Όταν κι αν βγει ότι όντως θα έρθει ξέρω γω, θα έχουμε χρόνο να γκρινιάξουμε, να μαλώσουμε, να κλείσουμε και κάνα ραντεβού να τις παίξουμε για τον Δημήτριο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Γκαιζ φτάνει με τον Λημνιο.
Όταν κι αν βγει ότι όντως θα έρθει ξέρω γω, θα έχουμε χρόνο να γκρινιάξουμε, να μαλώσουμε, να κλείσουμε και κάνα ραντεβού να τις παίξουμε για τον Δημήτριο.
Συμφωνώ. Οι ευρωπαϊκές λίστες δεν είναι τίποτα άλλο από μια θεωρία συνωμοσίας.FreeWatcher έγραψε:Εσείς μπλέξατε!DamoN έγραψε:Να έρθει να έχεις καμία αλλαγή μπροστά για Ευρώπη γιατί με τις λίστες και τους ξένους μπλέξαμετσιριγωτης έγραψε:Ο Λημνιός να έρθει για να σου δώσει τι;; ασίστ; ; γκολ; ; τι;;;
Ήταν επιτυχημένη μεταγραφή για την νυν ομάδα του; ;
Τι θα δώσει παραπάνω; ; θα κάνει την διαφορά; ;
Στα δύσκολα θα καθαρίζει αυτός; ;
Ο μποτο ρωτήθηκε για πριγιοβιτς κ είπε να μην μένουμε στην ομάδα του νταμπλ.. για τον Λημνιό τι θα πει; ;
Η ομάδα πάει μια χαρα! Πρώτη χρονιά που υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός κ όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Τι έχει ο καθένας μας στο κεφαλι του για τις λίστες ή οτιδήποτε άλλο φανταστικό σενάριο είναι άλλο πραγμα...
Τις έχει δει ποτέ κανένας;
Κάποιος μ@λ@κ@ς εδώ μέσα άρχισε να γράφει γι'αυτές και κάνουμε σαν να είναι πραγματικές.
Να δειτε παντως...Ειναι το πρωτο καλοκαιρι μετα απο χρονια που δεν εχει ακουστει το ονομα του Σταφυλιδη...Φετος θα ερθει...
Υ.Γ Τελικα δεν ισχυει για Κρεσπο στον Απολλωνα...
Το διέψευσε ο Απόλλων. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι παιχνίδι του μάνατζερ του για να μας πιέσει
Κάποια στιγμή να σκεφτείς ότι πρέπει να σταματήσεις τα προκλητικα ποστFreeWatcher έγραψε:Εσείς μπλέξατε!DamoN έγραψε:Να έρθει να έχεις καμία αλλαγή μπροστά για Ευρώπη γιατί με τις λίστες και τους ξένους μπλέξαμετσιριγωτης έγραψε:Ο Λημνιός να έρθει για να σου δώσει τι;; ασίστ; ; γκολ; ; τι;;;
Ήταν επιτυχημένη μεταγραφή για την νυν ομάδα του; ;
Τι θα δώσει παραπάνω; ; θα κάνει την διαφορά; ;
Στα δύσκολα θα καθαρίζει αυτός; ;
Ο μποτο ρωτήθηκε για πριγιοβιτς κ είπε να μην μένουμε στην ομάδα του νταμπλ.. για τον Λημνιό τι θα πει; ;
Η ομάδα πάει μια χαρα! Πρώτη χρονιά που υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός κ όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Τι έχει ο καθένας μας στο κεφαλι του για τις λίστες ή οτιδήποτε άλλο φανταστικό σενάριο είναι άλλο πραγμα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάντως εγώ έχω ψηθεί πολύ με τον Φάμπιο Μαρτινς, είναι ότι χρειαζόμαστε θεωρώ και σε νούμερα που μπορούμε να δώσουμε, άσχετα με το τι παίρνει στην Αραβία (ξέρει ότι πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του).
Ο παίκτης είναι γρήγορος (καμία σχέση με Μπίσε όπως γράψανε μερικοί, παρασυρόμενοι μάλλον από το μαλλί), με άριστη τεχνική και γενικά έχει το γκολ, δεν είναι ανούσιος, γράφει νούμερα.
Φέρνεις και έναν ακόμη αντίστοιχου επιπέδου και έχεις απογειώσει την μεσοεπιθετική σου γραμμή αλλά πιο πολύ την έχεις γεμίσει με ουσία.
Το δεύτερο εξτρέμ θα ήθελα να είναι ο Λαμέιρας (παίζει και στο 10) της Γκιμαράες. Φάμπιο Μάρτινς - Λαμέιρας - Ζίβκοβιτς στα φτερά μαζί με Κουαλιάτα και Καντουρί πχ που μπορούν επίσης να αγωνιστούν στα φτερά θα είμαστε κάτι παραπάνω από καλά!
Επιθυμίες... αλλά εκεί νιώθω πως πάει το έργο από τον Μπότο
Ο παίκτης είναι γρήγορος (καμία σχέση με Μπίσε όπως γράψανε μερικοί, παρασυρόμενοι μάλλον από το μαλλί), με άριστη τεχνική και γενικά έχει το γκολ, δεν είναι ανούσιος, γράφει νούμερα.
Φέρνεις και έναν ακόμη αντίστοιχου επιπέδου και έχεις απογειώσει την μεσοεπιθετική σου γραμμή αλλά πιο πολύ την έχεις γεμίσει με ουσία.
