Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Οι γαύροι ήδη γκρινιαζαν για την Νότινγχαμ όταν έμειναν εκτός κυπέλλου. Φαντάσου να στραβωσει κανένα παιχνίδι πρώτες αγωνιστικές .... 

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ούτε εγώ ήθελα να ανέβει η Φόρεστ, μόνο επειδή την κουμαντάρει ο ζεμπορας. By the way, αν είδε κανείς το πλάνο live, μετά το σταυρό του (γελάνε οι ψυχές των απανταχού τσιμεντωμενων...) σνιφαρει κανονικά;
Όμως, αν έβλεπα τον Ιβάν να αγωνιά για αγώνα άλλης ομάδας του τόσο πολύ δεν θα χαιρόμουν. Καθόλου. Και στην περίπτωση της 1ης χοντρής στραβης της ομάδας μου και πολύ περισσότερο αν συνδυαζοταν με μη επαρκή ενίσχυση, θα είχαμε γλέντια. Αυτό ευελπιστώ να γίνει και στο αγαπημένο βοθρολιμανο.
Όμως, αν έβλεπα τον Ιβάν να αγωνιά για αγώνα άλλης ομάδας του τόσο πολύ δεν θα χαιρόμουν. Καθόλου. Και στην περίπτωση της 1ης χοντρής στραβης της ομάδας μου και πολύ περισσότερο αν συνδυαζοταν με μη επαρκή ενίσχυση, θα είχαμε γλέντια. Αυτό ευελπιστώ να γίνει και στο αγαπημένο βοθρολιμανο.
- Montrealiotis
Εγώ πάλι κατάλαβα ότι έβγαλε μια εικονίτσα από την τσέπη και την φίλησε.
Είναι και θρήσκο το παιδί… για αυτό τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση ο μητροπολίτης Πειραιά…
Είναι και θρήσκο το παιδί… για αυτό τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση ο μητροπολίτης Πειραιά…
- ΑποστόληςΑ
SDNA
Νέα εποχή για τη Μίλαν που περνά στην ιδιοκτησία της RedBird Capital Partners.
Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία, που αποκτά τον σύλλογο από την Elliott Advisors UK Limited.
Η απερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρεία θα διατηρήσει ένα μικρό κομμάτι μετοχών. Η αγοραπωλησία έφτασε στο 1,2 δισεκατομμύριο ευρώ.
Νέα εποχή για τη Μίλαν που περνά στην ιδιοκτησία της RedBird Capital Partners.
Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία, που αποκτά τον σύλλογο από την Elliott Advisors UK Limited.
Η απερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρεία θα διατηρήσει ένα μικρό κομμάτι μετοχών. Η αγοραπωλησία έφτασε στο 1,2 δισεκατομμύριο ευρώ.
-
Οσοι βλεπουν ελλαδα Βορεια Ιρλανια, βλεπουν ποσο εχει βελτιωθει ο Λημνιος … 

Αυτος ο νικολαιδης τι βλακας ειναι. Οτι εχει σχεση με χαρτινη το αποθεβνει. Κανει λαλακια ο ροτα τι ωραια εκοψε. Τι καλος ειναι ο γιακουμακης που εχασε το σιγουρο με την ξυραφια του Λημνιου….. και αυτον τον πληρωνε ο Ιβαν.
Ο Λημνιος μια χαρα τετοιον δεν εχουμε αλλον. Μαζι με Ζιφκο θα ειναι σπυπερ.
Ένα μπραβο στην Μαρία που πούλησε 3 χαρτιά τον Λημνιό κ αλλά 3 τον Κουλούρη ,πραγματικά ούτε ελεύθεροι κάνουν για τον ΠΑΟΚ
-
Όσο τον έχω παρακολουθήσει στη φετινή του εκπομπή πάντως δεν κάνει αυτό που περιγράφεις. Διάλεξε κ την καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη του, του πρωταθλήματος κ είχε 4 παικτες του ΠΑΟΚ , κανέναν της αεχ. Για δεξί μπακ νομίζω είχε Σαλιακα κ Λυρατζη.Totem_pk έγραψε:Αυτος ο νικολαιδης τι βλακας ειναι. Οτι εχει σχεση με χαρτινη το αποθεβνει. Κανει λαλακια ο ροτα τι ωραια εκοψε. Τι καλος ειναι ο γιακουμακης που εχασε το σιγουρο με την ξυραφια του Λημνιου….. και αυτον τον πληρωνε ο Ιβαν.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ: Στην 6η θέση των ομάδων με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη!
ΠΑΟΚ24
...
1. Ρέιντζερς 65
2. Λίβερπουλ 63
3. Τσέλσι 63
4. Σέλτικ 60
5. Γάνδη 60
6. ΠΑΟΚ 59
7. Μάντσεστερ Σίτι 58
8. Λέστερ Σίτι 58
9. Παρτιζάν 58
10. Μακάμπι Χάιφα 57