Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Δηλ ρε παιδια, εσεις που λετε οτι παιζουνε μπαλα τα μπατζετ, εχετε καταργησει τις αμετρητες αλλες παραμετρους που υπεισερχονται στο τελικο αποτελεσμα(προπονητες, τραυματισμοι, τυχη, διαιτησια, αποδυτηρια κτλ κτλ).
Δηλ αν υποθεσουμε οτι ο γαυρος εχει στο ροστερ του 20 συμβολαια του μυριου κ εμεις 10 του μυριου κ 10 του 500αρικου,αυτο σημαινει οτι θα το παρει ο γαυρος;
ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ;
και τοτε γιατι παιζουμε κοντα 40 αγωνες;
Ας τους το δωσουμε απο τον αυγουστο.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Κατα το Γεναρη,οταν θα ειναι αργά,θα βγουμε στη γυρα για φορ.Να εχουμε υπομονη.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Κι επειτα, ποιος λεει οτι τα συμβολαια αξιολογουνται σωστα; ειναι συνηθως αποτελεσμα διαπραγματευσης κ αναγκης της καθε ομαδας στην εκαστοτε περιοδο που υπογράφει με τον παικτη.
Για παραδειγμα αξιζε ο βαρελα το μυριο η ο καντουρι παλιοτερα κ δεν αξιζε ο κρεσπο;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:Έχουμε τον Αντόνιο Τσόλακ που είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει αποδείξει σε άλλα πρωταθλήματα ότι μπορεί να σκοράρει γκολ και για να φέρουμε κάποιον άλλο επιθετικό θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος αυτών που έχουμε.

Αχ βρε Μποτο μου, τι το ηθελες αυτο? στα αλλα απεδειξε οτι μπορει και στο δικο μας τι απεδειξε? ε? γιατι το ψυχολογικο ο Τσολακ το ειχε οχι μονο φετος αλλα απο τοτε που ηρθε...
αμ ο Ακπομπ ή ψυχολογικο εχει ή δεν έχει αγκολος ειναι, τι να κανουμε δηλ?
Άρα να βγει να πει έχουμε ένα φορ αμπαλο με 3 γκολ σε 5 μήνες;;;

Αν έχουμε μία πιθανότητα να τον πουλήσουμε θα χαθεί κι αυτή!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jairo έγραψε:Ρε συ gika, με λίγα λόγια μου λές οτι οι μισθοί παίζουν μπάλα, λές και εμείς δέν πληρώναμε μισθούς του 1-2εκ.
...εγώ ρωτάω σήμερα 04.06.22 ποιός απο την ομάδα είπε οτι το μπάτζετ είναι περιορισμένο και πόσο είναι αυτό. Απάντηση έχεις?
Ναι τα μπατζετ παίζουν σε μεγάλο βαθμό μπάλα. Όχι σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι, αλλά σε μαραθώνιο 50 παιχνιδιών.

Τις μόνες δυο χρονιές της ιστορίας μας που ειχαμε το υψηλότερο μπατζετ στην Ελλάδα πήραμε δυο νταμπλ, κι ας μας έκλεψαν το ένα πρωτάθλημα. Τις τελευταίες 35 φορές που δεν ειχαμε το υψηλότερο μπατζετ στη λίγκα, δεν πήραμε πρωτάθλημα κι από όσο θυμάμαι δεν φτάσαμε και πολύ κοντά.

Έχει γραφτεί επίσης ότι ο Ιβαν έχει δώσει συγκεκριμένο μπατζετ στον Μποτο. Το ποσο δεν το ξέρω, αλλά εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε με βάση τους παίκτες που παίρνουμε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γενικά τα μπάτζετ παίζουν ρόλο σίγουρα. Αλλα δεν είναι και ο κανόνας. Η Γιουνάιτεντ έχει το μεγαλύτερο μισθολογικό μπατζετ στην Πρέμιερ λιγκ και είναι αυτό που είναι. Η Λίβερπουλ με 100 εκατομμύρια λιγότερα και είναι στις 2-3 καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Τα ίδια και η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Που έδινε στον Γκριζμαν 20κατι μύρια τον χρόνο...

Άμα ξέρεις τι θέλεις να παίξεις και ψωνίζεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους παίχτες, μια χαρά ομάδα φτιάχνεις.

