Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Ποιος μωρέ θα πάρει τον μεγάλο ΠΑΟΚ ;; Αυτός δεν έχει δεύτερο κουστούμι
Και έδιωξαν τα λαμόγια αυτό τον ανθρωπο για να σιγοντάρουν την άλλη την γλάστρα με το καπέλο. Τι έχουμε ζήσει Θεέ μου ;; Και αυτά τα λαμόγια είναι ακόμα στα ραδιόφωνα και πουλάνε πνεύμα για τον ΠΑΟΚ … αν θέλετε ονόματα σας τα αραδιάζω αμέσως … κανέναν δεν έχω ξεχάσει
Ευτυχώς έμπλεξαν με γνήσιο Πόντιο … γερό να τον έχει ο Θεός … αυτόν και την οικογένεια του
Και έδιωξαν τα λαμόγια αυτό τον ανθρωπο για να σιγοντάρουν την άλλη την γλάστρα με το καπέλο. Τι έχουμε ζήσει Θεέ μου ;; Και αυτά τα λαμόγια είναι ακόμα στα ραδιόφωνα και πουλάνε πνεύμα για τον ΠΑΟΚ … αν θέλετε ονόματα σας τα αραδιάζω αμέσως … κανέναν δεν έχω ξεχάσει
Ευτυχώς έμπλεξαν με γνήσιο Πόντιο … γερό να τον έχει ο Θεός … αυτόν και την οικογένεια του
Δεν μπορούμε να παίζουμε στο Καυτανζόγλειο μόνο τα ευρωπαϊκά και να δηλώσουμε άλλη έδρα εντός πόλης για το Ελληνικό πρωτάθλημα? Οι απαιτήσεις της uefa για το conference νομίζω είναι λιγότερο αυστηρές σε σχέση με το champions league.
Ίσως και το Πανθεσσαλικό θα ήταν μια εσχατη λύση για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες σε περίπτωση που δεν μας δοθεί το Καυτατζόγλειο .
Ίσως και το Πανθεσσαλικό θα ήταν μια εσχατη λύση για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες σε περίπτωση που δεν μας δοθεί το Καυτατζόγλειο .
- NikLiverpool
Αν νομίζουμε ότι σήμερα υπογράφτηκε το ΦΕΚ αύριο θα μπουν μπουλντόζες τότε ναι θα υπάρξει καθυστέρηση. Το έργο λογικά θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για να έχει και η ομάδα χρόνο να αποφασιστεί που θα έχει έδρα και να γίνουν και τα ανάλογα έργα υποδομής αλλά και για να παρθούν και οι τελικές άδειες και συμφωνίες με όποιους δημόσιους οργανισμούς χρειαστεί.gmet έγραψε:Εγώ θα κάνω μία πρόβλεψη που βασίζεται στην διαίσθηση μου και από διάφορα σκόρπια και πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Οι περισσότεροι θα διαφωνήσουν και πολλοί ίσως να με βρίσουν παρόλα αυτά αυτή είναι η διαίσθηση μου.
Πιστεύω λοιπόν ότι το γήπεδο δεν θα ξεκινήσει σύντομα ίσως και καθόλου. Ο Σαββίδης θεωρώ ότι δεν είναι ζεστός πλέον με το θέμα του γηπέδου. Λίγο τα θέματα μετεγκατάσης του ΑΣ και της ΠΑΕ λίγο η πολιτική κατάσταση, αρκετά η κατάσταση με τον πόλεμο, η επιχειρηματική κατάσταση του στην Ελλάδα και την Ρωσία μου δημιουργούν την αίσθηση ότι ο Σαββίδης θα κάνει πίσω στο θέμα του γηπέδου τουλάχιστον για κάποιο διάστημα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το έργο είναι τεράστιο, μην περιμένετε αστραπιαία πράγματα.
Όσον αφορα τον Σαββίδη και τον πόλεμο κτλπ κανένας επιχειρηματίας δεν σκέφτεται βραχυπρόθεσμα. Το έργο αυτό είναι μια πολύ σημαντική επένδυση και θα φέρει πολλαπλά οφέλη και στην ομάδα και στον Σαββίδη.
Στην τελική θα είναι το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο απο την ίδια την ομάδα/ιδιοκτήτη. Βλέπεις εμείς δεν έχουμε την εύνοια της εκάστοτε κυβέρνησης να ρέουν τα θαλασσοδάνεια...
Ο αλλος με εγγραφή πριν λιγους μηνες και 20 ποστ μοηκε να γραψει οτι ο Σαββιδης δεν θα ξεκινησει το γηπεδο...
Τι πιο λογικό και αναμενομενο...
Τουλαχιστον συμπληρωστε καμια 200αρια ποστ βρε πρωτα! Μην καρφωνεστε ετσι με το καλημερα!
Αποδημητικά πουλιά που λεει και ο Μπανε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλαχιστον συμπληρωστε καμια 200αρια ποστ βρε πρωτα! Μην καρφωνεστε ετσι με το καλημερα!
Αποδημητικά πουλιά που λεει και ο Μπανε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος να μας πει αν με τα 40 μέτρα μέγιστο ύψος και τον συντελεστή δόμησης, επιτρέπεται να γίνει γηπεδο 41926 θέσεων.
Joshua;
Joshua;
- Kabamaru11
gmet Ασε το γηπεδο,καμια προβλεψη να παμε ταμειο εχεις;Να βγαλουμε τις διακοπουλες μας....

