Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
fytilas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από fytilas »

το προβλημα ειναι οτι ειμαστε της υπερβολης, δηλ αφου καναμε 500 χρονια να καταλαβουμε οτι το ροστερ μας ειναι γερασμενο και πολυ αργο αρχισαμε να παιρνουμε με το τσουβαλι παιχτες νεαρους με ταχυτητα, το θεμα ειναι οτι ενα απο τα μεγαλα μας προβλημα ειναι και οτι δεν εχουμε ποιοτητα, ελπιζω να μην κανουμε αλλα 500 χρονια να το καταλαβουμε και παμε μετα να παρουμε με το τσουβαλι ροναλντινιο, ας κανουμε μια φορα ενα σχεδιασμο με ισοροποια... οσο για τον σχεδιασμο μποτο εγω μεχρι στιγμης απλα γελαω, δεν μπορεις ρε φιλε να μην εχεις ανανεωσει τον κρεσπο, ας μου πει καποιος ενα παιχτη της ομαδας που ειναι ποιο γρηγορος απο τον τριανταπενταρη κρεσπο ? με εξαιρεση τον μιτριτα ολους τους ειχε για πλακα, και μετα πας και κανεις ανανεωση στον βιερινια που ο τυπος ειναι ενας απο τους λογους που χασαμε τον τελικο, και αντι να πει τελος καριερας αυτος εκει...και μην μου πειτε για σημαια κτλ , αμα θελουμε σημαια ας φερουμε και τον κλαους και τον γκαρσια πισω και να κανουμε την ομαδα μουσειο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Luigi Vampa έγραψε:Jibbie το ότι έχει πιο πετυχημένες σέντρες κ λιγότερα πετυχημένα σουτ, ίσως εχει να κάνει με το οτι έχει καλό πόδι το δεξι ο Ναρει. Επίσης απ αυτα τα στιγμιότυπα που είδα εγώ είχαν κ πολύ καλές εκτελέσεις οι επιθετικοί με το κεφάλι, δεν ήταν απλά τα γκολ, πάρε βάλε. Μετράει κ αυτό εννοείται στα νουμερα/ασιστ
υπαρχει πλεον σαφης τροπος να κανεις isolate το αν καποιος σεντραρει καλα και αυτο δεν ειναι απαραιτητα και μονο το accuracy που ειναι επιρρεπες σε correlation με τον παραγοντα που ανεφερες, αλλα το xG distribution των crosses, η κατανομη δηλαδη των σεντρων βασει τον βαθμο της επικινδυνοτητας των ευκαιριων που δημιουργουν. με βαση αυτο λοιπον λεω οτι σεντραρει καλυτερα, οχι μονο με βαση το accuracy. ελπιζω να σε καλυψα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

NikLiverpool έγραψε:Υποθέσεις κάνουμε όλοι γιατί ο παίκτης δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έρθει.
Αλλά ειλικρινά γιατί τόσο αντικρουομενες απόψεις;
Από τη μια λέμε για τον γαυρο που φέρνει από β Γαλλίας και του βγαίνουν.
Από την άλλη λέμε για παίκτες της Τρίπολης και του ΠΑΣ και ότι μια χαρά θα είναι για μας.
Απορώ σε τι υστερεί ο Γερμανός σε σχέση μ αυτούς;
Σιγά πια το πρωταθλημα μας...

Και γω θα ήθελα 10 μεταγραφές του εκατομμυρίου. Αλλά πλέον αυτό δεν παίζει. Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό το approach.

Και να για αλλαγή του Ζιβκο θέλω παίκτη καλύτερο του Μουργκ και του Τέιλορ. Αν ψάχνω για κάτι καλύτερο τότε δεν ψάχνω για αλλαγή και πρέπει να δώσω πάνω από εκατομμύριο τουλάχιστον.
Βεβαια ο γαυρος φερνει 20χρονους απο την β γαλλιας, οχι 28χρονους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

