Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Νωρις ακομα αλλα σιγουρα το παλευουμε με τις δυσκολιες να προκυπτουν απο τα λαθη των προηγουμενων ετων.Οκ μπορει καποιος να ηθελε κατι καλυτερο απο τον Σοαρες αλλα ποσο καλυτερο μπορεις να βρεις 2/6? Ποσες αγορες μπορεις να κανει Ιουνιο μηνα? Τα βασικα κενα πρεπει να καλυφθουν αμεσα και εκει λογικο να υπαρχουν και εκπτωσεις.Στη συνεχεια για τις τελευταιες 3-4 κινησεις θα αυξηθουν οι επιλογες και οι απαιτησεις.
Να σε δω να γράφεις τα ίδια όταν ο Αντρέ θα κάνει πάλι 40 συμμετοχες βασικός :D
Ε σορυ ρε φιλε αλλα παικτης με 100 συμμετοχες Πορτογαλια και 30 στη Λαλιγκα δεν μπορει να ειναι τοσο κακος.Με Λυρατζη και Σαστρε παιζω δεξια δεν παιζω με Αρνολντ....
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Η παραμονή Ζίφκοβτς θα είναι τραγικό λάθος από όποια πλευρά και αν το δει κανείς. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για αυτήν την τόσο κομβική θέση. Φέρτε Λοντίγκιν να ησυχάσουμε. Με ηρεμιστικά θα είμαστε αν γίνει καμιά χοντρή πατάτα με τους τερματοφύλακες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι εγινε ρε aivas γιατι το εσβησες?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ηθελα να αποφυγω την αντιπαραθεση Joshua, ολα καλα, mea culpa
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα σου απαντησω παντως.Με 6 στις 7 εισηγησεις για ανανεωσεις που θα ηταν 7 στα 7 αν δεν υπηρχε το θεμα με τον γιο του Βαρελα καταλαβαινεις πως η αναδομηση του ροστερ οταν και αν γινει θα ειναι ''αναγκαιο κακο'' για τον Λουτσεσκου.Εχει προβλημα ο ανθρωπος με την ενσωματωση νεων παικτων ,δεν το λεω εγω,ο Κρεσπο το ειπε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Πιθανη παραμονη Ζιφκοβιτς θα ειναι αποδειξη της εμμονικης σχεσης Ραζβαν με τους υπαρχοντες σε ενα ροστερ.Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι επιλογη Μποτο η ανανεωση του.
Sorry ρε Δημήτρη δηλαδή θα φύγουν τόσοι και αν μείνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι θέμα κολλήματος λουτσεσκου;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Εγω θα σου απαντησω παντως.Με 6 στις 7 εισηγησεις για ανανεωσεις που θα ηταν 7 στα 7 αν δεν υπηρχε το θεμα με τον γιο του Βαρελα καταλαβαινεις πως η αναδομηση του ροστερ οταν και αν γινει θα ειναι ''αναγκαιο κακο'' για τον Λουτσεσκου.Εχει προβλημα ο ανθρωπος με την ενσωματωση νεων παικτων ,δεν το λεω εγω,ο Κρεσπο το ειπε...
Παρα πολύ υποθετικό όλο αυτό. Όλοι έπαιξαν και με το παραπάνω φέτος.
Το πρόβλημα ήταν η ποιότητα, όχι η ενσωμάτωση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral ουτε το ροτεισον ηταν επιλογη του,αναγκη ηταν και σε παραπεμπω παλι στα λογια Κρεσπο περι 14-15 παικτων.
sourme τι έπρεπε να κανουμε δηλαδη να αγορασουμε και τους δανεικους που δεν εδειξαν τιποτα; Αφρους θα εβγαζε ο Μποτο και ο Ιβαν...Αρχικα υπήρχε εισηγηση και για Μιτριτσα ακομα και σκεψεις για ελευθερο Σιντκλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 02 Ιουν 2022, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εγω δεν μπορω ελαφρα τη καρδια να του καταλογισω προσκολληση στους παλαιους. Ανοιξε το ροτεισον οσο δεν πηγαινε.
Ναι επαιξε ο Μπισε 50+ ματς. Και πως να μην παιξει οταν ο και καλα βασικος για αυτη την θεση (Μιτριτσα) δεν ηταν ουτε μια τριχα απο την....αφανα του;
Ναι επαιξε ο Αντρε με τα εξτρα κιλα. Και πως να μην παιξει οταν ο και καλα βασικος ηταν παικτης για κοπα καμπανα χωρις καμια μα καμια τακτικη παιδεια;
Και καπως ετσι πηγε ολη η χρονια.
Η πρωτοφανης ελλειψη ποιοτητας ηταν το προβλημα που αναγκασε και τον Ραζβαν να στηριχτει στην παλια φρουρα. Οχι το κολλημα του
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Υπάρχουν καπου οι δηλώσεις Κρεσπο; Όντως δήλωσε ότι ο προπονητής έχει πρόβλημα στην ενσωμάτωση νέων παικτων;

