Αν είναι για μεταγραφή πες το εδώ και θα του το μεταφέρουμε εμείς. Ντομπρα πράγματαVal1987 έγραψε:Καλημέρα σας! Πως μπορώ να στείλω μήνυμα σε κάποιον Mod?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- SePuLtUrA_4_
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Αν είναι για μεταγραφή πες το εδώ και θα του το μεταφέρουμε εμείς. Ντομπρα πράγματαVal1987 έγραψε:Καλημέρα σας! Πως μπορώ να στείλω μήνυμα σε κάποιον Mod?

Φανταζομαι οτι η κριση των αλλων οταν διαφωνουν μαζι σου ειναι οτι ναναι, ενω η δικη σου σωστη...Μια φορα να πειτε τη γνωμη σας ,χωρις να κριτικαρετε τους αλλους...Αν η ακαδημια μας δεν μπορει να βγαλει Λημνιο και πρεπει να τον αγορασουμε,ας την κλεισουμε λεω εγω...Napoli4 έγραψε:Καλά τι εμπιστοσύνη να έχεις στην κρίση του ΠΑΟΚτση που βλέπει αμπαλο τον Μαουρίσιο;
Μια χαρά παίχτης ο Λημνιός για την 8αδα των γηγενών και ως αλλαγή του Ζιφκο. Και με διαφορετικά χαρακτηριστικά για τη θέση.
Ενω εσυ εχεις τελειωσει σχολη προπονητικηςNapoli4 έγραψε:Καλά τι εμπιστοσύνη να έχεις στην κρίση του ΠΑΟΚτση που βλέπει αμπαλο τον Μαουρίσιο;
Μια χαρά παίχτης ο Λημνιός για την 8αδα των γηγενών και ως αλλαγή του Ζιφκο. Και με διαφορετικά χαρακτηριστικά για τη θέση.
Μια φορά;joshua έγραψε:Φανταζομαι οτι η κριση των αλλων οταν διαφωνουν μαζι σου ειναι οτι ναναι, ενω η δικη σου σωστη...Μια φορα να πειτε τη γνωμη σας ,χωρις να κριτικαρετε τους αλλους...Αν η ακαδημια μας δεν μπορει να βγαλει Λημνιο και πρεπει να τον αγορασουμε,ας την κλεισουμε λεω εγω...Napoli4 έγραψε:Καλά τι εμπιστοσύνη να έχεις στην κρίση του ΠΑΟΚτση που βλέπει αμπαλο τον Μαουρίσιο;
Πολλές το κάναμε... Δυστυχώς δεν πιάνει..
Έβγαλε 5 φορές καλύτερο κ τον πουλήσαμε.joshua έγραψε:Φανταζομαι οτι η κριση των αλλων οταν διαφωνουν μαζι σου ειναι οτι ναναι, ενω η δικη σου σωστη...Μια φορα να πειτε τη γνωμη σας ,χωρις να κριτικαρετε τους αλλους...Αν η ακαδημια μας δεν μπορει να βγαλει Λημνιο και πρεπει να τον αγορασουμε,ας την κλεισουμε λεω εγω...Napoli4 έγραψε:Καλά τι εμπιστοσύνη να έχεις στην κρίση του ΠΑΟΚτση που βλέπει αμπαλο τον Μαουρίσιο;
Εγώ καταλαβαίνω να μην γουστάρει ο Παοκτσής τον Λημνιό και να γουστάρει κάποιον μπουκαδορο , τριποαδορο κτλ
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως οι ίδιοι τρελενονται για τον ζιφκο?
Ερωτηση αν το εχει καποιος προχειρα.
