Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ενώ τώρα με το που ακούγεται ένα όνομα, πριν ακόμα καλα καλά οριστικοποιηθεί, αρχίζουμε το θαψιμο βγάζοντας λίγους και άχρηστους όλους. Και ναι ο Μπότο ξέρει.
- Kabamaru11
«Μάχη» Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης για Σλόνινα
Στο στόχαστρο ο 18χρονος τερματοφύλακας
Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Γκάμπριελ Σλόνινα, που θεωρείται πως μπορεί ν’ αποτελέσει μελλοντικά τον διάδοχο του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του.
Ο μόλις 18 ετών Αμερικανός τερματοφύλακας εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Σικάγο Φάιαρ και είναι στα μεταγραφικά πλάνα της Ρεάλ, αλλά όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου προσέγγισε τον ατζέντη του και κατέθεσε πρόταση για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Σλόνινα, πολωνικής καταγωγής, έγινε πέρσι τον Αύγουστο ο νεαρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του MLS και πριν από λίγες ημέρες απέρριψε την πρόταση της πολωνικής ομοσπονδίας, προτιμώντας να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών.
απο Inpaok
Τροφη για σκεψη
Στο στόχαστρο ο 18χρονος τερματοφύλακας
Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Γκάμπριελ Σλόνινα, που θεωρείται πως μπορεί ν’ αποτελέσει μελλοντικά τον διάδοχο του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του.
Ο μόλις 18 ετών Αμερικανός τερματοφύλακας εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Σικάγο Φάιαρ και είναι στα μεταγραφικά πλάνα της Ρεάλ, αλλά όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου προσέγγισε τον ατζέντη του και κατέθεσε πρόταση για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Σλόνινα, πολωνικής καταγωγής, έγινε πέρσι τον Αύγουστο ο νεαρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του MLS και πριν από λίγες ημέρες απέρριψε την πρόταση της πολωνικής ομοσπονδίας, προτιμώντας να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών.
απο Inpaok
Τροφη για σκεψη
Ναι αλλά συγνώμη δεν είναι και λογικό με όποιον παίκτη ασχολείται ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό και ειδικός σε αυτή την δουλειά να μας ξενίζει.joshua έγραψε:Περσι διαβαζα πως ο Τειλορ εχει τσεκαριστει απο τον μπαμπα Λουτσεσκου ,οπως φυσικα και ο Σιντκλει και φυσικα ο Μιτριτσα...Εγω αδιαφορω για το αν επιλεγει ο Μποτο η ο Βρυζας.Οπως κρινω καθε φορα θα κρινω και τωρα και οταν ερθει η ωρα θα παρω τις απαντησεις μου στο γηπεδο.Δεν κρυφτηκα ποτε,ουτε αλλαζω τις αποψεις μου.Αυτο ειναι και το νοημα του φορουμ διαφορετικα θα γραφαμε ενα ''Ο Μποτο ξερει'' και το τοπικ θα ειχε γραψει 5 σελιδες...
Μα ο Κουαλιατα είναι μικρός, μα ο Ράφα δεν έχει παίξει στους 3 μεγάλους, μα ο Μαρτινς γιατί να είναι στην Αραβία, μα ο Ρεντε έπαιζε σε ομάδα που έπεσε..μια ο Κοταρσκι δεν είναι έμπειρος
Όλο τα κουσουρια ψάχνουμε ενώ είναι φανερό ότι ο Μποτο ψάχνει χαρακτηριστικά. Αυτά αναλύει και βλέπει προοπτικές. Με την διαφορά ότι όλοι έχουν γεμάτες χρονιές. Δεν είναι απλά τζόγος.
Εγώ ένα πράγμα θα ρωτούσα τον μπότο, αν είχαμε Ιούνη του 21 θα έκανε κίνηση για αγορά του Γερμανού?
Ρε συ kabamaru ποια είναι η τροφή για σκέψη στο παραπάνω που ποσταρει?
