
Τωρα αν θα πετυχει αυτο και αγωνιστικα, θα δειξει
Δεν έγινε γιατί είχες σκοπό να βγάλεις κέρδος. Βασικά δεν ξέρω καν γιατί έγινε. Ας το βρουν.
Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι.
Σιντκλει τευλορ μιτριτσα σκασμενη ομάδα επαναφορά βαρέλα κτλ κτλ.
Πόσο διαφορετική μπορεί να ήταν η χρονιά αν είχαν επενδυθεί κάποια χρήματα από τις πωλήσεις.
Αυτά τα 8 για αγορές δεν είναι υπέρβαση, είναι κάβα από πέρυσι. Και ο χώρος από τα βαριά συμβόλαια που έφυγαν.
Επισήμανση κάνω, δεν γκρινιάζω.
Ρε τι μανια ειναι αυτη που εχετε καποιοι να ασχολειστε με τους αλλους και μαλιστα οχι με τις αποψεις τους,οπως θα επρεπε στα πλαισια μιας συζητησης εντος ενος ποδοσφαιρικου φορουμ, αλλα επιχειρωντας κατα το δοκουν να κανετε καθε ειδους ψυχογραφημα, παντα υπο το πρισμα οτι εσεις κρατατε για τον εαυτο σας οτι ο δικος σας τροπος σκεψης ειναι ο σωστος?
- invincible
Φίλε ξέρεις τι λένε οι πόντιοι ? Σε ΠΑΟΚτση και σε μωρό ποτέ μην τάξεις κάτι και μην δώσεις τον λόγο σου.
Αυτός ο κύριος βγήκε και είπε στα Αγγλικά ευτυχώς που τα γνωρίζουμε όλοι , εκτός αν δεν τα ξέρει καλά αυτός, ότι μέχρι τις 21 Ιουνίου θα είναι εδώ 7-8 παίχτες. Αν λείπανε 4 παίχτες από τους 7-8 και ήταν εδώ σήμερα έστω ένας τερματοφύλακας κανένας δεν θα γκρίνιαζε και κανένας δεν θα ανησυχούσε.
Αυτός τα έταξε και αυτός τα υποσχέθηκε. Με αυτή την λογική γιατί να τον εμπιστευτώ και τα άλλα.
Αν είναι τύπος του στυλ έλα μωρέ πως κάνεις έτσι.... τι 21 Ιουνίου τι 21 Ιουλίου. Αν εγώ αποκλειστώ το καλοκαιρί άλλα έσοδα δεν έχει... μην περιμένεις διαρκείας
Τώρα τα λέμε μετά πέταξε το πουλί.
Αυτός ο κύριος βγήκε και είπε στα Αγγλικά ευτυχώς που τα γνωρίζουμε όλοι , εκτός αν δεν τα ξέρει καλά αυτός, ότι μέχρι τις 21 Ιουνίου θα είναι εδώ 7-8 παίχτες. Αν λείπανε 4 παίχτες από τους 7-8 και ήταν εδώ σήμερα έστω ένας τερματοφύλακας κανένας δεν θα γκρίνιαζε και κανένας δεν θα ανησυχούσε.
Αυτός τα έταξε και αυτός τα υποσχέθηκε. Με αυτή την λογική γιατί να τον εμπιστευτώ και τα άλλα.
Αν είναι τύπος του στυλ έλα μωρέ πως κάνεις έτσι.... τι 21 Ιουνίου τι 21 Ιουλίου. Αν εγώ αποκλειστώ το καλοκαιρί άλλα έσοδα δεν έχει... μην περιμένεις διαρκείας
Τώρα τα λέμε μετά πέταξε το πουλί.
- keep_paokizein
Αυτό το "σε άλλες χώρες" είναι η μαγική κουβέντα!!!invincible έγραψε:Δεν είναι όλοι 100% υγείες αυτή η κατηγορία που λες δυστυχώς και έχει πληρώσει πολλές τιμωρίες για αρκετούς από αυτούς ο ΠΑΟΚ. Και από αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πελατειακή σχέση με την ΠΑΕ και κάποιοι που δημιουργούν μόνιμα πρόβλημα. 100% υγειές μόνο σε άλλες χώρες.keep_paokizein έγραψε: Οι 2,3,4 και 5 είναι μία και μόνο κατηγορία. Η κατηγορία των γκρινιάρηδων. Σε αυτούς με βεβαιότητα περιλαμβάνονται (προπονητές κερκίδας, οι fifa mananger τεχνικοί διευθυντές, οι εμπειρικοί οικονομικοί σύμβουλοι ΠΑΕ, εσχάτως η νέα μόδα... oι ανειδίκευτοι αρχιτέκτονες γηπέδων!!! κτλ κτλ)
Δυστυχώς έχουμε μείνει πολύ πίσω.
Από την άλλη όμως δεν βλέπω και τι παράπονο μπορεί να έχει ένας οπαδός της ομάδας από την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ για να γκρινιάζει τόσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Κυρ 12 Ιουν 2022, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Μην τον διαβάζεις ρε φίλε πρέπει να ζητάς έμμεσα να τον διώξουνobanebane έγραψε:Ένας τύπος έχει μπει και έχει κάνει πουτανα το τοπικ ,γράφοντας κάθε μία ώρα τα ίδια, μη δίνεται σημασία, πάμε παρακάτω, αναμένοντας τις εξελίξεις.