Ελεύθερο μένει λέει το τρανσφερLuigi Vampa έγραψε:Σε άλλα νέα η Σασουολο επενδύει 11 μιλεουνια σε 21 χρόνο σέντερ φορ από το υποαναπτυκτο πρωτάθλημα της... Ουρουγουάης
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Luigi Vampa
Augustin Alvarez, μέχρι το 2024 έχει συμβόλαιο τώρα που το ελεγξα. Μάλλον άλλον θα λες Demir
Πραγματικά το point σας δεν μπορώ να το ακολουθήσω.
Τι ακριβώς εννοείτε?
Ότι υπάρχουν ταλέντα ακόμα και σε χαμηλής ποιότητας πρωταθλήματα όπου αναγκάζουν κάποιες ομάδες να τα φτιάξουνε ?
Φυσικά και υπάρχουν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το υπερτονίζετε?
Τι ακριβώς εννοείτε?
Ότι υπάρχουν ταλέντα ακόμα και σε χαμηλής ποιότητας πρωταθλήματα όπου αναγκάζουν κάποιες ομάδες να τα φτιάξουνε ?
Φυσικά και υπάρχουν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το υπερτονίζετε?
-
EugenePAOKI
Εγώ έχω μια απορία για αυτούς που είναι κάπως απαισιόδοξοι (που είναι φυσικά σεβαστό).
Τί ακριβώς παίκτες περιμένατε να έρθουν για να είστε αισιόδοξοι; Θέλω να πω, το ξέραμε ότι δεν πρόκειται να πηγαίναμε σε μεγάλα ονόματα, αλλά σε πιο "άγνωστους" σχετικά παίκτες και με σημαντικά μικρότερες ηλικίες. Άρα, απευθείας από τη εξίσωση φεύγουν οι άνω των 29-30 και τα μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν χρειάζεται καν να είσαι τεχνικός διευθυντής-σκάουτερ για να εντοπίσεις. Διότι, έναν κορυφαίο παίκτη από μια μεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα δεν θα τον έχεις μόνο εσύ στα υπόψιν σου αλλά και όλες οι μεγάλες της Γερμανίας ή και της Ευρώπης.
Θεωρητικά, το να σκορπάς λεφτά σου δίνει ένα πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο. Γιατί και ο γαύρος και η κουλα θα ξοδέψουν αλλά ο σκοπός είναι να βρεις αυτόν που θα σου δώσει εσένα πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους, ώστε με τα ίδια λεφτά με τους άλλους να έχεις φέρει καλύτερες μονάδες. Ο Ρικάρντο ας πούμε, μπορεί να μη γεμίζει το μάτι πολλών (και το δικό μου στην αρχή) αλλά μιλάμε για παίκτη που τη προηγούμενη σεζόν (20-21) βγήκε ΜVP στη Liga Revelação, δηλαδή τη λίγκα που συμμετέχουν οι ομάδες κ23 των πορτογαλικών ομάδων. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεχωρίσεις σε μια τέτοια λίγκα, γεμάτη από φερέλπιδες νεαρούς και τα καλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας... Φέτος, είχε συμφωνήσει από τον Γενάρη με εμάς (και προηγουμένως δεν υπέγραφε με αυτούς) επομένως παραγκωνίστηκε.
Ας είμαστε υπομονετικοί.
Edit: Ο Narey είναι διαφορετική περίπτωση, αλλά δεν ξέρω γιατί σε κάποιους κακοφαίνεται ότι έχουμε ως στόχο το καλύτερο εξτρέμ της zweite league. Το επιχείρημα, δεν έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα στη καριέρα του είναι άκυρο, διότι αν είχε κάνει, θα έπαιζε σε ομάδα Τσου Λου. Αυτή τη στιγμή πάντως έκανε τη καλύτερη σεζόν της καρίερας του, οπότε το timing φαίνεται μια χαρά...
