Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Re: Αποχωρήσεις παικτών απο τον ΠΑΟΚ
Φίλιππος Δάρλας : ''Δεν ξέρω γιατί έφυγα απο τον ΠΑΟΚ''
Τρίτη, 30 Ιούνιος 2009 13:04
Ο Φίλιππος Δάρλας μίλησε στον Extrasport κι εξήγησε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους αποτελεί παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ.
‘’ Αύριο (Τετάρτη) θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για να λύσω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό όπου ανήκω και θα δούμε σε λίγες μέρες τι ακριβώς πρόκειται να γίνει. Στην παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, οι άσχημες στιγμές ήταν λίγες ενώ οι καλές ήταν περισσότερες. Τον τελευταίο καιρό ήμουν εκτός ομάδας και ποτέ κανείς δεν μου εξήγησε ποτέ τους λόγους, Ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας δεν μου είπαν τι ακριβώς γινόταν, κάτι που ούτε και τώρα το γνωρίζω. Δεν με υπολόγιζε ο Σάντος από ένα χρονικό σημείο και μετά, δεν τον ρώτησα ποτέ το γιατί, απλά μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο περιμένοντας μια ευκαιρία. Ίσως να ήταν και δικό μου λάθος το ότι δεν έπιασα ποτέ τον Σάντος να τον ρωτήσω τι γινόταν, όμως όλα αυτά είναι παρελθόν. Υπήρξε σε κάποια χρονική στιγμή ένας τραυματισμός που με άφησε εκτός αγώνων, όμως αυτό ήταν για δέκα μέρες αφού επανήλθα γρήγορα. Αυτό το γεγονός δεν έπαιξε ρόλο στο να τεθώ οριστικά εκτός ενδεκάδας. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ο ερχομός του Λίνο αλλά ούτε μπορώ να πω ότι ήταν εξωαγωνιστικοί οι λόγοι της περιθωριοποίησης μου. Ίσως αυτά να τα γνωρίζουν καλύτερα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, εγώ δεν τα γνωρίζω’’.
‘’Ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες της ομάδας δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν τα ντέρμπι, ούτε ακόμη και εκείνα που έγιναν μέσα στην Τούμπα. Παρά το γεγονός ότι εντός έδρας ο κόσμος ήταν παρών και η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή, η ομάδα δεν είχε την κατάλληλή νοοτροπία για να κερδίσει αυτούς τους αγώνες’’.
http://www.extrasport.gr/index.php?opti ... 1&Itemid=2
Τρίτη, 30 Ιούνιος 2009 13:04
Ο Φίλιππος Δάρλας μίλησε στον Extrasport κι εξήγησε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους αποτελεί παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ.
‘’ Αύριο (Τετάρτη) θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για να λύσω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό όπου ανήκω και θα δούμε σε λίγες μέρες τι ακριβώς πρόκειται να γίνει. Στην παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, οι άσχημες στιγμές ήταν λίγες ενώ οι καλές ήταν περισσότερες. Τον τελευταίο καιρό ήμουν εκτός ομάδας και ποτέ κανείς δεν μου εξήγησε ποτέ τους λόγους, Ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας δεν μου είπαν τι ακριβώς γινόταν, κάτι που ούτε και τώρα το γνωρίζω. Δεν με υπολόγιζε ο Σάντος από ένα χρονικό σημείο και μετά, δεν τον ρώτησα ποτέ το γιατί, απλά μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο περιμένοντας μια ευκαιρία. Ίσως να ήταν και δικό μου λάθος το ότι δεν έπιασα ποτέ τον Σάντος να τον ρωτήσω τι γινόταν, όμως όλα αυτά είναι παρελθόν. Υπήρξε σε κάποια χρονική στιγμή ένας τραυματισμός που με άφησε εκτός αγώνων, όμως αυτό ήταν για δέκα μέρες αφού επανήλθα γρήγορα. Αυτό το γεγονός δεν έπαιξε ρόλο στο να τεθώ οριστικά εκτός ενδεκάδας. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ο ερχομός του Λίνο αλλά ούτε μπορώ να πω ότι ήταν εξωαγωνιστικοί οι λόγοι της περιθωριοποίησης μου. Ίσως αυτά να τα γνωρίζουν καλύτερα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, εγώ δεν τα γνωρίζω’’.
