Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Napoli4 »

Tad τον έχεις δει τον παίκτη;

Εκτός από ταχυδύναμη έχει κάτι άλλο; Τεχνικά θα δώσει πράγματα κόντρα σε κλειστές άμυνες ή είναι περισσότερο για Ευρώπη που θα έχουμε χώρους;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

jibbie έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:Mια χαρα βοηθησε και νομιζω οτι επιβεβαιωνει αυτο που λεω,σχεδον ιδια ειναι.
Σχεδόν ίδια είναι γιατι είναι και οι 2 δεξιά χαφ εξτρεμ. Αλλά ξαναλέω δεν ξέρω τον Γερμανό.

Η ερώτηση ή δικιά μου στον jibbie είναι αν το heatmap δείχνει το που κινούνται οι παίκτες στο γήπεδο με την μπάλα μόνο ή με άλλα και χωρίς την μπάλα. Γιατί ένα θέμα του ζιφκοβιτς πχ είναι ότι σε φάση ανάπτυξης από αριστερά δεν γίνεται 2ο φορ στο δεύτερο δοκάρι. Μακάρι αυτό να το κάνει ο Γερμανός.
ναι, το heatmap δειχνει ευρος και συχνοτητα κινησης στον χωρο και καταγραφεται με συγκεκριμενα interval, δεν εξεταζει αν εχεις τη μπαλα η οχι, τουλαχιστον στη γενικη του μορφη.
Πολύ ωραία. Εγώ λοιπόν βλέπω τον Γερμανό πολύ περισσότερο χρόνο στην γραμμή, εξ ου και το πιο ευρύ κόκκινο σε σχέση με τον ζιφκοβιτς ακόμα και βαθιά προς την τελική γραμμή.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τον παίκτη προφανώς δεν τον ξέρω

Η κίνηση δείχνει να έχει ποδοσφαιρική λογική

Η γκρίνια που πέφτει μου θυμίζει φοβερά την υπόθεση Μπακαγιοκο όταν είχε έρθει.

Όλοι φώναζαν "πως θα κάνεις ομάδα με τέτοιους" . Αρνούμενοι να δεχτούν ότι ο παίκτης που έρχεται, ΙΣΩΣ ΚΑΙ να είναι μια επιλογή πάγκου.

Ειδικά τώρα σε μια σεζόν που αναμένεται (και επιδιώκουμε) να έχει πάλι σχεδόν 60 ματς.

Είπαμε, εφόσον έρχεται ενέργεια, δυναμισμός και μια κάποια προοπτική ποιοτικής βελτίωσης σε αυτό το ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ μεταγραφών, τότε εγώ λέω ότι πάμε καλά.

ΒΕΒΑΙΩΣ θέλουμε και ποιότητα μέχρι το τέλος των μεταγραφών (αν όντως όσοι ήρθαν μέχρι τώρα είναι μέτριοι ή πολύ άπειροι για να κουβαλήσουν την ομάδα)
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Και ο Τσολακ απο β´ Γερμανίας δεν ήρθε; Όπως κ να εχει φαίνεται ψαγμένη κίνηση. Με το καλό να έρθει!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Napoli4 έγραψε:Tad τον έχεις δει τον παίκτη;

Εκτός από ταχυδύναμη έχει κάτι άλλο; Τεχνικά θα δώσει πράγματα κόντρα σε κλειστές άμυνες ή είναι περισσότερο για Ευρώπη που θα έχουμε χώρους;
Πέραν ότι ζω Ντισελντορφ και τον έχω δει ξέρω καλά πόσο καλή εντύπωση έχει κάνει στους οπαδούς της φορτουνα.

