Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Όχι theo δεν κατάλαβες. Δεν τη βάζω την ημερομηνία γι' αυτόν τον λόγο. Τη βάζω για να νιώσουν μερικοί ότι τέτοιο καιρό τέτοιους παίκτες θα φέρεις. Αλλά τζάμπα κόπος.
Διαβάζω με πολύ προσοχή τα σχόλια.
Πέφτει ένα όνομα και όλοι αναλωνόμαστε στο τακτικό του κομμάτι και στο αν αυτός ο συγκεκριμένος παίκτης θα δώσει λύσεις στο θέμα που είχαμε, έχουμε.
Ποιο είναι αυτό? Ποια είναι αυτά?
Δεν είναι ένα. Άρα ο ένας που εξετάζεται δεν θα σώσει τη νέα χρονιά από μόνος του.
Αν όμως σταθείς φέτος καλύτερος από ότι ήσουν πέρσι στο πρώτο τρίμηνο?
Με συμπληρωμένα τα δύο σου αμυντικά άκρα?
Αν ο τερματοφύλακας και το ένα σου σέντερ μπακ βοηθήσουν περισσότερο στο μπιλντ απ σε σχέση με πέρσι?
Ο κουαλιατα για μένα θα είναι ο πρώτος ατο δέκα και μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον μπισε.
Αν δεν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με τον ολιβειρα όπως πέρσι?
Αν απέναντι από τον ζιβκο έρθει κανονικό εξτρέμ με καλύτερες επιδόσεις στο ένας εναντίον ενός, με μερικές ασίστ και γκολ?
Να λοιπόν πως ο ναρει κι ο κάθε Ρικάρντο και ντελιας ή νασμπεργκ θα φανούν πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα.
Όταν η ομάδα θα έχει δομηθεί καλύτερα από πέρσι, οι δεύτεροι σου θα έχουν καλύτερα πλασαρισματα στο γκρουπ.
Όλα τα παραπάνω θα είναι αρκετά να ανοίξουν κλειστές άμυνες, να αντιμετωπίσουν τις κόντρες επιθέσεις, να χτίσουν με υπομονή, πιο ορθολογικά το μπιλντ απ από πίσω, να βρεθούν γρήγορα στην επίθεση και να καταστρέψουν τις αντίπαλες τακτικές.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις ούτε σκοποβολή.
Ένα δάσος με πολλά δέντρα.
Δεν θέλουμε τον Μέσι για να δώσει λύσεις.
Πέφτει ένα όνομα και όλοι αναλωνόμαστε στο τακτικό του κομμάτι και στο αν αυτός ο συγκεκριμένος παίκτης θα δώσει λύσεις στο θέμα που είχαμε, έχουμε.
Ποιο είναι αυτό? Ποια είναι αυτά?
Δεν είναι ένα. Άρα ο ένας που εξετάζεται δεν θα σώσει τη νέα χρονιά από μόνος του.
Αν όμως σταθείς φέτος καλύτερος από ότι ήσουν πέρσι στο πρώτο τρίμηνο?
Με συμπληρωμένα τα δύο σου αμυντικά άκρα?
Αν ο τερματοφύλακας και το ένα σου σέντερ μπακ βοηθήσουν περισσότερο στο μπιλντ απ σε σχέση με πέρσι?
Ο κουαλιατα για μένα θα είναι ο πρώτος ατο δέκα και μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον μπισε.
Αν δεν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με τον ολιβειρα όπως πέρσι?
Αν απέναντι από τον ζιβκο έρθει κανονικό εξτρέμ με καλύτερες επιδόσεις στο ένας εναντίον ενός, με μερικές ασίστ και γκολ?
Να λοιπόν πως ο ναρει κι ο κάθε Ρικάρντο και ντελιας ή νασμπεργκ θα φανούν πόσο θα βοηθήσουν την ομάδα.
Όταν η ομάδα θα έχει δομηθεί καλύτερα από πέρσι, οι δεύτεροι σου θα έχουν καλύτερα πλασαρισματα στο γκρουπ.
Όλα τα παραπάνω θα είναι αρκετά να ανοίξουν κλειστές άμυνες, να αντιμετωπίσουν τις κόντρες επιθέσεις, να χτίσουν με υπομονή, πιο ορθολογικά το μπιλντ απ από πίσω, να βρεθούν γρήγορα στην επίθεση και να καταστρέψουν τις αντίπαλες τακτικές.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις ούτε σκοποβολή.
Ένα δάσος με πολλά δέντρα.
Δεν θέλουμε τον Μέσι για να δώσει λύσεις.
Αν κταλαβα καλα ο Ναρει δεν ειναι ελευθερος, αρα μιλαμε για αγορα. Επομενως τι ειναι αυτο που μας κανει να πιστευουμε οτι ερχεται ως συμπληρωμα του ροστερ και ως αλλαγη του Ζιφκο?
Αν ηταν ελευθερος, θα μπορουσα να συμφωνησω πως προοριζεται για αλλαγη και πως ειναι κινηση συμπληρωσης του ροστερ με εναν επιπλεον εξτρεμ.
