Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aparadektos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από aparadektos »

joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Idrissi, Pjaca, Verbic στα 27 καλές περιπτώσεις, νομίζω ενδιαφερθήκαμε στο παρελθόν και για τους 3

Υπάρχει κι ένας ακόμα...
27 χρονών...
αξία 5 εκ στο transfermarkt
1.67 ύψος
17 συμμετοχές με την εθνική του...
πέρσι έπαιζε δανεικός ....
Στο λατινος εγραψαν σιγουρα Ναι,για το Αργεντινος μπορει να εκανα λαθος.

Ευρωπαίος είναι. Δεν ξέρω τι παρεξήγηση έγινε.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Είναι δυνατόν να μην είναι γηγενής ο 2ος τερματοφύλακας; Ίσως κολλάνε στην επιλογή, που λογικά θα είναι από την ελληνική αγορά (χαμηλός μισθός, να μην έχει πρόβλημα για 2ος). Πάντως ρισκάρουμε πολύ με τη θέση 1 που είναι η πλέον κομβική, ιδιαίτερα όταν ξεκινάς το χτίσιμο μίας νέας ομάδας.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

27χρονο ε; Ρε μπας μετά τα σκορδάκια με τους πιτσιρικάδες και τους άγνωστους στόπερ σκάσει καμμιά βόμβα https://www.transfermarkt.com/adnan-jan ... ler/177847 https://www.transfermarkt.com/cyle-lari ... ler/343463 https://www.transfermarkt.com/samu-cast ... ler/195171
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 04 Ιουν 2022, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

invincible έγραψε:Μου είπαν ότι μελετάνε για αντιΚρεσπο αυτόν και το είδα και από άλλους στο φεις. Έπαιξε πρόσφατα και 90 λεπτά με την εθνική σαν αριστερό μπακ
https://www.transfermarkt.com/hordur-ma ... ler/130353

Αλλά ο συγκεκριμένος έχει περάσει τραυματισμό με αχίλλειο . παρόλο που παίζει τώρα κανονικά + ότι είναι 29 χρονών εγώ λέω δύσκολα αλλα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει γιατί λογικά ο δεύτερος αριστερός μπακ θα παίζει λογικά και σε άλλη θέση όπως αυτός σαν στόπερ.
Φίλε, τον έγραψε χτες τον Ισλανδό Hordur Magnusson, το paokcommunity.gr.

Τώρα εάν ισχύει, ο Θεός και η ψυχή τους.

Σίγουρα υπάρχει μεταγραφικός πυρετός, ίσως και μεταγραφικός καύσωνας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aparadektos έγραψε:
joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Idrissi, Pjaca, Verbic στα 27 καλές περιπτώσεις, νομίζω ενδιαφερθήκαμε στο παρελθόν και για τους 3

Υπάρχει κι ένας ακόμα...
27 χρονών...
1.67 ύψος

H συνομιλια στο viber ειναι εκει,την έχω μπροστα μου.Ενα παλικαρι ονοματι Παπαδοπουλος ρωταει αν ειναι λατινος και απαντατε Ναι,στη συνεχεια ρωταει αν ειναι Αργεντινος, αλλα το Ναι που αναγραφεται σε αυτο τον διαλογο πρεπει να εχει μεινει απο τη προηγουμενη ερωτηση.Τελοσπαντων μικρη σημασια εχει.Απαντησες εδω οκ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Dark Knight έγραψε:Είναι δυνατόν να μην είναι γηγενής ο 2ος τερματοφύλακας; Ίσως κολλάνε στην επιλογή, που λογικά θα είναι από την ελληνική αγορά (χαμηλός μισθός, να μην έχει πρόβλημα για 2ος). Πάντως ρισκάρουμε πολύ με τη θέση 1 που είναι η πλέον κομβική, ιδιαίτερα όταν ξεκινάς το χτίσιμο μίας νέας ομάδας.

Εντάξει και εγώ θα ήθελα σαν τον επιθετικό από την Κάλιαρι να ήταν και ο τερματοφύλακας, αλλά θέλουν να επενδύσουν και στον τερματοφύλακα αυτό κατάλαβα, δηλαδή θέλουν να πάρουν έναν που μετά από 2 χρόνια να σου τον ζητάνε με πρόταση ομάδες με πολλά λεφτά.

