Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Στην ΕΤ3 είπαν ότι είναι στην πρόεδρο της δημοκρατίας και πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να το υπογράψει.
δική μου ενημέρωση ητανmontekristo έγραψε:Για δωσε μας κανενα link σε παρακαλω!gergeo4 έγραψε:ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΔ!!![]()
![]()
Δεν βρισκω τιποτα οπου κι αν εχω ψαξει.
-
montekristo
Τι σημαινει αυτο δηλαδη;gergeo4 έγραψε:δική μου ενημέρωση ητανmontekristo έγραψε:Για δωσε μας κανενα link σε παρακαλω!gergeo4 έγραψε:ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΔ!!![]()
![]()
Δεν βρισκω τιποτα οπου κι αν εχω ψαξει.
Απο που ειχες πληροφορηση και μας "ενημερωνεις";
Ποιοι ειναι οι "απο κατω";
Πλακα μας κανεις ρε παλικαρι;
Με τον πονο μας παιζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τρί 07 Ιουν 2022, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και απο paok24.com
Με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ΥΠΕΓΡΑΨΕ το Προεδρικό Διάταγμα για τη νέα Τούμπα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ!
Με την κίνηση αυτή, που ήταν και η πιο σημαντική εδώ και καιρό και καθυστέρησε αρκετά, τελειώνουν όλα τα γραφειοκρατικά για τον ΠΑΟΚ και μετά και τις ανακοινώσεις, ο ίδιος αποφασίζει για το πως κινείται και τι θα κάνει σε σχέση με τη δημιουργία του νέου του γηπέδου στην Τούμπα.
Η πιο σημαντική εκκρεμότητα για το θέμα, κλείνει με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος και πλέον ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για τη νέα Τούμπα!
Με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ΥΠΕΓΡΑΨΕ το Προεδρικό Διάταγμα για τη νέα Τούμπα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ!
Με την κίνηση αυτή, που ήταν και η πιο σημαντική εδώ και καιρό και καθυστέρησε αρκετά, τελειώνουν όλα τα γραφειοκρατικά για τον ΠΑΟΚ και μετά και τις ανακοινώσεις, ο ίδιος αποφασίζει για το πως κινείται και τι θα κάνει σε σχέση με τη δημιουργία του νέου του γηπέδου στην Τούμπα.
Η πιο σημαντική εκκρεμότητα για το θέμα, κλείνει με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος και πλέον ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για τη νέα Τούμπα!
-
montekristo
Τετοιες ΑΡΔιες εχει και το χοντροσαιτ το μετροσπορ!
Κανενα γεγονος παρα μονο αναμονη (και προσευχη).-
Κανενα γεγονος παρα μονο αναμονη (και προσευχη).-
θες να σου πω με ποιους μίλησα απο αθήνα και με ενημέρωσαν;σε παρακαλώ ...Αντε χαμογέλα γιατί φτάσαμε μία ανάσα από το όνειρο
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ότι και να κάνουν ψήφο δεν παίρνουν πάντως.
Ον τοπικ
Ας μας το πει και η παε.
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, σε ποιο γήπεδο θα παίζουμε Ευρωπαϊκούς αγώνες και ειδικά του χρόνου, που βγαίνει και ο 2ος προκριματικά τσου λου.
Ον τοπικ
Ας μας το πει και η παε.
Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, σε ποιο γήπεδο θα παίζουμε Ευρωπαϊκούς αγώνες και ειδικά του χρόνου, που βγαίνει και ο 2ος προκριματικά τσου λου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
όταν υπάρχει το μετρό θεσσαλονίκης,όλα τα άλλα είναι ανευ χρονικής αξιολόγησης

-
BlackFriday
Για να δούμε τι θα γράφει και μέσα...γιατί τους έχει φοβηθεί το μάτι μου...Όπως και να έχει εννοείται πως ψήφο δεν παίρνουν. Για πρόβατα μην ψάχνουν. Λέτε να έχουμε άμεση μετακόμιση?