Εγω, αν γινει η συγκεκριμενη κινηση, την βλεπω ως κινηση βασικου με ταυτοχρονη μετατοπιση Ζιφκο αριστερα. Αρα ας αναρωτηθουμε, μας κανουν οι Ζιφκο και Ναρει ως βασικα εξτρεμ? Κι αν αυτοι ειναι οι βασικοι, τοτε ποιους θα φερουμε για αλλαγη?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ηταν ελευθερος, θα μπορουσα να συμφωνησω πως προοριζεται για αλλαγη και πως ειναι κινηση συμπληρωσης του ροστερ με εναν επιπλεον εξτρεμ.
Εγω, αν γινει η συγκεκριμενη κινηση, την βλεπω ως κινηση βασικου με ταυτοχρονη μετατοπιση Ζιφκο αριστερα. Αρα ας αναρωτηθουμε, μας κανουν οι Ζιφκο και Ναρει ως βασικα εξτρεμ? Κι αν αυτοι ειναι οι βασικοι, τοτε ποιους θα φερουμε για αλλαγη?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θα το πω για τελευταία φορά γιατί νοιωθω ότι κούρασα και εγώ.
Ο Μποτο αγοράζει χαρακτηριστικά. Και η βάση δεδομένων του δεν είναι σίγουρα το transfermarkt. Αν το καταλαβαίνουμε το καταλαβαίνουμε. Δεν έχει νόημα να συζητάμε περαιτέρω όταν κάποιοι περιμένουν τοπ ονόματα. Αλήθεια σε ποια φάση ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε ότι θα πάει για τέτοιες μεταγραφές φέτος ώστε να απογοητευομαστε από τα ονόματα που ακούγονται;
Τέλος πάντων το δικό μου θέμα είναι πιο πολύ με την δημοσιογραφία του κώλου. Ο και καλά κλεισμένος 27χρονος εξτρέμ που απλά θα μαθαίναμε το ονόμα του, τελικά έχει μετατραπεί σε δυσκολη περίπτωση γιατί η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει και δεν έχει καν ορίσει τιμή. Ότι ναναι δηλαδή. Μόνο κλεισμένο δεν τον λες.
Ο Μποτο αγοράζει χαρακτηριστικά. Και η βάση δεδομένων του δεν είναι σίγουρα το transfermarkt. Αν το καταλαβαίνουμε το καταλαβαίνουμε. Δεν έχει νόημα να συζητάμε περαιτέρω όταν κάποιοι περιμένουν τοπ ονόματα. Αλήθεια σε ποια φάση ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε ότι θα πάει για τέτοιες μεταγραφές φέτος ώστε να απογοητευομαστε από τα ονόματα που ακούγονται;
Τέλος πάντων το δικό μου θέμα είναι πιο πολύ με την δημοσιογραφία του κώλου. Ο και καλά κλεισμένος 27χρονος εξτρέμ που απλά θα μαθαίναμε το ονόμα του, τελικά έχει μετατραπεί σε δυσκολη περίπτωση γιατί η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει και δεν έχει καν ορίσει τιμή. Ότι ναναι δηλαδή. Μόνο κλεισμένο δεν τον λες.
Πέρσι όλο το καλοκαίρι είχε μαλλιασει η γλώσσα μου να λέει, κάντε υπομονή να δούμε την ομάδα στο χόρτο.
Έπεσα έξω....!!!
Το ίδιο θα κάνω και φέτος. Άλλη ωστόσο χρονιά.
Με Μποτο που εμπιστευόμαστε.
Με προσπάθεια να καλυφθούν κενά και πρωτίστως έγκαιρα.
Φυσικά τώρα εμφανίστηκε ένα νέο πιάτο στο τραπέζι.
Αυτό που εμφανίζει την πιθανότητα του Μποτο να έχει υποτιμήσει το πρωτάθλημα μας.
Να ρωτήσω. Πιστεύετε ότι ο Μποτο έχει βάλει στην τσέπη του το μπάτζετ κι έχει βγει στην γύρα?
Δεν υπάρχουν άλλοι τριγύρω του που να συζητούν, να εξετάζουν, να αναλύουν, να θέτουν τις αμφιβολίες τους, τις ποδοσφαιρικές τους αντιθέσεις, ενστάσεις έχοντας μια άλλη πρόταση?
Έπεσα έξω....!!!
Το ίδιο θα κάνω και φέτος. Άλλη ωστόσο χρονιά.
Με Μποτο που εμπιστευόμαστε.
Με προσπάθεια να καλυφθούν κενά και πρωτίστως έγκαιρα.
Φυσικά τώρα εμφανίστηκε ένα νέο πιάτο στο τραπέζι.
Αυτό που εμφανίζει την πιθανότητα του Μποτο να έχει υποτιμήσει το πρωτάθλημα μας.
Να ρωτήσω. Πιστεύετε ότι ο Μποτο έχει βάλει στην τσέπη του το μπάτζετ κι έχει βγει στην γύρα?
