Θα τον λες Γκαμπριτς η Τοντσι και καθαρισεςМир έγραψε:Και πως θα τον προφερουμε με τετοιο ονομα, θλαση στον φάρυγγα βγαζεις.
Κόβεται.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τερματαρα. Στη Μαδρίτη τον θεωρούσαν μελλοντικό αντικατάστατη του Ομπλακ. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι
Εγώ πάντως, ενημέρωση για τον ΠΑΟΚ έχω από paokmania στο Διαδίκτυο
και από ραδιόφωνα τον Τζατζαρά.
Δεν ακούω τίποτα άλλο, δεν διαβάζω τίποτα άλλο.
Αν το κάνουμε όλοι μας αυτό, και οι δημοσιογράφοι θα γίνουν πιο σοβαροί στις προσεγγίσεις τους
και τα ραδιόφωνα θα βελτιωθούν ως προς την ποιότητά τους,
και τα αθλητικά μέσα γενικά θα αναβαθμιστούν, ωστε να κερδίσουν την χαμένη ''πελατεία''.
και από ραδιόφωνα τον Τζατζαρά.
Δεν ακούω τίποτα άλλο, δεν διαβάζω τίποτα άλλο.
Αν το κάνουμε όλοι μας αυτό, και οι δημοσιογράφοι θα γίνουν πιο σοβαροί στις προσεγγίσεις τους
και τα ραδιόφωνα θα βελτιωθούν ως προς την ποιότητά τους,
και τα αθλητικά μέσα γενικά θα αναβαθμιστούν, ωστε να κερδίσουν την χαμένη ''πελατεία''.
- kataramenos5
Τζατζαρας και Ραγκατσης(αν και το γυρισε στοιχηματικα φετος) εχουν αλλο επιπεδο.
Μην πέσετε να με φάτε, αλλά προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες, όχι με κάποια εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Απλά στο football manager τον έφερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε save που ξεκίνησα τα Χριστούγεννα και έχοντας 2030 στο παιχνίδι είναι αναντικατάστατος αρχηγός της ομάδας. Τα μισά να κάνει στο γήπεδο από αυτά που κάνει στο παιχνίδι θα τρίβουμε τα χέρια μας.
Δεν ξέρω που το ειδε για τον τέρματα ο φίλος , στο twitter δεν βρήκα για ΠΑΟΚ κάτι , αλλά έχει για θέλτα , ραγιο, ιταλικές ομάδεςΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τερματαρα. Στη Μαδρίτη τον θεωρούσαν μελλοντικό αντικατάστατη του Ομπλακ. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι
Τι είπες τώρα ρε φίλε...!!!john4serres έγραψε:Καημό το 'χω να βγάλουμε έναν μπόμπερ με 35-40 γκολ σε μια γεμάτη σεζόν με 59 αγώνες όπως η φετινή.
Ναι ένα τέτοιο σέντερ φορ θέλουμε, να τον βλέπουν οι αντίπαλοι τερματοφύλακες και να φτάνει το σκατό στην κάλτσα. Να κάνει πλάκα τις αντίπαλες άμυνες.
-
Η διαφορά φέτος με Μποτο είναι ότι με τα ονόματα που ακούγονται να συζητά παρακαλάς να κάτσει η μπίλια σε κάποιο από αυτά. Πέρσι άκουγα ονόματα και έλεγα όχι Θεέ μου.. Μακάρι να κλείσει αυτούς που θέλει ο Μποτο.. Καλά το πάει πάντως..
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι έγινε ακόμη να ανακοινωθεί, να παίρνουν και οι υπόλοιποι σειρά από αύριο.
Μάλλον για αύριο πάει η ανακοίνωση.
Ρε τι έπαθα κι εγώ φέτος, έγινα ανυπόμονος.
Μάλλον για αύριο πάει η ανακοίνωση.
Ρε τι έπαθα κι εγώ φέτος, έγινα ανυπόμονος.
-
Ο Γιαννούλης είχε ένα διάστημα που ήταν σούπερ. Μακάρι να κάνει αντίστοιχη πορεία ο Ραφα.rainmaker έγραψε:Ενώ ο Γιαννούλης ε;Luigi Vampa έγραψε:Ο Ραφα με μια πρώτη ματιά , τουλαχιστον απο στοιχεια, δε μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Όχι γρήγορος, όχι κάτι το φοβερό αμυντικά, δεξί πόδι καθόλου, τριπλά καθόλου. Βασίζεται πολύ στη σέντρα. Μπορεί να ξεχωρίζει τακτικά η' να είναι σταθερός σε απόδοση κ αυτί να εκτιμήθηκε. Ελπίζω να κάνω λαθος
Τρίπλα , σουτ κεραυνός, δύναμη, αμυντική οξυδέρκεια, τοποθετήσεις σε στημένα. Ουου
Δε το λέω ειρωνικά φίλε, απλά δήθεν αυτόν που είχαμε για ταλενταρα εδώ, αν ερχόταν ως ξένος θα ήμασταν όλοι αναλύσεις τι του λειπει
Προπερσινα ξινά σταφύλιαDimitris_L4 έγραψε:Φήμες λένε ότι κινούμαστε για τον Ίβο Γκρμπιτς για τέρμα.. Δν ξέρω κτ απλά διαφορα στο τουιτερ... Μπορεί κ μαλακιες.. Απλά τ αναφερω
https://twitter.com/CampeonatoSueco/sta ... A-EbA&s=19
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πίναμε φραπέ καμία φορά στις συχνότητες, αιώνες πίσωkataramenos5 έγραψε:Τζατζαρας και Ραγκατσης(αν και το γυρισε στοιχηματικα φετος) εχουν αλλο επιπεδο.
- FreeWatcher
Δεν μπορεί!papwolf έγραψε:Μπορεί να μας φέρει ο Μπότο έναν 25αρη σέντερ φορ παντελώς άγνωστο, να μην τον ξέρει ούτε η μάνα του, από πρωτάθλημα χώρας που θα την ψάχνουμε στον γκούγκλη. Κι αυτός ο μπαγάσας ν' αρχίσει να σκοράρει ακατάπαυστα εναντίον όλων κάνοντας κάτι Ζαχαβαίους και Αραμπίδες να μαζεύουν τα πι και τα μπαστούνια τους και να τρέχουν στις εξωτικές Αραβίες για τα τελευταία ένσημα.
Μπορεί...?
Αν είναι να κηνυγαμε το 1% λες και παίζουμε ρουλέτα, καλύτερα να τα στάξεις και ναχεις την αλλη μερα μια σεντερφοραρα. Αλλου κ αλλού τα πετάμε σαν σκ@τα...