Ρε συ kabamaru ποια είναι η τροφή για σκέψη στο παραπάνω που ποσταρει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 10 Ιουν 2022, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
αφού ψωνίζει από 2η Γερμανίας ας μας φέρει κι αυτόν...
https://www.transfermarkt.com/daniel-ko ... ler/272587
https://www.transfermarkt.com/daniel-ko ... ler/272587
- invincible
Σε δέκα μέρες ξεκινάει η προετοιμασία, είναι λίγο αργά να διαβάσεις ειδήσεις που λένε ξέρω εγώ ενδιαφέρετε και είναι στην λίστα κτλ. κλισέ. Θα έπρεπε να διαβάσουμε ότι έρχονται παίχτες στην Θεσσαλονίκη.
Ο εντάξει καλός παίχτης είναι . Είναι αυτό που λέμε utility παίχτης γραμμής. Εχει και τα δύο ποδάρια καλά παίζει και αριστερό μπακ είδα με καλά στατιστικά. Ωραίος. ε και ? Θα έρθει ? Φέρτον αύριο. Τι όχι?
Αύριο να μπει ο παίχτης στο αεροπλάνο να περάσει ιατρικά και να υπογράψει και να πάει να βρει και σπίτι.
Τι όχι?
50 σελίδες για τον παίχτη και μετά δεν θα έρθει ?
Θα έρθει κανένας?
Να πάρει φωτιά ο κώλος του Μπότο να φέρει τους παίχτες που υποσχέθηκε . Τι είμαστε εμείς εδώ θα τρώμε πρόλογο και ψέμα από τον κάθε ξένο ακριβοπληρωμένο ΤΔ που λέει ότι κάνει θαύματα και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια.
Τι θα πει στην λίστα και ενδιαφέρεται. Αν δεν μπορείς να έχεις αύριο εδώ παίχτη Β Εθνικής να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.
Κανόνισε Μπότο δεν ξέρω τι θα κάνει ξεσήκωσες τον κόσμο, από αύριο θα μου φέρνεις έναν παίχτη κάθε μέρα να περνάει ιατρικά και θα βλέπω την επομένη μέρα βιντεάκι.
ΑΑΑΑΑΑαααα αντε τώρα μας έσκασες θα φέρω λέει 7-8 παίχτες και δεν είναι εδώ ούτε ο τερματοφύλακας ακόμα θα παίζουμε παγκότερμα στη προετοιμασία.
ουφφφφφ φτάνει αγανακτήσει
Ο εντάξει καλός παίχτης είναι . Είναι αυτό που λέμε utility παίχτης γραμμής. Εχει και τα δύο ποδάρια καλά παίζει και αριστερό μπακ είδα με καλά στατιστικά. Ωραίος. ε και ? Θα έρθει ? Φέρτον αύριο. Τι όχι?
Αύριο να μπει ο παίχτης στο αεροπλάνο να περάσει ιατρικά και να υπογράψει και να πάει να βρει και σπίτι.
Τι όχι?
50 σελίδες για τον παίχτη και μετά δεν θα έρθει ?
Θα έρθει κανένας?
Να πάρει φωτιά ο κώλος του Μπότο να φέρει τους παίχτες που υποσχέθηκε . Τι είμαστε εμείς εδώ θα τρώμε πρόλογο και ψέμα από τον κάθε ξένο ακριβοπληρωμένο ΤΔ που λέει ότι κάνει θαύματα και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια.
Τι θα πει στην λίστα και ενδιαφέρεται. Αν δεν μπορείς να έχεις αύριο εδώ παίχτη Β Εθνικής να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.
Κανόνισε Μπότο δεν ξέρω τι θα κάνει ξεσήκωσες τον κόσμο, από αύριο θα μου φέρνεις έναν παίχτη κάθε μέρα να περνάει ιατρικά και θα βλέπω την επομένη μέρα βιντεάκι.
ΑΑΑΑΑΑαααα αντε τώρα μας έσκασες θα φέρω λέει 7-8 παίχτες και δεν είναι εδώ ούτε ο τερματοφύλακας ακόμα θα παίζουμε παγκότερμα στη προετοιμασία.