Τί ακριβώς παίκτες περιμένατε να έρθουν για να είστε αισιόδοξοι; Θέλω να πω, το ξέραμε ότι δεν πρόκειται να πηγαίναμε σε μεγάλα ονόματα, αλλά σε πιο "άγνωστους" σχετικά παίκτες και με σημαντικά μικρότερες ηλικίες. Άρα, απευθείας από τη εξίσωση φεύγουν οι άνω των 29-30 και τα μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν χρειάζεται καν να είσαι τεχνικός διευθυντής-σκάουτερ για να εντοπίσεις. Διότι, έναν κορυφαίο παίκτη από μια μεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα δεν θα τον έχεις μόνο εσύ στα υπόψιν σου αλλά και όλες οι μεγάλες της Γερμανίας ή και της Ευρώπης.
Θεωρητικά, το να σκορπάς λεφτά σου δίνει ένα πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο. Γιατί και ο γαύρος και η κουλα θα ξοδέψουν αλλά ο σκοπός είναι να βρεις αυτόν που θα σου δώσει εσένα πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους, ώστε με τα ίδια λεφτά με τους άλλους να έχεις φέρει καλύτερες μονάδες. Ο Ρικάρντο ας πούμε, μπορεί να μη γεμίζει το μάτι πολλών (και το δικό μου στην αρχή) αλλά μιλάμε για παίκτη που τη προηγούμενη σεζόν (20-21) βγήκε ΜVP στη Liga Revelação, δηλαδή τη λίγκα που συμμετέχουν οι ομάδες κ23 των πορτογαλικών ομάδων. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεχωρίσεις σε μια τέτοια λίγκα, γεμάτη από φερέλπιδες νεαρούς και τα καλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας... Φέτος, είχε συμφωνήσει από τον Γενάρη με εμάς (και προηγουμένως δεν υπέγραφε με αυτούς) επομένως παραγκωνίστηκε.
Ας είμαστε υπομονετικοί.
Edit: Ο Narey είναι διαφορετική περίπτωση, αλλά δεν ξέρω γιατί σε κάποιους κακοφαίνεται ότι έχουμε ως στόχο το καλύτερο εξτρέμ της zweite league. Το επιχείρημα, δεν έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα στη καριέρα του είναι άκυρο, διότι αν είχε κάνει, θα έπαιζε σε ομάδα Τσου Λου. Αυτή τη στιγμή πάντως έκανε τη καλύτερη σεζόν της καρίερας του, οπότε το timing φαίνεται μια χαρά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EugenePAOKI την Σάβ 11 Ιουν 2022, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως ακριβως θα βοηθησει στο ελληνικο πρωταθλημα ενας ταχυς παιχτης που χρειαζεται χωρους και δεν εχει ιδιαιτερα καλη τριπλα? Ταχυς ειναι και ο Τειλορ στην τελικη. Δεν μας ελειψε αυτο, αλλα η υψηλου επιπεδου τεχνικη καταρτιση, η ικανοτητα να βρισκουμε χωρους απεναντι σε κλειστες αμυνες και η παντελης απουσια παιχτη στα εξτρεμ που να εχει το ενας με εναν και την τριπλα.
-
Luigi Vampa
Ρενέ, η χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα γκρίνια, του τύπου βιογραφικό, υπαναπτυκτο πρωτάθλημα που δε στηρίζεται σε πραγματική γνώση για τους παίκτες που έρχονται μου φέρνει εκνευρισμο. Γι αυτό κ ο υπερτονισμος των αυτονοητων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 11 Ιουν 2022, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Luigi Vampa
Ο Ροντρίγκεζ πως είχε βοηθήσει;Gospi έγραψε:Πως ακριβως θα βοηθησει στο ελληνικο πρωταθλημα ενας ταχυς παιχτης που χρειαζεται χωρους και δεν εχει ιδιαιτερα καλη τριπλα? Ταχυς ειναι και ο Τειλορ στην τελικη. Δεν μας ελειψε αυτο, αλλα η υψηλου επιπεδου τεχνικη καταρτιση, η ικανοτητα να βρισκουμε χωρους απεναντι σε κλειστες αμυνες και η παντελης απουσια παιχτη στα εξτρεμ που να εχει το ενας με εναν και την τριπλα.
