Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
https://inside.cev.eu/media/zt3h5jnf/20 ... -final.pdf
https://inside.cev.eu/media/2blhxod1/20 ... pdated.pdf
η βλακεια ειναι οτι συνεχιζουμε να ειμαστε στην 11η θεση του ranking για cev/challenge cup. αποφάσισαν να βγάλουν μια θέση από μερικές χώρες που είχαν δυο στο cev cup και να τις δωσουν σε άλλες χωρές που δεν είχαν καμμία. πέρσι στο cev cup οι θέσεις ήταν για τις πρώτες 14 χωρες, φέτος για τις 17.
https://inside.cev.eu/media/2blhxod1/20 ... pdated.pdf
η βλακεια ειναι οτι συνεχιζουμε να ειμαστε στην 11η θεση του ranking για cev/challenge cup. αποφάσισαν να βγάλουν μια θέση από μερικές χώρες που είχαν δυο στο cev cup και να τις δωσουν σε άλλες χωρές που δεν είχαν καμμία. πέρσι στο cev cup οι θέσεις ήταν για τις πρώτες 14 χωρες, φέτος για τις 17.
Η Ιωάννα μας νομίζω είναι η καλύτερη Ελληνίδα κεντρικός πλέον, και είναι πολύ καλό που έμεινε!
Δεν την βλέπω στη λίστα της εθνικής στα φιλικά παιγνίδια, μάλλον έχει κάποιο θέμα τραυματισμού.
Η οποία εθνική παίζει με βασική και πρώτη σκόρερ τη Σταματία στα άκρα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι διεξάγεται ένα European Silver League με διάφορες δευτεροκλασάτες ομάδες, από όπου απουσιάζουμε, ενώ υπάρχουν ομάδες όπως το Λουξεμβούργο!
Δηλαδή, η εθνική μας είναι τρίτης κατηγορίας ή εγώ δεν καταλαβαίνω το σύστημα και έχω χάσει επεισόδια.
Δεν την βλέπω στη λίστα της εθνικής στα φιλικά παιγνίδια, μάλλον έχει κάποιο θέμα τραυματισμού.
Η οποία εθνική παίζει με βασική και πρώτη σκόρερ τη Σταματία στα άκρα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι διεξάγεται ένα European Silver League με διάφορες δευτεροκλασάτες ομάδες, από όπου απουσιάζουμε, ενώ υπάρχουν ομάδες όπως το Λουξεμβούργο!
Δηλαδή, η εθνική μας είναι τρίτης κατηγορίας ή εγώ δεν καταλαβαίνω το σύστημα και έχω χάσει επεισόδια.
- miburosaito
Δεν την εχει καλεσει καν την Ιωαννα, δεν ξερω γιατι...
Λες οντως να εχει κανα μικροτραυματισμο? Μονο οι μικρες μας ειναι με την Εθνικη προς το παρον και η Στραντζαλη φυσικα.
Στο Silver League θελει λεφτα για να πας
Καλα, για VNL ουτε λογος
Μια απο τις διαχρονικες κριτικες στην ομοσπονδια ειναι η απουσια απο διεθνης διοργανωσεις της εθνικης μας, η δικαιολογια ειναι οτι δεν υπαρχουν τα χρηματα...
Δεν ειναι οτι αμφισβητω τον Καραμπετσο σε αυτο, αλλα η κριτικη εδω ειναι δικαιη. Μενοντας εκτος διοργανωσεων - χωρις ανταγωνιστικους αγωνες, μας κανει κακο.
Αν δεν ειχαμε τοσες Ελληνιδες να παιζουν στο εξωτερικο και να ακολουθουν τα διεθνη στανταρ σε προπονηση, διατροφη, κλπ.. θα ειμασταν ηδη παρα πολυ πισω οσον αφορα το επιπεδο μας σε σχεση με τα υπολοιπα Ευρωπαικα κρατη....
Γι αυτο και η μοδα με τα Αμερικανικα πανεπιστημια που υπαρχει τελευταια, ενω εχει καποια συγκεκριμενα και χτυπητα μειονεκτηματα, τα πλεονεκτηματα ειναι περισσοτερα και στη ζυγαρια ειναι θετικο το προσημο.
Βεβαια, το ιδεατο ειναι εμεις οι ιδιοι να ειμαστε σε θεση να εξελισουμε τα ταλεντα μας.
Ειμαι σιγουρος πως ο Ιταλος κοουτς θα εχει σιγουρα ιδεες για την οργανωση των δομων μας, αμφιβαλλω ομως οτι θα τον αφησουν να αλλαξει κατι....
Εδω στο ποδοσφαιρο που εχει απειρα περισσοτερα χρηματα και πολλα περισσοτερα παιδια στο αθλημα, οταν ολοκληρος Σαντος πηγε να εφαρμοσει ολικη αναδιοργανωση των αναπτυξιακων της Εθνικης εφαγε πορτα, στο βολει θα γινει? Δυσκολα...
Λες οντως να εχει κανα μικροτραυματισμο? Μονο οι μικρες μας ειναι με την Εθνικη προς το παρον και η Στραντζαλη φυσικα.
Στο Silver League θελει λεφτα για να πας

