Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Falegkos »

ο γκαγκατσης παίρνει τις μετοχές για το μέλλον που θα γινει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ :/
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

αδερφέ, δε μου αρέσει να αντιπαρατίθεμαι επί προσωπικού, αλλα το κάνω επειδή το θεωρώ πολύ σοβαρό θέμα. αν το γραφεις ειρωνικά, ζητάω συγγνώμη, αν το εννοείς όμως σοβαρά ,έχω να πω πως πρέπει να προσέξουμε τι γράφουμε, για να μη δημιουργείται κλίμα.
Του gkagkatsis μπορώ να του προσάψω πολλά, αλλα βλακεία και αφέλεια όχι. Το ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας, πως δεν πρόκειται ποτε να γίνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ! Ήρθε όπως ήρθε και για τους λόγους που ήρθε (προσωπικά δεν τους κατάλαβα κι ούτε συμφωνώ, αλλα ας μη ξύνουμε πάλι πληγές), αλλα ως εκεί, όχι να λέμε ότι θα γίνει και πρόεδρος!! Στον ΠΑΟΚ δεν "επέζησαν" γούμενοι, βεζυρτζήδες, μπατατουδηδες, ούτε καν ο μέγας Παντελάκης, όχι ο...gkagkatsis!
Για χάρη του Ζαγοράκη (να είναι καλά το παλληκάρι) κάνουμε τουμπεκί, αλλα ας μη το παρατραβάμε!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

μακαρι φιλε αλλα εγω ετσι τα βλέπω.
Οχι δεν κανω πλακα
οχι δεν δημιουργό κλήμα
λεω την άποψη μου....ο ζαγορακις δεν θα ειναι για παντα πρόεδρος και το ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μιας και δεν μπορώ εδώ και καιρό να ποστάρω στην πρώτη σελίδα, γράφω εδώ το σχόλιό μου για το κείμενο του Outsider...

O ερχομός του Γκαγκάτση με δυσαρέστησε είναι αλήθεια. Ωστόσο, θα συμφωνήσω με τον outsider σχεδόν σε όλα. Όταν οι αντίπαλοί μας πολεμούν με τανκς εμείς δεν γίνεται να παλεύουμε με σφεντόνες και να το παίζουμε Δον Κιχώτες. Ας περιμένουμε κι ας κρίνουμε στο τέλος...
Προτιμώ να με φοβούνται παρά να με λυπούνται ή να με έχουν χεσμένο.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Σε όλη την πορεία της διοίκησης Ζαγοράκη (της μοναδικής που εδώ και 30 χρόνια και βάλε που παρακολουθώ έχει 99% συσπείρωση) παρουσιάστηκαν αρκετές περιπτώσεις όπου το συναίσθημα συγκρούστηκε με το ρεαλισμό:

α) Στις πωλήσεις βασικών παικτών. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν υπέρ, υπήρξαν κάποιοι που διαφώνησαν με την πώληση Μελίσση γιατί κρατάει πάντα τον ΠΑΟΚ μικρό.
Επικράτησε η λογική του χρήματος.

β)Στην επιλογή Σάντος. Όταν οι περισσότεροι έκραζαν στο τέλος της πρώτη χρονιάς μετά το ματς με την Τρίπολη η διοίκηση επέμενε. Αυτός θα μας οδηγήσει έλεγε και δε μάσαγε από κορώνες για το αντιτουριστικό στυλ του. Επικράτησε η ψυχρή λογική και υιοθετήθηκε ένα στυλ "οικονομικού ποδοσφαίρου".

γ) Στη συμπεριφορά του Γκαρσία. Αν και όλοι παραδεχόμαστε πως με τη συμπεριφορά του ζημίωσε την ομάδα υπάρχουν αρκετοί που τον ηρωοποίησαν και απέκλεισαν την τιμωρία του από την ομάδα. Πρυτάνευσε το συναίσθημα και ο παίκτης δεν τιμωρήθηκε.

και δ) στην περίπτωση Κατσαρή. Η διοίκηση τον στήριξε και μεγάλο κομμάτι του κόσμου που έχει εμφανή δυσαρέσκεια μαζί του πήγε πάσο. Δεν επικράτησε η λογική, απλά το συναίσθημα υποχώρησε.