‘’Ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες της ομάδας δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν τα ντέρμπι, ούτε ακόμη και εκείνα που έγιναν μέσα στην Τούμπα. Παρά το γεγονός ότι εντός έδρας ο κόσμος ήταν παρών και η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή, η ομάδα δεν είχε την κατάλληλή νοοτροπία για να κερδίσει αυτούς τους αγώνες’’.
http://www.extrasport.gr/index.php?opti ... 1&Itemid=2
Nαι δεν ξέρεις... Βρε ουστττττ... Ας έπαιζες το ίδιο καλά με όλες τις ομάδες και ας μην έκανες διακρίσεις με την ομάδα της καρδιας σου... Ουυυστττ... Ειλκρινα δεν θα έλεγα τίποτα, γι αυτόν τον παίκτη μιας και δεν είχε προκαλέσει, αλλά τώρα το έκανε...
Πέστα ρε φίλε γιατί μας νομίζουν κ για ηλίθιους.Λες κ βλέπουμε άλλους αγώνες.
Έλεος.Να έπαιζες μπάλα όταν έπρεπε κ δεν θα είχες πρόβλημα.Άντε μην ανοίξω τον βούρκο βραδιάτικα...
Κ όχι τίποτα άλλο απαγορεύεται κ το τσιγάρο πλέον.
Έλεος.Να έπαιζες μπάλα όταν έπρεπε κ δεν θα είχες πρόβλημα.Άντε μην ανοίξω τον βούρκο βραδιάτικα...
Κ όχι τίποτα άλλο απαγορεύεται κ το τσιγάρο πλέον.

Ενταξει στους περισσοτερους αγωνες επαιξε πολυ καλα, καλη επυτιχια οπου και αν παει...(γιατι στον λαγο δεν μενει με τπτ)
Δεν διαφωνώ.Εγώ προσωπικά μέχρι τον λαγό τον πήγαινα κ πίστευα ότι είχαμε βρει τον κατάλληλο παίχτη.αλλά ήταν τρελή π@στιά αυτό που έγινε σε εκίνο τον αγώνα.Ήταν από τους πιο σταθερούς παίχτες..
Αποχώρησαν:
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Marcos Antonio Elias Santos
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος
Βασίλης Λάκης
Φίλιππος Δάρλας
Στην έξοδο:
Στέλιος Ηλιάδης
Δανεικοί:
Νίκος Αραμπατζής (??)
Στέφανος Αθανασιάδης (Πανσερραικός)
Βαγγέλης Γεωργίου (Πανσερραικός)
Παναγιώτης Γλύκος (Ολυμπιακός Βόλου)
Χουσείν Μουμίν (Παναιτωλικός για 2 χρόνια)
Στέλιος Δελήμπασης (??)
Γιάννης Πεχλιβάνης (??)
Δημήτρης Κυριακίδης (??)
Σταύρος Τσουκαλάς (Δόξα Δράμας)
Ήρθανε:
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Dario Krešić
Θανάσης Παπάζογλου
Γιώργος Φωτάκης
Mohammed Abubakari
Bruno Cirillo
Lucio Filomeno
Ενδιαφέρουν:
Sito Riera (??)
Viktor Vitolo
Μirko Savini
Leonardo (??)
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος
Βασίλης Λάκης
Φίλιππος Δάρλας
Στην έξοδο:
Στέλιος Ηλιάδης
Δανεικοί:
Νίκος Αραμπατζής (??)
Στέλιος Δελήμπασης (??)
Γιάννης Πεχλιβάνης (??)
Δημήτρης Κυριακίδης (??)
Ήρθανε:
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Dario Krešić
Θανάσης Παπάζογλου
Γιώργος Φωτάκης
Mohammed Abubakari
Bruno Cirillo
Lucio Filomeno
Ενδιαφέρουν:
Sito Riera (??)
Viktor Vitolo
Μirko Savini
Leonardo (??)
Ας παει στο καλο του Θεου...Εμενα μου εμειναν μονο γλυκες γευσεις απο αυτον τον παιχτη ο οποιος ηταν σταθεροτατος στον 1 γυρο του Πραταθληματος...Η μονη που..τια που εκανε ηταν στο ματσ με τον βαζελο....αλλα οπως προειπα ας εχει καλει σταδιοδρομια οπου και αν παει....
