Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Όσα στιγμιότυπα είδα, δείχνει ο τύπος είναι πολύ γρήγορος, με καλή σέντρα κ δυνατό πόδι. Με 14 ασίστ μακράν πρώτος σ αυτήν την κατηγορία στην Τσβαιτε Λίγκα. Φαίνεται πολύ καλή κίνηση σε μια θέση που ήδη έχουμε τον Ζιφκοβιτς.
-
Ποιές είναι δηλαδή οι σοβαρές αιτίες που δικαιολογούν ανησυχία ??ΑποστόληςΑ έγραψε:Να γράφουμε και λίγο σοβαρά εδώ μέσα, όχι σαν φανατικοί μουζαχεντίν. Οι εστιάσεις ανησυχίας των gika, joshua, και άλλων που δεν θυμάμαι, έχουν σοβαρούς αιτίες που εμφανίζονται, δεν το κάνουν απλά για να γκρινιάζουν.don PAOK έγραψε:αν δεν λεει το βιογραφικο ρεαλ, λιβερπουλ και μπαγερν δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
φερε 2 χαφαρες μποτο πορτοφολα
Κανείς δεν πρέπει να θριαμβολογεί αλλά φέτος υπάρχει πλάνο που υλοποιείται.
Οι επαγγελματίες ανησυχούντες δεν το βλέπουν ??
παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
jibbie μεχρι στιγμης πως σου φαινονται οι επιλογες του μποτο με βαση και τα analytics?
εχουμε 30 παιχτες και οι μοναδικοι που ξερουν μπαλα ειναι ο μπισεσβαρ και ο καντουρι, φοβερος σχεδιασμος τι να λεμε τωρα, ετσι θα σπασουμε τα πουλμαν του βαζελου με τιμιους εργατες
- sourmenetes
- Moderator
Για ετοίμασε πράμα...jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ ξέρεις τι μπάλα ξέρει ο καθένας από όλους αυτούς;fytilas έγραψε:εχουμε 30 παιχτες και οι μοναδικοι που ξερουν μπαλα ειναι ο μπισεσβαρ και ο καντουρι, φοβερος σχεδιασμος τι να λεμε τωρα, ετσι θα σπασουμε τα πουλμαν του βαζελου με τιμιους εργατες
Αν ξέρεις πες μας να μάθουμε κι εμείς.
Πες τα ρε φίλε γιατί θα χαζέψουμε εδώ μέσα..abc_o_ karpouzas έγραψε:Από που προκύπτει ότι η τσβαιντε είναι κατηγορία της πλάκας με μέτριους παίκτες
Πάρε την πρώτη τετράδα της Ελλάδας και βαλτην να παίξει στην τσβάιντε Λίγκα..
Από την μέση και κάτω θα τερματίσουν..
Ο άλλος γράφει ακούστηκαν ονόματα..
Από ποιους;;Από αυτούς που δεν έχουν ιδέα και τα βγάζανε για κλικ;;
Ας σοβαρευτούμε λίγο..
Πρώτη φορά έχουμε προγραμματισμό και θα τους βγάλουμε όλους άχρηστους..
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
5 κλάσεις πάνω. Σε ταχύτητα και τεχνική. Τι συζητάμε;jibbie έγραψε:παντως ο τυπος την περσινη χρονια ηταν ο καλυτερος winger της κατηγοριας. δεν εχω εικονα του επιπεδου σε σχεση με τη δικη μας λιγκα βεβαια.
Τώρα για τις κινήσεις.....μάλλον έχουμε ξεχάσει τι απίστευτο έλλειμμα ποιότητας είχε η ομάδα ακόμα και στην βασική 11αδα. Δεν συζητάω καν για το βάθος μας που ήταν ανύπαρκτο.
Ο Μποτο είναι φανερό ότι διαλέγει χαρακτηριστικά παικτών. Όχι ονοματα που θα κάνουν απλά γκελ. Χαρακτηριστικά.
Το πλάνο είναι ξεκάθαρο.
Το ερώτημα είναι έχουμε την υπομονή να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που ξέρει την δουλειά;
Έχουμε την υπομονή να δούμε το πλάνο να υλοποιείται και να να αναπτύσσεται;
Προσωπικά την έχω. Γιατί έζησα την περσινή χρονιά της απελπισίας να κοιτάς τον πάγκο και να βλέπεις το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ
κανει μπαμ οταν καποιος ξερει μπαλα,δεν θελει να εισαι ο τιτανοτεραστιος μποτο...sourmenetes έγραψε:Εσύ ξέρεις τι μπάλα ξέρει ο καθένας από όλους αυτούς;fytilas έγραψε:εχουμε 30 παιχτες και οι μοναδικοι που ξερουν μπαλα ειναι ο μπισεσβαρ και ο καντουρι, φοβερος σχεδιασμος τι να λεμε τωρα, ετσι θα σπασουμε τα πουλμαν του βαζελου με τιμιους εργατες
Αν ξέρεις πες μας να μάθουμε κι εμείς.
Λένε ότι έχουμε συμφωνήσει μόνο με τον παίκτη. Δύσκολο το βλέπω. Είναι παικταρας. Έχει γυαλίσει σε πολλούς Γερμανικούς συλλόγους της Α κατηγορίας αλλά διστάζουν να τον πάρουν γιατί λόγω ηλικίας δεν έχει μεταπωλητικη αξία
-
- Επικοινωνία:
Δεν αντιλαμβάνομαι το ύφος σου! Είδα κάπου ότι ο Τοσκιτσής είπε πως αυτός είναι ο παίκτης και το μοιράστηκα στο φόρουμ.Ουτε link παρέθεσα ούτε κάτι άλλο. Τι πόσα παίρνει ο Boto,πληροφορία μου και λοιπές πίπες μου λες; Άντε μη ..... βραδιάτικαserafeimgr έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε θίξω ούτε εσένα μήτε την πληροφορία σου.boogeyman77 έγραψε:Σύμφωνα με Τοσκιτσή αυτός είναι ο 27χρονος εξτρέμ που έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία ο Boto https://www.transfermarkt.com/khaled-na ... ler/153664
Ο Μπότο πόσα παίρνει;
σε χαλουσε ο λημνιοςjoshua έγραψε:Εχουμε βαλει καποιου ειδους στοιχημα να μην παρουμε παικτη με κατι αξιολογο στο βιογραφικο; 28χρονος που εχει περάσει ολη τη καριέρα σε β γερμανιας;

προτρεχουν ως συνηθως.....ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποιές είναι δηλαδή οι σοβαρές αιτίες που δικαιολογούν ανησυχία ??ΑποστόληςΑ έγραψε:Να γράφουμε και λίγο σοβαρά εδώ μέσα, όχι σαν φανατικοί μουζαχεντίν. Οι εστιάσεις ανησυχίας των gika, joshua, και άλλων που δεν θυμάμαι, έχουν σοβαρούς αιτίες που εμφανίζονται, δεν το κάνουν απλά για να γκρινιάζουν.don PAOK έγραψε:αν δεν λεει το βιογραφικο ρεαλ, λιβερπουλ και μπαγερν δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.
φερε 2 χαφαρες μποτο πορτοφολα
Κανείς δεν πρέπει να θριαμβολογεί αλλά φέτος υπάρχει πλάνο που υλοποιείται.
Οι επαγγελματίες ανησυχούντες δεν το βλέπουν ??