Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Και Μπαλντε και Φάμπιο Ναπολιτανε?
Δεν εχει και καυσωνα ρε γμτ να σε δικαιολογησω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει και καυσωνα ρε γμτ να σε δικαιολογησω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Η Φορτούνα πήρε τις αποφάσεις της για τον Νάρεϊ, δίνοντας μια τιμή εκκίνησης συζητήσεων στον ΠΑΟΚ. Η Γερμανική ομάδα κοστολογεί τον Νάρεϊ στα 2 εκ. Ευρώ. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά προβλήματα και αντιλαμβάνονται πως η πώληση ενός ποδοσφαιριστή που δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του (τελειώνει σε ένα χρόνο) αποτελεί μια λύση."
Paok24
Paok24
joshua έγραψε:Μονο 1.5; Καντα 2-3 κυρΣτεφανε...
Δεν υπάρχει περίπτωση και το 1 είναι πολύ...όσο και αν είναι καλός παίκτης...
Πηγαίνουν σε Αραβίες και Κινες, γλυκαίνονται από το χρήμα και μετά έχουν τρέλες απαιτήσεις...
Tετοιους παικτες δεν τους αγοραζεις.Ειναι τα κλασσικα βιογραφικα που μετακινουνται ελευθερα απο μια ηλικια και μετα.Βαρια βαρια κανα 500ρικο.Καπως ετσι πχ και η Μαλμε δεν αγορασε τον Τσολακ που την εβαλε και σε ομιλους ΤΣΛ και εμεις καναμε το λαθος να μην παρουμε οτι μπορουσαμε τον Γεναρη.
Όταν λέμε πιο κοντά εννοούμε τελευταία στροφή η μενουν ακόμα δύο γύροι;gergeo4 έγραψε:ο φάμπιο ποιο "κοντα" απο τον κειτα
Με τον Γερμανό και τον Μαρτινς η αναβάθμιση είναι ξεκάθαρη στα εξτρέμ. Αν το 2ο αριστερό εξτρέμ είναι εξίσου καλός τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο
- Kabamaru11
Αν,λεω ΑΝ ερθει ο Bazoer η καποιος παραπλησιος σε ποιοτητα,η αμυνα εχει κλεισει με Ιγκι,Μπαζοερ βασικους και αναπληρωματικους Νασμπεργκ και Μιχαι η κανα Διαμαντη,περιμενοντας και τον Μιχαιλιδη.Απο αριστερα κλεισαμε,απο δεξια κλεισαμε.Τερμα ειναι κλεισμενος ο Κοταρσκι και ερωτηματικο μεγαλο ειναι ο 2ος που καλο θα ειναι να ειναι γηγενης.
Στο κεντρο,εχουμε τις σταθερες,Τσιγγαρας,Κουρτιτς,Σοαρες και Αουγκουστο,αν δεν ανανεωσει ο Σβαμπ,μπορει να κανουμε κ μια μεταγραφη στοιχημα εκει,αν πουληθει ο Αυγουστος,θα παρθει σταθερα εκει.
Στα εξτρεμ ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες,μονη σταθερα ο Αντριγια,περιμενουμε αποχωρηση Μουργκ,Ζαμπα και μεταγραφη 2 τουλαχιστον παικτων + τον κρυσταλλινο Καντουρι.
Στο δεκα προσωπικα,δεν θα ανανεωνα Μπισε,θα υποστηριζα νιατο,θρασσος,ορεξη,ενταση με τους Κουαλιατα,Ντελια και Ρικαρντο,οι 2 τελευταιοι να παιρνουν εναλλαξ παιχνιδια με την Β ομαδα.
Στο φορ,εχουμε 3,Ολιβειρα,Τσολακ,Κουτσιας.Ο Ολιβειρα ειναι ερωτηματικο μετα τον τραυματισμο του,ο Τσολακ δεν εδειξε οτι μπορει να σταθει σε εμας.Μακαρι να παρουμε εναν βασικο,με Νελσονα 2ο και να κλεβει λεπτα κ ο μικρος.
Θεωρω πως απο θεμα συμβολαιων,θα ειμαστε πιο φτηνοι σε σχεση με περισυ,εχοντας καλυτερο κ πιο ορθολογικο υλικο.Εχει δουλεια ο Μποτο,αλλα νομιζω οχι τοσο,οσο πιστευουν μερικοι,ειδικα αν εχει κανει προεργασια,που ειμαι σιγουρος πως εχει κανει.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ!
Στο κεντρο,εχουμε τις σταθερες,Τσιγγαρας,Κουρτιτς,Σοαρες και Αουγκουστο,αν δεν ανανεωσει ο Σβαμπ,μπορει να κανουμε κ μια μεταγραφη στοιχημα εκει,αν πουληθει ο Αυγουστος,θα παρθει σταθερα εκει.
Στα εξτρεμ ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες,μονη σταθερα ο Αντριγια,περιμενουμε αποχωρηση Μουργκ,Ζαμπα και μεταγραφη 2 τουλαχιστον παικτων + τον κρυσταλλινο Καντουρι.
Στο δεκα προσωπικα,δεν θα ανανεωνα Μπισε,θα υποστηριζα νιατο,θρασσος,ορεξη,ενταση με τους Κουαλιατα,Ντελια και Ρικαρντο,οι 2 τελευταιοι να παιρνουν εναλλαξ παιχνιδια με την Β ομαδα.
Στο φορ,εχουμε 3,Ολιβειρα,Τσολακ,Κουτσιας.Ο Ολιβειρα ειναι ερωτηματικο μετα τον τραυματισμο του,ο Τσολακ δεν εδειξε οτι μπορει να σταθει σε εμας.Μακαρι να παρουμε εναν βασικο,με Νελσονα 2ο και να κλεβει λεπτα κ ο μικρος.
Θεωρω πως απο θεμα συμβολαιων,θα ειμαστε πιο φτηνοι σε σχεση με περισυ,εχοντας καλυτερο κ πιο ορθολογικο υλικο.Εχει δουλεια ο Μποτο,αλλα νομιζω οχι τοσο,οσο πιστευουν μερικοι,ειδικα αν εχει κανει προεργασια,που ειμαι σιγουρος πως εχει κανει.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ!
Η θέση 10 δεν χωράει πειραματισμούς...χωρίς παίκτη από το πάνω ράφι (έστω για τα δεδομένα μας) ας μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις...Kabamaru11 έγραψε:
- Kabamaru11
Φιλε Ettien,εχω απαιτησεις,απο τον Κουαλιατα,πολλες.Μπορει να ειμαι υπεραισιοδοξος,αλλα τον πιστευω πολυ.