Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από adam04 »

Μπραβο στα ΠΑΟΚια που κανανε το γηπεδο Τουμπα.
Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα που πατησε χαλαρα του Ολανδους.
Μπραβο και στον Σαντος που επαιξε 4-5-3 και δεν επαιξε 6-2-4 με βρομικο δεκαρι.

:?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Fantomas έγραψε:
Από την αρχή της προετοιμασίας έχει καθιερωθεί αριστερό μπακ ο Αραμπατζής. Δεν τον έβαλε ούτε μια φορά σε φιλικό να παίξει στα δεξιά. Στην αρχή μου φάνηκε για καψόνι...μετά είδα ότι το εννοεί ο Πορτογάλος...Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει και κάτι καλό και από αυτή την υπόθεση...

Προς το παρόν καλά κρατά μπροστά η τριπλέτα Φιλομένο-Μουσλι-Κονσεισάο και κρυφός να βγαίνει από πίσω ο Φωτάκης. Θα δείξει ...γιατί βλέπω και τον Κούτσια ότι κάνει τα 0-100 σε 4’’ δευτερόλεπτα! Λαμπορικίνι ο μικρός! :)
καψονι ειναι κατα τη γνωμη μου οπως το λες σε συνδυασμο με το κολημα που εχει φαει να βαλει δεξι μπακ τον κοντρερας.

ενταξει πιστευω οτι ο κουτσιανικουλης εγινε το πουλεν μου μαζι με βιειρινια αν και δειχνει μαλλον καλυτερος
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Είναι νόμος, αν η ομάδα πάει καλά στα ευρωπαϊκά ματς αυτό θα της βγει μπούμερανγκ μέσα στη χρονιά. Ελπίζω οι παίχτες που φαίνονται φορμαρισμένοι από τώρα (π.χ. Φωτάκης, Μούσλι) να μην κλατάρουν μέσα στη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πιστεύω καλα κανει που βαζει κοντρερας μπακ...σημερα δεν εγινε ουτε μια φαση απο εκει..ουτε μια επελαση αντιθέτως απο την αλη (με λινο) περνάει και ο κολτσιδας που λεει ο λογος.

Ο αραμπατζακος ρε γαμοτο με εχει χαζέψει η θα κανει παπαδες η δεν θα μπορει να κανει πασα στο αριστερό του ποδι....τη να πω

καλα είμαστε καλα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο λινο ανεβασμενος φετος.δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα 2 ματς παρα πολυ καλα εκανε..
περυσι δεν το συμπαθουσα καθολου λογω της αδυναμιας του να μαρκαρει αλλα φετος ειναι παρα πολυ καλος σε αυτα τα φιλικα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

alexpaok4 έγραψε: Εαν παίξουμε έτσι με τη Βαλερένγκα λάχανο θα μας φάνε οι νορβηγοί!
δεν τους τρώμε εμείς καλύτερα για ρέγκες! μη τρελαίνεσαι ρε αδερφέ, ακόμη μονταριζομαστε, άλλωστε είναι δυο τα παιχνίδια και στην περίοδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα που περνα κάνει τη διαφορα.

κι εγώ διαπίστωσα βελτίωση στο κέντρο και μπροστά, αλλα εντάξει ήταν κι ο αντίπαλος μικρότερος σε σχέση με τους μεξικανούς. στην άμυνα αρκετά λάθη, αλλα ακόμη γίνονται δοκιμες. Κανονικά τέτοια παιχνίδια δεν θα έπρεπε καν να τα δείχνει η τηλεόραση, νομίζω δεν ωφελεί σε τίποτα να γίνεται ιδιαίτερη κριτική. όλοι ανησυχούμε για την ευρώπη κι αν θα καταφέρουμε να προκριθούμε (με τις φανέλες θα τους πάρουμε λέω εγώ κι ας με βρίσει ο...VAGGT!), αλλα τώρα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τότε. επιφυλάξεις έχω για τη φετινή χρονια, αλλα θα κάνω τουμπεκί για αρχή.

και για το santos έχω επιφυλάξεις, αλλα (για να αναφέρω μονο θετικά) τον θεωρώ αν μη τι άλλο πολύ σοβαρό, με διάθεση για δουλειά και γνωστη του αντικειμενου, πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο.

είδωμεν...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Αραμπατζίνιο! :)

Πάντως ο Αραμπατζής έκανε σήμερα πολύ Λάτιν ενέργεια... :)

Τραβά σπριντ πάνω στον αριστερό ασβέστι και δίνει ασσίστ σέντρα με το δεξί του πόδι με εξωτερικό φάλτσο (μισό γκολ) στον Αναστασάκο! Αρε Αραμπατζίνιο...Όντως μας χάζεψες όλους... :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Fantomas έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω και να σχολιάζω μια ομάδα όταν βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είναι ούτε στο 70% ετοιμότητας ακόμα. Όπως είπε και ο Σαντος η ομάδα θα είναι πολύ πιο έτοιμη με την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο Coach θα ήταν μεγάλο λάθος να φορμάρει την ομάδα μέσα στον Ιούλιο.

