Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Θα δείξει παλικάρια, κουβέντα κάνουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του όμορφα και πολιτισμένα, μέχρι να εμφανιστεί κανένα πουλί και να τα πηδήξει όλα ως συνήθως.
Άλλωστε το φόρουμ γι'αυτό προσφέρεται,ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα.
Όχι φίλε joshua δεν ισχύει αυτό. Ο Σάντος την δεύτερη του χρόνια βίωσε τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν . Παράλληλα ο παοκτσης οπαδός είχε πάει στο αεροδρόμιο τρεις φορές (Κοντρέρας , Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς) Οι απαιτήσεις είχαν πάει στα ύψη αλλά η αγωνιστική εικόνα δεν ήταν κολακευτική για την ομάδα. Μάλιστα είχαμε φτάσει πάρα πολύ κοντά στην αποπομπή Σάντος, κι την διάσωση του τελευταία στιγμή μετά το ματς με τον Ηρακλή με το γκολ του Κοντρερας. Ευτυχώς έμεινε! Το ίδιο έγινε κι με τον Λουτσεσκου την πρώτη χρονιά που κατάφερε ουσιαστικά να αντιστρέψει το είς βάρος του κλίμα μετά το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη. Αυτά τα γράφω όχι για να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή αλλά για να έχουμε υπόψιν όλοι μας ότι ο προπονητής που έχουμε αργεί να μονταρει την ομάδα κι εκεί ακριβώς χρειάζεται την στήριξή μας. Ο χρόνος αν στηρίξουμε τον προπονητή θα δουλέψει προς όφελος μας. Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι εχθροί του ΠΑΟΚ μας θα προσπαθήσουν για το ακριβώς αντίθετο από αυτό.joshua έγραψε:Οταν λεω να χτισει εννοω να χρειαστεί να διαχειριστει πολλους νεους παικτες,αρκετούς απο αυτους απειρους,να τους ενσωματωσει γρηγορα και η ομαδα να βρει ρυθμο νωρις στη σεζον. Συγνωμη αλλα εχουμε δει προπονητες να το κανουν αυτο ξερεις πολυ καλα τι εννοω. Ο Σαντος τη δευτερη χρονια εκανε αν θυμαμαι καλα 12 μεταγραφες,αλλαξε ολη η εντεκάδα και απο το πρωτο παιχνιδι απεναντι στον Οφη αν θυμαμαι καλα η ομαδα ηταν εξαιρετικα συμπαγης Θα δουμε φετος τι θα καταφερει σε αντιστοιχη σχεδον προσπαθεια.renegade έγραψε:Το μόνο ξεκάθαρο που είπε ο crespo ήταν ότι υπήρχε έλλειψη ποσότητας στην ποιότητα.
Και αυτο είναι μεγάλη αλήθεια... και ο λόγος του πολύ κακου finish.
Ρε συ Τζος προπονητή είναι τι να χτίσει?
Ο άνθρωπος ζητάει όπως όλοι οι προπονητές χαρακτηριστικά.
Θέλω ένα στόπερ με αυτά τα χαρακτηριστικά
Έλα δύο χασα τον έναν έτσι τον άλλον γιουβέτσι
Έλα μεσοεπιθετικοι μου ο ένας να κάνει αυτό και ο άλλος να κάνει εκείνο.
Δεν είναι δουλειά του να φτιάχνει ομάδες και να χτίζει ομάδες.
Να καθίσουμε να αναλύσουμε και να μιλήσουμε για πολλά για τον λουτσέσκου, αλλά για αυτά που του αναλογούν και όχι για αυτά που είναι εκτός του ρεπερτορίου του προπονητή
Το Σοαρες ειναι κατι σαν το δικο μας το Παπαδοπουλος;;;;nunies4 έγραψε:Μια που εχουμε ανοιξει παρτιδες με την οικογενεια Σοαρες (Ροντριγκο, Φελιπε, Ραφα) τιποτα Σοαρες σε τερμα παιζει;
Για φορ που να τα βαζει που ψαχνουμε υπαρχει ο Λουις...
- PAOKevolution
Κι επειδή κάνουμε πολύ θεωρητική κουβέντα, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είπαμε Κουαλιάτα στο ''10'' . Αν για ''και καλά'' βασικός ερχόταν ο Φράνκο που είναι επίσης μικρός με γεμάτη σεζόν, θα ήσασταν ικανοποιημένοι;
Υ.Γ. Εγώ είμαι γενικότερα ικανοποιημένος με το πλάνο.
Υ.Γ. Προφανώς και δεν ξέρω τίποτα για Φράνκο επειδή είχε ακουστεί τον χειμώνα τον αναφέρω ως παράδειγμα.
Υ.Γ. Εγώ είμαι γενικότερα ικανοποιημένος με το πλάνο.
