Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από DamoN »

Θα κριθεί όταν δούμε τους παίχτες που πήρε στο χορτάρι.
Ακόμα θυμάμαι να πανηγυρίζω που έφερε ο άλλος τον μουργκ . Μην βιαζόμαστε χωρίς λόγο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ο Μποτο καταφερει και οργανωσει το αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ οπως και το τμημα σκαουτινγκ, για μενα θα ειναι πετυχημενος ακομη κι αν δεν του κατσει μεταγραφη για μεταγραφη.
Δυσκολευομαι να θυμηθω τον τελευταιο ΤΔ, που εκανε τον κοπο να ασχοληθει με την οργανωση του αγωνιστικου. περα απο το να κλεινει παιχτες.
Ηδη ακουγεται οτι ο Μποτο ξεσκονιζει τον ΠΑΟΚ Β και οτι αναδιοργανωνει το τμημα σκαουτινγκ. Ακομη κι αν οι φετινες μεταγραφες δεν βγουν τοσο καλες, αναποδραστα θα βγουν οι επομενες οι μεθεπομενες. Η επιτυχια κρυβεται στην οργανωση και οχι στην προσκαιρη ευκαιριακη κατακτηση. Στον ΠΑΟΚ χορτασαμε ευκαιριακα αποτελεσματα, ας επενδυσουμε επιτελους και στα μακροπροθεσμα.
Ελπιζω μονο να το εχει αντιληφθει αυτο και ο μεγαλομετοχος και να μην περιμενει να δει τις μεταγραφες για να τον κρινει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Και μονο που εχει προσδωσει στον οργανισμο
τη λογικη της ουσιας και μαλιστα με εγκαιρες
κινησεις αντι του εντυπωσιασμου και του "αργα
τα ζα μ' τα πηγαινα" για μενα εχει ηδη πετυχει!

Μακαρι και το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχτων
που φερνει να βγουν και στο γηπεδο ετσι ωστε
να μεινει εστω ως τη ληξη του συμβολαιου του
για να δουμε το προτζεκτ του ολοκληρωμενο!

Θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα αν δεν γινει αυτο.-

ΥΓ. Πιο πολυ μου θυμιζει Αρνεσεν κι οχι Μιχελ!
Άβαταρ μέλους
arionas

Δημοσίευση από arionas »

Έχω ξενερώσει πάντως. Εκεί που ήμουν έτοιμος να κλείσω τσαντίρι στο αεροδρόμιο στις 31-8-2022 για να περιμένω την έλευση 7-8 παικτών, τώρα μου τους κλείνει στις 15 πρώτες ημέρες του Ιούνη!
Απογοητεύτηκα :D :D :D
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Συμφωνώ!!!!
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Αναμένω με ενδιαφέρον την συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί σε περίπου ένα δίωρο από τώρα, στο OPEN.
Υπάρχει η θετική αίσθηση και η προσδοκία, ότι χτίζεται κάτι καλό και νέο - νεανικό.
Θέλω να ακούσω τι έχει να μας επικοινωνήσει, πάνω στο πλάνο του, για το νέο ΠΑΟΚ που δημιουργείται φέτος.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Gospi έγραψε:Αν ο Μποτο καταφερει και οργανωσει το αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ οπως και το τμημα σκαουτινγκ, για μενα θα ειναι πετυχημενος ακομη κι αν δεν του κατσει μεταγραφη για μεταγραφη.
Δυσκολευομαι να θυμηθω τον τελευταιο ΤΔ, που εκανε τον κοπο να ασχοληθει με την οργανωση του αγωνιστικου. περα απο το να κλεινει παιχτες.
Ηδη ακουγεται οτι ο Μποτο ξεσκονιζει τον ΠΑΟΚ Β και οτι αναδιοργανωνει το τμημα σκαουτινγκ. Ακομη κι αν οι φετινες μεταγραφες δεν βγουν τοσο καλες, αναποδραστα θα βγουν οι επομενες οι μεθεπομενες. Η επιτυχια κρυβεται στην οργανωση και οχι στην προσκαιρη ευκαιριακη κατακτηση. Στον ΠΑΟΚ χορτασαμε ευκαιριακα αποτελεσματα, ας επενδυσουμε επιτελους και στα μακροπροθεσμα.
Ελπιζω μονο να το εχει αντιληφθει αυτο και ο μεγαλομετοχος και να μην περιμενει να δει τις μεταγραφες για να τον κρινει.

