Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14729
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Equalizer »

Οντως
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από mbison »

Αφού θα έρθει ο 21χρονος Kotarsky για βασικος, τοτε επιβάλλεται να ερθει σίγουραντζα τέρμας που δεν θα γκρινιάζει στον πάγκο, αλλά θα αποδίδει κ όταν παίζει. Δλδ σαν τον Ζιφκοβιτς. Θα ήθελα κάποιον καλύτερο πριν κρεμάσει τα παπουτσια του. Παλιά ήταν ο Σουμπασιτς, τώρα Καρέζη αλλά σε ξένο καλύτερο, όχι Αθηνεζο
Demir
Δημοσιεύσεις: 8609
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Demir »

νεκρα και σημερα...
περιμενουμε λογικα πρωτοσελιδο της φορτσα.. αυτο ειπε ο τσακαλεας τουλαχιστον.. ''μεχρι το σαββατο θα ειναι στα πρωτοσελιδα το ονομα του εξτρεμ.. '
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher
Δημοσιεύσεις: 1145
Εγγραφή: Δευ 07 Σεπ 2020, 00:12

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από FreeWatcher »

mbison έγραψε:Αφού θα έρθει ο 21χρονος Kotarsky για βασικος, τοτε επιβάλλεται να ερθει σίγουραντζα τέρμας που δεν θα γκρινιάζει στον πάγκο, αλλά θα αποδίδει κ όταν παίζει. Δλδ σαν τον Ζιφκοβιτς. Θα ήθελα κάποιον καλύτερο πριν κρεμάσει τα παπουτσια του. Παλιά ήταν ο Σουμπασιτς, τώρα Καρέζη αλλά σε ξένο καλύτερο, όχι Αθηνεζο
Begovic
GaliosREF
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2022, 11:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από GaliosREF »

15_50 έγραψε:Λημνιός
Συνολικά στατιστικά:

209 αγωνες με 12.367 λεπτά συμμετοχής:
α) 59 αγώνες και 4.074 λεπτά ως αριστερός εξτρέμ και
β) 94 αγώνες και 7.206 λεπτά ως δεξιός εξτρέμ
γ) 56 αγώνες και 1.087 λεπτά σε άλλες θέσεις.

Εξαιρώντας την περίπτωση (γ), έχουμε:
153 αγώνες και 11.280 λεπτά στις 2 θέσεις των εξτρέμ.
11.280 λεπτά / 95 -> 119 πλήρη "95λεπτα".
18 γκολ και 18 ασίστ -> 36 συμμετοχές σε γκολ.
153 αγωνες / 36 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,25 συμμετοχές.
119 πλήρη 95λεπτά / 36 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Λημνιός
Στατιστικά ως αριστερός εξτρέμ:

59 αγωνες με 4.074 λεπτά συμμετοχής.
4.074 λεπτά / 95 -> 43 πλήρη 95λεπτα.

9 γκολ και 4 ασιστ -> 13 συμμετοχές σε γκολ.
59 αγωνες / 13 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,5 συμμετοχές.
43 πλήρη 95λεπτα / 13 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
α) 1.885 λεπτά στην Τβέντε με 8 γκολ.
β) 1.202 λεπτά στον Ατρόμητο με 0 γκολ.
γ) 892 λεπτά στον ΠΑΟΚ με 1 γκολ.
δ) 95 λεπτά στην Κολωνία με 0 γκολ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Λημνιός
Στατιστικά ως δεξιός εξτρέμ:

94 αγωνες με 7.206 λεπτά συμμετοχής.
7.206 λεπτά / 95 -> 76 πλήρη 95λεπτα.