Αυτη την στιγμη θελουμε Ελληνες και γηγενεις οπωσδηποτε για να μην εχουμε θεμα με τις λιστες κτλ ή θα πρεπει οπωσδηποτε να παρθει καποιος Ελληνας που να συμμετεχει οπωσδηποτε στις αποστολες;
Αυτη την στιγμη θελουμε Ελληνες και γηγενεις οπωσδηποτε για να μην εχουμε θεμα με τις λιστες κτλ ή θα πρεπει οπωσδηποτε να παρθει καποιος Ελληνας που να συμμετεχει οπωσδηποτε στις αποστολες;
- invincible
Φιλέ παλιά ο κόσμος πήγαινε στο αεροδρόμιο το γέμιζε και ας μην τον ήξερε τον παίχτη. Θυμάμαι πολύ καλτ στιγμές στο αεροδρόμιο με τον Μουσλιμοβιτς να τον παίρνουν το καπέλο και να τον βάζουν ένα ΠΑΟΚτσιδικο να τρέχει να βρει το αμάξι και να μην το βρίσκει, τον Βιτόλο να προσπαθεί κάποιος να τον βάλει να πιεί ρετσίνα, εδώ πήγαμε αεροδρόμιο και για παίκτες που δεν ακούμπησαν, τον άλλο τον Ουρουγουανό το σεντερ μπακ τον πορτιέρη από Ιταλία , πήγαμε αεροδρόμιο και για αυτόν, που μετά στην Λάρισα έδειρε κάτι Λαρισαίους που πήγαν να πουλήσουν ψευτομαγκιές. Είχε γεμίσει η Τούμπα όλη σε πρώτη προπόνηση μονο και μόνο για να τους δούμε να τρέχουν. Μετά ο κόσμος κακόμαθε πείρε πρωταθλήματα και κύπελλα μπόλικα και κακόμαθε. Εντάξει με Μπερμπάτοφ έγινε χαμός. Βέβαια είχαμε και αρκετά φιάσκα όχι με παίχτες που ήρθαν και δεν υπέγραψαν και φύγανε και φυσικά μετά τον Βιτόλο και τον Κοντρερας που πήγαν μετά στο ΠΟΚ ο κόσμος έπαψε πλέον να δένεται τόσο με παίχτες... Τους βλέπει εντελώς επαγγελματίες. Ειδικά μετά από αυτά που έκανε ο Βαρέλα.nunies4 έγραψε:Ετσιιιιιιι η μεταγραφικη περιοδος ειναι για αρχοντους και για πριγκηπες.....invincible έγραψε:Καταρχήν μείνανε 10 εργάσιμες (2 εβδομάδες) μέχρι να συμπληρωθεί το 90% των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.
Μιλάμε για άλλες 5-6 κινήσεις . Ο Μπότο είπε ότι θα προλάβει να τις κλείσει.
Κοντός ψαλμός . Μαθηματικά θα πρέπει μέρα παρα μέρα να κλείνει ένας παίχτης εκτός αν του κλείσει όλους τελευταία στιγμή. Η Λογική λέει ότι σε 2 βδομάδες θα ξέρουμε το 90% των μεταγραφών και από εκεί και πέρα αν πουληθεί κάποιος κτλ βλέπουμε.
Τι να μου πεις και τι να σου πω σε πμ κτλ και ιστορίες για αγρίους. Ρίχνεις ότι όνομα ξέρεις και όπου κάτσει η μπίλια τώρα που γυρνάει ποντάρετε. Μετά αν τα πείτε δεν μετράει.![]()
By the way την μεγαλύτερη γλυψιματική μπούρδα που έχω ακούσει για τον Λημνιό στο ΟΠΕΝ όταν έπαιζε σε εμάς την είχε πει ο Σπυρόπουλος που τον έχω σε εκτίμηση αλλά τέτοιο γλύψιμο για παίχτη του ΠΑΟΚ στο ΟΠΕΝ δεν ξανά άκουσα είπε: '' O Λημνιός είναι γκαρμπόν ίδιος παίχτης μοιάζει σαν τον Ignacio Scocco '' ! Τρατζικ!

Εγώ το μόνο που φοβάμαι γιατί τελευταία δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος χωρίς φιάσκο και θα το πω από τώρα μπας και το μάθουν εκεί στην ΠΑΕ που διαβάζουν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... έχω μία φοβία φέτος, μην γίνει κανένα φιάσκο και ξεκινήσει η προετοιμασία χωρίς τερματοφύλακα..... κανονίστε...

«Οπωσδήποτε» δεν υπάρχει. Απλά θα κατεβαίνουμε με λειψές αποστολές.
Αυτή τη στιγμή από Έλληνες έχουμε μόνο (!!) τον Λυρατζη, τον Τσιγγαρα και όταν επιστρέψει τον Μιχαϊλίδη.