Πέραν τον χιτ μαπ που δεν τα αμφισβητώ ποτέ είναι παίχτης που μπαίνει περιοχή και κυρίως δεν είναι χεστης. Πάει στην επαφή και είναι και λίγο ανακατωσούρας

Υπος.
Εμπιστεύομαι πολύ ρε μάγκες τον Μποτο … αν το θέλει αυτός μαζί του. Αν ήταν να φέρω τον Μποτο για να μου φέρει με 5 μυρια τον κάθε ονιεκουρου φαιξε μου … καταστροφή

Ας δώσουν στην φορτουνα τράμπα τον Μουργκ … παίχτης αξίας με καλά νούμερα και καλό βιογραφικό
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Για να το πω και αλλιώς. Σε μια χρονιά 60 παιχνιδιών που δεν θα υπάρχουν αναπληρωματικοι του 20λεπτου όπως στην προ κοβιντ εποχή λόγω και των πολλών ματς αλλά και των 5 αλλαγών ίσως με ζιφκοβιτς ναρει Λύρατζη και σαστρε να μονταριστουν τα δίδυμα ζιφκοβιτς-σαστρε και ναρει-λυρατζης που φαίνεται παικτικα να ταιριάζουν. Αλλά ας έρθει πρώτα και βλεπουμε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O Narey θα είναι ο αντιΛημνιος του 2018 2019.
Δεξι χαφ, σε ρόλο μηχανάκι. Βοηθάει και αμυντικά.

Στην απέναντι πλευρά, ως αριστερό εξτρεμ πρέπει να κουμπώσει ένας μπουκαδόρος αλήτης, που να σκοράρει.
Τουλάχιστον 15 20 γκολ σε μια φουλ σεζόν.
Να πατάει περιοχή από έξω αριστερά και το αντίπαλο δεξί μπακ να τα κάνει πάνω του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα συγκεκριμένο pattern πάντως σε ότι αφορά τις μεταγραφικές μας κινήσεις.

Και επίσης ένα συγκεκριμένο ταβάνι στα συμβόλαια.

Πολύ φοβάμαι ότι οι "αφήνουμε τις ποιοτικές κινήσεις για τον Αύγουστο" θα απογοητευτουν στο τέλος.

Αν μη τι άλλο το περσινό καλοκαίρι, κατά το οποίο λεγαμε (σχεδόν) ολοι ακριβώς το ίδιο και είδαμε στο τέλος τι εγινε, θα έπρεπε να μας είχε κάνει τουλάχιστον επιφυλακτικους.

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι η ομάδα είναι σε φάση αναδόμησης του ροστερ με περαιτέρω μείωση του μπάτζετ όσον αφορά τα συμβόλαια. Και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα δούμε στην συνέχεια συμβόλαια του 1-1.5 το χρόνο.

Εκτίμηση μου είναι αυτή οπότε take my word with a pinch of salt, που λένε και στο χωριό μου.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

tad έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Tad τον έχεις δει τον παίκτη;

Πέραν ότι ζω Ντισελντορφ και τον έχω δει ξέρω καλά πόσο καλή εντύπωση έχει κάνει στους οπαδούς της φορτουνα.

Πέραν τον χιτ μαπ που δεν τα αμφισβητώ ποτέ είναι παίχτης που μπαίνει περιοχή και κυρίως δεν είναι χεστης. Πάει στην επαφή και είναι και λίγο ανακατωσούρας
ισχυει αυτο. σε σχεση με τον Ζιφκο εχει περισσοτερες επαφες στην περιοχη, σουταρει περισσοτερο αλλα οχι τοσο καλα οσο ο Ζιφκο, σεντραρει περισσοτερο και καλυτερα απο Ζιφκο, και δινει αρκετα περισσοτερες επιθετικες μονομαχιες (σχεδον διπλασιες) απο τον Ζιφκο, με ελαφρως χειροτερη αποτελεσματικοτητα (αναμενομενο λογω του διπλασιου αριθμου θα πω εγω). γενικοτερα φαινεται παικτης που ειναι πολυ ενεργος, τον νοιωθει ο αντιπαλος. ολα αυτα βεβαια θα το ξαναπω, στη Β Γερμανιας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ που δεν έχω εκτίμηση στον Ζιφκο, λέω ότι άμα έρθει ο Νάρεϊ και κάνει τα βασικά και αναμενόμενα, ο Ζιφκο ίσως φάει και πάγκο

Με βάση αυτά που καταλαβαίνω από τα σχόλια για τον παίκτη μιλαω
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Συμφωνώ αλλά να έρθει θα έρθει ?

Σε πέντε μέρες θα σκάσει ένα κοντέινερ στο λιμάνι και θα ανοίξει και θα κατέβουν 7-8 παίκτες.