ουφφφφφ φτάνει αγανακτήσει
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από 2 βασικά εξτρέμ, εκ των οποίων ο ένας να είναι τοπ, όπως και ο Ζίβκοβιτς. Περίμενα με την κίνηση του ελεύθερου αριστερού μπακ, που δε κόστισε πολλά, λιγότερα από Σίντκλει, να δωθούν σοβαρά χρήματα για το εξτρέμ. Στο 10 να το δεκτώ ότι έχουμε ακόμη τον ακριβό Καντουρί και επενδύσαμε σε Κουαλιάτα, ενώ ίσως ανανεώσει και ο Μπίσε. Στο φορ ίσως δεν κάνουμε κίνηση, ενώ στα χαφ μόνο αν πουληθεί κάποιος, θα έχουμε μεταγραφή βασικού. Άρα, πέρα από το τέρμα, που πάλι ελευθερωθήκανε πολλά χρήματα από Πάσχα κ Ζίβκο, μόνο τα εξτρέμ μας έχουν μείνει, και προσωπικά έχω απαιτήσεις.
-
"Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της πληρότητας των γηπέδων στη Superleague 1, ενώ στην πρώτη θέση με ποσοστό 63,52% βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 8η θέση με 26%"
Καληνύχτα λαέ του ΠΑΟΚ
Σημ. Στην 1η θέση, όμως, σε απαιτήσεις
Καληνύχτα λαέ του ΠΑΟΚ
- Σουριναμέζος
Το όλο concept του moneyball δεν είναι να φέρεις παίκτες 19 χρονών στοιχήματα αλλά να βρεις παίκτες που για τον Χ Ψ λόγο έχουν μείνει κάτω από τα ραντάρ, παίκτες που θεωρείς ότι η αγορά τους έχει αξιολογήσει λανθασμένα και κοιτάς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τεχνογνωσία αλλιώς θα φέρνεις Τέιλορ πιστεύοντας ότι βρήκες τον νέο Καφού.joshua έγραψε:Αντε λεγαμε θα παρουμε νεαρους στοιχηματα και μεγαλυτερους ποιοτικους εμπειρους. Αυτο τι ακριβως ειναι;
Αυτή την στιγμή εγώ μπορώ να κρίνω αυτόν τον Khaled μόνο από την καριέρα του και από το τι έχει πετύχει, δηλαδή το απόλυτο τίποτα στα 27 του. Δεν έχω πρόσβαση σε δεδομένα και δείκτες που να μου λένε το αντίθετο. Ελπίζω αυτοί που τον φέρνουν να έχουν, και να έχουν εντοπίσει ανωμαλίες που τους δείχνουν ότι αυτός ο παίκτης είναι undervalued, ίσως να έχουν δει ότι έχει κάποια χαρακτηριστικά που μαρτυρούν ότι άμα τον χρησιμοποιήσεις με διαφορετικό τρόπο από ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην καριέρα του θα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.
Τα τελευταία χρόνια είδαμε τέτοια success stories στην Λίβερπουλ για παράδειγμα. Όταν επέλεξε τον Σαλάχ, ο Αιγύπτιος σίγουρα δεν ήταν στην αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου. Είχε φύγει σαν αποτυχημένος από την Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε την πεποίθηση ότι πρόκειται για έναν γρήγορο πλαϊνό, χασογκόλη όμως που είναι μεν καλός παίκτης και μπορεί να σταθεί και να διαπρέψει σε ομάδες όπως η Ρόμα, η Βαλένθια, η Λυών και η Σάλκε αλλά όχι στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ήταν στόχος καμίας ελίτ ομάδας τα δεδομένα όμως δείχνανε άλλες αλήθειες γιαυτο και επιλέχθηκε από την Λίβερπουλ και τον έφεραν πολύ πιο κοντά στην περιοχή. Για αρκετούς μήνες δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπουμε όλοι μας θεωρούσαμε ότι έχει απλά απίστευτη ρέντα και ότι γεννάνε και τα κοκόρια του στην πρώτη του σεζόν, αποδείχθηκε όμως ότι αυτό που έκανε τότε μπορούσε να το κάνει με συνέπεια και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και τώρα που οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω του.
Δεν ξέρω πως δουλεύει ο Μπότο, ούτε του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, σε κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη όταν αφορά τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία μου όσο λίγα πράγματα στην ζωή μου. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ομάδα τον έφερε εδώ για αυτό τον λόγο, για να βρει παίκτες που δεν θα κάνουν γκελ, δεν θα κοστίσουν ακριβά αλλά θα αποδειχθούν πολύ καλύτεροι από ό,τι μαρτυρά η καριέρα τους.
