Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

gpap έγραψε:αυτός ο Ράφα Σοάρες, που είναι από προχθές στην Θεσσαλονίκη,
έκλεισε τελικά;
Υπήρξε κάποια ανακοίνωση;
Τι γίνεται μ' αυτή την υπόθεση; Κλείνει ή όχι;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

obanebane έγραψε:Εμένα μου θυμίζει λίγο αυτόν της Τρίπολης που είχε πάει στον γαύρο, Ζαιρί νομίζω τον έλεγαν.
Φόραγε μια κορδέλα στο κεφάλι.
Εμένα πάλι το δικό μας το αρρωστάκι τον Sabri που είχε κάνει γιο γιο την Benfica και μας τον πήραν μετά από λίγο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

maceio έγραψε:Aυτη τη στιγμη εχουμε 16 ξενους συν ενα τερματοφυλακα (που θα παρουμε ενα ξενο σιγουρα ) 17 , αν δεν υπολογισουμε τους 5 που δεν εχουν ανανεωσει ( αν μετρησουμε τον βιειρινια 18) που σημαινει οτι σημαντικο ρολο θα παιξουν οι αποχωρησεις . Καθε ξενος παικτης που θα ερχεται πρεπει να αντιστοιχει και σε μια αποχωρηση ξενου, διαφορετικα καποιος θα μενει εκτος Ευρωπης καθε φορα που θα ερχεται ενας ....Συνεπως οι αποχωρησεις και κυριως οι πωλησεις θα παιξουν πολυ σημαντικο ρολο για τις μεταγραφες
αρχες Ιουνιου και ειναι σαν Ιουλιος και η θερμοκρασια και η μεταγραφολογια...τι θα κανουμε στις διακοπες ????

Γι'αυτό εγώ φέτος κάνω διακοπές νωρίς. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

https://hellas.postsen.com/news/16908/B ... iakos.html

The central defender Fitse, Richdley Bazoer stressed that he will probably continue his career in Greece but not in Olympic.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

boogeyman77 έγραψε:
obanebane έγραψε:Εμένα μου θυμίζει λίγο αυτόν της Τρίπολης που είχε πάει στον γαύρο, Ζαιρί νομίζω τον έλεγαν.
Φόραγε μια κορδέλα στο κεφάλι.
Εμένα πάλι το δικό μας το αρρωστάκι τον Sabri που είχε κάνει γιο γιο την Benfica και μας τον πήραν μετά από λίγο

Ναι γιατί όχι.
Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτόν, είναι ότι φαίνεται να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια εξίσου καλά,αυτό εμένα μου δείχνει δουλειά και ποδοσφαιριστές με ταλέντο που δουλεύουν,δε τους φοβάμαι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Demir έγραψε:Για 10 αρι δεν ακούγεται τίποτα απόλυτως και σε συνδυασμό με την έλευση κουαλιατα κ ρικαρντο με ζώνουν τα φίδια !
Ποιος να είναι ρε ο εξτρέμ που είμαστε κοντά , ένα μήνα τώρα ..;
Με δεδομένο ότι ο ρασβαν από τον παίκτη που παίζει πίσω από τον επιθετικό ( και στην άμυνα δίπλα του ) θέλει πίεση στα αντίπαλα στόπερ, κάτι που οι μπίσεσβαρ και κουαλιατα δεν κάνουν, σίγουρα ο παίκτης που προορίζεται για αυτή τη θέση δεν έχει ακουστεί ακομα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Φίλε Bane δεν με χαλάει ο συγκεκριμένος ο Haziza.Θα έχει το κίνητρο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Ισραήλ,θα μας βλέπει σαν την μεγάλη ευκαιρία του και όχι ότι μας κάνει χάρη, έχει "γλυκο" πόδι και ωραία σέντρα καθώς και τρέλα "αγαπησιάρικη" στην Τούμπα.Παιζει στις 3 θέσεις μεσοεπιθετικα και μοιάζει καλή επιλογή. Άλλωστε θέλουμε δύο με τρεις εξτρέμ αν θεωρήσουμε πως δύσκολα θα μείνουν στο ρόστερ οι Murg-Jaba( πόσο αδίκησες τον εαυτό σου ρε μ@λ@κ@)και τον Λάμπρου δεν τον δίνω καμμία τύχη με Lucescu.Με έναν παικταρά αριστερά, τον Ισραηλινό, τον Zile και ένα project τύπου Loizou της Ομόνοιας πιστεύω θα είμαστε σούπερ και με την κατάλληλη ισορροπία (Δεν ξέρω αν μπορεί να δοκιμαστεί στην θέση ο Κούτσιας που νομίζω έχει παίξει κάποιες φορές εκεί η ο Κωνσταντέλιας) Περιμένω με αγωνία την ολοκλήρωση του ρόστερ και μετά από χρόνια με συγκρατημένη αισιοδοξια πως θα δούμε ωραία πράγματα από εδώ και πέρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομίζω ασχοληθήκαμε υπερβολικά νε μια φημη της metrosport που δεν διασταυρωθηκε ποτε.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

