Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από obanebane »

Τρόμος έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ λέω και με δεδομένη την πώληση Μιχαι,Γιαννιώτης και Κάργας θα ήταν δύο καλές λύσεις.
Μακριά από Κάργα Μπάνε. Υπήρξε θέμα πρόπερσι με τον Γιαννίκη ίδιο με αυτό μεταξύ Ίβιτς-Τζαβελίνας.Βέβαια όταν τέθηκε θέμα ή αυτός ή εγώ στον ΠΑΣ σφουγγάρισαν τον Γιαννίκη. Καλύτερα να δω τον Διούδη με φανέλα σούπα 3 στην παρουσίαση παρά τρύπιους στον ΠΑΟΚ....

Δεν το ξέρω, εμένα φίλος πολύ κοντά στον ΠΑΣ ,δεν χάνει αγώνα και είναι από τους παλιούς οργανωμένους, μου είπε Επί λέξει ότι είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει τον ΠΑΣ γι'αυτό τα δίνει όλα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

γτ τοσο συζητηση για το λημνιο...αφου δεν βγηκε κατι...ενα αρθρο στο 24 βγηκε μονο που λεει για δημοσιευμα απο ολλανδια οτι η τβεντε θελει να τον κρατησει...αλλα για εμας δεν υπαρχει νεοτερη αναφορα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε woodman, η άποψη σου βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία της παρέας. Αλλά βάζει δυσκολία στην ως τώρα κουβέντα. Εδώ κοιτάμε να δούμε και να καλύψουμε τις άλλες τρύπες.
Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο η όποια φυγή από τους υπάρχοντες κι η αναπλήρωση του με ένα πιο γεμάτο χαφ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο μόνος διεθνής που θα άξιζε να επενδύσεις και σε θέση που χρειαζόμαστε παίκτη είναι ο Χατζηδιάκος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει η Αλκμααρ σε νορμάλ τιμή
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

sn0ufel4 έγραψε:Ο μόνος διεθνής που θα άξιζε να επενδύσεις και σε θέση που χρειαζόμαστε παίκτη είναι ο Χατζηδιάκος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει η Αλκμααρ σε νορμάλ τιμή
Παμε για Χατζηδιάκο δηλαδή ευχαριστώ για το πρωτοσέλιδο . Αυτός το Raiola δεν έχει μάνατζερ και νομίζω πέθανε λενε ή πέθανε τον εαυτό του σαν τον Βγενόπουλο και θα είναι σε καμία Λατινική Αμ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έλληνας διεθνής που δεν μετράει ως γηγενής τι να το κάνω; :D
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Maxpaok έγραψε:Φίλε woodman, η άποψη σου βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία της παρέας. Αλλά βάζει δυσκολία στην ως τώρα κουβέντα. Εδώ κοιτάμε να δούμε και να καλύψουμε τις άλλες τρύπες.
Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο η όποια φυγή από τους υπάρχοντες κι η αναπλήρωση του με ένα πιο γεμάτο χαφ.
Ναι το ξερω...ιδανικη λυση, να πουληθει ενας τους...τοτε ειναι αναγκαιο να παρουμε παιχτη...
Μακαρι θ πω εγω,,,θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σωστά
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με αυτά που καταλαβαίνω, η περίπτωση απόκτησης Έλληνα αφορά τις θέσεις τερματοφύλακα, αριστερού μπακ και ίσως στα σέντερ μπακ.
Πιστεύετε ότι υπάρχει κι άλλη θέση?
Στα αριστερά νομίζω ότι ο Τσαούσης πρέπει να υπολογίζεται και να δίνει λύση.
Συνεπώς η όποια απόκτηση αφορά κυρίως τις άλλες δύο θέσεις. Σωστά? Είμαι κοντά?

Επίσης να ρωτήσω. Αν πχ δηλώνεται ένας Έλληνας στην αποστολή ενός ευρωπαϊκού ματς και είναι ο τελευταίος της λίστας, θα πρέπει να βρίσκεται και στον πάγκο?
Θα μπορούσαν δηλαδή ακόμα και δύο Έλληνες που συμπληρώνουν την λίστα να αποκλείονται από την 17αδα ή 18αδα? Δεν ξέρω πόσους ορίζει ο κανονισμός.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Από εξωτερικό, έχουμε κασέτα, Σιωπη, Σαμαρη, Λυκογιαννη, Πέλκα,Γιαννούλη.
Στην Κύπρο παίζουν πολλοί, αλλά για αυτούς δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε,καλύτερα να ενεργοποιήσουμε τα παιδιά των ακαδημιών.
Πάντως, ειδικά στα στόπερ και στα μπακ ,δε γίνεται να μην μπορούμε να βγάλουμε και άλλους παίχτες που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.
Είναι θέσεις που η Ελλάδα πάντα έβγαζε καλούς παίχτες.
Δεν είναι τυχαίο ότι 2 από τους 3 από τις ακαδημίες μας που λογίζονται ενεργά μέλη της ομάδας είναι σε αυτές τις θέσεις.
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Τον Κούτσια γιατί τον έχετε ξεγράψει από τους γηγενείς;
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν θα πάρουν παίκτη για την λίστα αν δεν τον πιστεύουν. Ούτε καν τερματοφύλακα.
Θα μπουν στην λίστα πιτσιρικάδες π.χ δεν θα δηλωθεί ο Νορβηγός 5ος στόπερ αλλά ένας πιτσιρικάς.
Ή ξανά πχ θα μείνει ξανά έξω ο σαστρε και στα άκρα θα έχεις δεξιά λύρα Βιερίνια κ αριστερά Σοάρες τσαουση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΓΗΓΕΝΕΙΣ: Ταλιχμανίδης, Mihaj, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας,
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

<<Τους Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα και Σοάρες τους έχουμε ήδη υπογράψει. (Θέλουμε) επιπλέον 7-8 παίκτες στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, ακραίους επιθετικούς, ένα δεκάρι, τερματοφύλακα, ξέχασα να τον αναφέρω κι είναι πολύ σημαντικός. Στη συνέχεια αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, ακόμα ένα δεκάρι ή έναν μέσο, θα κινηθούμε για την απόκτησή τους. O βασικός μας στόχος είναι να έχουμε τουλάχιστον το 90-95% του ρόστερ μας έτοιμο, πριν την 21η Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουμε προετοιμασία.>>

1.Αριστερό μπακ: ?

2.Center back: Rente ή ?

3.Eξτρεμ: ? ?

4.10αρη : ?

5.τερματοφύλακα: ?

6.Χαφ:?

7.Φορ: ?

8. τερματοφύλακα: ?

πριν την 21η Ιουνίου?

Θα έρθει καταιγίδα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

2 εξτρεμ θα παρουμε ..
2ο αριστερο μπακ??

νεκρα και σημερα λοιπον.. δηλαδη θα παρουμε τερματα, στοπερ( μπορει και 2) , 2 εξτρεμ, 10αρι σε 15 μερες?
μου φαινεται σχεδον απιθανο.. πιο πιθανο να κλεισει τερμα ,στοπερ και εξτρεμ και οι υπολοιποι να πανε για πιο μετα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Δευ 06 Ιουν 2022, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”