ε και στ) η οικογένεια Χρυσόστομου και Βασίλη Γκαγκάτση. Στην αρχή στην άφιξη του υιού υπήρξαν συγκρατημένες αντιδράσεις από σημαντική μερίδα κόσμου. Με την έλευση του πατέρα όμως η πλειοψηφία της κοινής γνώμης ήταν καταδικαστική.

Συμπέρασμα: Η διοίκηση προσπαθεί να ακολουθήσει το δρόμο της ψυχρής λογικής έναντι του συναισθήματος τις περισσότερες φόρες. Στην ερώτηση Τούμπα ή αλλού το νέο γήπεδο ο Ζαγοράκης προσωπικά απαντάει Τούμπα κλίνοντας προς το συναίσθημα. Ο ΠΑΟΚτσής τη σημερινή μέρα καλείτε να μεταλλαχθεί αν δεν έχει μεταλλαχθεί ήδη ή να παραμείνει ακέραιος μεν και πιστός στις αξίες που τον έκαναν ΠΑΟΚ αλλά ελαφρώς γραφικώς δε και σίγουρα άτιτλος. Η περίπτωση Γκαγκάτση παρουσιάζεται ως το ιδανικό παράδειγμα για κάτι τέτοιο .

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δημιουργείται μεγάλο θέμα για το τίποτα. Εξηγώ: α)Αν πιστεύεις ότι για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζεται να έχεις έλεγχο του παρασκηνίου τότε είσαι αφελής αν νομίζεις ότι παίρνοντας το Γκαγκάτση και τον όποιον Γκαγκάτση θα ελέγξεις το παρασκήνιο. Το παρασκήνιο στην Ελλάδα θα το ελέγχουν πάντα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός όχι τα όποια πρόσωπα τους αντιπροσωπεύουν. β)Αν πιστεύεις ότι κάποιος που είχε την κουτάλα στα χέρια κοντά 10 χρόνια μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα τώρα που την έχασε είσαι τουλάχιστον αφελής αν όχι ανόητος. Όλοι θα βγάλουν την εκδικητικότητα τους εναντίον του Γκαγκάτση τώρα που δεν έχει πια καμία εξουσία. γ) Αν θέλει να σε σφάξει το κοράκι κανένα Γκαγκάτση δε θα φοβηθεί.Και αφού σε σφάξει φώναζε μετά όσο θες.

Εν ολίγοις η επιμονή του Θόδωρου στο συγκεκριμένο πρόσωπο περισσότερο αφελή σκέψη και πείσμα δείχνει παρά οτιδήποτε άλλο. Και για εμένα είναι σίγουρο πως κανένα όφελος δε θα έχει η ομάδα διαιτητικά. Ούτε το 50-50 δηλαδή δεν διασφαλίζει. Αδίκως λοιπόν ανοίγονται και μέτωπα με τον κόσμο αφού χειροπιαστά αποτελέσματα της πρόσληψης Γκαγκάτση δεν πρόκειται να δούμε για αυτό ας πάψουμε να το ξύνουμε το θέμα. Η μοναδική αξία που έχει για μένα είναι όπως είπα σαν επιλογή πρόκριμα μεταξύ λογικής και βολέματος έναντι συναισθήματος και ιδανικών. Και δείχνει και πάλι το όλο κράμα της ψυχοσύνθεσης του ΠΑΟΚτση από την αφέλεια μιας τέτοιας μη ρεαλιστικής επιλογής (διοίκηση) ως την πεισματική άρνηση της (κόσμος).
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έχουμε όλοι ρίξει το βάρος της πρόσληψης Γκαγκάτση στο θέμα της ενδεχόμενης εύνοιας σε διαιτητικά θέματα και έχουμε ξεχάσει την εμπειρία και τις γνώσεις του σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο Ζαγοράκης αυτές τις ικανότητες - έστω, τις όποιες - θέλει να αξιοποιήσει τον Γκαγκάτση. Γιατί από διαιτησία είναι σίγουρο ότι δεν περιμένει τίποτα. Ούτε κι εμείς.

Αν ο Γκάγκα περιοριστεί σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης σε ένα σύλλογο που μέχρι πρότινος ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε, μήπως τσάμπα τσακωνόμαστε μεταξύ μας;

Λέω εγώ τώρα...

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να καταφέρει....Οι δημόσιες σχέσεις σήμερα είναι απαραίτητες παντού και δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι κατακριτέες....

