Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Είδα αρκετά βιντεάκια του Κειτά. Βρωμόσουτο και καλά τελειώματα. Τέτοιοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνουν άνετα 10+ γκολ.
- Caballo Viejo
Τον Χουτεσιώτη του Ιωνικού, που έβγαλε μάτια στο φετινό πρωτάθλημα, δεν τον είδε το scouting του ΠΑΟΚ; Αυτόν δεν μπορούν να τον πάρουν για δεύτερο; Νομίζω ότι δεν δεσμεύεται πια με συμβόλαιο με τον γάβρο.
-
Είδα αρκετά βιντεάκια του Κειτά. Βρωμόσουτο και καλά τελειώματα. Τέτοιοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνουν άνετα 10+ γκολ.
Ο πατέρας του πάντως είχε παράπονο που δεν του έγινε κρούση ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Την περίοδο που ο ΠΑΟΚ είχε Βελλίδη, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τον γιο του και πήρε τον Βελλίδη.DimitrisS έγραψε:Ειναι αρκετα βαμμενος.....κιτρινος ο Σωκρατης για να ερθει στον ΠΑΟΚ.
Πλας πιστευω θα θελει να παει καπου για πρωτος.
Προσωπικα μου αρεσει σαν επιλογη δευτερου.
Αρειανός φόλα και ο μπαμπάς και ο γιος, αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ο Διούδης να παίξει στον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως δεν υπάρχει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα αρνούταν πρόταση με καλύτερα χρήματα και καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές επειδή είναι σε αντίπαλη ομάδα από αυτή που υποστηρίζει.
Το ζήτημα είναι αν δεν κάνει στον ΠΑΟ για δεύτερος πώς θα κάνει για εμάς;
Τοσκιτσης και Τσακαλεας επιμενουν πως μιλαμε με 27χρονο Αργεντινο εξτρεμ.
-
Caballo Viejo έγραψε:Αν τραυματιστεί η πρώτη επιλογή και φάει το πρώτο γκολ ο Ζίφκοβιτς κάτω από τα πόδια, τα ξαναλέμε για το που θα πάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όταν θα ξαναρχίσει η εσωστρέφεια.kosths BXL έγραψε:πως μενεις με τρυπα στον ασσο ενω φερνουν τον τερματα που θελουν ? αλλο το να πεις φερτε καποιον αλλον οχι τον ζιβκοβιτς για δευτερο και αλλο παει στα σκουπιδια ο προγραμματισμος γτ δεν παιρνουμε δευτερο τερματα....δεν δουλευει ετσιCaballo Viejo έγραψε:Δεν μου καίγεται καρφί για τον Λοντίγκιν.
Αυτό που με καίει είναι ότι δεν γίνεται με τίποτα να μείνουμε με δεύτερο τερματοφύλακα τον Ζίφκοβιτς, όταν με το καλό έρθει ο πρώτος.
Όλος ο υπόλοιπος μεταγραφικός σχεδιασμός οδεύει προς τα σκουπίδια, όσο καλός κι αν είναι, αν μείνουμε με τρύπα στον άσσο. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν στην περίπτωση των τερματοφυλάκων...
ρε αδερφε αν τραυμαστιστει ο βασικος σου τερματας δεν σωνεται καμια ομαδα...μην αρχισουμε αυτη τη λογικη αλλα ενταξει μαζι σου και εγω αλλον θα ηθελα για δευτερο αλλα δεν ειναι ετσι οπως το λες σε αυτο το βαθμο
-
Ο Ντιμπάλα θα’ναιjoshua έγραψε:Τοσκιτσης και Τσακαλεας επιμενουν πως μιλαμε με 27χρονο Αργεντινο εξτρεμ.
