Φαμπιο,Φρανκο και Βιγιοντρες μαζι με Ζιβκοβιτς,Κουαλιατα,Ολιβέιρα μεταγραφη φορ ,Κουτσια και Ρικαρντο ειναι επιθετική γραμμη για πρωταθλημα!!!!omerta76 έγραψε:Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- black_star_ninja
Δε νομίζω οτι αυτα τα νούμερα ισχύουν για ολους. Οι νέοι παίκτες που έρχονται έχουν αυτο το όριο. Σε παίκτες βαρόμετρα τύπου ζιφκοβιτς, Ολιβέιρα, κουρτιτς τα ποσά ειναι κοντά στο εκατομμύριο.Roarrr έγραψε:Θα δεχτεί να παίρνει 400χιλ. στα 28 και μετά απο συμβόλαιο στην αραβία με πετροχίλιαρα; Δεν νομίζω ότι έρχεται, εαν έρθει, για αντιμπίσε όσο και αν του φέρνει.Minority4 έγραψε:Ωραία περίπτωση ο Μαρτίνς, δείχνει να εξτρεμοδεκαρίζει, είναι τα στοιχεία που ζητά κι ο προπονητής.
Μήπως είναι ο αντιΜπίσε, αν δεν ανανεώσει, και πάμε σε άλλες δυο μεταγραφές για εξτρεμ γραμμής ; Θα δούμε.
Τερματοφύλακα/ες θα πάρουμε ή θα την βγάλουμε με παγκότερμα ;![]()
Οι επόμενες δυο βδομάδες είναι κρίσιμες
Demir έγραψε:Λέει τον ρεντε τον θέλει ο αρνεσεν στην Φέγενορντ και έγινε ήδη πρόταση ..
Αν όντως ισχύει τότε σίγουρα δεν θα πάρει τα λεπτά συμμετοχής του ΠΑΟΚ εάν πάει στην Φεγενορντ. Επίσης και το σενάριο να πάει δανεικός σε κάνα χωριό ξανά συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες εάν επιλέξει την Φέγενορντ.
Ασε που πιστέυω ότι είναι αρδιές όπως με τον κουαλιάτα γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει κάτι κοινό. Πρώην Τ.Δ του ΠΑΟΚ και πρώην ομάδα του νυν Τ.Δ του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Κυρ 05 Ιουν 2022, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
μέσος ακροατής ραπτόπουλου.invincible έγραψε:Εγώ βλέπω πάντως ότι σε αποκλειστικότητες φέτος Μέτροσπορτ και Φορτζα τους έχουν από την ΠΑΕ στην πρώτη γραμμή. Φυσικά αν θέλουν να διαρρεύσει κάτι τα ΑΡΔ της πόλης χρησιμοποιούν τα Αθηναίικά ΑΡΔ που δουλεύουν και εκεί σαν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Οπότε η γκρίνια του Κόλκα έχει μία βάση αλλά και αυτός ξεχνάει τα μικρόφωνα ανοιχτά και λειτουργεί σαν οπαδός οπότε δεν φταίνε στην ΠΑΕ πάντα. Πάντως για τον Κουαλιαρτα είπε ότι ρώτησε τον Μπότο πόσο καλός είναι και του απάντησε ότι θα τον έφερνε ακόμα και στην Σαχτάρ σύγουρα. Οπότε αυτή η εμμονή για Κουαλιάρτα δείχνει ότι θα δούμε κάτι καλό από αυτόν και ότι θα τον δούμε και βασικό.
Τώρα αν τα πάρουμε τα πράγματα σε μία σειρά:
Τερματοφύλακες : Κοτάρσκι και πιστεύω ότι ο δεύτερος θα είναι δανεικός. Μπορεί και Ελληνας μπορεί και ο Τζούλιας Μπαρκας! Γιατί μόνο ο τίγρης θα μας παίρνει παίχτες ? ή ο Μπάρκας έστησε το κλεμμένο ? Θέλουν σιγά σιγά να τον συμπαθήσουμε για αυτό άρχισε και λέει θέλω ΠΑΟΚ....
ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ: ΛΥΡΑ 100, ΣΑΣΤΡΕ, ΣΟΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΗΣ KAI TAXATOS + θα έρθει αριστερός μπακ που θα παίζει και σε άλλη θέση ?ή μπορεί να πάρουμε το ταλέντο από το Μεξικό ευκαιρία δεξι μπακ για να βάζουμε στα αριστερά κατά συνθήκη Σαστρε και Ναςμπεργκ ?
Σεντερ Μπακ: ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ, ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ, ΡΕΝΤΕ + κανένας νέος από την Β ομάδα? ή τον Λογαρα που ήρθε από τον Μπέο ? ή κάτι σε στυλ σαν τον Ισλανδό που γράφηκε που παίζει αριστερό μπακ και σεντερ μπακ?
ΧΑΦ: όσο δεν κλείνει ο Σβααπ έχουμε ελπίδα αλλά άμα κλείσει τα ρεπόρτερ είναι κατηγορηματικά όχι άλλο χαφ. ΚΟΥΡΤΙΤΣ, ΦΙΛΙΠΕ, ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ, ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ, ΑΓΚΟΥΣΤΟ ανανέωση ή μεταγραφή?
Εξτρεμ: Zivkovic, Koualirta, Ntelias , Tzimas, Chatzistravos, + Μάρτινς ή Τσερβι + ένας νέος ταλέντο μεταγραφή + ακούγεται έντονα ότι θέλει να μείνει και ο Ρουμάνος ?
Δεκάρια: Vrakas , Ricardo, El Kaduri, Filipe, Koyaliarta, + μεταγραφή
Επιθετικοί: Ολιβέρια, Τσολακ + θέλει δανεικό έναν παιχταρά
Τον Μάρτινς δεν μπορείς να τον πάρεις δανεικό . θα δώσεις 2-3 εκατομμύρια αναγκαστηκά.
Τώρα όλοι αυτοί αν προλάβουν και βρουν χημεία γρήγορα και φορμαριστούν μπορείς να πεις ότι ναι πας για πρωτάθλημα με τον μόνο όρο να μην υπάρχει Κλατεμπργκ και να υπάρχει Μπαλτάκος με ενεργό ρόλο.
έτσι ναι αλλά ο στόχος είναι να παίξουμε το επόμενο καλοκαίρι τσουλου με προϋποθέσεις ομίλων....Αυτός είναι ο στόχος ή αν θέλετε το απωθημένο ... Τα κύπελλα και οι τελικοί κυπέλλων είναι για τον Μπάμπη που θέλει εκτονωθεί.
-
Luigi Vampa
Σε 5,4,3,2,1 αυτοί που λέγανε που πάμε με τον Ρέντε, θα λένε τα ζώα μου αργά, μας τον προλάβαμε τον παικταραDemir έγραψε:Λέει τον ρεντε τον θέλει ο αρνεσεν στην Φέγενορντ και έγινε ήδη πρόταση ..
- invincible
john4serres έγραψε: μέσος ακροατής ραπτόπουλου.
Εχω να το ακούσω μπορεί και μήνα .... αλλά εσύ τι ακούς? για γράψε την δικιά σου ανάλυση αφού η δικιά μου είναι λάθος η οπτική.... εσύ πως τα βλέπεις ?
- invincible
Roarrr έγραψε:Demir έγραψε:Λέει τον ρεντε τον θέλει ο αρνεσεν στην Φέγενορντ και έγινε ήδη πρόταση ..
Αν όντως ισχύει τότε σίγουρα δεν θα πάρει τα λεπτά συμμετοχής του ΠΑΟΚ εάν πάει στην Φεγενορντ. Επίσης και το σενάριο να πάει δανεικός σε κάνα χωριό ξανά συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες εάν επιλέξει την Φέγενορντ.
Ασε που πιστέυω ότι είναι αρδιές όπως με τον κουαλιάτα γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει κάτι κοινό. Πρώην Τ.Δ του ΠΑΟΚ και πρώην ομάδα του νυν Τ.Δ του ΠΑΟΚ.
Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί να έρθει ο Ρεντε και να τρίβουμε τα μάτια μας. Και ο Λυρατζης δεν έχει χρηματιστηριακή αξία στο τρανσμαρκετ δεν σημαίνει κάτι αυτό.