Τα λέω όλα αυτά γιατί πιστεύω ότι ακόμα και αυτό που εμείς θεωρούμε κακό, έχει μέσα του ψήγματα χρησιμότητας...

Στο τέλος όμως θα είμαι πολύ αυστηρός...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πολύ καλή (όπως πάντα) η ανάλυσή σου Ολιβάρες. Η ένστασή μου είναι ότι κακώς συνδέεις τόσο έντονα τον Γκαγκάτση με τη διαιτησία. Όταν λέμε εξωγηπεδικοί παράγοντες οι διαιτησία δεν είναι ο μοναδικός. Αν για παράδειγμα η διοίκηση καταφέρει να αλλάξει την ώρα ενός αγώνα για να προλάβει ο φίλαθλος να πάει από το μπάσκετ στην μπάλα, ή αν καταφέρει η διοίκηση να έχει καλές σχέσεις με 5 ομάδες θα είναι κέρδος.
Τώρα θα μου πεις και έπρεπε να πάρει τον Γκαγκάτση, δεν μπορούσε να πάρει άλλον; Δεν ξέρω, αλλά επίσης δεν είναι δική μου απόφαση. Αν ο Σάντος τα έκανε μαντάρα θα τα άκουγε ο Ζαγόράκης που τον κράτησε, το ίδιο θα γίνει με τον Γκαγκά.
Όσον αφορά το δίλημμα συναίσθημα ή λογική δεν μπορείς να είσαι ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο. Η γνώμη μου είναι όμως ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθήσει (με λογική και συναίσθημα) να έχει τους νοικοκυραίους στο πλευρό του.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ας κάνουμε μια πρόβλεψη-εκτίμηση με ψύχραιμο βλέμα όσο και αν δεν τον γουστάρουμε.

Θα πετύχει την αναβολή της αγωνιστικής για τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις?

Πιστεύω πως ΝΑΙ.
Οι πιέσεις που ασκεί στους 3 είναι μεγάλες και τους χτυπάει με τα ίδια τους τα όπλα.
Νομίζω πως είναι και η 3η μάχη που κάνει επέμβαση.
1 νικη και 2 μάχες σε εξέλιξη.

Θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

DimisK έγραψε: Όταν οι αντίπαλοί μας πολεμούν με τανκς εμείς δεν γίνεται να παλεύουμε με σφεντόνες και να το παίζουμε Δον Κιχώτες. Ας περιμένουμε κι ας κρίνουμε στο τέλος...
Προτιμώ να με φοβούνται παρά να με λυπούνται ή να με έχουν χεσμένο.

Tαυτισμενος απολυτα με αυτες τις γραμμες.Καλο δεν περιμενω απο κανεναν.Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.Κανενας λιγδιαρης δεν μπορει να μας προσαψει τιποτα απολυτως!!!Ας κοιταξουν τη δικια τους την αυλη πρωτα , πρωτου κουτσομπολεψουν για την δικια μας!

Απο την αλλη συμφωνω με τον Ολιβαρες οτι δινουμε παραπανω αξια στο θεμα απ' οτι πρεπει.Κυριακη κοντη γιορτη.Απο τωρα δεν μπορουμε να ξερουμε τι θα γινει (εκτος κι αν καποια απο τις κοπελιες του φορουμ εχει χαρισματα Πυθειας!!! :) )...Οταν ερθει η ωρα θα κριθει κι αυτος οπως ολοι μας.

Το μονο που δεν καταλαβα ηταν αυτο που ειπε ο Ολιβαρες σχετικα με τον Ζαγορ.Οτι δηλαδη προσελαβε τον Γκαγκατση πιο πολυ απο πεισμα παρα για καποιον χειροπιαστο λογο.(Συγχωρεσε Ολι αν κανω λαθος , αλλα αυτο καταλαβα)Δεν νομιζω οτι ο Ζαγορ θα εκανε κατι τετοιο.Ολοι οι ανθρωποι που εχει προσλαβει ως τωρα εχουν συγκεκριμενους ρολους μεσα στην ομαδα.Εξαλου κατι τετοιο θα σημαινε οτι δινουμε μισθο σε ενα ανθρωπο τον οποιο δεν χρειαζομαστε.
Paulitoss

Δημοσίευση από Paulitoss »

