Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αν το ροστερ ανελθει στον σωστο αριθμο και με την αναλογη ποιοτητα, θεωρω πως και οι τραυματισμοι θα μειωθουν μιας και θα γινεται σωστο ροτεισιον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να μας φέρει ο Μπότο έναν 25αρη σέντερ φορ παντελώς άγνωστο, να μην τον ξέρει ούτε η μάνα του, από πρωτάθλημα χώρας που θα την ψάχνουμε στον γκούγκλη. Κι αυτός ο μπαγάσας ν' αρχίσει να σκοράρει ακατάπαυστα εναντίον όλων κάνοντας κάτι Ζαχαβαίους και Αραμπίδες να μαζεύουν τα πι και τα μπαστούνια τους και να τρέχουν στις εξωτικές Αραβίες για τα τελευταία ένσημα.
Μπορεί...?
Μπορεί...?
- kataramenos5
Τον μπερδεευεις με τον Ιησου papwolf
Καθε φορα στον ΠΑΟΚ ενθουσιαζομαστε υπερβολικα με καθε τι καινουριο. Η προσγειωση στη πραγματικοτητα συνηθως φερνει απογοητευση κι αρνητικα σχολια για κατι που το μυαλο μας το πλασε αλλιως.
Πολυ καλος σκαουτερ ο Μποτο (σαν ΤΔ δε ξερουμε ακομα) ξερει καλα καποιες αγορες αλλα δε μπορει ν ανταγωνιστει ομαδες που χουν στησει τεραστια δικτυα σ αυτο τον τομεα.
Καθε φορα στον ΠΑΟΚ ενθουσιαζομαστε υπερβολικα με καθε τι καινουριο. Η προσγειωση στη πραγματικοτητα συνηθως φερνει απογοητευση κι αρνητικα σχολια για κατι που το μυαλο μας το πλασε αλλιως.
Πολυ καλος σκαουτερ ο Μποτο (σαν ΤΔ δε ξερουμε ακομα) ξερει καλα καποιες αγορες αλλα δε μπορει ν ανταγωνιστει ομαδες που χουν στησει τεραστια δικτυα σ αυτο τον τομεα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 05 Ιουν 2022, 22:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αχαχαχαχαααα
- Dimitris_L4
Φήμες λένε ότι κινούμαστε για τον Ίβο Γκρμπιτς για τέρμα.. Δν ξέρω κτ απλά διαφορα στο τουιτερ... Μπορεί κ μαλακιες.. Απλά τ αναφερω
- sourmenetes
- Moderator
Και πως θα τον προφερουμε με τετοιο ονομα, θλαση στον φάρυγγα βγαζεις.
Κόβεται.
Κόβεται.
-
Ο Ραφα με μια πρώτη ματιά , τουλαχιστον απο στοιχεια, δε μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Όχι γρήγορος, όχι κάτι το φοβερό αμυντικά, δεξί πόδι καθόλου, τριπλά καθόλου. Βασίζεται πολύ στη σέντρα. Μπορεί να ξεχωρίζει τακτικά η' να είναι σταθερός σε απόδοση κ αυτί να εκτιμήθηκε. Ελπίζω να κάνω λαθος
- john4serres
Καημό το 'χω να βγάλουμε έναν μπόμπερ με 35-40 γκολ σε μια γεμάτη σεζόν με 59 αγώνες όπως η φετινή.
Ενώ ο Γιαννούλης ε;Luigi Vampa έγραψε:Ο Ραφα με μια πρώτη ματιά , τουλαχιστον απο στοιχεια, δε μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Όχι γρήγορος, όχι κάτι το φοβερό αμυντικά, δεξί πόδι καθόλου, τριπλά καθόλου. Βασίζεται πολύ στη σέντρα. Μπορεί να ξεχωρίζει τακτικά η' να είναι σταθερός σε απόδοση κ αυτί να εκτιμήθηκε. Ελπίζω να κάνω λαθος
Τρίπλα , σουτ κεραυνός, δύναμη, αμυντική οξυδέρκεια, τοποθετήσεις σε στημένα. Ουου
Δε το λέω ειρωνικά φίλε, απλά δήθεν αυτόν που είχαμε για ταλενταρα εδώ, αν ερχόταν ως ξένος θα ήμασταν όλοι αναλύσεις τι του λειπει