Και δεν είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνα μικρό μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αφου δεν παιζουν ρολο τα μπατζετ να ερθει το χωριο μου στην τουμπα και να παρει διπλο...
ρε πατε καλα? οτι πληρωσεις αυτο θα παρεις...δινεις 500χιλ παιρνεις σβαμπ, δινεις 5 μυρια παιρνεις σερτζιο ολιβειρα....δεν παιζουν ρολο?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε ναι η Λιλ περσι ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο την Παρι για αυτο πηρε πρωταθλημα.Ή η Λιβερπουλ τερματισε κατω απο την Μαν Γιου. Ή η Γιουβεντους φετος πηρε πρωταθλημα αφου ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο την Μιλαν.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θα πω το παράπονό μου για ίσως την πλειοψηφία των μελών του φόρουμ που λειτουργούν ως σωματοφύλακες του παραλόγου. Βιαριέμαι να παραθέσω παλιά μου ποστ, γράφω εδώ και 15 χρόνια λίγο πολύ τα ίδια, τα αυτονόητα, αυτά που είπε και ΚΑΝΕΙ ο Μπότο. Αν και βαρετά και επαναλαμβανόμενα αυτά που έλεγα, όποτε κάποιος απαντούσε, είχε το στιλάκι, ότι αυτά δε γίνονται, ότι είναι ουτοπικά, ότι χαμηλά συμβόλαια δεν υπάρχουν. Όταν ο ΠΑΟΚ υπέγραφε 3ετή μόνο συμβόλαια και εγώ έκανα κριτική, τότε μου λέγανε ότι σε όλο το ποδόσφαιρο υπογράφουν 3ετή.

Θέλω να μου λύσετε μια απορία: Γιατί; Γιατί; Γιατί φοβάστε την κρητική ακόμη και στα πιο ξεκάθαρα πράγματα; Δεν κάνουμε τον εξυπνάκια, ούτε μέσα από το φόρουμ αιτούμαστε για δουλειά ως ΤΔ στον ΠΑΟΚ. Βιογραφικό έχω και το στέλνω εκεί που θέλω και για τις δουλειές που είναι στα δικά μου/μας μέτρα.

Πραγματικά είμαι χαρούμενος και ήσυχος ότι έχουμε στον ΠΑΟΚ τέτοιο ΤΔ, Ελπίζω να έχετε υπομονή να χτίσει ο ΠΑΟΚ ομάδα σε βάθος χρόνου, και κυρίως εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, με 1ο και σημαντικότερο τον Ιβάν. Το πρότζεκτ του Μπότο θέλει χρόνο. Η ανανέωση θα επιτευχθεί το καλοκαίρι του 2023. Ρεαλιστικά πρωτάθλημα να περιμένουμε τη χρονιά 2024/25, γιατί η σεζόν 2023/24 θα είναι το ψήσιμο της μεγάλης ομάδας. Στο ενδιάμεσο δε λέω ότι θα είμαστε για τα μπάζα. Το θέμα είναι ότι αν κρατήσουμε το μοντέλο του Μπότο, απο τη χρονιά 2024/25 και μετά θα χτυπάμε σταθερά πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές πορείες, ακριβώς όπως τα είπε στη συνέντευξη. Θα υπάρχει σταθερή ανανέωση και υγεία στο κλαμπ, με ακριβότερες πωλήσεις λόγω Ευρώπης. Τέλος, να σημειώσω ότι και ο Μπότο μπορεί να κάνει λάθη, όπως και ο Άρνεσεν, γιατί είναι καινούργιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επιτέλους ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ΤΔ για περισσότερα από 5 έτη, ειδικά σε τέτοιο πρότζεκτ - και προπονητή θα πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 04 Ιουν 2022, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Athens έγραψε:αφου δεν παιζουν ρολο τα μπατζετ να ερθει το χωριο μου στην τουμπα και να παρει διπλο...
ρε πατε καλα? οτι πληρωσεις αυτο θα παρεις...δινεις 500χιλ παιρνεις σβαμπ, δινεις 5 μυρια παιρνεις σερτζιο ολιβειρα....δεν παιζουν ρολο?
Αυτό λέω, ο γαύρος, για παράδειγμα, δεν μπορεί να δώσει 5 για να πάρει τον όποιον Σέρτζιο Ολιβέιρα, άρα δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά που θα είναι μη συγκρίσιμη με εμάς.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Miles έγραψε:Ούτε ο γαύρος έχει την τεχνογνωσία για να γίνει Σάλτσμπουργκ ή όποια άλλη ομάδα έχει καλό δίκτυο σκάουτινγκ. Ακόμα και οι Γάλλοι (Μοντεστό, Καρεμπέ και όποιος άλλος) που έχει τόσα χρόνια, μόνο ο Μαζουακού και ο Μαντύ τους βγήκαν. Γι' αυτούς που έφερε φέτος θα δούμε σε βάθος χρόνου. Ο Μαρτίνς όποιον έχει προτείνει από την πατρίδα του έχει πάει άκλαυτος. Γενικά στις ακριβές μεταγραφές, ο γαύρος πρέπει να έχει πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας, για τον λόγο ότι κι αυτός δεν ξεπερνάει τον μέσο όρο μιας μικρομεσαίας ευρωπαϊκής ομάδας. Άλλα παραδείγματα: όλα τα μικρά Σερβάκια που έφερε δεν του βγήκαν, ό,τι έφερε από Λατινική Αμερική τζίφος. Δεν έχει δηλαδή ένα αγωνιστικό/μεταγραφικό σχέδιο που να τον καθιστά ανίκητο εντός των τειχών, αλλά βασίζεται στην ανικανότητα των άλλων.
++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Athens έγραψε:αφου δεν παιζουν ρολο τα μπατζετ να ερθει το χωριο μου στην τουμπα και να παρει διπλο...
Φιλε μου, οτι πληρωσεις θα παρεις οταν αγοραζεις... αλυσοπριονο.
Οταν αγοραζεις ποδοσφαιριστες, δηλ ζωντανους οργανισμους, παντα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου πως ο ακριβος μπορει να σου βγει πατατα ενω ο φτηνος να σου βγει διαμάντι.
Απειροι οι παραγοντες που επηρεαζουν την εξελιξη του καθενός, να μην τα αναλυουμε τωρα και κουραζουμε το φορουμ.
Τα ξερουμε ολοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Σάβ 04 Ιουν 2022, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