Έχουν και έναν χάφ με το ίδιο όνομα .. χαχαLuigi Vampa έγραψε:Augustin Alvarez, μέχρι το 2024 έχει συμβόλαιο τώρα που το ελεγξα. Μάλλον άλλον θα λες Demir
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομίζω ρε gospi ότι δεν έχουν ψαχτεί για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Ο μποτο αυτό τόνισε ότι ψάχνουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Μας λείπει η ποιότητα μέσο επιθετικά.
Ότι λέμε εμείς και ότι βλέπουμε είδαν και τόνισαν κι αυτοί.
Τώρα αν ο ναρευ και ο κάθε ναρευ περιλαμβάνουν το πακέτο θα φανεί.
Λέμε για ταχύτητα. Κι ο γκαρυ ένας τσαπατσουλης ήταν αλλά πέταγε την μπάλα μπροστά και δημιουργούσε ρήγματα, γύρναγε σεντρες κτλ κτλ.
Δεν κάνω σύγκριση γιατί δεν ξέρω ούτε έχω σαφή άποψη για τον ναρευ. Αλλά εφοσον ψάχνουν βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών προφανώς κάτι εντόπισαν.
Και δεν τον βλέπουν 5 λεπτά που βλέπουμε βίντεο εμείς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μποτο αυτό τόνισε ότι ψάχνουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Μας λείπει η ποιότητα μέσο επιθετικά.
Ότι λέμε εμείς και ότι βλέπουμε είδαν και τόνισαν κι αυτοί.
Τώρα αν ο ναρευ και ο κάθε ναρευ περιλαμβάνουν το πακέτο θα φανεί.
Λέμε για ταχύτητα. Κι ο γκαρυ ένας τσαπατσουλης ήταν αλλά πέταγε την μπάλα μπροστά και δημιουργούσε ρήγματα, γύρναγε σεντρες κτλ κτλ.
Δεν κάνω σύγκριση γιατί δεν ξέρω ούτε έχω σαφή άποψη για τον ναρευ. Αλλά εφοσον ψάχνουν βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών προφανώς κάτι εντόπισαν.
Και δεν τον βλέπουν 5 λεπτά που βλέπουμε βίντεο εμείς.
Προσωπικά πάντως δεν βλέπω γκρίνια... προβληματισμό ναι.Luigi Vampa έγραψε:Ρενέ, η χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα γκρίνια, του τύπου βιογραφικό, υπαναπτυκτο πρωτάθλημα που δε στηρίζεται σε πραγματική γνώση για τους παίκτες που έρχονται μου φέρνει εκνευρισμο. Γι αυτό κ ο υπερτονισμος των αυτονοητων
Αλλά είναι λογικό. Το πιο επικίνδυνο από την άλλη είναι να υπάρξει ενθουσιασμός για τον μάγο μπότο και κατά το Σεπτέμβριο Οκτώβριο να στείλουμε ιερή εξέταση και δικαστήρια.
Πρέπει ο κόσμος να είναι συνειδητοποιημένος το τι κάνουμε.
Ένα παράδειγμα θα δώσω.
Ο κουαλιατα ας πούμε ότι είναι παιχταράς... και πραγματικά έχει όλα τα Φόντα να παίξει μπαλάρα.
Πιστεύετε ότι θα μπορέσει να αντέξει μιάμιση σεζόν ακατάπαυστα, ερχόμενος από την άλλη άκρη του κόσμου?