Δηλαδή είμαστε χωρίς τερματοφύλακα και άλλες σοβαρές ελλείψεις και συζητάμε το μπακ απ του Ζιφκο :lol: ενώ δεν έχει φύγει από την ομάδα ο Μουργκ, Τευλορ κτλ. και έχεις και τόσους νέους που μπορούν να παιξουν εκεί.

Προτεραιοποίηση Μηδεν.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

rainmaker έγραψε:Εγώ που δεν έχω εκτίμηση στον Ζιφκο, λέω ότι άμα έρθει ο Νάρεϊ και κάνει τα βασικά και αναμενόμενα, ο Ζιφκο ίσως φάει και πάγκο

Με βάση αυτά που καταλαβαίνω από τα σχόλια για τον παίκτη μιλαω
Ρειν δε χρειαζεται να φάει πάγκο ρε συ. Ας μοιραστούν παιχνίδια. Ας μην παίξει 55 παιχνίδια ο αντριγια. Ας παίξει 35. Ας παίξει κ αλλα τόσα ο ναρει (με το ζιφκοβιτς αριστερά κάποια γιατί σε βγαίνουν οι αριθμοί). Απο το να παίζουμε με τειλορ Ζαμπα μουργκ και σκεφτόμαστε κ εμείς κ οι αντίπαλοι οτι απο δεξιά η ομάδα ειναι ακίνδυνη, το λες κ αναβάθμιση.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Jibbie το ότι έχει πιο πετυχημένες σέντρες κ λιγότερα πετυχημένα σουτ, ίσως εχει να κάνει με το οτι έχει καλό πόδι το δεξι ο Ναρει. Επίσης απ αυτα τα στιγμιότυπα που είδα εγώ είχαν κ πολύ καλές εκτελέσεις οι επιθετικοί με το κεφάλι, δεν ήταν απλά τα γκολ, πάρε βάλε. Μετράει κ αυτό εννοείται στα νουμερα/ασιστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 11 Ιουν 2022, 10:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

joshua έγραψε:Αντε παμε παλι απο την αρχη.Δεν ψαχνουμε αλλαγη του Ζιφκο,ψαχνουμε δευτερο εξτρεμ.Σε σεζον 60 παιχνιδιων δεν υπαρχει βασικος και αλλαγη ,δεν ειμαστε στο 1980. Επιπλεον το οτι στη θεση υπαρχει ο Ζιφκο ,ενας παικτης που δεν πολυπαταει περιοχη και αρεσκεται να κινειται στα περιξ αυτης,καθιστα ως αναγκη την συνυπαρξη με εναν παικτη με αλλα χαρακτηριστικα και οχι εναν παικτη που παιζει στον ασβεστη.
Τελος και πιο σημαντικο απο ολα.Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι απο τα πιο σκληρα αμυντικα πρωταθληματα.Δεν σπανε οι ελληνικες αμυνες τοσο με τακτικη αλλα με ατομικη ποιοτητα,με ατομικη ενεργεια και αυτο μας ελειψε περσι.Τσουκου τσουκου μια χαρα τη γυρναγαμε στα περιξ της περιοχης,παικτη να παει στο ενας με εναν να δημιουργησει υπεραριθμιες δεν ειχαμε.Εχουμε πορτογαλο ΤΔ και κοιταμε γερμανο εξτρεμ απο τη Β κατηγορια...Ελα λιλι στον τοπο σου...
Ρε joshua αφού δεν ψάχνουμε αλλαγή του Ζίφκο δηλαδή κάποιον να μπαίνει στο 65΄με 70΄ αν τα πράγματα στραβώσουν .
Αλλά ψάχνουμε έναν παρτενέρ του Ζίφκο, να πάρουν από 35 ο ένας και 25 παιχνίδια ο άλλος,
τότε γιατί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ?
Θεωρητικά 60 παιχνίδια με το ίδιο σύστημα θα είμαστε .
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

O Μπράνκο ζητάει 4 εκ για Πέλκα και προφανώς θα ψάχνει για αντικαταστάτη του. Τον ξέρει τον δρόμο για αντικαταστάτη Πέλκα του δίνουμε Μούργκ στα ίδια λεφτά ή με αντάλλαγμα τον Πέλκα και ισορροπεί το σύμπαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”