Επειδή από πέρσι το καλοκαίρι ειμασταν από τους μεγαλύτερους γκρινιάρηδες και κατηγορηθηκαμε για αντί προεδρικοί, γκαρσιακοι κλπ κλπ, αυτά που έγραψες αποκτούν για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αξία …

Συμφωνώ βέβαια μέχρι τελειας … μακάρι αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει και να ενισχυθεί … αν η τύχη και η ικανότητα του, τον βοηθήσουν κιόλας να έχει γρήγορες επιτυχίες τότε είμαστε αρχοντες
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Όντως θυμίζει Αρνεσεν αλλά με την διαφορά ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο υψηλό από αυτό που βρήκε τότε ο Αρνεσεν.
Οπότε έχει πιο δύσκολο έργο να επιτελέσει.
Επίσης έχει καθορισμένο μπάτζετ καθώς και αυτονομία κινήσεων χωρίς να περιμένει πράσινο φώς.
Η συγκυρία με Λουτσεσκου και Μποτο δύο καταξιωμένων στο χώρο κατά γενική ομολογία, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να με γεμίζει.
Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει πλάνο και ακολουθείται.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

tad έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν ο Μποτο καταφερει και οργανωσει το αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ οπως και το τμημα σκαουτινγκ, για μενα θα ειναι πετυχημενος ακομη κι αν δεν του κατσει μεταγραφη για μεταγραφη.

Επειδή από πέρσι το καλοκαίρι ειμασταν από τους μεγαλύτερους γκρινιάρηδες και κατηγορηθηκαμε για αντί προεδρικοί, γκαρσιακοι κλπ κλπ, αυτά που έγραψες αποκτούν για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αξία …

Συμφωνώ βέβαια μέχρι τελειας … μακάρι αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει και να ενισχυθεί … αν η τύχη και η ικανότητα του, τον βοηθήσουν κιόλας να έχει γρήγορες επιτυχίες τότε είμαστε αρχοντες
Δεν πειραζει Ταντ, ας μας λενε ο,τι θενε!
Εμεις αγαπαμε την ομαδα και θελουμε επιτελους να την δουμε να λειτουργει οργανωμενα!
Αμαρτια τοσα χρονια να πεταμε τα μυρια του Ιβαν και να παραμενουμε απο τα πιο ανοργανωτα κλαμπ σε επιπεδο σκαουτινγκ...

Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

τωρα ο Μποτο στο open
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τα "ζώα μου αργά" και "φεεετα" και "31 Αυγούστου" να τα ξεχάσετε.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Απλά πράγματα με ποδοσφαιρική λογική, τα υπόλοιπα στο χορτάρι.
Υ.Γ το πιο σημαντικό ήταν αυτό που είπε φέρνοντας για παράδειγμα τους Γκουαρντιόλα-Σιμεόνε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Περαν της ηδη διαπιστωμενης λογικης του
που ειχα επισημανει σε παραπανω post μου
το παραδειγμα των λεγομενων του Ινζαγκι
για τις προπονησεις ηχησε δυνατα στ αυτια!

Με ικανοποιησαν απολυτα ολα οσα ακουσα.-

Γι αυτο το ξαναλεω οτι ευχομαι να παραμεινει
τουλαχιστον ως τη ληξη του συμβολαιου του!
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Μικρή ήταν η συνέντευξη, αλλά αυτά που είπε ήταν ξεκάθαρα.

Η ομάδα χρειάζεται ένα μείγμα νέων ποδοσφαιριστών και εμπειρίας.
Έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σύστημα λειτουργίας μέσα στην ομάδα, που να διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και όχι μια φορά στα 10 χρόνια.
Αισιόδοξο αυτό, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του γαυροσυστηματος στην Ελλάδα, αλλά είναι ο σωστός τρόπος σκέψης.

Μου άρεσε που είπε ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ σε ομάδα που δεν έχει ως σαφή και ξεκάθαρο πρωτεύων στόχο το πρωτάθλημα.
Πολύ σωστό επίσης αυτό που ουσιαστικά είπε, όταν τον ρώτησε για απόκτηση Πριγιοβιτς ο δημοσιογράφος, ότι πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να μη μένουμε στις μνήμες εκείνης της ανεπανάληπτης επιτυχίας του 2019.

Τέλος, επίσης σωστό το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς της ομάδας, για τη στήριξη που δίνουν και πρέπει να δίνουν στην ομάδα, ακόμα και όταν δεν παίζει καλά και όπως έχει παραδεχτεί ο πρώην προπονητής του γάβρου, ο Σίλβα, η Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα, γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει με 12 παίκτες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να μην σε ματιασω ρε Μποτε, αλλα μπορει να γινεις η μεγαλυτερη η καλυτερη μεταγραφη μας εβερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”