Σας άφησα από το πρωί και το ξεσκίσατε βλέπω …
Βγήκε και το ονομα του Ναρει … και βλέπω ότι δεν έκανε γκελ
Νομίζω ότι ήδη μας έχει βοηθήσει ο Μποτο να κρατήσουμε την συζήτηση ποδοσφαιρική. Κακώς το αλλάζετε το θέμα
Επειδή τον παίχτη τον ξέρω είναι εύκολα πιο γρήγορος από γκαρι ροντριγκεζ … η ποιότητα της τσβαιτε λιγκ είναι πολύ ανώτερη του πρωταθλήματος μας σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Ένταση, ταχύτητα, ντρίπλες, άμυνες κλπ είναι περιττό να αναφέρω παίχτες που έχουν παίξει φέτος στο πρωτάθλημα αυτό, στο οποίο ο ναρει έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα.
Συγκρίνεται τον ναρει με τον Τειλορ ;;; Μακάρι να έρθει το παιδί … εύκολα από την πρώτη στιγμή που θα παίξει Τούμπα θα σας κάνω την καζούρα του αιώνα … τι συγκρίνεται βρε παλικάρια ;;;
Το κρατάω εδώ … μακάρι να έρθει ακόμα και με λίγα λεφτά.
Εγώ πάλι αγχώνομαι για το τέρμα που έχω μεγάλο βίτσιο … κατά τα αλλά περιμένω πως και πως να ανεβεί η ομάδα προετοιμασία με όλα τα καινουρια φρούτα. Μακάρι να μείνει ο Κρεσπο για να είμαι πιο ήρεμος για πίσω.
Κατά τα αλλά δεν ανησυχώ καθόλου … ο Μποτος προσωπικά με έχει κερδίσει με το μυαλό του και την μεθοδολογία του
Χρόνο θέλει ο άνθρωπος και αν ταιριάξει με τον Λουτσε και δουλέψουν καυλωμενοι θα τους γαμησουμε όλους και ο Σαββιδης θα φτιάξει το γήπεδο μόνο από έσοδα πωλήσεων … εδώ είμαστε
Νομίζω ότι ήδη μας έχει βοηθήσει ο Μποτο να κρατήσουμε την συζήτηση ποδοσφαιρική. Κακώς το αλλάζετε το θέμα
Επειδή τον παίχτη τον ξέρω είναι εύκολα πιο γρήγορος από γκαρι ροντριγκεζ … η ποιότητα της τσβαιτε λιγκ είναι πολύ ανώτερη του πρωταθλήματος μας σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Ένταση, ταχύτητα, ντρίπλες, άμυνες κλπ είναι περιττό να αναφέρω παίχτες που έχουν παίξει φέτος στο πρωτάθλημα αυτό, στο οποίο ο ναρει έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα.
Συγκρίνεται τον ναρει με τον Τειλορ ;;; Μακάρι να έρθει το παιδί … εύκολα από την πρώτη στιγμή που θα παίξει Τούμπα θα σας κάνω την καζούρα του αιώνα … τι συγκρίνεται βρε παλικάρια ;;;
Εγώ πάλι αγχώνομαι για το τέρμα που έχω μεγάλο βίτσιο … κατά τα αλλά περιμένω πως και πως να ανεβεί η ομάδα προετοιμασία με όλα τα καινουρια φρούτα. Μακάρι να μείνει ο Κρεσπο για να είμαι πιο ήρεμος για πίσω.
Κατά τα αλλά δεν ανησυχώ καθόλου … ο Μποτος προσωπικά με έχει κερδίσει με το μυαλό του και την μεθοδολογία του
Χρόνο θέλει ο άνθρωπος και αν ταιριάξει με τον Λουτσε και δουλέψουν καυλωμενοι θα τους γαμησουμε όλους και ο Σαββιδης θα φτιάξει το γήπεδο μόνο από έσοδα πωλήσεων … εδώ είμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Σάβ 11 Ιουν 2022, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Luigi Vampa
Κ γω διαφωνω στον ενθουσιασμό. Απλά δεν τους ξέρω τους παίκτες, παει κ τελείωσε. Θα τους δουμε σε βαθος χρονου στο χόρτο. Ο Κουαλιατα κατά πάσα πιθανότητα θα μπει σιγά σιγά, θα θέλει διαχείριση, αυτό λέει η λογική.