Στα φιλικά γίνονται αρκετές δοκιμές και οι παίχτες όλοι προέρχονται από υπέρπροπονήσεις. Επίσης αυτό το σχήμα στην άμυνα με τον ανανεωμένο και βελτιωμένο Μπιζερα και τον Τσιριλο και Κοντρέρας δεξιά κτλ...παίζουν πρώτη φορά μαζί...

Θυμάμαι τον Πανιώνιο ένα καλοκαίρι πριν 7-8 χρόνια περίπου, είχε φορμάρει στην προετοιμασία πολύ νωρίς τότε ο προπονητής του Πανιωνίου την ομάδα και έπαιξε ένα φιλικό με την Ρόμα και την ξέσκισε με μεγάλο σκορ και μετά τον Σεπτέμβρη σερνότανε και έκανε πολύ κακό πρωτάθλημα...

Πολύ καλύτερη ομάδα η Τσίβας από την Βίλεμ σε όλους τους τομείς. Η Τσίβας ήταν πιο δεμένη και πιο έτοιμη ομάδα με γρήγορη κυκλοφορία, πίεζε σε όλο το γήπεδο και είχε καλύτερες τοποθετήσεις επιθετικά και αμυντικά και έπαιζε ωραίο γρήγορο ποδόσφαιρο.

Από την αρχή της προετοιμασίας έχει καθιερωθεί αριστερό μπακ ο Αραμπατζής. Δεν τον έβαλε ούτε μια φορά σε φιλικό να παίξει στα δεξιά. Στην αρχή μου φάνηκε για καψόνι...μετά είδα ότι το εννοεί ο Πορτογάλος...Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βγει και κάτι καλό και από αυτή την υπόθεση...

Προς το παρόν καλά κρατά μπροστά η τριπλέτα Φιλομένο-Μουσλι-Κονσεισάο και κρυφός να βγαίνει από πίσω ο Φωτάκης. Θα δείξει ...γιατί βλέπω και τον Κούτσια ότι κάνει τα 0-100 σε 4’’ δευτερόλεπτα! Λαμπορικίνι ο μικρός! :)
,

Τελικά άμα θέλεις μπορείς.
Συμφωνώ 100% στο ποστάρισμα σου.
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Πήγα να σχολιάσω το σημερινό φιλικό, αλλά τελικά με κάλυψε και εμένα ο Φαντομάς μέχρι και το σημείο που συγκρίνει τις δυναμικότητες των Τσίβας, Βίλεμ. Στα υπόλοιπα που είναι καθαρά αγωνιστικά απλά δεν είχα να κάνω κανένα σχόλιο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O Fillomeno πολυ καλος με πλατη θα χει ανταγωνισμο με Μουσλι οταν ετοιμαστουν Βιερινια και Κουτσια για να μην παιζει στα ακρα......

Ο Κουτσια θελει δουλεια καλα κανει και τον κατσαδιαζει ο Σαντος για να γινει ποδοσφαιριστης επιπεδου...

Μπραβο στον Αραμπατζινια να παρει τα πανω του..... Ο Τσιριλο εκανε κπ ευκολα λαθη λογω κοπωσης

Ο φωτακης εχει μπει πολυ δυναμικα σαν να επαιζε χρονια στην ομαδα μπραβο του....
Και ο Λινο πολυ καλος,,,,
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ξέχασες τον Παβλάρα τον Γκαρσία ο οποίος είναι άρχοντας...

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

σαν να ηρέμησε λίγο σήμερα ο γκαρσία ή μου φαίνεται?
Σήμερα δύο φορές σε κάτι ψιλοτάκλιν η καφετέρια έκανε κάτι αντε ρε γκαρσία περιμένοντας κανα σπρωξίδι,αλλά ο παύλος τίποτα...
Ένα + απο μένα....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σε κπ φαση εδωσε μια φαπα μικρη......Ενταξ σιγα σιγα...Ο Τσιριλο ειχε πολλα νευρα αλλα ηρεμησε μετα το φαουλ που εκτελεσε :)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Photis έγραψε:Ξέχασες τον Παβλάρα τον Γκαρσία ο οποίος είναι άρχοντας...

αν διατηρησει την ψυχραιμια του κατα τη διαρκεια της χρονιας στις προκλησεις κυριως των ντερμπι,η μεγαλυτερη μετεγγραφη μας φετος θα ειναι,μακραν της δευτερης.διατηρω ομως τις επιφυλαξεις μου...

κατα τα λοιπα ουτε σημερα μπορουμε να εξαγουμε καποιο συμπερασμα,αν και βλεπω αναθαρρησαντες καποιους καταστροφολογους των προηγουμενων φιλικων.ξεχωριζω γκαρσια κ αραμπατζη σημερα.και "σηκωνω τα χερια ψηλα",που ειπε και καποιος φιλος,με την παρουσια του λινο,που γοητευσε μερικους ως τωρα.κατ'εμε στα λιγα που ειδα και με βαση τα ακομη λιγοτερα που σκαμπαζω απο τοπι,αρνητικος πρωταγωνιστης μεχρι τωρα.

και ενα ευχαριστω στους οπαδους της ομαδας,που ομορφαινουν τα αχαρα αυτα πειραματικα παιχνιδια.αλανια πραγματικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”