Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Renegade,δε νομίζω ότι ο Λημνιος θα αποδεχτεί τέτοιον ρόλο, από καλή σεζόν έρχεται, στην εθνική (έστω αυτή την εθνική) είναι βασικοτατος και μέσα στα 2-3 πρώτα βιολιά.
Τσάμπα κουβέντα κάνουμε,πιστεύω ότι κάπου θα πάει πάλι δανεικός για να είναι βασικός.
Ο ΠΑΟΚ να τον αγοράσει πίσω, το θεωρώ αδύνατο,οπότε.
Τσάμπα κουβέντα κάνουμε,πιστεύω ότι κάπου θα πάει πάλι δανεικός για να είναι βασικός.
Ο ΠΑΟΚ να τον αγοράσει πίσω, το θεωρώ αδύνατο,οπότε.
Επειδή μπερδέφκα λίγο, είναι κι η κούραση.
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3-4 γηγενείς ικανούς, ποιοτικούς, συμπληρωματικούς κτλπ, ώστε να "πάρουν" την θέση των νέων μεταγραφών βάσει πλάνου, για να μην έχουμε ζήτημα στην λίστα ;
Κατάλαβα καλά ή ντιπ χαζός ;
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3-4 γηγενείς ικανούς, ποιοτικούς, συμπληρωματικούς κτλπ, ώστε να "πάρουν" την θέση των νέων μεταγραφών βάσει πλάνου, για να μην έχουμε ζήτημα στην λίστα ;
Άκουσες για 8-10 μεταγραφές και λες, οκ θα έρθουν, θα πάρουν φανέλα βασικού όλοι τους και προχωράμε.
Το πρότζεκτ δεν ερμηνεύεται έτσι.
Αν φθάσεις και φέτος στα προημιτελικά με μαρσειγ ή Ρόμα τότε σημαίνει ότι δεν θα είσαι 12 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα.
Υπόθεση θα με ρωτήσεις?
Οκ, στους οκτώ για δεύτερη σαιζόν αλλά με ταχατο και τσαουση στην αποστολή αντί Σιντκλεη και παραγυιο.
Καλέ μου φίλε, θέλω να σου πω, βήμα βήμα.
Ας φανεί το θετικό πρόσημο του φετινού πλάνου και ας έρθουμε τον επόμενο χρόνο να το πάμε ένα σκαλί παραπάνω.
Δεν συμφωνούμε ότι όλα δεν μπορούν να αλλάξουν σε μια σαιζόν?
Το πρότζεκτ δεν ερμηνεύεται έτσι.
Αν φθάσεις και φέτος στα προημιτελικά με μαρσειγ ή Ρόμα τότε σημαίνει ότι δεν θα είσαι 12 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στο πρωτάθλημα.
Υπόθεση θα με ρωτήσεις?
Οκ, στους οκτώ για δεύτερη σαιζόν αλλά με ταχατο και τσαουση στην αποστολή αντί Σιντκλεη και παραγυιο.
Καλέ μου φίλε, θέλω να σου πω, βήμα βήμα.
Ας φανεί το θετικό πρόσημο του φετινού πλάνου και ας έρθουμε τον επόμενο χρόνο να το πάμε ένα σκαλί παραπάνω.
Δεν συμφωνούμε ότι όλα δεν μπορούν να αλλάξουν σε μια σαιζόν?
Βρε ρενε 370.000 δεν ελεγες οτι παιρνει ο Λημνιος; Τωρα επεσε στα 200.000; Σε λιγο θα μας πειτε οτι πληρωνει κιόλας.
Minority4 έγραψε:Επειδή μπερδέφκα λίγο, είναι κι η κούραση.
Χοντρικά ναι.
Θέλουμε 8 Έλληνες οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα, όχι απλά να μπαίνουν για να γεμίζουν τις λίστες. 8 Έλληνες που αν χρειαστεί να μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί σε ένα σοβαρό Ευρωπαικό παιχνίδι.
Τέτοιοι είναι οι Λύρατζης και Τσιγγάρας και όταν γίνει καλά, ο Μιχαηλίδης. Έστω ότι ο Λουτσέσκου αποφασίζει να χρησιμοποιεί τον Τσαούση μέσα στη χρονιά. Έστω ότι στην προετοιμασία κι άλλος ένας μικρός κερδίζει την εμπιστοσύνη του πχ Κωνσταντέλιας.
Θέλουμε οπωσδήποτε 3-4 ακόμα Έλληνες παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν.
Γι' αυτό ήθελα τον Πασχαλάκη, γι' αυτό δεν έπρεπε να έρθει ο Μουργκ στη θέση του Πέλκα, γι' αυτό είμαι θετικός στην επσιτροφή Λημνιού.
Εκτός αν έχει να προτείνει κανείς άλλους Έλληνες καλύτερους από τους παραπάνω, που να μην ανήκουν σε ομάδα που δεν θα μας τους δώσει ή που δεν είναι πανάκριβοι.
Minority4 έγραψε:Επειδή μπερδέφκα λίγο, είναι κι η κούραση.
Ας μην είναι 3-4 ,όμως πρέπει απαραίτητα να πάμε σε Έλληνα τερματα και του τουλάχιστον ενός ακόμα που θα μπορεί να σταθεί βασικός ανά πάσα στιγμή,γι'αυτό γίνεται και η κουβέντα για Λημνιο.
Δεν έχω κάτι με τον λημνιο, ούτε λέω να μην τον φέρουν.