Τα έχουμε πει αυτά, και εγώ τα είπα και στον τρελογιατρό κάναμε συνεδρίες δυσκολεύτηκα να το χωνέψω πολύ, πάλεψα με τον εαυτό μου όμως και το ξεπέρασα. Κοταρσκι Κοταρσκι σε βλέπω σαν Κουτρουά ! Είναι καλύτερα να το απολαύσεις όταν δεν μπορείς να το αποφύγεις. :mrgreen:

Πάλι για τον τερματοφύλακα. Δεν μπορείτε να το χωνέψετε ... θα συνηθίσετε.
Άβαταρ μέλους
invincible

WOLFMANN έγραψε:
invincible έγραψε:Μου είπαν ότι μελετάνε για αντιΚρεσπο αυτόν και το είδα και από άλλους στο φεις. Έπαιξε πρόσφατα και 90 λεπτά με την εθνική σαν αριστερό μπακ
https://www.transfermarkt.com/hordur-ma ... ler/130353

Αλλά ο συγκεκριμένος έχει περάσει τραυματισμό με αχίλλειο . παρόλο που παίζει τώρα κανονικά + ότι είναι 29 χρονών εγώ λέω δύσκολα αλλα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει γιατί λογικά ο δεύτερος αριστερός μπακ θα παίζει λογικά και σε άλλη θέση όπως αυτός σαν στόπερ.
Φίλε, τον έγραψε χτες τον Ισλανδό Hordur Magnusson, το paokcommunity.gr.

Τώρα εάν ισχύει, ο Θεός και η ψυχή τους.

Σίγουρα υπάρχει μεταγραφικός πυρετός, ίσως και μεταγραφικός καύσωνας.
Μένει ελεύθερος αυτός αλλά με αχίλλειο στο ιστορικό του δεν ξέρω μόνο με λίγα λεφτά και 1+1 ίσως.

Εγώ το έφαγα στην αρχή γιατί είπα ότι πρεπει δίπλα στον Ινγκανσον και παίζει και σαν αριστερό μπακ αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στο προτζεκτ και δεν ξέρω και αυτός αλλά και ο Ολλανδός Κατσιαμπής που λέτε ο Μποζερ πως τον λένε... ενώ βγάζουν νοήμα δεν ταιριάζουν σαν προφίλ με τις ως τώρα μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τρεις σεζόν με Λούτσε, το εξτρέμ αριστερά είναι με ανάποδο πόδι, ο φουλ μπακ παίρνει τον εξωτερικό διάδρομο.

Right foot ψάξτε.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

aparadektos έγραψε:
joshua έγραψε:

Υπάρχει κι ένας ακόμα...
27 χρονών...
1.67 ύψος

Νίκο, μπορείς τουλάχιστον να μας πεις σε ποια κατηγορια ειναι η χρηματιστηριακη του αξία;
π.χ. είναι κάτω του μυρίου; είναι στα 1 ως 3; ή πάνω από 5;
Για να πάρουμε έστω μια ιδέα για την στόχευση της ομάδας. Αν θα είναι δηλαδή κάποια τίμια και οικονομική λύση ή μια από τις υπερβάσεις που λένε ότι θα κάνουν σε 1-2 θέσεις
gpap

Δημοσίευση από gpap »

δεν έχω ακούσει προς το παρών, ούτε ένα όνομα για δεξιό εξτρέμ, για τα ρεπό του Ζίβκο.
Λέτε να του ζητήσουμε ξανα να βγάλει όλη την χρονιά;
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

gpap έγραψε:δεν έχω ακούσει προς το παρών, ούτε ένα όνομα για δεξιό εξτρέμ, για τα ρεπό του Ζίβκο.
Λημνιός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:δεν έχω ακούσει προς το παρών, ούτε ένα όνομα για δεξιό εξτρέμ, για τα ρεπό του Ζίβκο.
Πλάκα μας κάνεις;;

Δεν άκουσες όσα είπε ο μποτο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

john4serres έγραψε:Τρεις σεζόν με Λούτσε, το εξτρέμ αριστερά είναι με ανάποδο πόδι, ο φουλ μπακ παίρνει τον εξωτερικό διάδρομο.

Right foot ψάξτε.
Luciano (Dario) Vietto

https://www.transfermarkt.com/luciano-v ... ler/214316

Αργεντινός, αλλά έχει και ιταλική υπηκοότητα (εκτός από αργεντίνικη).

Ίσως δικαιολογεί το παραπάνω μπέρδεμα στο viber. :mrgreen:

Right foot

Bingo.....?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Thomas Murg γι αυτό είναι.
Αν δεν αποχωρήσει θα είναι το backup του Andrija.
Άβαταρ μέλους
invincible

Γράφει το PNG ότι ο Μπαρκας θέλει ΠΑΟΚ. Δεν το αποκλείω . Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το διαβάζουμε.
Το ίδιο έγινε και με τον Ραφα Σοάρες. Τρία χρόνια τον διαβάζαμε και στο τέλος ήρθε.

Πάντως πέρα από την αντιπάθεια που τον έχω είναι ο μόνος Έλληνας με βάσει αυτά που συζητάει ο Λουτσέσκου από τον τερματοφύλακα που μπορείς να πεις ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πέρα από τον Βλαχοδήμο. Ο Καπίνο με τα πόδια κάτω και ο Διούδης είναι λίγοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”