Η προσληψη γκαγκατση προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα ο ανθρωπος περα απο τις λαμογιες που εχει κανει ειναι γνωστης του ποδοσφαιρου .Διατηρει πολυ καλες σχεσεις με 2-3 προεδρους αλλων μικροτερων ομαδων και ειναι πολυ γνωστος στην ευρωπη .Καπου διαβασα προχθες οτι στην κληρωση μιλουσε με το δεξι χερι του πλατινι και του εδινε πληροφοριες για τον ΠΑΟΚ .
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Οlivares θα συμφωνήσω σε αρκετά από τα συμπεράσματά σου ως προς την αποτελεσματικότητα της επιλογής Γκαγκάτση και στην αφελή σκέψη και στο πείσμα του Ζαγοράκη-το οποίο εμένα με ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο- αλλά όχι και στο ότι η ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚΤΣΗ είναι σε λάθος δρόμο όπως κατάλαβα απ' τα γραφόμενα σου.

Και εξηγούμαι....νομίζω κανείς στον ΠΑΟΚ δεν θα είχε αντίρρηση η ομάδα να θωρακιστεί εξωαγωνιστικά με την πολύ ευρεία έννοια του όρου,ο σύλλογος να μην είναι αμελητέα ποσότητα εντός και εκτός γηπέδων και να μετράνε την γνώμη του και τις αντιδράσεις του πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση.Και να πάρει και κάποια σφυρίγματα ως είθισται σαν μεγάλη ομάδα....Ουτε γραφικοί είμαστε και ονειροπόλοι,ούτε σε άλλο απ' τον πραγματικό κόσμο βρισκόμαστε.
Από το σημείο όμως αυτό μέχρι το σημείο να προσπαθείς να χτίσεις παραγκούλα με παλιά υλικά και με στυμένες λεμονόκουπες που πετάνε οι άλλοι έχει μεγάλη απόσταση.
Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ο Κόκκαλης όταν ξεκινούσε το χτίσιμο της δικτατορίας του θα χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους που ευνοούσαν τον βάζελο πριν ή τον βάζελο να χρησιμοποιεί σήμερα για να κάνει τα δικά του κουμάντα στη διαιτησία τον Θωμά και τον Βίκτωρα??Μόνο θυμηδία θα προκαλούσαν....

Και φτάνεις στο σημείο εκτός από αφελής να χλευάζεσαι κιόλας από τις 3 πιό βρώμικες ομάδες του Ελλ. ποδοσφαίρου,δίνοντας τις πάτημα να σου λένε ότι δεν είσαι τίποτα διαφορετικό από αυτές και πως ότι έλεγες τόσα χρόνια τα έλεγες γιατί ήσουν στην απ' έξω.
Οσο για τις περίφημες διασυνδέσεις του.....2 πρωταθλητές Ευρώπης έχει ο ΠΑΟΚ στη διοίκηση του οι οποίοι προφανώς έκριναν τους εαυτούς τους ακατάλληλους να ανοίξουν πόρτες για τον ΠΑΟΚ...ακόμη και τον Κουτσιανικούλη θα ντρεπόταν ο Βρύζας να πάει να τον ζητήσει.
Τη νύχτα της μεγαλύτερης επιτυχίας του Ελλ. ποδοσφαίρου και της αποθέωσης της Εθνικής και του Ζαγοράκη ώς αρχηγού,συμβόλου και σημαντικότερου παίκτη της ο κυρ-Βασίλης έψαχνε λαγούμι για να κρυφτεί από τις χιλιάδες αυθόρμητες αποδοκιμασίες.