jibbie έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Jibbie το ότι έχει πιο πετυχημένες σέντρες κ λιγότερα πετυχημένα σουτ, ίσως εχει να κάνει με το οτι έχει καλό πόδι το δεξι ο Ναρει. Επίσης απ αυτα τα στιγμιότυπα που είδα εγώ είχαν κ πολύ καλές εκτελέσεις οι επιθετικοί με το κεφάλι, δεν ήταν απλά τα γκολ, πάρε βάλε. Μετράει κ αυτό εννοείται στα νουμερα/ασιστ
υπαρχει πλεον σαφης τροπος να κανεις isolate το αν καποιος σεντραρει καλα και αυτο δεν ειναι απαραιτητα και μονο το accuracy που ειναι επιρρεπες σε correlation με τον παραγοντα που ανεφερες, αλλα το xG distribution των crosses, η κατανομη δηλαδη των σεντρων βασει τον βαθμο της επικινδυνοτητας των ευκαιριων που δημιουργουν. με βαση αυτο λοιπον λεω οτι σεντραρει καλυτερα, οχι μονο με βαση το accuracy. ελπιζω να σε καλυψα.
Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα αλλά εκαλύφθην :mrgreen:
kos

Δημοσίευση από kos »

john4serres έγραψε:O Narey θα είναι ο αντιΛημνιος του 2018 2019.
Δεξι χαφ, σε ρόλο μηχανάκι. Βοηθάει και αμυντικά.
.
Λύρα πίσω Τέιλορ μπροστά. Το έπαιξε και φέτος για να κλειδώσει ματς.
Με έναν πιο σοβαρό ειδικά αμυντικά παίκτη μπορεί να το ξανακάνει πολλές φορές για να κρατήσει αποτελέσματα. Ευρώπη κτλ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tzelas έγραψε:O Μπράνκο ζητάει 4 εκ για Πέλκα και προφανώς θα ψάχνει για αντικαταστάτη του. Τον ξέρει τον δρόμο για αντικαταστάτη Πέλκα του δίνουμε Μούργκ στα ίδια λεφτά ή με αντάλλαγμα τον Πέλκα και ισορροπεί το σύμπαν.

Πώς κάνουν καριέρα αυτοί οι τύποι, πραγματικά με ξεπερνάει.
Μπρανκο, ο κύριος τίποτα με μπόλικο καθόλου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

jibbie έγραψε:
Δηλαδη για να παρακολουθουμε πλέον μεταγραφες θελουμε δευτερο πτυχιο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Τογκολεζος γαμάει αλλά δεν θα τον πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

και γω αυτην την αισθηση εχω, μαλλον παμε γι αλλα.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

αν ερθει ο ναρει.. παιζει να δουμε ζιφκο στο 10?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

jibbie έγραψε:
Κατάλαβα αυτό που λες αν κ έχω ένσταση στο ποσό δεν επηρεάζει το ότι βολεύεται να σεντραρει καλύτερα από τα δεξιά. Δηλαδή αν είχαν τα ιδια παιχνίδια ο Ζιφκο από αριστερά κ ο Ναρει από δεξιά τότε νομίζω θα ήταν πιο δίκαιη η σύγκριση στο ποιος σεντραρει καλύτερα. Αν με εννοείς. Δεν κ πολύ σημασία βέβαια αφού στην πραγματικοτητα κ οι δύο παίζουν κυρίως από δεξια
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

11/6/2022 σήμερα και προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις ενδεχόμενες κινήσεις. Βάζω την ημερομηνία για να τη βλέπουν κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν αναφερομουν στο αν παιζει με το καλο του ποδι η οχι αλλα σε αυτο που ειπες για τα καλα τελειωματα επιθετικων.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

PAOKevolution έγραψε:11/6/2022 σήμερα και προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις ενδεχόμενες κινήσεις. Βάζω την ημερομηνία για να τη βλέπουν κάποιοι.
ΟΧΙ φίλε μου σε 10 ημέρες το 90/95% του ρόστερ πρέπει να είναι εδώ ! και κυρίως δεν έχουμε τέρμα !
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

jibbie έγραψε:δεν αναφερομουν στο αν παιζει με το καλο του ποδι η οχι αλλα σε αυτο που ειπες για τα καλα τελειωματα επιθετικων.
Α οκ, ναι ρε εννοείται. Το ανέφερα απλά σαν ένα έξτρα στοιχείο για κάποιον που δεν έχει δει τίποτα. Μην νομίζουν ότι οι 14 ασίστ ήταν όλες πάρε βαλε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”