ασε που αν θελουμε μικροτερο(21κ) αγοραζει ο Γιωργης το σκουλικαο

joshua έγραψε:Δεν υπάρχει λογος να το κουραζουμε το ειπα και πριν αλλα και η συνέντευξη Ιβαν ενω η πρωθυπουργια Μητσοτάκη ηταν δεδομένη ηταν τουλαχιστον αστοχη. Ενας επιχειρηματιας οφειλει να μπορει να ελίσσεται και οχι να κανει εχθρους με το καλημερα.
Εσύ μάλλον δικός μου είσαι. Και έμενα μου αρέσουν τα γήπεδα που είναι ανοιχτά και με χώμα σαν του ιπποδρόμου που πάνε οι κυρίες με τα καπέλα τους και κάνουν την αψίδα του θριάμβου. Τα ανοιχτά τα γήπεδα είναι για αρχόντους! Ανοιχτά κάντε τα ρε και όχι μόνο ποδόσφαιρο και στοίχημα. Κάντε και έναν ιππόδρομο στην Θεσσαλονίκη να σωθεί η πόλη.CCCP έγραψε:Αυτο που δε μου αρεσει σε γηπεδα με τετοιο σκεπαστρο ειναι οτι στην ουσια δεν ειναι "σκεπαστρο", αλλα οροφη με τρυπα στη μεση. Το γηπεδο γινεται στην ουσια δηλαδη σαν κλειστο κατι που δε μου αρεσει προσωπικα, το ποδοσφαιρο το θελω σε ανοιχτα γηπεδα.
Ρε τι π...άνα είναι αυτός γ... το σπίτι του.astral έγραψε:Πωπω κόμπλεξ και μίσος. πουλάει και ειρωνία και υπονοούμενα και μας δουλεύει τόσα χρόνια.alexgarcia6 έγραψε: Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα πια και η διοίκηση θα ανταποκριθεί και όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο που πραγματικά του αξίζει.
Αφηνει και υποννοουμενα ο κουλης!!! ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