Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Οπως τα λέει ο obanebane.
Αν θέλουμε επιτέλους να παίξουμε επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, χρειαζόμαστε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Balde, που έχει με άνεση την περιφερειακή κίνηση, δημιουργεί για τον εαυτό του και τους άλλους, είτε ως εξτρεμ, είτε και δίπλα από τον φορ.
Δεν πέφτει πάνω σε κανέναν μας επιθετικό, έχει άλλο πακέτο χαρακτηριστικών.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν, αλλά μας λείπει τέτοιας ποιότητας παίχτης.
Αν θέλουμε επιτέλους να παίξουμε επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, χρειαζόμαστε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Balde, που έχει με άνεση την περιφερειακή κίνηση, δημιουργεί για τον εαυτό του και τους άλλους, είτε ως εξτρεμ, είτε και δίπλα από τον φορ.
Δεν πέφτει πάνω σε κανέναν μας επιθετικό, έχει άλλο πακέτο χαρακτηριστικών.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν, αλλά μας λείπει τέτοιας ποιότητας παίχτης.
- pagotatzis
Θα πάρουμε Φάμπιο και ο μποτο θα πει στον Λουτσέσκου ότι ανανέωσαν τον μπίσεσβαρ.
Σιγά μην καταλάβει την διαφορά
Σιγά μην καταλάβει την διαφορά
-ΠΑΕ ΠΑΟΚ; ναι για σας ο μάνατζερ του Φάμπιο είμαι, μας προβληματίζει ο όρος στη σελίδα 4. Γιατί θα πρέπει να φοράει μακρυμάνικο μέσα από την φανέλα ο παίκτης χειμώνα καλοκαίρι;
Και γιατί θα πρέπει να σηκώνει τα χέρια μετά από κάθε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο;
Πάντως τα άρθρα μετά την αποκάλυψη για Φαμπιο δείχνουν ότι μανατζερικος παπάς
Η λέξεις κλειδιά στα άρθρα «προτάθηκε» και «εξετάζεται « .. δείχνουν ότι δεν έχουν ιδέα ..
Η λέξεις κλειδιά στα άρθρα «προτάθηκε» και «εξετάζεται « .. δείχνουν ότι δεν έχουν ιδέα ..
Λέτε να βάλει κ το γκολ λομπα που προσπαθει τόσα χρόνια ο Μπίσεσβαρ;;
- Σουριναμέζος
Τρόμος έγραψε:-ΠΑΕ ΠΑΟΚ; ναι για σας ο μάνατζερ του Φάμπιο είμαι, μας προβληματίζει ο όρος στη σελίδα 4. Γιατί θα πρέπει να φοράει μακρυμάνικο μέσα από την φανέλα ο παίκτης χειμώνα καλοκαίρι;

Συγχαρητήρια στα παιδιά.Maxpaok έγραψε:Gospi έγραψε:mood of the day...
https://youtu.be/YHNwcYisfcU
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικό!!!!!!
Γιατί να μην ακούγεται από τα μεγάφωνα της Τούμπας?
Αλεγκρο τόσο πολύ με βιολί!!! Τρέλα!!!!
Εγώ για παίχτες από Αραβία δεν θέλω ούτε να ακούω.
Δεν πιστεύω ότι ο Μποτο διαφωνεί μαζί μου.
Δεν πιστεύω ότι ο Μποτο διαφωνεί μαζί μου.
Αν είναι να έρθει ο Μπαλντε σαν αριστερό εξτρέμ, εκεί που έκανε καριέρα σε υψηλό επίπεδο δλδ. και είχε και νούμερα τότε όλα καλά. Αλλά και πάλι θα χρειαστούμε σέντερ φορ που τη μισή ευκαιρία θα την κάνει γκολ και θα σκοράρει άνετα 20+ τεμάχια.
Εγω παλι θεωρώ ότι ο Ολιβειρα
- Έχοντας επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του
- Έχοντας βγάλει προετοιμασία με την ομάδα
- Και εχοντας πίσω του σοβαρούς παίκτες (Φαμπιο, Κειτα, Κουαλιατα, Ζιβκο)
15 με 20 γκολ τα κάνει για πλάκα.
Ας φέρουν αυτούς που πρέπει στην γραμμή πίσω από τον φορ, ας γίνει και κανα μαγικό να ρθει και κανας Andre Franco και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Έχοντας επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του
- Έχοντας βγάλει προετοιμασία με την ομάδα
- Και εχοντας πίσω του σοβαρούς παίκτες (Φαμπιο, Κειτα, Κουαλιατα, Ζιβκο)
15 με 20 γκολ τα κάνει για πλάκα.
Ας φέρουν αυτούς που πρέπει στην γραμμή πίσω από τον φορ, ας γίνει και κανα μαγικό να ρθει και κανας Andre Franco και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Εγώ πάλι Ολιβέιρα και Τσόλακ δεν τους πιστεύω. Τους θεωρώ λίγους, επιπέδου χάρτινης κι όχι ΠΑΟΚ. Όση δουλειά και να κάνουν οι από πίσω αν ο επιθετικός βλέπει το τέρμα και γεμίζει το βρακί του τότε άστα να πάνε.
- Caballo Viejo
Κυριακή είπαν, Κυριακή είναι στο αεροδρόμιο ο Rafa Soares. Όλα πάνε σύμφωνα με αυτά που ανακοινώνει ο Boto και τρίβω τα μάτια μου, μετά από τόσα χρόνια απογοητεύσεων και αναμονής μπροστά σε οθόνες και πληκτρολόγια τα καλοκαίρια.
Κοιτάζω και βίντεο των Balde και Martins και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην το είπε ακόμα ο Boto, αλλά δεν αξίζει κι ο Παοξής επιτέλους ένα θαύμα; Αμήν!
Κοιτάζω και βίντεο των Balde και Martins και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην το είπε ακόμα ο Boto, αλλά δεν αξίζει κι ο Παοξής επιτέλους ένα θαύμα; Αμήν!
Καμια σχέση ο ένας με τον άλλον, εδω θα είμαστε και θα το δούμε τη νέα σεζόν.papwolf έγραψε:Εγώ πάλι Ολιβέιρα και Τσόλακ δεν τους πιστεύω. Τους θεωρώ λίγους, επιπέδου χάρτινης κι όχι ΠΑΟΚ. Όση δουλειά και να κάνουν οι από πίσω αν ο επιθετικός βλέπει το τέρμα και γεμίζει το βρακί του τότε άστα να πάνε.