Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Το πρόβλημά μας δεν είναι ο Zivko Zivkovic αλλά, μεταξύ άλλων, οι Taylor και Murg. Και οι δύο έχουν συμβόλαια μέχρι την 30.06.2024. Επομένως για να τους ξεφορτωθούμε ή πρέπει να πληρώσουμε, ή να βρεθούν ομάδες που θα τους πάρουν, δωρεάν, αλλά θα τους πληρώνουν και τον μισθό που έχουν στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω πώς θα την βγάλουμε καθαρή...
Ο Ζίφκο αν θα ανανεώσει θα είναι 100% λάθος της ΠΑΕ.
Ο Ζίφκο αν θα ανανεώσει θα είναι 100% λάθος της ΠΑΕ.
Ο Μουργκ ευκολα ή δυσκολα θα βρει ομαδα στην Αυστρια. Ο Τειλορ μπορει ανετα να παει σεζον Μυκονο που ζητανε προσωπικο απεγνωσμενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιο ενδεδειγμένη λύση από τον Λοντίγκιν ως δεύτερος θεωρώ πως δεν υπάρχει.
Αρχικά είναι αρκετά έμπειρος, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα, θα πάρει αγώνες σε μας, σε καλή ηλικία για τερματζή και νομίζω πως έχει και ελληνική υπηκοότητα για το ζήτημα της πλήρωσης των θέσεων των Ελλήνων, αν δεν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος φίλος.
Και σίγουρα αναβάθμιση ως μπακ απ.
Οντως ανεξήγητη η όποια επιλογή ανανέωσης του Ζίβκοβιτς.
Αρχικά είναι αρκετά έμπειρος, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα, θα πάρει αγώνες σε μας, σε καλή ηλικία για τερματζή και νομίζω πως έχει και ελληνική υπηκοότητα για το ζήτημα της πλήρωσης των θέσεων των Ελλήνων, αν δεν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος φίλος.
Και σίγουρα αναβάθμιση ως μπακ απ.
Οντως ανεξήγητη η όποια επιλογή ανανέωσης του Ζίβκοβιτς.
Να πληρώσεις και να σπάσεις συμβόλαια αν δεν βρουν ομάδες. Τι να κάνουμε, τα λάθη πληρώνονται.
Έτσι και αλλιώς δεν θα υπολογίζονται.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ραζβαν να περάσει 2η σεζόν την ψυχοφθόρα διαδικασία να προσπαθεί να ενσωματώσει και να πάρει πράγματα από Τευλορ και Μουργκ
Όσο για τον Ζιβκο τα έχουμε πει 1000 φορές. Ένα κανονικό δεύτερο τέρμα οπωσδήποτε! Το έγραψα και χθες. Ας είναι και ο Μελισας
Να ξέρεις ότι στα 5-10 παιχνίδια που θα χρειάζεται δεν θα έχεις στο τέρμα έναν παλαίμαχο
Έτσι και αλλιώς δεν θα υπολογίζονται.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ραζβαν να περάσει 2η σεζόν την ψυχοφθόρα διαδικασία να προσπαθεί να ενσωματώσει και να πάρει πράγματα από Τευλορ και Μουργκ
Όσο για τον Ζιβκο τα έχουμε πει 1000 φορές. Ένα κανονικό δεύτερο τέρμα οπωσδήποτε! Το έγραψα και χθες. Ας είναι και ο Μελισας
Να ξέρεις ότι στα 5-10 παιχνίδια που θα χρειάζεται δεν θα έχεις στο τέρμα έναν παλαίμαχο
- sourmenetes
- Moderator
ΑΝ ΔΕ ΦΈΡΟΥΝ ΆΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΆΚΙΑ!Gospi έγραψε:Δηλαδη αν δεν φυγει θα ρισκαρουν τους κοπους μιας χρονιας με δευτερο τον Ζιφκο? Αν δεν φυγει να φερουν αλλον για δευτερο και να τον στειλουν τον Ζιφκο στον ΠΑΟΚ Β. Καθε χρονο πρεπει να κανουμε και απο ενα εγκληματικο λαθος?sourmenetes έγραψε:Δε νομίζω ότι κάποιος εισηγείται το να μείνει.obanebane έγραψε:
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο,θα είναι λάθος ανάλογο της απόκτησης του Τέιλορ, αστείος παίχτης που πιάνει και θέση ξένου.
Θεωρώ ότι σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να φύγει.
Απλά δώσανε κάποιες πληροφορίες μέχρι ένα σημείο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή το 3μερο ήμουνα στη Μυκονο δεν μου το πες να κάνω κανένα κονε..Gospi έγραψε:Ο Μουργκ ευκολα ή δυσκολα θα βρει ομαδα στην Αυστρια. Ο Τειλορ μπορει ανετα να παει σεζον Μυκονο που ζητανε προσωπικο απεγνωσμενα.
Παικτες σαν τον Τειλορ ειναι αυτοι που παρασερνουν φιλους και γραφουν πως με 400.000 δεν βρισκεις παικτες...Οταν τον παικτη των 50.000 εμεις τον πληρωνουμε 400.000 εχουν αδικο?
Tι συμβολαιο λετε να ζηταει ο Λοντιγκιν, για να ερθει σαν δευτερος (αν θελει κιολας να ειναι δευτερος) στον ΠΑΟΚ;
Oταν ο θεωρητικα πρωτος σου ειναι ενας πιτσιρικας 22 χρονων με μονη γεματη χρονια στη Γκοριτσα ο δευτερος δεν ειναι ακριβως δευτερος.Μπορει ανετα να νιωθει οτι μπορει να διεκδικησει θεση βασικου αν πιστευει στον εαυτο του.Ο Λοντιγκιν λογικα μονο λογο για να μην ερθει στον ΠΑΟΚ μπορει να βρει σε πιθανη προταση απο εξωτερικο.
Πιστεύεις ότι ο Τέιλορ παίρνει 400.000;
Αυτά τα ποσά είναι δρακοι των δημοσιογραφων.
Αυτά τα ποσά είναι δρακοι των δημοσιογραφων.
Ναι οκ. Αλλα προφανως αν αυτον τον 22χρονο ο αθλητικος διευθυντης τον πιστευει πολυ και θελει να τον "μεγαλωσει" για να βγαλει κερδος η ομαδα με μια πωληση του αργοτερα, ο Λοντιγκιν και ο καθε Λοντιγκιν θα πρεπει να συμβιβαστει με την θεση του δευτερου αρχικα τουλαχιστον.joshua έγραψε:Oταν ο θεωρητικα πρωτος σου ειναι ενας πιτσιρικας 22 χρονων με μονη γεματη χρονια στη Γκοριτσα ο δευτερος δεν ειναι ακριβως δευτερος.Μπορει ανετα να νιωθει οτι μπορει να διεκδικησει θεση βασικου αν πιστευει στον εαυτο του.Ο Λοντιγκιν λογικα μονο λογο για να μην ερθει στον ΠΑΟΚ μπορει να βρει σε πιθανη προταση απο εξωτερικο.
Τωρα αν χρειαστει μεσα στην σεζον για τους χ,ψ λογους να γινει πρωτος, ειναι αλλο θεμα.
5ψηφιο παίρνει.Αλλα δεν γίνεται να το πουν γιατι δεν θα ακουστεί καλά στο αυτί του οπαδου.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει καμία λογική η παραμονή Ζίφκο. Ο Λοντίγκιν που αναφέρθηκε εδώ μέσα είναι πολύ καλύτερη περίπτωση.