renegade έγραψε:
Demir έγραψε:Για 10 αρι δεν ακούγεται τίποτα απόλυτως και σε συνδυασμό με την έλευση κουαλιατα κ ρικαρντο με ζώνουν τα φίδια !
Ποιος να είναι ρε ο εξτρέμ που είμαστε κοντά , ένα μήνα τώρα ..;
Με δεδομένο ότι ο ρασβαν από τον παίκτη που παίζει πίσω από τον επιθετικό ( και στην άμυνα δίπλα του ) θέλει πίεση στα αντίπαλα στόπερ, κάτι που οι μπίσεσβαρ και κουαλιατα δεν κάνουν, σίγουρα ο παίκτης που προορίζεται για αυτή τη θέση δεν έχει ακουστεί ακομα
Οι Κουαλιάτα/Ρικάρντο είναι αντί- Μπίσεσβαρ. Πιστεύω πως θα πάρουμε και παίκτη αντι-Αουγκόστο, αντί -Καντουρι δηλαδή 8/10.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Φέρτε το ΠΑΟΚτσάκι σπίτι του!!!!

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

paokmaniak έγραψε:https://hellas.postsen.com/news/16908/Bazoer-I-go-to-Greece-but-not-to-Olympiakos.html

The central defender Fitse, Richdley Bazoer stressed that he will probably continue his career in Greece but not in Olympic.

Αυτός ο Μποαζερ ρε παιδιά γράφει στο SDNA ότι συζητήθηκε σε οπάδικά φόρουμ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι εννοεί ότι θα πάει στην Ελλάδα αλλά όχι στον γαύρο... Διακοπές ή σε ομάδα.

Αλλά σε εμάς ως τι θα έρθει ώς σεντερ μπακ ή χαφ ? ή με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δεν παίρνουμε χαφ και καλύψουμε δύο θέσεις ?

Πάντως στο ίδιο σαιτ παραπάνω λέει οτι ο Τικίνιο πάει Φενερ με 3εκ. Δηλαδή ο γαύρος δεν θα έχει φορ σε λίγο.

Λυσσάξατε με τον Ισραηλινό θέλετε ποζεράδες και ζογκλερ και τρελούς στην Τούμπα. :lol:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εδώ δεν πήραμε χαμας σιγά μην πάρουμε μοσαντ...

Παικτουρα!!!! Βάζει γκολ και δύσκολα. Σουτάρει, πατάει μικρή περιοχή. Όσο κι αν του αρέσει να τριπλαρει άλλο τόσο βγάζει τρομερές κάθετες και σέντρες.
Όλοι μας αρέσουν!!! Κάποιος από δαύτους θα πει το ναι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο Περέα τελικά είναι κλεισμένος ή όχι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι δεν ακούμε δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται τίποτε. Απλά δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι, αν δεν τελειώσει η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μεγαλη περαση αυτος ο Μαγκνουσον....Ενδιαφερον και απο το βαζελο...
Αστεια αστεια αν δεν ανανεωσει ο Κρεσπουρας παμε για 3 νεα στοπερ.
αντι-Βαρελα, αντι-Κρεσπο, αντι-Μιχαι. Μαζι με Ραφα Σοαρες, 4 στους 9 της αμυνας νεα προσωπα.
Πολυ δουλεια Ραζβαν μου....πολυ δουλεια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”