9 γκολ και 14 ασιστ -> 23 συμμετοχές σε γκολ.
94 αγωνες / 23 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,1 συμμετοχές.
76 πλήρη 95λεπτα / 23 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
α) 5.519 λεπτά στον ΠΑΟΚ με 8 γκολ.
β) 900 λεπτά στον Ατρόμητο με 1 γκολ.
γ) 480 λεπτα στην Τβέντε με 0 γκολ.
δ) 307 λεπτά στην Κολωνία με 0 γκολ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Συμπερασματικά και ξεκαθαρίζοντας πως κάθε φορά που βλέπω τον Λημνιό κάνω εμετό από τα ματια (τρέχει με το κεφάλι κάτω, κάνει 8/10 πάσες προς τα πίσω, σεντράρει πάνω στον αμυντικό που είναι 1 μετρό μπροστά του κλπ), εντούτοις δεν μπορώ να αγνοήσω αυτό το 1 συμμετοχή σε γκολ (γκολ ή ασίστ) ανά 3,3 "95λεπτα" το οποίο σε συνδιασμό με το ότι τακτικά είναι άρτιος και είναι μόλις 24 ετών, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του.

Αν απο κάθε έναν από τους τρείς, που έχουμε πίσω από τον φορ μπορούμε και παίρνουμε 1 συμμετοχή σε γκολ ανά 3,3 "95λεπτα", αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα στην επίθεση αφού αναλογικά σε κάθε αγώνα, ένας από τους τρείς (αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ και επιτελικός μέσος) θα δίνει μια ασίστ ή ένα γκολ στην ομάδα.

Αν και ήμουν φουλ αρνητικός για τον Λημνιό, μετά τα παραπάνω έχω αλλάξει κάπως γνώμη και εφόσον ο Μπότο μπορέσει να τον φέρει (όχι δανικό για δειγματισμό) μάλλον θα αποτελέσει μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ.
Με την ίδια λογική -> Dolev Haziza (ο Ισραηλινός)

τα τρία τελευταία χρόνια

3640 λεπτά, 48 ματς, 11 γκοαλ, 07 ασσιστ
3090 λεπτά, 39 ματς, 09 γκοαλ, 09 ασσιστ
2614 λεπτά, 38 ματς, 08 γκοαλ, 10 ασσιστ


Σύνολο -> 9344 Λεπτά, 28 γκοαλ, 26 ασσιστ
9344 / 95 = 98 πλήρες ματς

σε 98 παιχνίδια 54 γκοαλ/ασσιστ
98/54=1,81
Δηλαδή 1 γκοαλ η ασσίστ ανα τρία ημίχρονα.

+ οτι κάνει ζογκλερικά
+ οτι εχει παίξει όλες της μεσοεπιθετικές θέσης απο χαφ μέχρι εξτρέμ και μέχρι φορ (εξτρεμοδεκαρο ειναι το παιδί αλλα αν μη τι αλλο πιστεύω πως αυτό δείχνει την οξυδέρκεια και την προσαρμοστικότητα κάποιου.)

Εξαιρετικά στατιστικά, σε εξαιρετική τιμή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25814
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από joshua »

Θα αφησει ο γαυρος ελεύθερο τον Φορτουνη να ερθει στον ΠΑΟΚ; next...
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16758
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν υπαρχει να τον αφησει ελευθερο αν και
1. καθαριζει 1,5 χαρτι και θελουν να απαλλαγουν
2. Μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και τον Γεναρη υπογραφει οπου θελει.

Και παλι ομως χλωμο να τον αφησει ελευθερο. Προφανως θα ψαξουν πωληση σε καμια Τουρκια
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16758
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Demir έγραψε:νεκρα και σημερα...
περιμενουμε λογικα πρωτοσελιδο της φορτσα.. αυτο ειπε ο τσακαλεας τουλαχιστον.. ''μεχρι το σαββατο θα ειναι στα πρωτοσελιδα το ονομα του εξτρεμ.. '
Νομιζα οτι ειχαμε αφησει πισω τις εποχες που περιμεναμε την ανακοινωση των μεταγραφων μεσω φορτσα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher
Δημοσιεύσεις: 1145
Εγγραφή: Δευ 07 Σεπ 2020, 00:12

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε:Θα αφησει ο γαυρος ελεύθερο τον Φορτουνη να ερθει στον ΠΑΟΚ; next...
Γιατι ρε τζοσουα αντε και τον αφηνει, ποιος θα τον πληρώσει? Λέγεται οτι τελευταιο χρονο συμβολαιου παιρνει 1,7! Επομένως εντελώς εκτος λογικης ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja
Δημοσιεύσεις: 1151
Εγγραφή: Παρ 18 Ιαν 2019, 11:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Η επιμονη του Μποτο για Κοταρσκι, σε συνδυασμο με την αγορα μεσω Γκοριτσα, με κανει να ειμαι πολυ αισιοδοξος για το τερμα που πηραμε.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6726
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από skgsports.gr: Τα λόγια του Ζοσέ Μπότο είναι πολύ πρόσφατα και δείχνουν την κατεύθυνση πάνω στην οποία κινείται ο ΠΑΟΚ για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.


