Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από omerta76 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
omerta76 έγραψε:Σύμφωνα με τον paoktsis πάντως, κοιτάζουμε αυτόν από Φαμαλικαο....
https://www.transfermarkt.com/alexandre ... ler/479643
Ψαγμένη περίπτωση, με ψήνει. Ίδιο μάνατζερ με Σοάρες και Νταντας βλέπω. Ίσως να έχει βάση
Το παλικάρι πάντως παπατζης δεν είναι...ότι ξέρει γράφει.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Logistis έγραψε:
Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Αν κρατήσουν Μιχάι -πολύ πιθανό πια-, δύο θα είναι τα νέα στόπερ.
Ο Κρέσπο έφυγε γιατί ήθελε ένα τελευταίο 2ετές συμβόλαιο (2Χ300χλ). Είναι 35 ετών.
Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στα ίδια λεφτά αλλά για ένα έτος μόνο. (Ορθώς κατ εμέ)
Απόλυτα λογική εξέλιξη.
Για μένα δεν είναι λογική διότι στην επόμενη σεζόν δεν θα έχουμε Crespo, Varela και Μιχαηλίδη. 3 από τους 4 βασικούς στόπερ μας. Αν συνυπολογίσουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε τον βασικό μας τερματοφύλακα, νομίζω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα ξεκινήσουμε μια σεζόν με 4/5 καινούρια άμυνα. Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.
Εφυγαν και οι Λυρατζης - Σαστρε;
Κατι δεν μου βγαίνει με τα μαθηματικά.
Καλά το ότι τον Βαρελα πανηγύριζαν όλοι που δεν έπαιζε και τώρα έγινε και απώλεια και ρίσκο η απουσια του.
Καλά το παμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

omerta76 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
omerta76 έγραψε:Σύμφωνα με τον paoktsis πάντως, κοιτάζουμε αυτόν από Φαμαλικαο....
https://www.transfermarkt.com/alexandre ... ler/479643
Ψαγμένη περίπτωση, με ψήνει. Ίδιο μάνατζερ με Σοάρες και Νταντας βλέπω. Ίσως να έχει βάση
Το παλικάρι πάντως παπατζης δεν είναι...ότι ξέρει γράφει.
Οκ paoktsis, μας έπεισες :twisted:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Θα ρωτήσω κάτι πολύ καυτό που συζητάνε όλοι αυτές τις μέρες, ότι οι εισηγήσεις του Λουτσέσκου πάνε περίπατο και ότι δεν πλέουν στα ίδια νερά με το σκεπτικό του Μπότο.

1) Οταν ήρθε ο Μπότο από την Σαχταρ πολλοι λέγανε ότι τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ ο μπαμπάς του γιατί είχε καλό όνομα στην Ουκρανία. Τελικά μήπως δεν τον πρότεινε ο μπαμπας Λουτσέσκου?

2) Πολλοί λένε ότι έφερε πίσω ο Ιβαν τον Λουτσέσκου για να τον εκδικηθεί . Τελικά τι γίνεται στον ΠΑΟΚ προσπαθούμε να διώξουμε τον Λουτσέσκου ή θέλουμε καινούργια ομάδα?

3) Από την μία ακούς Κειτα και Μαρτινς και από την άλλη παίχτες χωρίς φωτογραφία. Και στο τέλος ακούς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει συμβόλαιο 1,5 εκ. Τότε αυτοί οι παιχτες γιατί παίζουν στο ρεπορταζ ? Δεν είναι του Μπότο? Τους δίνουν μανατζερ έτσι για να πουλάνε φυλλάδες? Τι νόημα έχει όλο αυτό ? Που πάμε?

4) Υπάρχουν δύο σενάρια. Πρώτο να έρθουν 7-8 παίχτες μέχρι τις 21 Ιουνίου. Εκεί ότι και να λέμε τώρα θα τους δούμε στο χορτάρι. Το δεύτερο το κακό το σενάριο θα ήταν να μην έρθουν οι 7-8 παίχτες. Εκεί θα αρχίσουν να μαζεύονται τα πρώτα σύννεφα.

5) Ο πιο τυχερός ΤΔ που έκανε την πιο ολοκληρωμένη δουλειά ήταν ο Αρσεν. Γιατί ? Για ένα πάρα πολύ απλό λόγο. Είχε την πολυτέλεια να φέρει και προπονητή που να συμφωνεί με τις μεταγραφές που κάνει. Τον Λουτσέσκου δεν τον έφερε ο Μποτο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τα διαρκειας ποτε βγαινουν;
Κατω απο 20.000 για μενα ειναι αποτυχια.
Οχι δεν ειμαι οφτοπικ γιατι πολλοι εχουν αμεσα συνδεδεμενη την στηριξη στην ομαδα με το αν τους κανει τα χατιρια στις μεταγραφες.
Εκτος απο τις απαιτησεις που εχει ο καθενας, εχουμε και καποιες υποχρεωσεις σαν οπαδοι...πρωτα ας γεμισουμε το γηπεδο και μετα να βγαζουμε γλωσσα.
Άβαταρ μέλους
invincible

psykoman έγραψε:Τα διαρκειας ποτε βγαινουν;
Οχι δεν ειμαι οφτοπικ γιατι πολλοι εχουν αμεσα συνδεδεμενη την στηριξη στην ομαδα με το αν τους κανει τα χατιρια στις μεταγραφες.
Εκτος απο τις απαιτησεις που εχει ο καθενας, εχουμε και καποιες υποχρεωσεις σαν οπαδοι...πρωτα ας γεμισουμε το γηπεδο και μετα να βγαζουμε γλωσσα.
Δεν πρόκειται να αγοράσει κανείς διαρκείας σε καμία ομάδα. όχι γιατί δεν γίνονται μεταγραφές κτλ. για ένα παρα πολύ απλό λόγο. Ξέρει τι έρχεται τον χειμώνα.... υγειονομικά και φαρμακευτικά και οικονομικά.

Και εγώ θέλω να πατήσω ένα κουμπί να βρεθώ 10 χρόνια πίσω.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

invincible έγραψε:
Μονο 10?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν αργεί ο γερμανος εκτός απροόπτου :D
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gergeo4 έγραψε:δεν αργεί ο γερμανος εκτός απροόπτου :D
Ποιος από τους 2; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φτιάξε μας Γιώργο βραδιάτικα!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

invincible έγραψε:
psykoman έγραψε:Τα διαρκειας ποτε βγαινουν;
Δεν πρόκειται να αγοράσει κανείς διαρκείας σε καμία ομάδα. όχι γιατί δεν γίνονται μεταγραφές κτλ. για ένα παρα πολύ απλό λόγο. Ξέρει τι έρχεται τον χειμώνα.... υγειονομικά και φαρμακευτικά και οικονομικά.

Τοτε να μην εχουμε απαιτησεις φιλε μου...τα εισητηρια και κυριως τα διαρκειας παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στα εσοδα και στην διαμορφωση του μπατζετ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Napoli4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:δεν αργεί ο γερμανος εκτός απροόπτου :D
Ποιος από τους 2; :opaokara:
ο εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

και ο ρέντε δε πιστύω να χαλάσει πάντως..
Άβαταρ μέλους
invincible

Μα ποιος σου είπε ότι θα ρίξουν λεφτά. Βλέπεις καμία ομάδα να ρίχνει λεφτά. Καμία μόνο ο ΠΑΟΚ

Φίλε CCCP τι 10 χρόνια εγώ θελω να ζήσω στα 90s την μέρα της Μαρμότας με τον Μπιλ Μαρεη
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μακάρι θα πω εγώ.
Αν τελεσφορήσουν και οι 3 περιπτώσεις που εξετάζουμε Μπαλντέ-Κειτα-Ναρει, τότε ανεβαίνουμε πολλά επίπεδα μεσοεπιθετικά.

Ζίφκο-Μπαλντέ-Φάμπιο
Ολιβέιρα
και
Νάρει-Ρικάρντο-Κουαλιάτα
Τσόλακ (;)

Και ποιότητα και βάθος...Και νιάτα και εμπειρία...Και τεχνική και τρεξίματα
Αλλά η ευτυχία αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”