Αλλά τι συζητάμε τώρα...εδώ στην κεντρική σελίδα γράφτηκε ότι ο ΠΑΟΚ πριν την έλευση του Γκαγκάτση ήταν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ και με την έλευση του ο ΠΑΟΚ προφανώς αποπροσκύνησε....πέρυσι όταν κάναμε 20000 διαρκείας και δίναμε λεφτά στην Α.Μ.Κ. ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ......
Και αυτό το γαμημένο το πληκτρολόγιο δεν ανατινάχτηκε όταν γραφόταν όλα αυτά.....
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Η γνωμη μου είναι πως επειδη όντως θα ήταν πολύ αφελές εώς βλακώδες ο Γκαγκατσης να προσλήφθηκε για να εξασφαλισει διαιτητικη εύνοια ή εστω ισονομία, οι λόγοι είναι άλλοι. Ενα μικρο δείγμα είδαμε στη μεταγραφη Κουτσιανικουλη που από όσα ακούστηκαν (δεν τα γνωριζω από μεσα) επαιξε σημαντικο ρολο. Δεν ξερω επίσης αν επαιξε καποιο ρόλο στο να πάρει η Τούμπα το ΟΚ απο την ΟΥΕΦΑ. Γενικα πιστευω ο Τεο εχει μεγαλη εμπιστοσυνη στην εμπειρια του, θεωρεί ότι οι διασυνδεσεις του Γκαγκατση μπορουν να βοηθησουν τον ΠΑΟΚ και τον πηρε να ασχολειται με πλειαδα θεματων εντος κι εκτος Ελλαδας. Όχι για θεματα διατησιας, αλλο που θα μας πρηξουν φετος οι αθηναιοι δημοσιογραφοι απο το πρωτο λανθασμενο κορνερ που θα κερδισουμε
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Συμφωνώ απόλυτα με την ουσία των απόψεων των παιδιών πιο πάνω (ολιβάρες και pablo garcia), η πρόσληψη γκαγκάτση με χάλασε παρα πολύ και τη θεωρώ από πολλές απόψεις λάθος. Από την άλλη, όπως έγραψε κι ένας αδερφος στην κεντρική σελίδα, όσοι χαλαστήκαμε τελικά το κατάπιαμε το βόδι (μαζί με τα κόκαλα) και κάναμε και τουμπεκί (ο λόγος γνωστός, ένας και μοναδικός, Θοδώρας). Οποτε και τα υπόλοιπα αδέρφια, που συμφωνούν με την πρόσληψη, καλο θα ήταν να μη φτάνουν σε υπερβολές (βλέπε κεντρικό άρθρο) και να τσιγκλίζουν έτσι έμμεσα τους άλλους. Αυτός ο σύλλογος έχει δοκιμαστεί εδώ και δεκαετίες από εσωτερικές διαμάχες (από παιδί που πήγαινα στην τέσσερα όλο πλακώματα θυμάμαι!), ας μη ξύνουμε λοιπόν πληγές και ας διαφυλάξουμε το 99% συσπείρωση που γραφει το παλληκάρι παραπάνω.
Η πρόσληψη έγινε, ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και τα πρόσωπα (θα πρέπει να) τον υπηρετούν...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μας τα πρήζανε και πέρυσι χωρίς τον Γκαγκάτση, απλά τώρα θα το πακετάρουν διαφορετικά.

ΑΝεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι με την πρόσληψη δύο πράγματα έχουν για μένα μεγάλη σημασία.
1. δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ακριβώς που και πόσο μπορεί να βοηθήσει. Το γνωρίζει αυτό καλύτερα ο Ζαγοράκης.
2. στηρίζω Ζαγοράκη με χίλια άρα στηρίζω και τις επιλογές του. Δεν θα του βάλω εγώ ο ΠΑΟΚτσής τρικλοποδιά του ανθρώπου που με έκανε να δω άσπρη μέρα. Ειδικά σε ένα θέμα το οποίο είνα ευαίσθητο και για το οποίο μας περιμένει το αθηναικό κατεστημένο στη γωνία. Δεν θα βάλω εγώ βούτηρο στο ψωμί των αθηναίων φωνάζοντας και κράζοντας τον Γκαγκάτση. ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που ξεκινάει αυτή η συζήτηση στα ΜΜΕ της χαβούζας η ΠΡΩΤΗ παράγραφος είναι αφιερωμένη στο ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ (ξαφνικά τους έπιασε κόψιμο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ) είναι αντίθετος μπλα μπλα μπλα.

Νομίζω πως αν προς τα έξω βγάλουμε την εικόνα ότι στηρίζουμε Ζαγοράκη και ΟΛΕΣ τις επιλογές του, θα δόσουμε σοτν Πρόεδρο το μεγαλύτερο όπλο για να πολεμήσει, μεγαλύτερο κι απ΄τα λεφτά.

Νομίζω ότι το να λέμε στηρίζω Ζαγοράκη αλλά διαφωνώ στο θέμα Γκαγκάτση είναι σαν να πυροβολούμε το πόδι μας.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ trix

Ή στηρίζουμε ή δε στηρίζουμε...
Μπορούμε να συζητάμε εκ των έξω μιας και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ιδέα αλλα το ζουμί είναι στο τι δείχνουμε προς τα έξω και αν στηρίζουμε το σκύλο 100% ή όχι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”