Καλα, για VNL ουτε λογος

Μια απο τις διαχρονικες κριτικες στην ομοσπονδια ειναι η απουσια απο διεθνης διοργανωσεις της εθνικης μας, η δικαιολογια ειναι οτι δεν υπαρχουν τα χρηματα...
Δεν ειναι οτι αμφισβητω τον Καραμπετσο σε αυτο, αλλα η κριτικη εδω ειναι δικαιη. Μενοντας εκτος διοργανωσεων - χωρις ανταγωνιστικους αγωνες, μας κανει κακο.
Αν δεν ειχαμε τοσες Ελληνιδες να παιζουν στο εξωτερικο και να ακολουθουν τα διεθνη στανταρ σε προπονηση, διατροφη, κλπ.. θα ειμασταν ηδη παρα πολυ πισω οσον αφορα το επιπεδο μας σε σχεση με τα υπολοιπα Ευρωπαικα κρατη....
Γι αυτο και η μοδα με τα Αμερικανικα πανεπιστημια που υπαρχει τελευταια, ενω εχει καποια συγκεκριμενα και χτυπητα μειονεκτηματα, τα πλεονεκτηματα ειναι περισσοτερα και στη ζυγαρια ειναι θετικο το προσημο.
Βεβαια, το ιδεατο ειναι εμεις οι ιδιοι να ειμαστε σε θεση να εξελισουμε τα ταλεντα μας.
Ειμαι σιγουρος πως ο Ιταλος κοουτς θα εχει σιγουρα ιδεες για την οργανωση των δομων μας, αμφιβαλλω ομως οτι θα τον αφησουν να αλλαξει κατι....
Εδω στο ποδοσφαιρο που εχει απειρα περισσοτερα χρηματα και πολλα περισσοτερα παιδια στο αθλημα, οταν ολοκληρος Σαντος πηγε να εφαρμοσει ολικη αναδιοργανωση των αναπτυξιακων της Εθνικης εφαγε πορτα, στο βολει θα γινει? Δυσκολα...
Η πολύνοπουλου τραυματίστηκε στην αρχή της προετοιμασίας και χτύπησε το χέρι. Δεν έχει προπονηθεί σχεδόν καθολου. Αν θυμάμαι καλά το νέο βγήκε μια η δυο μέρες μετά την αρχή της προετοιμασίας
- miburosaito

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πάρα πολύ σημαντική η παραμονή της Μερτεκη. Έμπειρη και καλή αθλήτρια που χωράει σε ομάδα πρωταθλητισμού και ωρες ώρες μπορεί και να πρωταγωνιστήσει , να σηκώσει στις πλάτες της την ομάδα όταν πρέπει. Πολύ πιθανό να αντικαταστήσει την καφρει σε περίπτωση που δεν μας βγει.
Γενικά παρά το κράξιμο κυρίως σε άλλα σοσιαλ εγώ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσυ ( σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες 2019-2020 και 2020-2021 που ήταν κακη)
Γενικά παρά το κράξιμο κυρίως σε άλλα σοσιαλ εγώ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσυ ( σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες 2019-2020 και 2020-2021 που ήταν κακη)
Μένει η αρχηγός στην ομάδα, πολύ καλό, ελπίζουμε να βγάλει περισσότερο το αρχηγικό της ταπεραμέντο την επόμενη χρονιά.
Εν τω μεταξύ, άλλους 20 πόντους έγραψε η Πέιτον χτες...
http://www.datafpv.com/LiveScores/Match/5034
Βέβαια, δεν πολυκαταλαβαίνω τα στατιστικά τους. Μαντεύω ότι είχε και 11 λάθη (4 στο σερβίς, 8 στην επίθεση). Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι τα BLQ FALLAS. Ούτε τις τελευταίες 3 στήλες καταλαβαίνω...
Εν τω μεταξύ, άλλους 20 πόντους έγραψε η Πέιτον χτες...
http://www.datafpv.com/LiveScores/Match/5034
Βέβαια, δεν πολυκαταλαβαίνω τα στατιστικά τους. Μαντεύω ότι είχε και 11 λάθη (4 στο σερβίς, 8 στην επίθεση). Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι τα BLQ FALLAS. Ούτε τις τελευταίες 3 στήλες καταλαβαίνω...
Το BLQ FALLAS είναι λάθη στο μπλοκ δηλαδή ουσιαστικά πόσες φορές δέχτηκε μπλοκ από αντιπαλη
- john4serres
- V-olakiotis
Final 4 κορασιδων στο γήπεδο Μεταμόρφωσης!
Σε λίγο αρχίζει ο αγώνας μας με τον Ιωνικό!
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220611/28673862dd3966b086c6cccdb58d595f.jpg[/img]
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σε λίγο αρχίζει ο αγώνας μας με τον Ιωνικό!
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220611/28673862dd3966b086c6cccdb58d595f.jpg[/img]
Παίζουν τα κορίτσια μας σε λίγο:
[youtube]B2BmQn4jMUM[/youtube]
[youtube]B2BmQn4jMUM[/youtube]
- V-olakiotis
Κακό ξεκίνημα χάνουμε 8-4 στο πρωτο σετ. Ταιμ άουτ η Μηλοβιανου!
- V-olakiotis
Δεν έχουμε καλή υποδοχή, 16-10 και δεύτερο ταιμ άουτ!
Περίεργο πάντως, παίζουν ταυτόχρονα Μεροδουλάκη και Λόλα, και νομίζω εναλλάσονται στη θέση της πασαδόρου?
Edit: Που είναι ο Miburosaito να μας εξηγήσει λίγο εμάς τους αδαείς
Edit: Που είναι ο Miburosaito να μας εξηγήσει λίγο εμάς τους αδαείς

- V-olakiotis
25-18 χάσαμε το πρώτο σετ!