Για Κρεμνσικ που έλεγε ο φίλος , δεν ξέρεις πως θα πήγαινε και αυτός. Μπορεί μετριότητα μπορεί να έβγαινε και πρώτος σκόρερ είναι γρίφος. Το θέμα είναι ότι θέλουν κάτι πιο σίγουρο. Κάτι που να ξεσηκώνει όταν παίρνει την μπάλα. Δεν υπάρχει πιο όνειρο παίχτης από τον Keita για έναν προπονητή. Τον βάζεις μέσα στο Ελληνικό πρωτάθλημα κλέβει μπάλες πρεσάρει ξεσηκώνει και σκοράρει γιατί εδώ δεν είναι καμπιονατο... Επίσης μην ξεγράφουμε Μπαμπα Ραχμαν για δεύτερο αριστερό μπακ!
Συμφωνώ γι'αυτό και το θέμα ξεκίνησε όταν ένας φίλος είπε ότι προορίζεται για αντι μπίσε. Ο μπίσε στα 34 δεν αξίζει παραπάνω απο 500χιλ γι'αυτό και η ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης κάτω απο αυτό το ποσό. Εαν δεν ανανεώσει και έρθει ο Φάμπια του μυρίου τότε δεν έρχεται για αντι μπίσε γιατί τρώει παραπάνω budget απο το προβλεπόμενο για τον μπίσε.black_star_ninja έγραψε:Δε νομίζω οτι αυτα τα νούμερα ισχύουν για ολους. Οι νέοι παίκτες που έρχονται έχουν αυτο το όριο. Σε παίκτες βαρόμετρα τύπου ζιφκοβιτς, Ολιβέιρα, κουρτιτς τα ποσά ειναι κοντά στο εκατομμύριο.Roarrr έγραψε:Θα δεχτεί να παίρνει 400χιλ. στα 28 και μετά απο συμβόλαιο στην αραβία με πετροχίλιαρα; Δεν νομίζω ότι έρχεται, εαν έρθει, για αντιμπίσε όσο και αν του φέρνει.Minority4 έγραψε:Ωραία περίπτωση ο Μαρτίνς, δείχνει να εξτρεμοδεκαρίζει, είναι τα στοιχεία που ζητά κι ο προπονητής.
Μήπως είναι ο αντιΜπίσε, αν δεν ανανεώσει, και πάμε σε άλλες δυο μεταγραφές για εξτρεμ γραμμής ; Θα δούμε.
Τερματοφύλακα/ες θα πάρουμε ή θα την βγάλουμε με παγκότερμα ;![]()
Οι επόμενες δυο βδομάδες είναι κρίσιμες
Πάντως ο 25 χρόνος Νορβηγός που θέλαμε περσυ και πήγε Φέγενορντ έπαιξε καραβασικος !
Αυτο που ιεπε ο Μπότο, στην συνεντευξη τουΠΑΝΤΑ στον Ατρείδη, οτι πρεπει να εχει ΥΠΟΜΟΝΗ ο οπαδος,και να βοηθα
ΠΑΝΤΑ την ομαδα, ασχετως εαν παιζει καλα ,ή όχι, ΠΡΕΠΕΙ να το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ και η ΠΑΕ..
Κανουμε μια ΝΕΑ ομαδα, και θελει χρόνο...
Θα δουμε ωραια πραγματα...

ΠΑΝΤΑ την ομαδα, ασχετως εαν παιζει καλα ,ή όχι, ΠΡΕΠΕΙ να το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ και η ΠΑΕ..
Κανουμε μια ΝΕΑ ομαδα, και θελει χρόνο...
Θα δουμε ωραια πραγματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Κυρ 05 Ιουν 2022, 12:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν είπα ότι είναι κακός ο παίχτης η ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει παπάδες στην ελλάδα. Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να συγκρίνεις την φέγενορντ και το ολλανδικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και το Eλληνικόinvincible έγραψε:Roarrr έγραψε:Demir έγραψε:Λέει τον ρεντε τον θέλει ο αρνεσεν στην Φέγενορντ και έγινε ήδη πρόταση ..
Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί να έρθει ο Ρεντε και να τρίβουμε τα μάτια μας. Και ο Λυρατζης δεν έχει χρηματιστηριακή αξία στο τρανσμαρκετ δεν σημαίνει κάτι αυτό.