Εισήγηση για Μιτριτσα και σκέψεις για Σιντκλει πως προέκυψαν; Η μόνη επικοινωνία προς τα έξω ήταν το non paper του boto και δε πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο εκεί.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν χαλάσει η ανανέωση ΖΖ, το πιο πιθανό είναι να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Εγω θα σου απαντησω παντως.Με 6 στις 7 εισηγησεις για ανανεωσεις που θα ηταν 7 στα 7 αν δεν υπηρχε το θεμα με τον γιο του Βαρελα καταλαβαινεις πως η αναδομηση του ροστερ οταν και αν γινει θα ειναι ''αναγκαιο κακο'' για τον Λουτσεσκου.Εχει προβλημα ο ανθρωπος με την ενσωματωση νεων παικτων ,δεν το λεω εγω,ο Κρεσπο το ειπε...
"Για το τι έλειπε από την ομάδα: «Μας έλειπε και η ποιότητα και η ποσότητα, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διακριθείς με τους ίδιους παίκτες και στις τρεις διοργανώσεις. Είναι θέμα και τι χρειάζεται ο προπονητής, όταν εκείνος βλέπει 13-14-15 παίκτες και παίζουν συνεχώς, τότε αυτό επηρεάζει. Στα πλέι οφ παίξαμε κόντρα σε ομάδες που δεν είχαν Ευρώπη, δεν ήταν τόσο κουρασμένες και ήταν ποιοτικές, άρα έπρεπε να προσαρμοστώ»."

εδώ θέτει θέμα ποιότητας συνόλου. στην ουσία εγώ αντιλαμβάνομαι ότι λέει πως 13-14 ποδοσφαιριστές ήταν όσο ποιοτικοί πρέπει

ια το μοντέλο που είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ: «Γενικά το καλύτερο μοντέλο είναι το μεικτό, να έχεις νεαρούς παίκτες αλλά και έμπειρους για να υπάρχει η ισορροπία. Δεν μπορείς να έχεις 10 και πάνω 33άρηδες, αλλά ούτε και κανέναν. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με τον Λουτσέσκου, χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει η ομάδα του αυτό που θέλει. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει 15 καινούριους ποδοσφαιριστές, τότε θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Αν πει πως δεν πάει για πρωτάθλημα τότε θα χτίσει αυτή την ομάδα ο Λουτσέσκου, αν όμως πάει για τον τίτλο, θα πρέπει να πάει σε στοχευμένες μεταγραφές σε συγκεκριμένες γραμμές και θέσεις».

εδώ δεν κατηγορεί κανέναν λεει στην ουσία πως αν κάνετε 15 μεταγραφές για να παίξουμε την μπάλα που πρέπει θέλει χρόνο. Τπτ περίεργο

Ο Κρέσπο στην ουσία λέει να γίνει αυτό που λέει ο λουτσέσκου . Να μείνουν οι 13 -14 που έπαιζαν και άξιζαν και να έρθουν άλλοι 9.

Έτσι τον εισπρατώ εγώ.Ίσως κάποιος άλλος το εισπράτει διαφορετικά αλλά είναι λάθος να περάσουν αυτές οι δηλώσεις ως μας είπε ο Crespo ότι ο λουτσέσκου έχει κόλλημα με τους παλιούς και έχει θέμα με την ενσωμάτωση νέων.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

giapas έγραψε:Υπάρχουν καπου οι δηλώσεις Κρεσπο; Όντως δήλωσε ότι ο προπονητής έχει πρόβλημα στην ενσωμάτωση νέων παικτων;

Εισήγηση για Μιτριτσα και σκέψεις για Σιντκλει πως προέκυψαν; Η μόνη επικοινωνία προς τα έξω ήταν το non paper του boto και δε πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο εκεί.
https://www.voria.gr/article/krespo-dis ... amia-epafi
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η συζήτηση πήγε πάλι στα ίδια, είτε το ήθελες είτε όχι.
Χιλιοειπωμένα, απορώ πως εσύ josh γράφεις αυτά που γράφεις αφού ξες που θα καταλήξουν......
Τέσπα, άποψή σου είναι, όχι οικουμενική αλήθεια.

Ο Ζίφκο γιατί από εκεί άρχισε η κουβέντα, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα μείνει.

Ωστόσο για χάρη της κουβέντας, θα έπρεπε να πιάσουμε....ολισθικά.... :mrgreen: ..... το θέμα του 2ου τερματοφύλακα.
Εκεί που με την κατάσταση των γηγενών, η θέση θέλει Έλληνα.
Οι επιλογές ελάχιστες.
Εγώ σου εξήγησα έναν λόγο που μπορεί να θέλουν παραμονή Ζίφκο.
Όχι γιατί τον θεωρούν καλύτερο από Λοντίγκιν ή Τσιφτσή, αλλά γιατί θεωρούν καλύτερους από αυτούς τους Ταλι & Μπαλω.
Εσύ αμέσως γύρισες την κουβέντα στις εμμονές του εμμονικού Λουτσέσκου.

Οκ, όμως έτσι κουβέντα δεν γίνεται.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ευχαριστώ constadine.
Νομίζω πως ο Κρεσπο δεν είπε ούτε εννοούσε ότι ο Λουτσεσκου έχει πρόβλημα στην ενσωμάτωση νέων παικτων.

Με πρόλαβε κι ο ginola, το ίδιο πράγμα λέμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”