Αν σκέφτονται να ξοδέψουν, δεν με κόφτει.
Αλλά θέλω να δω σέντερ μπακ βασικό δίπλα στον ιγκνι.
Θέλω να δω πλάγιο απέναντι από τον ζιβκο με πλουσιότερο ρεπερτόριο.
Θέλω να δω έναν στην θέση του μπισε πιο γρήγορο και πιο παραγωγικό.
Αν τα δω αυτά δεν θα με πείραζε ο λημνιος όπως δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να δω ταχατο ή τσαουση ή....
Αν σκέφτονται να ξοδέψουν, δεν με κόφτει.
Αλλά θέλω να δω σέντερ μπακ βασικό δίπλα στον ιγκνι.
Θέλω να δω πλάγιο απέναντι από τον ζιβκο με πλουσιότερο ρεπερτόριο.
Θέλω να δω έναν στην θέση του μπισε πιο γρήγορο και πιο παραγωγικό.
Αν τα δω αυτά δεν θα με πείραζε ο λημνιος όπως δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να δω ταχατο ή τσαουση ή....
- john4serres
Βρε πάρτε τον Κίτσιου βρε!
Γηγενής, πολυθεσίτης, έμπειρος, την τιμάει την φανέλα.
Τι Λημνιός και μ@λ@κίες!
Γηγενής, πολυθεσίτης, έμπειρος, την τιμάει την φανέλα.
Τι Λημνιός και μ@λ@κίες!
- invincible
Για αυτό λέμε πάρε τον Χουτεσιώτη και τον Μελισσα στο τέρμα να τελειώνουμε... θα μου πεις δεν θα μπορέσουμε να τους πουλήσουμε μετά κτλ. Ενώ ο ξένος πιο εύκολα σαν τον Ολσεν.... τι να κάνουμε ιν μποτο γι τραστ
Συγνώμη αν δεν ήμουν ξεκάθαρος ( δεν θυμάμαι ).joshua έγραψε:Βρε ρενε 370.000 δεν ελεγες οτι παιρνει ο Λημνιος; Τωρα επεσε στα 200.000; Σε λιγο θα μας πειτε οτι πληρωνει κιόλας.
370 μικτα,200 καθαρά.
Μου φαίνεται ότι είχα βάλει και το λινκ.
Βέβαια όπως είπε και ο Μπάνε τζάμπα μιλάμε, δεν υπάρχει πάνω από 1% πιθανότητα να έρθει
Δηλαδη ο Λημνιος υπεγραψε Γερμανια με μικροτερο συμβολαιο απο οτι ειχε στον ΠΑΟΚ;
- john4serres
Kαι γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι έγραφαν 750 καθαρά όταν πήγε στη Κολωνία;renegade έγραψε:Συγνώμη αν δεν ήμουν ξεκάθαρος ( δεν θυμάμαι ).joshua έγραψε:Βρε ρενε 370.000 δεν ελεγες οτι παιρνει ο Λημνιος; Τωρα επεσε στα 200.000; Σε λιγο θα μας πειτε οτι πληρωνει κιόλας.
370 μικτα,200 καθαρά.
Μου φαίνεται ότι είχα βάλει και το λινκ.
Βέβαια όπως είπε και ο Μπάνε τζάμπα μιλάμε, δεν υπάρχει πάνω από 1% πιθανότητα να έρθει
Εξάλλου δεν είναι πρόωρη αυτή η ταραχή?
Σαν κουβέντα οκ.
Υπομονή δύο εβδομάδες, θα έχουμε απαντήσεις και τότε θα μπορεί η όποια τοποθέτηση να έχει ισχυρότερη βάση.
Αν και φαίνεται να γίνεται του Λουτσε κατά τα συμφραζόμενα του Σούρμε....
Σαν κουβέντα οκ.
Υπομονή δύο εβδομάδες, θα έχουμε απαντήσεις και τότε θα μπορεί η όποια τοποθέτηση να έχει ισχυρότερη βάση.
Αν και φαίνεται να γίνεται του Λουτσε κατά τα συμφραζόμενα του Σούρμε....
αν πρέπει να έχουμε Έλληνες με ενεργό ρόλο στην ομάδα ... τότε θα πρέπει να αγοράσουμε κάποιους ήδη διεθνείς οι οποίοι θα παίζουν σε θέσεις που η ομάδα έχει άμεση ανάγκη των χαρακτηριστικών τους.
αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι ο Λημνιός δεν είναι παίχτης που μου λείπουν τα χαρακτηριστικά του. ας αγοράσουμε άλλους ...
εάν δεν καιγόμαστε πολύ για φέτος με το θέμα τότε καλύτερα να βολευτούμε κάπως φέτος και να ετοιμάσουμε 2 3 πιτσιρικάδες που είναι κάτω των 20 ... γεμάτοι είμαστε με ταλέντο στις ακαδημίες. οι εθνικές παίζουν όλες με παίχτες του ΠΑΟΚ.
αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι ο Λημνιός δεν είναι παίχτης που μου λείπουν τα χαρακτηριστικά του. ας αγοράσουμε άλλους ...
εάν δεν καιγόμαστε πολύ για φέτος με το θέμα τότε καλύτερα να βολευτούμε κάπως φέτος και να ετοιμάσουμε 2 3 πιτσιρικάδες που είναι κάτω των 20 ... γεμάτοι είμαστε με ταλέντο στις ακαδημίες. οι εθνικές παίζουν όλες με παίχτες του ΠΑΟΚ.