Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Βασικά είπε ότι βάση ταλέντου θα μπορούσε να παίζει σε τοπ! Αλλά πνευματικά δεν μπορεί !
Έχει αρκετους θα ελεγα φιλε joshua αν πατας στο google ' Contracts expiring ' εχει λιστα αν επιλεξεις θεσεις Position: και Detailed position:joshua έγραψε:Η λιστα με τους ελευθερους ειναι τοσο μικρη που δινει το transfermarkt η κανω τοσο λαθος;
Αν μεινει θα ειμαστε για κλαματα.Darkm4n έγραψε:Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να μείνει ο Mitrita και θελει ειπε τον manager του που ακουω απο ραδιο να βρουν την χρυσή τομή να μείνει στον ΠΑΟΚ + τον θέλει ο Lucesku που προχθες εκανε δηλώσεις τα καλύτερα λόγια πως ειναι παίχτης που θα μπορούσε να έπαιζε σε top Πρωταθλήματα.nunies4 έγραψε:Θεωρητικά πάμε για 3 εξτρέμ. 2 αριστερά και ένα δεξιά.
Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι ο συγκεκριμένος είναι δεξί εξτρέμ και ότι αριστερά που είμαστε γυμνοί δεν ακούγεται τίποτα (πλην Μαρτινς).
Ο Fabio Martins μπορεί να είναι ο 2ος αν έρθει λέω 'αν' η σιγουρα θα ειναι στη λίστα του Boto.
Το μπατζετ του ειναι για βασικος εξτρεμ, δεν ειμαστε για νεο καντουρι εκει.
- Σουριναμέζος
Ο Χουτεσιώτης ανανέωσε με τον Ιωνικό, μια λιγότερη λύση για δεύτερο τέρμα. Εγώ όσο δεν βλέπω να κινείτε τίποτα σε αυτή την θέση θεωρώ ότι είναι ειλημμένη απόφαση η ανανέωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και απλά το τρενάρουν για να ανακοινωθεί μετά την απόκτηση του Κοτάρσκι
-
john4serres
Αντιθέτως, εγώ κατάλαβα ότι ο Λουτσέσκου "τελείωσε" τον Μιτρίτσα με τα λόγια του.Darkm4n έγραψε:Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να μείνει ο Mitrita και θελει ειπε τον manager του που ακουω απο ραδιο να βρουν την χρυσή τομή να μείνει στον ΠΑΟΚ + τον θέλει ο Lucesku που προχθες εκανε δηλώσεις τα καλύτερα λόγια πως ειναι παίχτης που θα μπορούσε να έπαιζε σε top Πρωταθλήματα.nunies4 έγραψε:Θεωρητικά πάμε για 3 εξτρέμ. 2 αριστερά και ένα δεξιά.
Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι ο συγκεκριμένος είναι δεξί εξτρέμ και ότι αριστερά που είμαστε γυμνοί δεν ακούγεται τίποτα (πλην Μαρτινς).
Ο Fabio Martins μπορεί να είναι ο 2ος αν έρθει λέω 'αν' η σιγουρα θα ειναι στη λίστα του Boto.
Ο Πασχαλακης παντος εφαγε ακυρα για τα 3τη με 700+ από τις αραβιες/Τουρκιες.
Τωρα ψαχνεται ..
Τωρα ψαχνεται ..
- Kabamaru11
460.000 καθαρα επαιρνε ο Πασχα,με 400.000 τον χρονο τριετες,θα τον ηθελα,για δευτερο πισω απο τον Κοταρσκι.
Εφοσον κοψει και τα κολλητιλικια με κατι φαλακροκορακες.
Εφοσον κοψει και τα κολλητιλικια με κατι φαλακροκορακες.
-
Luigi Vampa
- invincible
Ο Πασχαλάκης σαν τον Βαρέλα μετά από τηλέφωνα Βιερίνια κτλ θα σου ανακοινωθεί με κανένα 3 ετες.
Η πλάκα θα είναι να έρθει και αυτός ο Κοτάρσκι και να κάνει καμία ζεμπεκιά αλλά Ζιβφοκοβιτς με τον ΠΑΣ και να σου κατσικοθεί μετά όλο τον χρόνο βασικός ο Πασχαλάκης και τζάμπα τα 2 εκ στην Γκοριτσα.
Εγώ στον ΠΑΟΚ στο τέρμα έχω πάψει να ελπίζω για κάτι σταθερό. Να φανταστείς στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ φτάσαμε να λέμε ότι ο καλύτερος παίχτης είναι ο Πασχαλάκης.
Δηλαδή εκεί στην ΠΑΕ έχουν αλλεργία με τους τερματοφύλακες και τους χαφ εδώ και χρόνια. Μπορεί να σου φέρουν παιχταράδες σε όλες τις θέσεις εκτός από χαφ και τερματοφύλακες. Εκεί υπάρχει αλλεργία.
Η πλάκα θα είναι να έρθει και αυτός ο Κοτάρσκι και να κάνει καμία ζεμπεκιά αλλά Ζιβφοκοβιτς με τον ΠΑΣ και να σου κατσικοθεί μετά όλο τον χρόνο βασικός ο Πασχαλάκης και τζάμπα τα 2 εκ στην Γκοριτσα.
Εγώ στον ΠΑΟΚ στο τέρμα έχω πάψει να ελπίζω για κάτι σταθερό. Να φανταστείς στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ φτάσαμε να λέμε ότι ο καλύτερος παίχτης είναι ο Πασχαλάκης.
Δηλαδή εκεί στην ΠΑΕ έχουν αλλεργία με τους τερματοφύλακες και τους χαφ εδώ και χρόνια. Μπορεί να σου φέρουν παιχταράδες σε όλες τις θέσεις εκτός από χαφ και τερματοφύλακες. Εκεί υπάρχει αλλεργία.
Νομιζω οτι δεν ειχε δεχτει τα 400 που του προφεραν.
Ελλαδα μονο ο γαυρος αν του δωσει πανω απο 300 το χρονο και αυτο απλα για επικοινωνιακους λογους.
Ο Κρεσπο παλι πηγε Κυπρο για 300 χιλιαρικα του 2ου χρονου.
Λες και δεν θα του τα εδιναν απο τον ΠΑΟΚ αν εβγαζε καλυ χρονια φετος.
Ελλαδα μονο ο γαυρος αν του δωσει πανω απο 300 το χρονο και αυτο απλα για επικοινωνιακους λογους.
Ο Κρεσπο παλι πηγε Κυπρο για 300 χιλιαρικα του 2ου χρονου.
Λες και δεν θα του τα εδιναν απο τον ΠΑΟΚ αν εβγαζε καλυ χρονια φετος.