-
- Mr Ξερόλας 2019
gmet έγραψε:Εγώ θα κάνω μία πρόβλεψη που βασίζεται στην διαίσθηση μου και από διάφορα σκόρπια και πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Οι περισσότεροι θα διαφωνήσουν και πολλοί ίσως να με βρίσουν παρόλα αυτά αυτή είναι η διαίσθηση μου.
Πιστεύω λοιπόν ότι το γήπεδο δεν θα ξεκινήσει σύντομα ίσως και καθόλου. Ο Σαββίδης θεωρώ ότι δεν είναι ζεστός πλέον με το θέμα του γηπέδου. Λίγο τα θέματα μετεγκατάσης του ΑΣ και της ΠΑΕ λίγο η πολιτική κατάσταση, αρκετά η κατάσταση με τον πόλεμο, η επιχειρηματική κατάσταση του στην Ελλάδα και την Ρωσία μου δημιουργούν την αίσθηση ότι ο Σαββίδης θα κάνει πίσω στο θέμα του γηπέδου τουλάχιστον για κάποιο διάστημα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αποκλείεται να είσαι Πόντιος, αλλιώς θα καταλάβαινες τον γνησιο Πόντιο, που όταν βάλει κάτι στο κεφάλι του, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην το κάνει.
Και μάλιστα έως το 2026,θα είναι πανέτοιμο.
Ότι έχει πει το έχει κάνει πράξη και όχι λόγια και το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ με ΔΙΚΆ του χρήματα χωρίς άλλη Κρατική βοήθεια, οπως οι υπόλοιποι πρόεδροι.
Εγώ πάντως στο 20στο μου ποστ θα απέφευγα να γράψω κάτι τέτοιο.
Ένα σχόλιο χωρίς ΠΑΟΚ, χωρίς λέξεις "συνοπαδος, φίλοι, μου," μόνο σου....
Και να σκεφτείς ότι είμαι πολύ φειδωλός έναντι χαρακτηρισμών προς φίλους συνοπαδους.
Προς gmet, σίγουρα είσαι bizim?
Και να σκεφτείς ότι είμαι πολύ φειδωλός έναντι χαρακτηρισμών προς φίλους συνοπαδους.
Το ύψος είναι εξαιρετικό αδερφέ … εξαιρετικόGeor1926 έγραψε:Κάποιος να μας πει αν με τα 40 μέτρα μέγιστο ύψος και τον συντελεστή δόμησης, επιτρέπεται να γίνει γηπεδο 41926 θέσεων.
Joshua;
Ειναι σαν να μου λες ξερω οτι εχουμε στο ντουλάπι μελιτζανες και γαλα στο ψυγειο. Μπορουμε να φτιαξουμε μουσακα;Geor1926 έγραψε:Κάποιος να μας πει αν με τα 40 μέτρα μέγιστο ύψος και τον συντελεστή δόμησης, επιτρέπεται να γίνει γηπεδο 41926 θέσεων.
Joshua;

- Kabamaru11
Πλακα πλακα,πρεπει να προλαβω να παω την μανα μου στο γηπεδο πριν το γκρεμισουμε,αχτι το εχει η γυναικα,ειναι και ψυχακι με την ομαδα.
Φανταζομαι τα εργα θα ξεκινησουν αφου λυθουν και τα υπολοιπα γραφειοκρατικα και ολοκληρωθουν οι μελετες,πρεπει η ΠΑΕ να ειναι πολυ προσεκτικη και να το κοιταξει απο 1000 πλευρες,αν ειναι μια φορα τανες οι χαμουτζηδες,εμεις πρεπει να ειμαστε 1000 φορες.Μη μας πιασουν κοτσο.Οχι σε αυτο το θεμα.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Φανταζομαι τα εργα θα ξεκινησουν αφου λυθουν και τα υπολοιπα γραφειοκρατικα και ολοκληρωθουν οι μελετες,πρεπει η ΠΑΕ να ειναι πολυ προσεκτικη και να το κοιταξει απο 1000 πλευρες,αν ειναι μια φορα τανες οι χαμουτζηδες,εμεις πρεπει να ειμαστε 1000 φορες.Μη μας πιασουν κοτσο.Οχι σε αυτο το θεμα.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Νομίζω ότι δημοκρατία έχουμε και υπάρχει το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης. Άλλωστε δεν το παίζω φωστήρας για διαίσθηση μίλησα που μπορεί και μακάρι να είναι λάθος. Άλλοι σκίζαν τα ρούχα τους εδώ μέσα, ότι μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρούσε το θέμα του γηπέδου. Γιατί εκτός από τον Καμμένο να κρατάει την φανέλα με το Νο12 δεν είδα κάτι άλλο...
Έχω ζήσει το πρώτο πρωτάθλημα μας και έχω πανηγυρίσει το γκόλ του Νέτο στη εστία της Θ4 που απο πίσω είχε το γήπεδο μπάσκετ. Σου αρκεί αυτό???Maxpaok έγραψε:Εγώ πάντως στο 20στο μου ποστ θα απέφευγα να γράψω κάτι τέτοιο.
-
Gmet
να ποστάρεις συχνότερα
Να μαθαίνουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τις κινήσεις Σαββίδη
Φαίνεται να μελετάς εις βάθος όλα τα έντυπα και τις ιστοσελίδες που ελέγχει ο μαρινάκης.
να ποστάρεις συχνότερα
Να μαθαίνουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τις κινήσεις Σαββίδη
Φαίνεται να μελετάς εις βάθος όλα τα έντυπα και τις ιστοσελίδες που ελέγχει ο μαρινάκης.