Προσωπικά τον πήγαινα πολύ τον Δάρλα και μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να πούμε ότι στήθηκε στο βάζελο ...
Δύο γκολ ο Βύντρα .. Η άμυνα να μην υπάρχει .. Κοντρέρας - Μαλεζάς πολλές μ@λακίες .. Την πλήρωσε ο Δάρλας ..
Συνεχίζουμε!
Δύο γκολ ο Βύντρα .. Η άμυνα να μην υπάρχει .. Κοντρέρας - Μαλεζάς πολλές μ@λακίες .. Την πλήρωσε ο Δάρλας ..
Συνεχίζουμε!
- Pegasus1589
Με αυτή τη λογική στήθηκε και στο 1-0 του δευτέρου γύρου με το χανούμι γιατί έφαγε την μπάλα στα μούτρα... Καλός παίχτης αλλά "αλμυρός", γι'αυτό δε μένει και θα'πρεπε να το ξέρει. Απ'τις δηλώσεις του φάνηκε να μην το καταλαβαίνει, έβγαλε μια πίκρα για το λίγο χρόνο συμμετοχής του.
Αποχώρησαν:
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος
Βασίλης Λάκης
Φίλιππος Δάρλας
Στην έξοδο:
Στέλιος Ηλιάδης
Δανεικοί:
Νίκος Αραμπατζής (??)
Στέλιος Δελήμπασης (??)
Γιάννης Πεχλιβάνης (Παναιτωλικός για 2 χρόνια)
Δημήτρης Κυριακίδης (??)
Σωτήρης Μπαλάφας (ΠΑΣ Γιάννινα)
Ήρθανε:
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Dario Krešić
Θανάσης Παπάζογλου
Γιώργος Φωτάκης
Mohammed Abubakari
Bruno Cirillo
Lucio Filomeno
Μirko Savini
Ενδιαφέρουν:
Viktor Vitolo
Παντελής Κωνσταντινίδης
Ibrahima Bakayioko
Λάμπρος Βαγγελής
Λάμπρος Χούτος
Βασίλης Λάκης
Φίλιππος Δάρλας
Στην έξοδο:
Στέλιος Ηλιάδης
Δανεικοί:
Νίκος Αραμπατζής (??)
Στέλιος Δελήμπασης (??)
Γιάννης Πεχλιβάνης (Παναιτωλικός για 2 χρόνια)
Δημήτρης Κυριακίδης (??)
Σωτήρης Μπαλάφας (ΠΑΣ Γιάννινα)
Ήρθανε:
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Dario Krešić
Θανάσης Παπάζογλου
Γιώργος Φωτάκης
Mohammed Abubakari
Bruno Cirillo
Lucio Filomeno
Μirko Savini
Ενδιαφέρουν:
Viktor Vitolo
Re:
Να ευχαριστήσουμε όλους τους παικτές που αποφασησήτηκε απο την παε οτι θα αποχόρισουν καλή επητιχία στα επόμενα τους χρόνια και να θημούνται και να σηκγρίνουν την παοκάρα μασ και να βλέπουν με τη προταθλήτρια ειχαν σηνεργαστήYiankos έγραψε:Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως οι ποδοσφαιριστές Antonio Gonzalez, Ηλίας Χαραλάμπους και Viorel Frunza, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6/2008, ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην σταδιοδρομία τους.
Παρομοίως ενημερώθηκε και ο Κυριάκος Τοχούρογλου, το συμβόλαιο του οποίου επίσης λήγει. Ιδιαίτερα για τον τελευταίο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει την 8ετή του προσφορά στην ομάδα, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων. Ο Κυριάκος Τοχούρογλου τίμησε με συνέπεια την φανέλα του ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό θα τον αισθανόμαστε πάντα μέλος της οικογένειάς μας.
από paokfc.gr
- paok4kyriakos
Δήμο λίγη ορθογραφία ρε συ! Τα μάτια μας πονάνε!
Καλως ήρθες στο φόρουμ!

Καλως ήρθες στο φόρουμ!
ο παντελης κωσταντινιδης καπου ακουσα οτι εκλεισε στον οφη.
παντως ειχα ανησυχησει γιατι το 3 δεν το πηρε κανεις φετος.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102069paok87 έγραψε:ο παντελης κωσταντινιδης καπου ακουσα οτι εκλεισε στον οφη.