Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα που πατησε χαλαρα του Ολανδους.
Μπραβο και στον Σαντος που επαιξε 4-5-3 και δεν επαιξε 6-2-4 με βρομικο δεκαρι.

καψονι ειναι κατα τη γνωμη μου οπως το λες σε συνδυασμο με το κολημα που εχει φαει να βαλει δεξι μπακ τον κοντρερας.Fantomas έγραψε:
Από την αρχή της προετοιμασίας έχει καθιερωθεί αριστερό μπακ ο Αραμπατζής. Δεν τον έβαλε ούτε μια φορά σε φιλικό να παίξει στα δεξιά. Στην αρχή μου φάνηκε για καψόνι...μετά είδα ότι το εννοεί ο Πορτογάλος...Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει και κάτι καλό και από αυτή την υπόθεση...
Προς το παρόν καλά κρατά μπροστά η τριπλέτα Φιλομένο-Μουσλι-Κονσεισάο και κρυφός να βγαίνει από πίσω ο Φωτάκης. Θα δείξει ...γιατί βλέπω και τον Κούτσια ότι κάνει τα 0-100 σε 4’’ δευτερόλεπτα! Λαμπορικίνι ο μικρός!
δεν τους τρώμε εμείς καλύτερα για ρέγκες! μη τρελαίνεσαι ρε αδερφέ, ακόμη μονταριζομαστε, άλλωστε είναι δυο τα παιχνίδια και στην περίοδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα που περνα κάνει τη διαφορα.alexpaok4 έγραψε: Εαν παίξουμε έτσι με τη Βαλερένγκα λάχανο θα μας φάνε οι νορβηγοί!
,Fantomas έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω και να σχολιάζω μια ομάδα όταν βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είναι ούτε στο 70% ετοιμότητας ακόμα. Όπως είπε και ο Σαντος η ομάδα θα είναι πολύ πιο έτοιμη με την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο Coach θα ήταν μεγάλο λάθος να φορμάρει την ομάδα μέσα στον Ιούλιο.
Στα φιλικά γίνονται αρκετές δοκιμές και οι παίχτες όλοι προέρχονται από υπέρπροπονήσεις. Επίσης αυτό το σχήμα στην άμυνα με τον ανανεωμένο και βελτιωμένο Μπιζερα και τον Τσιριλο και Κοντρέρας δεξιά κτλ...παίζουν πρώτη φορά μαζί...
Θυμάμαι τον Πανιώνιο ένα καλοκαίρι πριν 7-8 χρόνια περίπου, είχε φορμάρει στην προετοιμασία πολύ νωρίς τότε ο προπονητής του Πανιωνίου την ομάδα και έπαιξε ένα φιλικό με την Ρόμα και την ξέσκισε με μεγάλο σκορ και μετά τον Σεπτέμβρη σερνότανε και έκανε πολύ κακό πρωτάθλημα...
Πολύ καλύτερη ομάδα η Τσίβας από την Βίλεμ σε όλους τους τομείς. Η Τσίβας ήταν πιο δεμένη και πιο έτοιμη ομάδα με γρήγορη κυκλοφορία, πίεζε σε όλο το γήπεδο και είχε καλύτερες τοποθετήσεις επιθετικά και αμυντικά και έπαιζε ωραίο γρήγορο ποδόσφαιρο.
Από την αρχή της προετοιμασίας έχει καθιερωθεί αριστερό μπακ ο Αραμπατζής. Δεν τον έβαλε ούτε μια φορά σε φιλικό να παίξει στα δεξιά. Στην αρχή μου φάνηκε για καψόνι...μετά είδα ότι το εννοεί ο Πορτογάλος...Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει και κάτι καλό και από αυτή την υπόθεση...
Προς το παρόν καλά κρατά μπροστά η τριπλέτα Φιλομένο-Μουσλι-Κονσεισάο και κρυφός να βγαίνει από πίσω ο Φωτάκης. Θα δείξει ...γιατί βλέπω και τον Κούτσια ότι κάνει τα 0-100 σε 4’’ δευτερόλεπτα! Λαμπορικίνι ο μικρός!
αν διατηρησει την ψυχραιμια του κατα τη διαρκεια της χρονιας στις προκλησεις κυριως των ντερμπι,η μεγαλυτερη μετεγγραφη μας φετος θα ειναι,μακραν της δευτερης.διατηρω ομως τις επιφυλαξεις μου...Photis έγραψε:Ξέχασες τον Παβλάρα τον Γκαρσία ο οποίος είναι άρχοντας...