Μην τους ακους ρε φιλε, αυτοι βρηκαν κατι αστεια σαιτ και ποσταρουν τους μισθους..joshua έγραψε:Δηλαδη ο Λημνιος υπεγραψε Γερμανια με μικροτερο συμβολαιο απο οτι ειχε στον ΠΑΟΚ;
Ναι παιρνει 200κ ο λημνιος στη μπουντεσλιγκα..
Εγινε..
Μην τους ακους ρε φιλε, αυτοι βρηκαν κατι αστεια σαιτ και ποσταρουν τους μισθους..joshua έγραψε:Δηλαδη ο Λημνιος υπεγραψε Γερμανια με μικροτερο συμβολαιο απο οτι ειχε στον ΠΑΟΚ;
Ο Κόλκας είπε ότι στον ΠΑΟΚ θα παίρνει τα διπλά αν έρθει αλλά τώρα τελευταία ενώ έλεγε σίγουρα στην αρχή θα έρθει ο Λημνιός τα γύρισε λίγο...μετά από συνομιλία με Μποτο που δεν θέλει να ακούει για Πριγιο και Λημνιούς κτλ. και ομάδα του νταμπλ....renegade έγραψε:Συγνώμη αν δεν ήμουν ξεκάθαρος ( δεν θυμάμαι ).joshua έγραψε:Βρε ρενε 370.000 δεν ελεγες οτι παιρνει ο Λημνιος; Τωρα επεσε στα 200.000; Σε λιγο θα μας πειτε οτι πληρωνει κιόλας.
370 μικτα,200 καθαρά.
Μου φαίνεται ότι είχα βάλει και το λινκ.
Βέβαια όπως είπε και ο Μπάνε τζάμπα μιλάμε, δεν υπάρχει πάνω από 1% πιθανότητα να έρθει
Maxpaok έγραψε:Εξάλλου δεν είναι πρόωρη αυτή η ταραχή?
Σαν κουβέντα οκ.
Υπομονή δύο εβδομάδες, θα έχουμε απαντήσεις και τότε θα μπορεί η όποια τοποθέτηση να έχει ισχυρότερη βάση.
Αν και φαίνεται να γίνεται του Λουτσε κατά τα συμφραζόμενα του Σούρμε....
Συμφωνα με το salarysport 384.000 στερλίνες δηλαδή 450 χιλιάδες ευρώ. Τώρα καθαρά η μικτά δεν ξέρω. Όπως και δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το εν λόγω sitejoshua έγραψε:Βρε ρενε 370.000 δεν ελεγες οτι παιρνει ο Λημνιος; Τωρα επεσε στα 200.000; Σε λιγο θα μας πειτε οτι πληρωνει κιόλας.
Μακριά από Κάργα Μπάνε. Υπήρξε θέμα πρόπερσι με τον Γιαννίκη ίδιο με αυτό μεταξύ Ίβιτς-Τζαβελίνας.Βέβαια όταν τέθηκε θέμα ή αυτός ή εγώ στον ΠΑΣ σφουγγάρισαν τον Γιαννίκη. Καλύτερα να δω τον Διούδη με φανέλα σούπα 3 στην παρουσίαση παρά τρύπιους στον ΠΑΟΚ....obanebane έγραψε:Εγώ λέω και με δεδομένη την πώληση Μιχαι,Γιαννιώτης και Κάργας θα ήταν δύο καλές λύσεις.