Ελπίζω οι Νάρεϊ, Ρέντε, Νεσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι να είναι τέτοιοι. Μέχρι τώρα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα για τους Φιλίπε Σοάρες και Σαστρε αλλά δεν είναι ότι μας έχουν πείσει κιόλας. Αυτό το πλάνο θέλανε να ακολουθήσουν από την διοίκηση, σε αυτόν τον τύπο το εμπιστεύτηκαν, αν αποτύχει θα φύγει κι αυτός όπως οι προκάτοχοι του
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι αλλά με την Μαρσέιγ.... το Ινσταγκραμ γεμισε απο ΠΑΟΚΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:"Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της πληρότητας των γηπέδων στη Superleague 1, ενώ στην πρώτη θέση με ποσοστό 63,52% βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 8η θέση με 26%"
Καληνύχτα λαέ του ΠΑΟΚ
- soflodoras
Ας παρουμε μαζι τα χαπια μας και παμε! «Μποτο εισαι μεγαλο παλτο! Φυγε»
Εχω τεραστια περιεργεια για μερικους συνοπαδους μας εδω μεσα. Θελω να δω πως μοιαζει καποιος ανθρωπος με τοσο αρνητικη προδιαθεση στα παντα. Πως ειναι η πραγματικη ζωη του και πως ειναι οι σχεσεις τους με αλλους ανθρωπους. Απο που αντλει ευχαριστηση κ αισιοδοξια για να συνεχισει. Τοσο κραξιμο για επιλογες παικτων που δεν εχουμε δει καν να παιζουν,μου φαινεται ειναι φοβερο. Απο την αλλη βεβαια, ουτε την υπεραισιοδοξια μπορω να κατανοησω. Η δικη μου θεση, ειναι πως θα περιμενουμε κ θα τους δουμε τους παικτες.
Εχω τεραστια περιεργεια για μερικους συνοπαδους μας εδω μεσα. Θελω να δω πως μοιαζει καποιος ανθρωπος με τοσο αρνητικη προδιαθεση στα παντα. Πως ειναι η πραγματικη ζωη του και πως ειναι οι σχεσεις τους με αλλους ανθρωπους. Απο που αντλει ευχαριστηση κ αισιοδοξια για να συνεχισει. Τοσο κραξιμο για επιλογες παικτων που δεν εχουμε δει καν να παιζουν,μου φαινεται ειναι φοβερο. Απο την αλλη βεβαια, ουτε την υπεραισιοδοξια μπορω να κατανοησω. Η δικη μου θεση, ειναι πως θα περιμενουμε κ θα τους δουμε τους παικτες.
-
Αυτό με το moneyball είναι πιασαρικι αλλά δεν μπορείς να κάνεις ομάδες βασισμένος πάνω σε αυτό.
Και το ποδόσφαιρο θα είναι baseball
Και το ποδόσφαιρο θα είναι baseball
Αυτα περι θαψιματος και αχρηστων ειναι μονο στο μυαλο καποιων...Κανεις δεν εβγαλε αχρηστο τον Κουαλιατα, η τον Κοταρσκι.Καποια παιδια εγραψαν οτι ο Σοαρες απλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα σε γενικες γραμμες ενας κανονικος ποδοσφαιριστης.Καλα λογια γραφτηκαν για τον Ρεντε ενω μαλιστα εχει φτωχο βιογραφικο.Ο Ρικαρντο ειναι απλα αγνωστος.Ναι δεν γραφτηκαν καλα λογια για τον Νασμπεργκ και τωρα καποιοι εκφραζουμε αμφιβολιες για τον Γερμανο.Εγω ολα αυτα τα βρισκω μια φυσιολογικοτατη συζητηση.Τωρα αν καποιοι θελουν να μπαινουν και να διαβαζουν ''πωωωωω ρε λαλακα τι παικτουρα αυτος ο Νασμπεργκ θα τους μαμησουμε ολους '' μαλλον δικο τους ειναι το θεμα.
-
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη να φέρνει Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και το στοίχημα Βιερίνια και ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη να μήν μπορεί κάτι ανάλογο.