Δεν υπάρχουν άλλοι τριγύρω του που να συζητούν, να εξετάζουν, να αναλύουν, να θέτουν τις αμφιβολίες τους, τις ποδοσφαιρικές τους αντιθέσεις, ενστάσεις έχοντας μια άλλη πρόταση?
-
john4serres
Ο Σουντουλίδης στο γκαζέτα επαναφέρει το όνομα Riechedly Bazoer.
ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ (Ρόμα, Φιορεντίνα, Σασουόλο, Μπάγιερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, Μονακό, Λιλ, Μαρσέιγ, Λιόν, Φέγενορντ) εμφανίζονται ως υποψήφιες για την απόκτηση του.
ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ (Ρόμα, Φιορεντίνα, Σασουόλο, Μπάγιερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, Μονακό, Λιλ, Μαρσέιγ, Λιόν, Φέγενορντ) εμφανίζονται ως υποψήφιες για την απόκτηση του.
- invincible
Αυτό (υποτεθείτε) κάνουμε φέτος:
Αν τελικά θα το κάνουμε πετυχημένα ή όχι είναι θέμα που απασχόλησε τις επανειλημμένες αλλαγές ΤΔ τα προηγούμενα χρόνια."Moneyball is basically using stats to find underrated players at bargain prices. The stats help determine if a certain player can be good within a certain role that nobody else has figured out."
"Το Moneyball χρησιμοποιεί βασικά στατιστικά για να βρει υποτιμημένους παίκτες σε τιμές ευκαιρίας. Τα στατιστικά βοηθούν να καθοριστεί εάν ένας συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να είναι καλός σε έναν συγκεκριμένο ρόλο που κανείς άλλος δεν έχει καταλάβει."
Πέρσι πάντως Ιούνιο έφερνες Ολιβειρα και Κουρτιτς και Αύγουστο Σιντκλει και Μιτριτσα.PAOKevolution έγραψε:Όχι theo δεν κατάλαβες. Δεν τη βάζω την ημερομηνία γι' αυτόν τον λόγο. Τη βάζω για να νιώσουν μερικοί ότι τέτοιο καιρό τέτοιους παίκτες θα φέρεις. Αλλά τζάμπα κόπος.
Δηλαδή απορώ πραγματικά με κάποιους.
Πόσες φορές πρέπει να σας διαψεύσει η πραγματικότητα για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τα ίδια και ίδια επιχειρήματα κάθε χρόνο;
Όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα και το ποσό που δίνεις για συμβόλαια.
Οπότε, η σωστή ρήση είναι "με 500Κ ταβάνι τέτοιους παιχτες θα φέρεις".
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 11 Ιουν 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω παντως αν μου ελεγες αγορα του 28χρονου γερμανου η αγορα του 22χρονου Περεα θα επελεγα τον δευτερο.
-
spiridoula
αυτος ειναι το καλυτερο ονομα που ακουγεταιjohn4serres έγραψε:Ο Σουντουλίδης στο γκαζέτα επαναφέρει το όνομα Riechedly Bazoer.
Aν ισχυει εστω μια απο αυτες τις ομαδες καταλαβαινουμε οτι τσαμπα ασχολουμαστε...
-
famagusta72
Και εγώ πάντως αν ήμουν Γιάννενο τον Περέα θα αγόραζα γιατί τον άλλον ως Γιάννενο, δεν θα μπορούσα να τον πάρω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Ζοσέ Μπότο για την μεταγραφική υπόθεση του Μάρκο Ρέντε και σχετικά με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Χέρακλες: «Κάναμε μια προσφορά έναρξης των διαπραγματεύσεων που θεωρούμε μια λογική αρχή. Επί 2 εβδομάδες ωστόσο δεν έχουμε επικοινωνία, καθώς ο υπεύθυνος της Χέρακλες που υποβιβάστηκε είναι σε διακοπές και δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας».
Τοσκιτσης
Τοσκιτσης
-
john4serres
-
giliopoulos
Ποιος το ειπε οτι αυτο κανουμε??invincible έγραψε:Αυτό (υποτεθείτε) κάνουμε φέτος:
Αν τελικά θα το κάνουμε πετυχημένα ή όχι είναι θέμα που απασχόλησε τις επανειλημμένες αλλαγές ΤΔ τα προηγούμενα χρόνια."Moneyball is basically using stats to find underrated players at bargain prices. The stats help determine if a certain player can be good within a certain role that nobody else has figured out."
"Το Moneyball χρησιμοποιεί βασικά στατιστικά για να βρει υποτιμημένους παίκτες σε τιμές ευκαιρίας. Τα στατιστικά βοηθούν να καθοριστεί εάν ένας συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να είναι καλός σε έναν συγκεκριμένο ρόλο που κανείς άλλος δεν έχει καταλάβει."
Καμια σχεση
Ειδες συνεντευξη μποτο? Ακριβως το αντιθετο ειπε, οτι τα στατιστικα δεν λενε τιποτα θελω να δω τους παικτες με τα ματια μου.
Κατι που με βρισκει ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο. Δεν μπορω αλλο με τους αμπαλους και τα στατιστικα τους.
Ο καλος ο παικτης φαινεται με το ματι..