Λόγω ηλικίας μπορεί να μετρανε στους μικρούς, όχι στους 8 γηγενής που δικαιούμαστε.
Χρειαζόμαστε Έλληνες, ενεργούς στις αποστολές.
Αυτή τη στιγμή από Έλληνες έχουμε μόνο (!!) τον Λυρατζη, τον Τσιγγαρα και όταν επιστρέψει τον Μιχαϊλίδη.
Λόγω ηλικίας μπορεί να μετρανε στους μικρούς, όχι στους 8 γηγενής που δικαιούμαστε.
αυτο για τον λημνιο και την υδραυλικαρα τον σκοκο ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που εχω ακουσει
- sourmenetes
- Moderator
Πως σας αρέσει να φτιάχνετε θέματα από μόνοι σας και να δημιουργείτε ίντριγκα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gika επειδη δεν εχω καταλαβει και οσο το ψαχνω δεν βρισκω κατι. Υπαρχουν νουμερα για αυτα; Δηλαδη πρεπει να ειναι τοσοι Ελληνες στις αποστολες στις εγχωριες διοργανωσεις; Τοσοι στην Ευρωπη κτλ;gika έγραψε:«Οπωσδήποτε» δεν υπάρχει. Απλά θα κατεβαίνουμε με λειψές αποστολές.
- invincible
καλααααα εγώ το είπα δύο βδομάδες πιο πριν να ξέρεις....sourmenetes έγραψε:Πως σας αρέσει να φτιάχνετε θέματα από μόνοι σας και να δημιουργείτε ίντριγκα...
Κανονίστε γράφετε για τερματοφύλακα καλου κακού γιατί έτσι όπως πάμε όχι το φορ , όχι το εξτρεμ κτλ θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα κάτσει για τέρμα ο χοντρός που βάζουμε στα 5χ5 .... ας πιέσουμε λίγο για τερματοφύλακα... οι άλλοι και αργότερα να έρθουν δεν πειράζει... με έχει αγχώσει ... δεν ξέρω ένστικτο είναι ... έχω μία φοβία...

Αυτό που λέει ο Γκικα δεν ξέρω αν ισχύει και φέτος γιατί άκουσα κάτι για αλλαγές στην ΕΠΟ και για ξενους κτλ....
Nαι ουτε ο Ζιφκοβιτς ειναι μπουκαδορος η τριπλαδορος,άλωστε φέτος του ασκηθηκε σκληρη κριτικη για τις εμφανισεις του και οχι αποθεωση η τρελα.Ο Ζιφκοβιτς βεβαια κανει και ενα σωρο δουλειες στο γηπεδο φυσικα πολυ καλυτερα απο τον Λημνιο.Το οτι βεβαια λειπουν χαρακτηριστικα απο τον Ζιφκοβιτς αντιστοιχα του Λημνιου κανει ακομα πιο επιτακτικο το να μην αποκτηθει ο Λημνιος αλλα παικτης με αλλα στοιχεια στη θεση.renegade έγραψε:Έβγαλε 5 φορές καλύτερο κ τον πουλήσαμε.joshua έγραψε:Φανταζομαι οτι η κριση των αλλων οταν διαφωνουν μαζι σου ειναι οτι ναναι, ενω η δικη σου σωστη...Μια φορα να πειτε τη γνωμη σας ,χωρις να κριτικαρετε τους αλλους...Αν η ακαδημια μας δεν μπορει να βγαλει Λημνιο και πρεπει να τον αγορασουμε,ας την κλεισουμε λεω εγω...Napoli4 έγραψε:Καλά τι εμπιστοσύνη να έχεις στην κρίση του ΠΑΟΚτση που βλέπει αμπαλο τον Μαουρίσιο;
Εγώ καταλαβαίνω να μην γουστάρει ο Παοκτσής τον Λημνιό και να γουστάρει κάποιον μπουκαδορο , τριποαδορο κτλ
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως οι ίδιοι τρελενονται για τον ζιφκο?
Ναι και εμενα αν μου ειχε πει ο συνοπαδος ποιον εξτρεμ κλεισαμε cool θα το επαιζα....sourmenetes έγραψε:Πως σας αρέσει να φτιάχνετε θέματα από μόνοι σας και να δημιουργείτε ίντριγκα...