«Νέσμπεργκ, Κουαλιάτα και Σοάρες τους έχουμε ήδη υπογράψει. Θέλουμε επιπλέον 7-8 παίκτες στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, ακραίους επιθετικούς, ένα δεκάρι, τερματοφύλακα, ξέχασα να τον αναφέρω κι είναι πολύ σημαντικός. Στη συνέχεια αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, ακόμα ένα δεκάρι ή έναν μέσο, θα κινηθούμε για την απόκτησή τους. O βασικός μας στόχος είναι να έχουμε τουλάχιστον το 90-95% του ρόστερ μας έτοιμο πριν την 21η Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουμε προετοιμασία», είπε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» το περασμένο Σάββατο στο OPEN.

Τo SKGsports σας δίνει στο... πιάτο όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ανά θέση στο υπό διαμόρφωση «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Έχουμε και λέμε:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: O Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί παρελθόν κι αυτή την στιγμή στο ρόστερ για την κομβική θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν μόνο οι δύο νεαροί Ταλιχμανίδης και Μπαλωμένος. Βασικός στόχος είναι ο 23χρονος Ντομινίκ Κοτάρσκι (με τον Μπότο να έχει προχωρήσει την υπόθεση για την απόκτηση του Κροάτη γκολκίπερ), από την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό και το τι θα συμβεί τελικά με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε λίγες ημέρες.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Ζόαν Σάστρε από τη Μαγιόρκα, ο Ισπανός υπέγραψε μέχρι το 2025 και μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη είναι οι δύο βασικές επιλογές για το δεξιό άκρο της άμυνας. Κατά συνθήκη εκεί μπορεί να παίξει και ο Λούκας Τέιλορ, αν τελικά παραμείνει και δεν αποχωρήσει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την Τρίτη την υπογραφή συμφωνίας με τον Ράφα Σοάρες και την ίδια ημέρα την ανανέωση του συμβολαίου με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια. Οι δυό τους θα καλύψουν το αριστερό άκρο, τρίτη επιλογή φαίνεται να είναι ο νεαρός Μάριος Τσαούσης.

