φιλε τοτε ηταν 20+ και τωρα ειναι 30+...paoki_sweden έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=RWzW84I0Mp0
Thelo na do ton Pavlara na bali golara me olympiako kai na dagasi ton fiogo sto laimo!!!
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
- ΑποστόληςΑ
Ο Παύλος πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά την ενεργό του δράση και να προπονάει την εφηβική ή και β΄ ομάδα!
Τα νεαρά ταλέντα θα μάθουν πολλά από τον παικταρά!
(εκτός από τα νεύρα, παρακαλώ)!
Τα νεαρά ταλέντα θα μάθουν πολλά από τον παικταρά!
(εκτός από τα νεύρα, παρακαλώ)!
Ο Παυλαρας θα μεινει για παντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Τον φανταζεστε προπονητη στις ακαδημιες της ομαδας;;; Και μονο η φαντασιωση αυτη με μια λεξη χαρακτηριζετε ΚΑΥΛΑ!!!!!

Μια χαρα ηταν και σημερα ο Παυλαρας. Η αμυνα ηταν αυτη που ειχε τα περισσοτερα προβληματα σημερα!!! Δεν πειραζει ομως θα στρωσουν τα πραγματα γιατι ΠΑΟΚ εισαι!!!!!

Σήμερα ήταν κορυφαίος αδελφέ....Τέτοιος παίκτης δεν ήρθε ακόμη στη θέση του σε ολόκληρη την ελλάδα....

Συμφωνω με τους 2 τελευταιους....
ΑΠο τους κορυφαιους μεν...με μερικες λαθος μεταβιβασεις δε....
ΑΠο τους κορυφαιους μεν...με μερικες λαθος μεταβιβασεις δε....
Όταν είναι μέσα, αμυντικά δεν φοβάμαι τίποτα! Δίνει σιγουριά παίζοντας μπροστά από τα σέντερ μπακ. Είχε μερικές λάθος πάσες χτες, αλλά φιλικό ήταν. Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση μέσα στη σεζόν θα είναι ο κορυφαίος αμυντικός μέσος του πρωταθλήματος. Έχει κάνει και προετοιμασια φέτος και αυτό πιστεύω θα μετρήσει πολύ (θετικά)
Fatus Olus Pablo!
(με την καλή έννοια)
Fatus Olus Pablo!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Για τον φετινό Γκαρσία είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι και θα έχει και λιγότερα νεύρα.
- ΑποστόληςΑ
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!DimisK έγραψε:Για τον φετινό Γκαρσία είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι και θα έχει και λιγότερα νεύρα.
βραχος αμυντικα, σωστη πρωτη πασα, καλο κεφαλι, εντονη προσωπικοτητα, διαθεση αλλα μηδεν φυσικη κατασταση......θελει πολυ δουλεια ο παυλαρας ακομη.....αποψη μου
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
DimisK έγραψε:Για τον φετινό Γκαρσία είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι και θα έχει και λιγότερα νεύρα.
λογικο να μην εχει νευρα ηρθε κ ο τσιρολο τωρα θα βαραει αυτος
-
GE__OR__GE
συμφωνω με τα αδερφια που λενε πως με γκαρσια μπροστα απο τα σεντερ μπακ ειμαστε βραχος..εγω νιωθω ασφαλεια παντα με παμπλιτο..
καταπινει χιλιομετρα οπως και τους αντιπαλους...
επιτρεπεται να πεσεις
επιβαλλεται να σηκωθεις

καταπινει χιλιομετρα οπως και τους αντιπαλους...
επιτρεπεται να πεσεις
επιβαλλεται να σηκωθεις
Nαι σίγουρα θα διαπρέψει φέτος. Ειδικά αν περάσουμε ομίλους θα φανεί και η εμπειρία του απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.