Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αυτός γράφει ότι είναι περισσότερο μέσος και σε δεύτερο βαθμό ότι έχει παίξει ως εξτρέμ και ως μπακ, δεξιά πάντα. Μήπως τον φέρνουν ως Αντι-Τέϊλορ/Αντι-Λημνιό; Αριστερά τι γίνεται;
- serafeimgr
Χωρίς να θέλω να σε θίξω ούτε εσένα μήτε την πληροφορία σου.boogeyman77 έγραψε:Σύμφωνα με Τοσκιτσή αυτός είναι ο 27χρονος εξτρέμ που έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία ο Boto https://www.transfermarkt.com/khaled-na ... ler/153664
Ο Μπότο πόσα παίρνει;
μαλιστα!! εντυπωσιακα νουμερα απο ταχυδυναμικο παικτη, τοσο καλος για να ερθει σε μας...
-
Σαν όνομα δεν κάνει κλικ, σαν θέση έχουμε τον Ζίβκοβιτς. Αυτά τα περί Μάρτινς, Μπαλντέ , Τζούρισιτς και γενικά παικτών με τέτοιο βιογραφικό μάλλον πρέπει να τα ξεχάσουμε. Η χρονιά θα είναι ένα μεγάλο Μπότο στοίχημα. Στοίχημα όχι για πρωταθλητισμό αλλά για να δούμε το επίπεδο δυναμικότητας που μπορεί να φτάσουν οι μεταγραφές Μπότο την ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο παίκτης είχε πολύ καλά νούμερα πέρυσι και συζητιοταν πολύ το όνομα του αν ψάξετε λίγο άρθρα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε βαλει καποιου ειδους στοιχημα να μην παρουμε παικτη με κατι αξιολογο στο βιογραφικο; 28χρονος που εχει περάσει ολη τη καριέρα σε β γερμανιας;
- invincible
sourmenetes έγραψε:Ο παίκτης είχε πολύ καλά νούμερα πέρυσι και συζητιοταν πολύ το όνομα του αν ψάξετε λίγο άρθρα
Με την ομάδα του τα βρήκαμε γιατί έχει συμβόλαιο? Δεν αρκεί να συμφωνεί μόνο ο ίδιος όπως και ο Ρεντε. Γιατί το κλεισμένος είναι λίγο παρεξηγήσιμη έννοια .
Να θυμίσω ότι ο Φορτούνης και άλλοι σταρ της σουπερλιγδας δεν ακούμπησαν στην β Γερμανίας
2ον μάλλον πάει για μπακ απ ζιφκο γιατί παίζει ΜΟΝΟ δεξιά !
Έχει βγει στην καλύτερη 11 αδα του πρωταθλήματος !
Γράφεται για bundesliga !! Δεν νομίζω ότι θα έρθει σε εμάς
2ον μάλλον πάει για μπακ απ ζιφκο γιατί παίζει ΜΟΝΟ δεξιά !
Έχει βγει στην καλύτερη 11 αδα του πρωταθλήματος !
Γράφεται για bundesliga !! Δεν νομίζω ότι θα έρθει σε εμάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 10 Ιουν 2022, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα γίνω κακός, αλλά οι μεταγραφές μας είναι άγουρα πιτσιρίκια που δεν έχουν αποδείξει τίποτα ακόμα (Κοτάρσκι, Κουαλιάτα, Ρικάρντο) και 27χρονοι με άκυρο βιογραφικό (Νεσμπεργκ, Ρέντε, Νάραι).
Αυτούς διαλέξαμε για αντικαταστάτες των παικταράδων που μας έφεραν τόσους τίτλους.
Και μετά θα ήταν λάθος ο Ρουμάνος να έπαιζε με Κρέσπο, Βιειρίνια, Μπίσεσβαρ και Καντουρί αν έμεναν αυτοί; Αλλά ούτε αυτούς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε.
Ούτε την χρονιά των σαρδελών δεν έρχονταν τέτοιοι παίκτες. Ο μόνος λόγος που δεν γκρινιάζει ο κόσμος είναι γιατί όλοι έχουμε μείνει με το "τόσα πράγματα έχει πετύχει ο Μπότο, δεν μπορεί να είναι τόσο κακοί όσο δείχνουν όλοι αυτοί οι παίκτες".
Αλλά πραγματικά, αν αυτούς τους έφερνε ο Γιώργης κι ο Ρέμπε, της πόρνης θα γινόταν εδώ μέσα.
Αυτούς διαλέξαμε για αντικαταστάτες των παικταράδων που μας έφεραν τόσους τίτλους.
Και μετά θα ήταν λάθος ο Ρουμάνος να έπαιζε με Κρέσπο, Βιειρίνια, Μπίσεσβαρ και Καντουρί αν έμεναν αυτοί; Αλλά ούτε αυτούς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε.
Ούτε την χρονιά των σαρδελών δεν έρχονταν τέτοιοι παίκτες. Ο μόνος λόγος που δεν γκρινιάζει ο κόσμος είναι γιατί όλοι έχουμε μείνει με το "τόσα πράγματα έχει πετύχει ο Μπότο, δεν μπορεί να είναι τόσο κακοί όσο δείχνουν όλοι αυτοί οι παίκτες".
Αλλά πραγματικά, αν αυτούς τους έφερνε ο Γιώργης κι ο Ρέμπε, της πόρνης θα γινόταν εδώ μέσα.
Το sdna ανέβασε άρθρο για το πόσο δύσκολη περίπτωση είναι.
Εδώ και μέρες ακούμε ότι είναι ο εξτρέμ που είναι κλεισμένος
Τι ισχύει τελικά;
Εδώ και μέρες ακούμε ότι είναι ο εξτρέμ που είναι κλεισμένος
Τι ισχύει τελικά;