ΣΤΟΠΕΡ: Τα πάντα κινούνται γύρω από τον Ίνγκι Ίνγκασον, που υπέγραψε μέσα στην περσινή σεζόν την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Ο Ιβάν Νέσμπεργκ είναι μια προσθήκη από το νορβηγικό πρωτάθλημα, όχι βασική επιλογή, παίκτης περισσότερο για το ροτέισον του Λουτσέσκου, υπάρχει ο Ενέα Μιχάι (γίνονται συζητήσεις για να πωληθεί ο Αλβανός στόπερ), ο νεαρός Κώστας Κουλιεράκης, ενώ αρνητική εξέλιξη παίρνει το θέμα της ανανέωσης του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος συζητάει με δύο κυπριακές (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού) ομάδες. Ο Μπότο μιλά με τη Χέρακλες για την απόκτηση του 25χρονου Γερμανού Μάρκο Ρέντε, τον οποίο θέλει και η Φέγενορντ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΧΑΦ: Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αν δεν φέρει πρόταση και φύγει θα είναι η μια επιλογή, με δεύτερη αυτή του Χάρη Τσιγγάρα, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι από τον ΠΑΟΚ Β' που να καλύπτει τις απαιτήσεις του ανασταλτικού μέσου. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που θα πρέπει να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΧΑΦ: Ο Νίκο Κουαλιάτα έρχεται από την Ουρουγουάη κουβαλώντας την ταμπέλα του «δεκαριού», ο Φιλίπε Σοάρες είναι ένας «box to box» μέσος που έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό, ενώ υπάρχει και ο υγιείς (αυτό το διάστημα...) Ομάρ Ελ Καντουρί. Προσθέστε και τον 22χρονο Πορτογάλο Αντρέ Ρικάρντο που έρχεται από τη Φαμαλικάο. Ο ΠΑΟΚ συζητάει και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Στέφαν Σβαμπ, έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον οποίο υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό. Σύμφωνα με τον Μπότο θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ ή επιτελικού μέσου ανάλογα με την εξέλιξη στα ανοικτά θέματα των Σβαμπ και Μπίσεσβαρ.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Εδώ υπάρχουν οι περισσότερες εκκρεμότητες. Αποχώρησε ο Αλεκσάντρου Μιτρίτσα, ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει, αλλά πρέπει να διατηρήσει, τους Τόμας Μουργκ και Λέο Ζαμπά, απομένει ο... σκασμένος (παίζει αύριο το 56ο ματς μέσα στη χρονιά) Άντρια Ζίβκοβιτς και θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας, όπως έχει πει ο Μπότο. Έχει προταθεί ο Πορτογάλος με βραζιλιάνικες ρίζες Φάμπιο Μαρτίνς, αλλά όπως έχει γράψει το SKGsports μοιάζει απίθανο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του ακόμα και ως δανεικού.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Αντόνιο Τσόλακ είναι δύο επιθετικοί με τα ίδια πάνω-κάτω χαρακτηριστικά, ο Λουτσέσκου ψάχνει έναν φορ διαφορετικού στυλ, στο τραπέζι είναι και η περίπτωση του Κεϊτά Μπαλντέ, που επίσης είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους». Κανείς δεν γνωρίζει το πως σκοπεύει ο Λουτσέσκου να πράξει αναφορικά με την ιδιαίτερη περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, που λογίζεται στους επιθετικούς, χωρίς πολλές ευκαιρίες μέχρι τώρα. Κι εδώ θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις και αλλαγές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχουν επίσης, οι δανεικοί Λάμπρου, Κωνσταντέλιας, Βρακάς, Νινούα, που τυπικά πρέπει να επιστρέψουν, αλλά πολύ δύσκολα θα βρουν και οι τέσσερις χώρο στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Αναψηλαφώντας το ρεπορτάζ αυτό, θα ήθελα πώληση Αουγκούστο και απόκτηση μέσου με αθλητικά-ταχυδύναμα χαρακτηριστικά και όχι κυκλοθυμικό όπως ο Βραζιλιάνος, σίγουρα ένα σέντερ φορ που να μην έχει "ψυχολογικά προβλήματα" όταν αστοχεί αλλά να έχει το γκολ, σίγουρα ένα γρήγορο εξτρέμ που θα πατάει περιοχή και τέλος πώληση Μουργκ και πιθανώς και Ζαμπά και αξιοποίηση Κούτσια και Κωνσταντέλια.
Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Νινούα και Βρακάς τέλος.
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6355
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από boogeyman77 »

mbison έγραψε:Αφού θα έρθει ο 21χρονος Kotarsky για βασικος, τοτε επιβάλλεται να ερθει σίγουραντζα τέρμας που δεν θα γκρινιάζει στον πάγκο, αλλά θα αποδίδει κ όταν παίζει. Δλδ σαν τον Ζιφκοβιτς. Θα ήθελα κάποιον καλύτερο πριν κρεμάσει τα παπουτσια του. Παλιά ήταν ο Σουμπασιτς, τώρα Καρέζη αλλά σε ξένο καλύτερο, όχι Αθηνεζο
https://www.transfermarkt.com/sergio-ro ... eler/30690 Προσωπικότητα και τρέλα
renegade
Δημοσιεύσεις: 17568
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από renegade »

Dimg4 έγραψε:Μακαρι να κινηθουμε για Φορτουνη
Αισθάνεται μοναξιες ι καντουρι?
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από gika »

Αυτός είναι για βασικός, ποιος Κοταρσκι
Statistikologos
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: Πέμ 29 Ιούλ 2021, 00:40
Τοποθεσία: Πετραλωνα

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Statistikologos »

Προκυπτει απο πουθενα του Φορτουνη; Η απλα επιθυμια συνοπαδου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”