Το δεύτερο εξτρέμ θα ήθελα να είναι ο Λαμέιρας (παίζει και στο 10) της Γκιμαράες. Φάμπιο Μάρτινς - Λαμέιρας - Ζίβκοβιτς στα φτερά μαζί με Κουαλιάτα και Καντουρί πχ που μπορούν επίσης να αγωνιστούν στα φτερά θα είμαστε κάτι παραπάνω από καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 08 Ιουν 2022, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
O Samuel Lino που ζαχαρώναμε από Gil Vicente πάει Atletico de Madrid (6.500.000€).
Σίγουρα ήταν στην λίστα του Boto.
Σίγουρα ήταν στην λίστα του Boto.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πάντως εγώ έχω ψηθεί πολύ με τον Φάμπιο Μαρτινς, είναι ότι χρειαζόμαστε θεωρώ και σε νούμερα που μπορούμε να δώσουμε, άσχετα με το τι παίρνει στην Αραβία (ξέρει ότι πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του).
Το δεύτερο εξτρέμ θα ήθελα να είναι ο Λαμέιρας της Γκιμαράες. Φάμπιο Μάρτινς - Λαμέιρας - Ζίβκοβιτς στα φτερά μαζί με Κουαλιάτα και Καντουρί πχ που μπορούν επίσης να αγωνιστούν στα φτερά θα είμαστε κάτι παραπάνω από καλά!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι συμφωνούμε όσοι ξέρουμε από μπάλα! Χαχαχα
Εκτίμηση μου είναι ότι ο Κρεσπο έχει τελειώσει από την ομάδα.
Δεν ξέρω αν η ευθύνη είναι δική του ή του ΠΑΟΚ.
Ο κόσμος όπως καταλαβαίνω είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής του.
Ας ελπίσουμε να αντικατασταθεί με καλύτερο παίχτη,γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν μια σταθερά,αγωνιστικά και οχι μόνο, για πολλά χρόνια.
Άντε να δούμε.
Δεν ξέρω αν η ευθύνη είναι δική του ή του ΠΑΟΚ.
Ο κόσμος όπως καταλαβαίνω είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής του.
Ας ελπίσουμε να αντικατασταθεί με καλύτερο παίχτη,γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν μια σταθερά,αγωνιστικά και οχι μόνο, για πολλά χρόνια.
Άντε να δούμε.
joshua έγραψε:Να δειτε παντως...Ειναι το πρωτο καλοκαιρι μετα απο χρονια που δεν εχει ακουστει το ονομα του Σταφυλιδη...Φετος θα ερθει...
Δεν υπάρχει περίπτωση για Σταφυλιδη,δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου ,καλύπτει πολλές ανάγκες,δε το βλέπω όμως.
Να δούμε και τον Νασμπεργκ, καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις,γίνεται το μπαμ.
Όπως σωστά θύμισε ένας φίλος, είναι παίχτης που παίζει και αριστερό μπακ ,αλά Κρεσπο.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πάντως εγώ έχω ψηθεί πολύ με τον Φάμπιο Μαρτινς, είναι ότι χρειαζόμαστε θεωρώ και σε νούμερα που μπορούμε να δώσουμε, άσχετα με το τι παίρνει στην Αραβία (ξέρει ότι πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του).
Το δεύτερο εξτρέμ θα ήθελα να είναι ο Λαμέιρας της Γκιμαράες. Φάμπιο Μάρτινς - Λαμέιρας - Ζίβκοβιτς στα φτερά μαζί με Κουαλιάτα και Καντουρί πχ που μπορούν επίσης να αγωνιστούν στα φτερά θα είμαστε κάτι παραπάνω από καλά!
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι συμφωνούμε όσοι ξέρουμε από μπάλα! Χαχαχα
Ο τύπος είναι παιχταρας ,στην Μπράγκα έκανε παπάδες, δε το αμφισβητεί κανείς.
Το πέρασμα του από Αραβία είναι το πρόβλημα.
Ο τουρίστας και ο Μέσι να είναι τουρίστας παραμένει.
Έχουμε καεί από ποδοσφαιριστές με έλλειψη κινήτρου και όταν μιλάμε για δανεισμό απο την Αραβία οι πιθανότητες γι'αυτό αυξάνονται επικίνδυνα.
- paokmaniak
Tην καλυτερη χρονια του ο μαρτινς την εκανε δανεικος στη φαμαλικαο οχι στη μπραγκα. Κα ιειναι ενα ερωτημα αυτο γιατι τον εδιναν δεξια κ αριστερα δανεικο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μέχρι το 2023 έχει συμβόλαιο, δεν μπορεί να μιλάμε για δανεισμό νομίζω. Επίσης ακόμη και στην Αραβία κάνει παπάδες, δεν το έχει παρατήσει. Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος ήταν υποψήφιος και για το βραβείο Πούσκας, είχε πετύχει ένα απίστευτο γκολ, όχι οτι αυτό λέει απαραίτητα κάτι βέβαια.
μακαριΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πάντως εγώ έχω ψηθεί πολύ με τον Φάμπιο Μαρτινς, είναι ότι χρειαζόμαστε θεωρώ και σε νούμερα που μπορούμε να δώσουμε, άσχετα με το τι παίρνει στην Αραβία (ξέρει ότι πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του).