Δεν ειναι ο πιθανος τραυματισμος το προβλημα αλλα η πρόθεση για αποκτηση νεαρου ως πρωτου. Αν επαιρνες τερματοφυλακα επιπεδου Βατσλικ χεστηκες αν ο δευτερος θα ηταν ο χψ Μπαλωμενος. Οταν ομως παιρνεις Κοταρσκι δεν μπορεις να κανεις κανενος ειδους προβλεψη για το πως θα παει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
https://www.transfermarkt.com/lucas-jan ... ler/238448joshua έγραψε:Τοσκιτσης και Τσακαλεας επιμενουν πως μιλαμε με 27χρονο Αργεντινο εξτρεμ.
Αυτός πιστεύω ταιριάζει στο προφίλ που περιγράφουν
Τζος, αυτος/αυτοι που τον ξερουν και τον εχουν παρακολουθησει για να προχωρησουν στην αγορα του, μια προβλεψη μπορουν να την κανουν.
- Kabamaru11
Jibbie,εισαι λαικη πενα και το αρθρο σου τρομερο,1000 ευχαριστω.
Κριμα για τον Λοντιγκιν,αλλα και λογικη η επιλογη του να παει καπου που θα λογιζεται Νο1.
Πρεπει οπως και δηποτε να κλεισουμε 2ο τερματα και μαλιστα γηγενη,ο Πασχαλακης εφυγε,ο Μιχαι λογικα φευγει,ο Μιχαιλιδης στα πρωτα ευρωπαικα και λογικα και στους ομιλους(με το καλο),δεν θα ειναι στην λιστα.Θελουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γηγενεις.Μειναμε με λιγους.
Κριμα για τον Λοντιγκιν,αλλα και λογικη η επιλογη του να παει καπου που θα λογιζεται Νο1.
Πρεπει οπως και δηποτε να κλεισουμε 2ο τερματα και μαλιστα γηγενη,ο Πασχαλακης εφυγε,ο Μιχαι λογικα φευγει,ο Μιχαιλιδης στα πρωτα ευρωπαικα και λογικα και στους ομιλους(με το καλο),δεν θα ειναι στην λιστα.Θελουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γηγενεις.Μειναμε με λιγους.
Παιδιά υπάρχει και ο Γενάρης για να διορθωθούν οι όποιες ανορθογραφίες, που αποτι φαίνεται θα είναι λιγότερες από ποτέ.
Και όχι μόνο ο Γενάρης,αν όντως έχει καλυφθεί ένα 90% του ροστερ μέχρι την προετοιμασία, θα υπάρχουν μπροστά σχεδόν 3 μήνες ακόμα για να γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις και να διορθωθούν 1-2 λάθος εκτιμήσεις.
Το πράγμα πάει καλά.
Εγώ κρατάω και αυτό που μας θύμισε ο renegade και είχε δηλώσει ο Μποτο, δε γίνεται να διαφημίζουμε ότι βγαίνουμε με γερό πορτοφόλι στην αγορά, θα πέσουν τα κοράκια να μας φάνε.
Θυμηθείτε τον μάνατζερ του Τζιουμπα πριν μέρες.
Και όχι μόνο ο Γενάρης,αν όντως έχει καλυφθεί ένα 90% του ροστερ μέχρι την προετοιμασία, θα υπάρχουν μπροστά σχεδόν 3 μήνες ακόμα για να γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις και να διορθωθούν 1-2 λάθος εκτιμήσεις.
Το πράγμα πάει καλά.
Εγώ κρατάω και αυτό που μας θύμισε ο renegade και είχε δηλώσει ο Μποτο, δε γίνεται να διαφημίζουμε ότι βγαίνουμε με γερό πορτοφόλι στην αγορά, θα πέσουν τα κοράκια να μας φάνε.
Θυμηθείτε τον μάνατζερ του Τζιουμπα πριν μέρες.
συνταξιουχος?renegade έγραψε:Ο συνταξιούχος πάντως θα αρέσει στον κόσμο αν έρθει.
Σύγχρονο μπακ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια να ειστε καλα, δεν ηταν τυχαια η επιλογη να ξεκινησουμε μ αυτον, ηθελα λιγο να καυλωσετε
kos, και τσακ νορις αντεχει και μαμα τερεζα!

kos, και τσακ νορις αντεχει και μαμα τερεζα!