- sourmenetes
- Moderator
Λέμε τι να περιμένει ο κόσμος και να. Βάλουμε τους στόχους.
Πόσο πιο απλά να μας τα πει ρε παιδιά;;;
Νιανια μας τα εκανε και μας τα έδωσε μασημενα.
Θα φτιάξει καινούρια ομάδα.
αυτό θέλει και χρόνο θέλει και τύχη και θελει κυρίως αποτελέσματα ώστε να κρατηθείς ψηλά στη βαθμολογία
Καινούρια ομάδα είπε, με ένα μείγμα εμπειρων με νέους παίκτες.
Εγώ έχω την αίσθηση ότι αν κάποιος θέλει να πετύχει το εγχείρημα είναι κυρίως ο μποτο.
Άλλο να παίρνεις τη μπενφικα και να κάνεις θαύματα και άλλο μια πιο "μικρή" οικονομικά και γενικά ομάδα.
Και θεωρώ ότι θα το καταφέρει εφόσον τον αφήσουμε να λειτουργησει βάσει πλάνου.
Πόσο πιο απλά να μας τα πει ρε παιδιά;;;
Νιανια μας τα εκανε και μας τα έδωσε μασημενα.
Θα φτιάξει καινούρια ομάδα.
αυτό θέλει και χρόνο θέλει και τύχη και θελει κυρίως αποτελέσματα ώστε να κρατηθείς ψηλά στη βαθμολογία
Καινούρια ομάδα είπε, με ένα μείγμα εμπειρων με νέους παίκτες.
Εγώ έχω την αίσθηση ότι αν κάποιος θέλει να πετύχει το εγχείρημα είναι κυρίως ο μποτο.
Άλλο να παίρνεις τη μπενφικα και να κάνεις θαύματα και άλλο μια πιο "μικρή" οικονομικά και γενικά ομάδα.
Και θεωρώ ότι θα το καταφέρει εφόσον τον αφήσουμε να λειτουργησει βάσει πλάνου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από τον Δεκέμβριο δεν λέγαμε ότι οι κινήσεις του Μποτο θέλουν χρόνο και στήριξη;;
Λέτε γιατί φέρνουμε άγνωστα ονόματα και παίχτες χωρίς τρέλα βιογραφικά.
Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τον Μποτο και για αυτό υπάρχουν τα σκάουτινγκ τιμ.
Με εξαίρεση τον Σοάρες , ούτε εγώ γνωρίζω τους παίχτες που κλεισαμε ή ακούγονται..
Ωστόσο αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν επιλεχτεί όλοι τους με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια!
Το αν θα βγουν ή όχι , είναι άλλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος.
Λέτε γιατί φέρνουμε άγνωστα ονόματα και παίχτες χωρίς τρέλα βιογραφικά.
Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τον Μποτο και για αυτό υπάρχουν τα σκάουτινγκ τιμ.
Με εξαίρεση τον Σοάρες , ούτε εγώ γνωρίζω τους παίχτες που κλεισαμε ή ακούγονται..
Ωστόσο αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν επιλεχτεί όλοι τους με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια!
Το αν θα βγουν ή όχι , είναι άλλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος.
Ψάχνω να βρω ποιος συνέκρινε τον Τέιλορ με τον ναρει.tad έγραψε:Σας άφησα από το πρωί και το ξεσκίσατε βλέπω …
Και μιας και δηλώσες ότι τον παίκτη τον ξέρεις για λύσε μας την απορία γιατί τέτοια αλλαγή φέτος σε σχέση με τις άλλες χρονιές του?