Υ.Γ. Προφανώς και δεν ξέρω τίποτα για Φράνκο επειδή είχε ακουστεί τον χειμώνα τον αναφέρω ως παράδειγμα.
Διόρθωση....Woodman73 έγραψε:Θα κοιμάται, και θα πετάγετε στον υπνο του φωνάζοντας: Κι άλλος νέος!!! Κι΄αλλος νέος!!!!renegade έγραψε:Βλέπω τον ρασβαν να βγαίνει 2-3 χρονακια πιο γρήγορα στην σύνταξη απ'ότι υπολόγιζε![]()
![]()
Όχι άλλος νέος , όχι άλλος νέος ...τι κάνετε μωρεεεεε
Σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος...καθιδρος
- ΑποστόληςΑ
Ένας φίλος γαύρος με είπε τώρα πως τον Πασχαλάκη θα τον πάρουν αυτοί.
και μετα το πρωτο φιλικο με την πρωινη μπουγατσα καλοκαιριατικα να διαβαζεις στα πρωτοσελιδα
Ο Vieirinha φευγει
ο Ricardo ερχεται

Ο Vieirinha φευγει
ο Ricardo ερχεται
nunies4 έγραψε:Διόρθωση....Woodman73 έγραψε:Θα κοιμάται, και θα πετάγετε στον υπνο του φωνάζοντας: Κι άλλος νέος!!! Κι΄αλλος νέος!!!!renegade έγραψε:Βλέπω τον ρασβαν να βγαίνει 2-3 χρονακια πιο γρήγορα στην σύνταξη απ'ότι υπολόγιζε![]()
![]()
Όχι άλλος νέος , όχι άλλος νέος ...τι κάνετε μωρεεεεε
Σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος...καθιδρος
Ε δινουν κανα μυριο στον τσεχο θα δωσουν αλλο ενα και θα εχουν το κεφαλι τους ησυχο. Αυτοι περσυ μειναν εκτος τσλ ισως και λογω τερματος. Μαθαν φαινεται πως με αυτα δεν παιζεις. Δινουν 3-4 παραπανω μυρια για να μην εχουν προβληματα με τα 35 που κυνηγανε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ένας φίλος γαύρος με είπε τώρα πως τον Πασχαλάκη θα τον πάρουν αυτοί.
Έχουν πάρει κάτι άλλο του Πασχαλάκη πολλές φορές πεστουΑποστόληςΑ έγραψε:Ένας φίλος γαύρος με είπε τώρα πως τον Πασχαλάκη θα τον πάρουν αυτοί.
obanebane έγραψε:Θα δείξει παλικάρια, κουβέντα κάνουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του όμορφα και πολιτισμένα, μέχρι να εμφανιστεί κανένα πουλί και να τα πηδήξει όλα ως συνήθως.
Ρε άσε ρε τώρα βρε
-
spiridoula
Quaresma;maceio έγραψε:και μετα το πρωτο φιλικο με την πρωινη μπουγατσα καλοκαιριατικα να διαβαζεις στα πρωτοσελιδα
Ο Vieirinha φευγει
ο Ricardo ερχεται
![]()
![]()
![]()
Να δείτε τι εύκολα γκρεμίζονται τα 3ετη πλάνα με έναν αποκλεισμο από την Ευρώπη και πως ο Μποτο από ατσίδας γίνεται ακρίδας.
Να παρακαλαμε να μην γίνει κανένα χαζό τον Αύγουστο γιατί μας βλέπω να παίζουμε μπουνιές και κλοτσες
Να παρακαλαμε να μην γίνει κανένα χαζό τον Αύγουστο γιατί μας βλέπω να παίζουμε μπουνιές και κλοτσες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Ιουν 2022, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για αυτό μίλησα για ωριμότητα υπομονή και εμπιστοσύνη στο πλάνο από τον κόσμο
Κακά τα ψέματα η αναδόμηση της ομάδας απαιτεί και την δική μας στήριξη
Το τέλος εποχής δεν θα είναι δρόμος χωρίς σκαμπανεβάσματα.
Κακά τα ψέματα η αναδόμηση της ομάδας απαιτεί και την δική μας στήριξη
Το τέλος εποχής δεν θα είναι δρόμος χωρίς σκαμπανεβάσματα.
sn0ufel4 έγραψε:obanebane έγραψε:Θα δείξει παλικάρια, κουβέντα κάνουμε, ο καθένας λέει τη γνώμη του όμορφα και πολιτισμένα, μέχρι να εμφανιστεί κανένα πουλί και να τα πηδήξει όλα ως συνήθως.
Ρε ασευρε τώρα βρε
Εγώ φταίω δηλαδή,που έχω αλλεργία στα πουλιά;