Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
2-3 μυρια λενε ζηταει η Φορτουνα...Αυτο ειναι το ταβανι μας για αγορα νεων ταλαντουχων,τα δινεις για τον Γερμανο?
-
giliopoulos
Πολλα μου φαινονταιjoshua έγραψε:2-3 μυρια λενε ζηταει η Φορτουνα...Αυτο ειναι το ταβανι μας για αγορα νεων ταλαντουχων,τα δινεις για τον Γερμανο?
1 μυριο βγαζει νοημα..Αλλα απο 2 και πανω και 28χρονο με 0 συμμετοχες σε α κατηγορια ειναι παρα πολλα..
Ο ολυμπιακος για παραδειγμα ειχε παρει σε αντιστοιχη περιπτωση τον 26χρονο χολεμπας απο β γερμανιας που αποδειχθηκε πολυ καλη επιλογη με 900χιλιαρικα..
Να δωσεις 1 για Ρεντε,2 για Nαρει,δυο παικτες που δεν τους λες και επενδυσεις ειναι πολλα λεφτα.Τετοιου στυλ παικτες πρεπει να τους βρισκεις ελευθερους και να δινεις λεφτα για αγορες νεαρων ταλαντουχων.Αποψη μου...
ουτε για πλακαjoshua έγραψε:2-3 μυρια λενε ζηταει η Φορτουνα...Αυτο ειναι το ταβανι μας για αγορα νεων ταλαντουχων,τα δινεις για τον Γερμανο?
καλα τωραjohn4serres έγραψε:Ο Σουντουλίδης στο γκαζέτα επαναφέρει το όνομα Riechedly Bazoer.
ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ (Ρόμα, Φιορεντίνα, Σασουόλο, Μπάγιερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, Μονακό, Λιλ, Μαρσέιγ, Λιόν, Φέγενορντ) εμφανίζονται ως υποψήφιες για την απόκτηση του.
το α-Μπαζουρ αναφερθηκε πριν μια βδομαδα εδω
- Σουριναμέζος
Ο Bazoer υπήρξε και συμπαίκτης του Αντρέ ένα εξάμηνο στην Βόλφσμπουργκ. Άντε Αντρέ πάρε και κανά τηλεφωνάκι να δεις τι κάνει
παικταρας ειναι,αλλά εχει και καποιες .......ιδιαιτεροτητεςjoshua έγραψε:Aν ισχυει εστω μια απο αυτες τις ομαδες καταλαβαινουμε οτι τσαμπα ασχολουμαστε...
γι αυτο και δεν εχει κανει ακομη το μεγαλο αλμα
ειπαμε οτι ειναι λιγο.......μερακλης
Όλα με μέτρο παιδιά …
Νομίζω καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε όλοι ότι όταν η πρώτη ανακοίνωση παίχτη πέρσι ήταν του Τειλορ και φέτος ενός παίχτη όπως ο Κουαλιατα υπάρχει μια σχετική βελτίωση στον τρόπο δουλειάς της ομαδα
Από εμάς που γκρινιάζαμε πολύ τα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε εποικοδομητική κριτική αλλά πρέπει πρώτα να δούμε και κάτι
Τώρα δεν είδαμε ακόμα τίποτα …
Νομίζω καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε όλοι ότι όταν η πρώτη ανακοίνωση παίχτη πέρσι ήταν του Τειλορ και φέτος ενός παίχτη όπως ο Κουαλιατα υπάρχει μια σχετική βελτίωση στον τρόπο δουλειάς της ομαδα
Από εμάς που γκρινιάζαμε πολύ τα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε εποικοδομητική κριτική αλλά πρέπει πρώτα να δούμε και κάτι
Τώρα δεν είδαμε ακόμα τίποτα …
- Σουριναμέζος
Σε συγχωρούμε που δεν καταλαβαίνεις τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοίgiliopoulos έγραψε: Ειδες συνεντευξη μποτο? Ακριβως το αντιθετο ειπε, οτι τα στατιστικα δεν λενε τιποτα θελω να δω τους παικτες με τα ματια μου.
Κατι που με βρισκει ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο. Δεν μπορω αλλο με τους αμπαλους και τα στατιστικα τους.
Ο καλος ο παικτης φαινεται με το ματι..
αξιζει να ρθει, να σκοραρει νικητηριο γκολ και την επομενη να διαβαζουμε για Bazoer Beater
Για ναρεη.
Ένα εκατομμύριο που γράφεται είναι καλή η τιμή, αξίζει η κίνηση?
2-3 εκατομμύρια ούτε για πλάκα, λέτε.
1.5 λέει ή πέφτουν πολλά?
Αν καταλήξουν στο 1.7 Με 1.8 μύρια, έχει κάποιο ενδιαφέρον?
πριν μια εβδομαδα παντως,σε συνεντευξη του
ειπε πως δεν θελει να φυγει απο την περιοχη του Ρουρ
γιατι εδω ειναι ο τοπος του,η οικογενεια του και οι φιλοι του και περναει καλα
μου φανηκε καπως παραξενο που ακουστηκε το ονομα του
ειπε πως δεν θελει να φυγει απο την περιοχη του Ρουρ
γιατι εδω ειναι ο τοπος του,η οικογενεια του και οι φιλοι του και περναει καλα
μου φανηκε καπως παραξενο που ακουστηκε το ονομα του
Maxpaok έγραψε:Για ναρεη.