Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
O Ricardo μπορεί να παίξει είτε ΠΑΟΚ Β' είτε δανεικός σε ομάδα SL1.
Δύσκολα έως απίθανο για την πρώτη ομάδα.
Δύσκολα έως απίθανο για την πρώτη ομάδα.
Ο Πορτογάλος έρχεται ξεκάθαρα για τον ΠΑΟΚ Β.
Ο Κωνσταντέλιας μπαίνει στα 21 το να παίξει σε αυτή την ηλικία στη Β εθνική δε με λέει τίποτα. Ανεβαίνουν νέοι παίκτες από τη Κ19 έρχεται κ ο καινούργιος ενώ στη πρώτη ομάδα θα υπάρχει ο Κουαλιάτα ο βασικός συν τον Μπισε λογικά
Ο Κωνσταντέλιας μπαίνει στα 21 το να παίξει σε αυτή την ηλικία στη Β εθνική δε με λέει τίποτα. Ανεβαίνουν νέοι παίκτες από τη Κ19 έρχεται κ ο καινούργιος ενώ στη πρώτη ομάδα θα υπάρχει ο Κουαλιάτα ο βασικός συν τον Μπισε λογικά
Εγω παντως αν δεν δδω ανακοινωση Κορτασκι, δεν θα νιωσω ανακουφιση...
Αν, αν για οποιονδηποτε αργησει ή στραβωσει η συγκεκριμενη κινηση τοτε θα χουμε θεμα στον ασσο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν, αν για οποιονδηποτε αργησει ή στραβωσει η συγκεκριμενη κινηση τοτε θα χουμε θεμα στον ασσο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ο Κωνσταντέλιας είναι 19 ετών και κάτι ημερών.sn0ufel4 έγραψε:Ο Πορτογάλος έρχεται ξεκάθαρα για τον ΠΑΟΚ Β.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι,
αυτός ο Joao Carlos Teixeira είναι καλός για παρτενέρ Κουαλιάτα και ως επιθετικός μέσος ;
αυτός ο Joao Carlos Teixeira είναι καλός για παρτενέρ Κουαλιάτα και ως επιθετικός μέσος ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο inpaok λένε ότι τον Ρικάρντο τον είχαμε κλεισμένο από τον Φλεβάρη!!
Για αυτό και λογικά δεν έπαιζε τους τελευταίους μήνες
Για αυτό και λογικά δεν έπαιζε τους τελευταίους μήνες
Παιδιά ο Bazoer που ακούστηκε;;
Αυτός είναι ο αμυντικός που θέλουμε δηλ;
Αυτός είναι ο αμυντικός που θέλουμε δηλ;
αμπαλοςWOLFMANN έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι,
Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι θα βγουν αλλά μ'αρέσει έτσι όπως κινείται ο Μπότο.
Ο πιτσιρικάς ο Ρικάρντο φαίνεται πολύ ωραίος παίκτης. Και ελεύθερος παρακαλώ.
Για τον Μπαζόερ...μακάρι... αλλά κρατώ μικρό καλάθι... ο τύπος έχει πολλές προσφορές, δύσκολο να επιλέξει εμάς.
Ο πιτσιρικάς ο Ρικάρντο φαίνεται πολύ ωραίος παίκτης. Και ελεύθερος παρακαλώ.
Για τον Μπαζόερ...μακάρι... αλλά κρατώ μικρό καλάθι... ο τύπος έχει πολλές προσφορές, δύσκολο να επιλέξει εμάς.
Σουριναμεζος πολυ αναλυτικο και ωραίο το ποστ σου για τους τερματαδες
Εγω παντως μεχρι να διαβασω οτι ο Ρικαρντο προοριζεται αρχικα για τη Β ομαδα και δεν ειναι ο δευτερος επιτελικος ενα αγχος θα το έχω...Καλη κίνηση παντως για τη Β...
Τεράστιο πρόβλημα οι "δημοσιογραφοι "μας.
Διπλό χτύπημα απο Πορτογαλία , κλεινει ΚΑΙ Αντρε Ρικαρντο !!!!! διαβάζεις ( με ένα θαυμαστικό για να λεμε και την αληθεια) .
Τι εστι Ρικάρντο, 21 χρονων σε μετριοκακή ομάδα της Πορτογαλίας , που επαιζε στην Β΄ομάδα αυτής.
Ολα για το κλικ.
Ο Σοάρες πάντως δειχνει καλή επιλογη
Διπλό χτύπημα απο Πορτογαλία , κλεινει ΚΑΙ Αντρε Ρικαρντο !!!!! διαβάζεις ( με ένα θαυμαστικό για να λεμε και την αληθεια) .
Τι εστι Ρικάρντο, 21 χρονων σε μετριοκακή ομάδα της Πορτογαλίας , που επαιζε στην Β΄ομάδα αυτής.
Ολα για το κλικ.
Ο Σοάρες πάντως δειχνει καλή επιλογη
- sourmenetes
- Moderator
Η απλή λογική λέει ότι ο δεύτερος επιτελικός θα είναι πιο έμπειρος κι όχι πάλι νεαρός.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk