Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αρχισαν οι σειρηνες για Τζουρισιτς. Νατος και ο 30αρης. Πατερ αλαλα τα χειλη των ασεβων
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ physical και θελει δυναμη. Όπως λέει και ο rainmaker τεχνικα είναι της πλακας τελείως.
Πιστεύω γιατί η νοοτροπία είναι νικη έστω και με μισο-0 και ας μπει με αυτογκολ. 2 φάσεις ολο το ματς. Και να κλεψω το γιο μου στο ταβλι.
Δε νοιάζεται κανείς να δει ποδόσφαιρο θέαμα. Άμυνα ξυλο και να κλεψω το ματς.
Γι αυτό βγάζουμε κάποια καλά μπακ σα χωρα αλλά δεν υπάρχει ελληνας ποδοσφαιριστής να μπορεί να κάνει μια ντριπλα. Ελληνας και εξτρέμ είναι αντωνυμα
Πιστεύω γιατί η νοοτροπία είναι νικη έστω και με μισο-0 και ας μπει με αυτογκολ. 2 φάσεις ολο το ματς. Και να κλεψω το γιο μου στο ταβλι.
Δε νοιάζεται κανείς να δει ποδόσφαιρο θέαμα. Άμυνα ξυλο και να κλεψω το ματς.
Γι αυτό βγάζουμε κάποια καλά μπακ σα χωρα αλλά δεν υπάρχει ελληνας ποδοσφαιριστής να μπορεί να κάνει μια ντριπλα. Ελληνας και εξτρέμ είναι αντωνυμα
-
montekristo
Για δώσε infoaivas19 έγραψε:Αρχισαν οι σειρηνες για Τζουρισιτς. Νατος και ο 30αρης. Πατερ αλαλα τα χειλη των ασεβων
Είμαι σίγουρος ότι ο λουτσέσκου τα λέει αυτά για τον Ελλήνικο πρωτάθλημα απο την όψη την δική του και του ΠΑΟΚ και όχι αντικιμενικά σε σύγκριση με άλλα πρωταθλήματα. Φυσικά το πρωτάθλημα της ελλάδας θα είναι δυσκολότερο για τον ΠΑΟΚ απο ότι είναι το πρωτάθλημα της ουκρανίας για την Σαχτάρ η το πρωτάθλημα της αυστρίας για την Σαλσμπούργκ.
Τιποτα ιδιαιτερο, σελιδα στο ινστα paok news official το ανεβασε αλλα ειπωθηκε και εδω μεσα απο συνοπαδοmontekristo έγραψε:Για δώσε infoaivas19 έγραψε:Αρχισαν οι σειρηνες για Τζουρισιτς. Νατος και ο 30αρης. Πατερ αλαλα τα χειλη των ασεβων
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο δύσκολο και στο ποιοτικό.
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο μπορεί να μην είναι ποιοτικό αλλά είναι δύσκολο Και αυτό φαίνεται και από πολλούς παίκτες οι οποίες έρχονται με περγαμηνές και με πολύ καλή παρουσία στα πρωταθλήματα τους... βλέπε στην δική μας περίπτωση πχ μουργκ ή Ροντρίγκο κ.α και εδώ δυσκολεύονται να προσφέρουν και να προσαρμοστουν.
Από την άλλη ο Σβαμπ ο οποίος έρχεται και αυτός από το ίδιο πρωτάθλημα και από την ίδια ομάδα και ήταν εξίσου σημαντικός για την ομάδα του και για το πρωτάθλημα, μπόρεσε και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και εύκολα στα ελληνικά δεδομένα γιατί τα ατομικά του χαρακτηριστικά ( δύναμη, προσωπικότητα, ποδοσφαιρική ευφυΐα) ταιριάζουν και είναι απαραίτητα για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται και θέλει να επιτύχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο μπορεί να μην είναι ποιοτικό αλλά είναι δύσκολο Και αυτό φαίνεται και από πολλούς παίκτες οι οποίες έρχονται με περγαμηνές και με πολύ καλή παρουσία στα πρωταθλήματα τους... βλέπε στην δική μας περίπτωση πχ μουργκ ή Ροντρίγκο κ.α και εδώ δυσκολεύονται να προσφέρουν και να προσαρμοστουν.
Από την άλλη ο Σβαμπ ο οποίος έρχεται και αυτός από το ίδιο πρωτάθλημα και από την ίδια ομάδα και ήταν εξίσου σημαντικός για την ομάδα του και για το πρωτάθλημα, μπόρεσε και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και εύκολα στα ελληνικά δεδομένα γιατί τα ατομικά του χαρακτηριστικά ( δύναμη, προσωπικότητα, ποδοσφαιρική ευφυΐα) ταιριάζουν και είναι απαραίτητα για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται και θέλει να επιτύχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα
Παγώνει του Κοταρσκι, ενδιαφέρον για Σβίλαρ..λέει η γνωστή σελίδα στο f/b…
δεν διεκδικω δαφνες,κατι ακουσα και το μοιραστηκα με συνοπαδους στο φορουμaivas19 έγραψε:Αρχισαν οι σειρηνες για Τζουρισιτς. Νατος και ο 30αρης. Πατερ αλαλα τα χειλη των ασεβων
μπορει και να μη γινει,οπως δεν εγινε του τζιοβινκο το καλοκαιρι,που και παλι το μοιραστηκα εδω μεσα
κατι που το ξερανε καποι μπλε-κοκκινοι,αλλά ηταν δεσμευμενοι να μη το πουν
οπως και με την αφιξη του Ιβαν που το ειπα εδω και με λεπτομερειες
και οι επαγγελματιες αρδ το πηραν χαμπαρι την αλλη μερα
βεβαια εκανα και την πατατα με τον κροατη της ξανθης τοτε με την καραντινα
βασικα επειδη λεγονται πολλοι παπαδες στην μεταγραφικη περιοδο
οταν μαθαινω κατι και δεν υπαρχει θεμα το μοιραζομαι
μου την δινει ομως οταν βγαινουν καποιοι τραχαναδες και ειρωνευονται
καλη ωρα το πουλι που με ειρωνευτηκε προχθες
τεσπα εγω θα μοιραζομαι οτι ακουω
Και πολυ καλα θα κανεις. Δωσε τον «παπα» παπα μου στο φορουμ και μη σε νοιαζει τιποτα.
Ο βαθμός δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος είναι αντιστρόφως ανάλογος της αξίας του. Οι περισσότεροι "έμπειροι" ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με προσχηματικο τρόπο κι όχι ποδοσφαιρικό τρόπο. Η κατασπατάληση του διαθέσιμου αγωνιστικού χρόνου μέσα από φάουλ ή προσποιούμενους αγωνιστικούς τραυματισμούς αφαιρεί πλήρως την δυνατότητα κανονικών ποδοσφαιριστών να βρουν πραγματικό αγωνιστικό Ρυθμό. Ενώ συνήθως και οι οπαδοί περιμένουν από τον διαιτητή να σφυρίζει τα πάντα κάνοντας πάντα συμψηφισμους για το αν ο διαιτητής σφύριξε το ίδιο πράγμα δύο φάσεις πριν. Είναι σαν είσαι σε έναν άθλιο δρόμο κι να θέλεις να τρέξεις αλλά πέφτεις συνεχώς σε λακούβεςNikLiverpool έγραψε:Μεταγραφές δε μπορώ να σχολιάσω γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία.
Αν δεν πέσουν οι υπογραφές αυτά περί κλεισμενων τα ακούω βερεσέ.
Ένα σχόλιο όμως δεν μπορώ να κρατηθώ, θα το κάνω.
Αυτό ρε παιδιά που όλα τα πρωταθλήματα είναι κατώτερα από το ελληνικό και οι παίκτες δεν έχουν επίπεδο για να ανταπεξέλθουν να το κοιτάξετε λίγο.
Μ αυτά που διαβάζω ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι στο Λίβερπουλμανια.
Της πλάκας πρωτάθλημα είναι το ελληνικό, ξεκολλάτε.
- NikLiverpool
Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι της πλάκας γιατί απλά δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Πόσα λεπτά ανά αγώνα είναι καθαρός ποδοσφαιρικό χρόνος? Όλο φάουλ, κλάψα και διακοπή της ροής του αγώνα.
Τεχνική? Λολ. Ξύλο, δύναμη και slow motion.
Το ότι ξένοι δεν μπορούν να προσαρμοστουν δεν σημαίνει ότι είναι υψηλό το επίπεδο. ( μη μου πείτε για τον Τέιλορ Οκ?)
Το επίπεδο φαίνεται απο το τι ποδοσφαιριστές εξάγουμε ως χώρα. Μπακ επί των πλείστων που διακρίνονται για δυναμικό παιχνίδι. Να δω έναν Έλληνα να κατεβάζει την μπάλα με τη μία. Κοντρόλ με το καλάμι. Όσον αφορά ντρίμπλα άγνωστη έννοια.
Τεχνική? Λολ. Ξύλο, δύναμη και slow motion.
Το ότι ξένοι δεν μπορούν να προσαρμοστουν δεν σημαίνει ότι είναι υψηλό το επίπεδο. ( μη μου πείτε για τον Τέιλορ Οκ?)
Το επίπεδο φαίνεται απο το τι ποδοσφαιριστές εξάγουμε ως χώρα. Μπακ επί των πλείστων που διακρίνονται για δυναμικό παιχνίδι. Να δω έναν Έλληνα να κατεβάζει την μπάλα με τη μία. Κοντρόλ με το καλάμι. Όσον αφορά ντρίμπλα άγνωστη έννοια.
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι εδώ δεν είναι τοπικ για να σχολιάσετε το πρωταθλημα το ξέρετε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ πες μας για το σκάουτινγκ που εκανες στη Μυκονο και ασε τα σαπια περι οφτοπικ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το περίεργο είναι ότι δεν βγαίνει τίποτα απολύτως για τις θέσεις μεσοεπιθετικών που τόσο πονάμε και ψάχνουμε 3 παίκτες , 2 βασικούς ! Αντε ρε θα σκάσουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Μήπως αναφέρονται στο γυναικείο χάντμπολ και στη Νεντα Τζούρισιτς;aivas19 έγραψε:Αρχισαν οι σειρηνες για Τζουρισιτς. Νατος και ο 30αρης. Πατερ αλαλα τα χειλη των ασεβων
27 είναι το κορίτσι, μια χαρά εργαλείο.