- invincible
Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο γενικά ναι αλλά σαν άμυνες γενικά στο πρωτάθλημα τους και το κύπελο τους πιο εύκολα θα λάμψει εκεί γιατί αν εξαιρέσεις 2-3 ομάδες οι άμυνες εκεί είναι παιδική χαρά του Λημνιου και του Λαμπρου...
Πάντως έφυγε το άγχος γίνονται μεταγραφές μπαίνει το νερό στο αυλάκι... Ο Ιβαν είναι εδώ τα χώνει πιο ώριμος αλλά το έχουμε πει πολλές φορές παίζει ρόλο το εξαγνιστικό και το τι θα κάνουν και οι άλλοι.... Και φυσικά να σου βγουν άμεσα οι μεταγραφές... όχι ο Βαρέλα του πρώτου χρόνου.... θέλει να σου βγει άμεσα ο Βαρέλα του τρίτου χρόνου!
Πάντως έφυγε το άγχος γίνονται μεταγραφές μπαίνει το νερό στο αυλάκι... Ο Ιβαν είναι εδώ τα χώνει πιο ώριμος αλλά το έχουμε πει πολλές φορές παίζει ρόλο το εξαγνιστικό και το τι θα κάνουν και οι άλλοι.... Και φυσικά να σου βγουν άμεσα οι μεταγραφές... όχι ο Βαρέλα του πρώτου χρόνου.... θέλει να σου βγει άμεσα ο Βαρέλα του τρίτου χρόνου!
-
john4serres
invincible έγραψε:john4serres έγραψε: μέσος ακροατής ραπτόπουλου.
Εχω να το ακούσω μπορεί και μήνα .... αλλά εσύ τι ακούς? για γράψε την δικιά σου ανάλυση αφού η δικιά μου είναι λάθος η οπτική.... εσύ πως τα βλέπεις ?
Τα έχω γράψει πολλές φορές.
Να αποχωρήσουν όλα τα συμβόλαια που λήγουν εκτός του Vieirinha.
+ El Kaddouri + Murg + Taylor
Τα κλειδιά στους Boto-Luce, να στηθεί μια νέα ομάδα χωρίς κολλήματα, και θα πάνε όλα καλά.
Δεν στέκομαι σε "βαριά" ονόματα, θέλω να δω μπάλα κι ας είναι από άσημους αλλά καλούς παίκτες.
Το ότι ο Boto κάνει αυτά που κάνει το τελευταίο εξάμηνο, ξεσκεπάζει την ανοργανωσιά που επικρατούσε για χρόνια.
-
kosths BXL
ενα μηνα ? ε οχι ρε ενταξει σε παρεξηγησε ο αλλος ...τι ακουμε ρε φιλε...το θεμα δεν ειναι να γραψει την δικια του γτ η δικη σου ειναι λαθος το θεμα ειναι οτι η δικη σου δεν ειναι δικη σου ειναι οι παπαριες που λεει ενα ερπετο που εχει τρελο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚinvincible έγραψε:john4serres έγραψε: μέσος ακροατής ραπτόπουλου.
Woodman73 έγραψε:Αυτο που ιεπε ο Μπότο, στην συνεντευξη τουΠΑΝΤΑ στον Ατρείδη, οτι πρεπει να εχει ΥΠΟΜΟΝΗ ο οπαδος,και να βοηθα
Κανουμε μια ΝΕΑ ομαδα, και θελει χρόνο... :
Συμφωνώ. Θέλει σωστή ενημέρωση ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ. Ασαφής δηλώσεις τύπου, "φέτος φτιάχνουμε καινούργια ομάδα και θέλει υπομονή", και μετά στο καπάκι, "σαν ΠΑΟΚ πάμε πάντα για τίτλους" φέρνουν δυσφορία.
Ας βγει ο υπεύθυνος σε συνέντευξη τύπου δημόσια να μας εξιγήσει και να μας αναλύσει το πλάνο σε βάθος τριετίας, όπως είχε κάνει τότε ο Ζαγοράκης, που εκείνη την εποχή, με τις σαρδέλες, η στηριξή του κόσμου ήταν συγκινητική και ανεπανάλιπτη.
Κατα την γνώμη μου μόνο η σωστή ενημέρωση και η εμπιστοσύνη θα φέρει ξανά συσπείρωση του κόσμου.