iremidynami 4+ έγραψε:Κι επειτα, ποιος λεει οτι τα συμβολαια αξιολογουνται σωστα; ειναι συνηθως αποτελεσμα διαπραγματευσης κ αναγκης της καθε ομαδας στην εκαστοτε περιοδο που υπογράφει με τον παικτη.
Για παραδειγμα αξιζε ο βαρελα το μυριο η ο καντουρι παλιοτερα κ δεν αξιζε ο κρεσπο;
+++++++++++++++
Επίσης, με 550Κ είχες Μάτος, και με 1.5εκ Χατσερίντι. Σωστός είσαι. Να προσθέσω ότι οι νέοι παίκτες αρχικά δεν έχουν μεγάλα συμβόλαια όπως οι 30άρηδες με καλό βιογραφικό. Αν τους κάνεις 4ετή/5ετή συμβόλαια, μπορείς να βγάλεις λαβράκια και να τα έχεις στο ρόστερ σου για αρκετά χρόνια με χαμηλές σχετικά απολαβές, όπως είχαμε το Βιεϊρίνια από το καλοκαίρι του 2009 (που αγοράστηκε), μέχρι το τέλος του 2011, που πουλήθηκε από ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ξεκάθαρος, επικοινωνιακός, άνθρωπος με εμπειρία και φυσικά με πλάνο. Αυτό είχαμε ανάγκη, αυτό δείχνει να είναι ο Μπότο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

gika έγραψε:
Jairo έγραψε:Ρε συ gika, με λίγα λόγια μου λές οτι οι μισθοί παίζουν μπάλα, λές και εμείς δέν πληρώναμε μισθούς του 1-2εκ.
...εγώ ρωτάω σήμερα 04.06.22 ποιός απο την ομάδα είπε οτι το μπάτζετ είναι περιορισμένο και πόσο είναι αυτό. Απάντηση έχεις?
Ναι τα μπατζετ παίζουν σε μεγάλο βαθμό μπάλα. Όχι σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι, αλλά σε μαραθώνιο 50 παιχνιδιών.

Τις μόνες δυο χρονιές της ιστορίας μας που ειχαμε το υψηλότερο μπατζετ στην Ελλάδα πήραμε δυο νταμπλ, κι ας μας έκλεψαν το ένα πρωτάθλημα. Τις τελευταίες 35 φορές που δεν ειχαμε το υψηλότερο μπατζετ στη λίγκα, δεν πήραμε πρωτάθλημα κι από όσο θυμάμαι δεν φτάσαμε και πολύ κοντά.

Έχει γραφτεί επίσης ότι ο Ιβαν έχει δώσει συγκεκριμένο μπατζετ στον Μποτο. Το ποσο δεν το ξέρω, αλλά εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε με βάση τους παίκτες που παίρνουμε.

Δηλ τις 35 φορες που δεν ειχαμε ανωτερο μπατζετ, δεν αξιζαμε καμια φορα να το παρουμε;
Εαν εννοεις πως για να το παρει ο ΠΑΟΚ, στο ελλαδισταν που ζουμε, πρεπει να εχει εμφανως μεγαλυτερο μπατζετ απο τους αλλους, τοτε οκ, μαλλον θα συμφωνησω.
Διαφωνω ομως ετσι οπως το αναφερεις-οχι μονο εσυ.
Παντως, τα νουμερα ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να πει κάποιος ψεματα, ειχε πει κάποια ψυχη.
Οπως καταλαβαινω, ανηκεις στην κατηγορία των τεχνοκρατων, νομιζω ομως οτι οπου υπεισερχεται ο ανθρωπινος παραγοντας, δεν εχει απολυτη εφαρμογη η εν λογω φιλοσοφια.

Ολα τα παραπανω, χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”