Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μπαι δε γουέι αυτη την εβδομαδα δεν ειναι η ενημέρωση απο τον Μπότο για τα μεταγραφικά;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως εμένα από τους παίκτες που φημολογείται πως κλείσαμε με ψήνουν πολύ οι τρεις (Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Σοάρες). Ο Νάσμπεργκ από την άλλη δεν μου γεμίζει το μάτι...

Ειδικά ο Κουαλιάτα ελπίζω να είναι αυτό που ζητούσαμε από παλιά. Ένας αληταράς λατίνος στο 10 που θα κερνάει σακούλες τους αντιπάλους. Να δούμε επιτέλους λίγο θέαμα στην Τούμπα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

alexgarcia6 έγραψε:
maceio έγραψε:Μάλλον ότι έχει υψηλή οψιον , ότι είναι παικταράς σεν νομίζω να το αμφισβητεί κανεις π
Οποτε ακουω για οψιον και ολιβειρα, θυμαμαι την φημη για ανταλλαγη ζαμπα-ολιβειρα το 2019 και ξενερωνω μονος μου …
Εγώ με θυμάμαι να αναρωτιέμαι γιατί τελικά πήρανε έναν άσημο 22 χρόνο κολομβιανό αντί του ζαμπα …
Τελικά αυτός ήταν ο Louiz diaz….
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ ξέρω ότι ο πριγιο πάει βαζελο..ρε τι τραβαμε
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπα ο Πριγιο δεν θα παει βαζελο,μετα τις εξωτικες διακοπες σε Αραβια και Αυστραλια,εχει κλεισει για Yokohama Fighters,εχω inside info απο τον ξαδερφο του Μιγιαγκι.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Demir έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
maceio έγραψε:Μάλλον ότι έχει υψηλή οψιον , ότι είναι παικταράς σεν νομίζω να το αμφισβητεί κανεις π
Οποτε ακουω για οψιον και ολιβειρα, θυμαμαι την φημη για ανταλλαγη ζαμπα-ολιβειρα το 2019 και ξενερωνω μονος μου …
Εγώ με θυμάμαι να αναρωτιέμαι γιατί τελικά πήρανε έναν άσημο 22 χρόνο κολομβιανό αντί του ζαμπα …
Τελικά αυτός ήταν ο Louiz diaz….
Σε ενα παραλληλο συμπαν, πηραν το ζαμπα και εμεις ξεκινησαμε την σεζον 19/20 με λουιζ ντιαζ, σερτζιο ολιβειρα και λουτσεσκου στον παγκο…
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Για τον Πριγιο θα γίνει χαμός εντός των τειχών και ανάλογα με τις εξελίξεις. Ο βαζελος είναι στο παιχνίδι αλλά δεν παίζει μονος του. Ο μόνος εκτός παιχνιδιού είμαστε εμείς. Εχουμε αλλεργία σε φορ που βάζουνε πανω απο 10 γκολ τη χρονιά! ΠΑΕ και οπαδοί!!! Εδω το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ηταν ο Ακπομ, οπως γραφοταν απο πολλους εδω μεσα θα επαναλαβω...
:opaokara:
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Πάλι διακρίνω έναν πανικό. Το ότι δεν θα ξοδέψουν λεφτά δεξιά και αριστερά μόνο θετικό το βρίσκω. Εκτός αν προτιμάτε τις εποχές που σκάγαμε 3.5 μύρια για Εσίτι, άλλα τόσα για Τσόλακ και 3 μύρια για Αουγκούστο (που τότε δεν τα άξιζε) ενώ μοιράζαμε συμβόλαια του εκατομμυρίου σε κάτι Χατσερίδηδες... Για κάποιους είναι τόσο στενά συνυφασμένη η επιτυχία με το πόσα λεφτά θα ξοδέψει ο Ιβαν... Για την ιστορία, οι κολώνες της ομάδας του νταμπλ ήταν σχεδόν όλες παίκτες που ήρθαν ελεύθεροι (Κρέσπο, Ματος, Κανιας, Σάκχοφ, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο και σίγουρα ξεχνάω κάποιον ακόμα).

Αν με ρωτάτε, προτιμώ χίλιες φορές να έρχονται παίκτες σαν τον Μακ και τον Γκάρι με 300 χιλ. παρά να χρειάζεται να πληρώνω τους Εσίτιδες και τους τους Τσολακίδιδες αυτού του κόσμου. Ναι, τα λεφτά πολλές φορές παίζουν ρόλο αλλά δεν λένε πάντα και την αλήθεια. Δυστυχώς, κάποιοι νομίζουν πως αν ένας παίχτης κοστίζει πολλά πάει να πει πώς είναι και καλός. Και διαβάζω κάποια πολύ απαισιόδοξα σχόλια (όχι μόνο εδώ φυσικά), ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να είμαστε αισιόδοξοι αν σκεφτούμε πώς για πρώτη φορά έχουμε ένα σπουδαίο δίδυμο να τρέχει τα της ομάδας. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία σου και ένας ποδοσφαιράνρθωπος με περγαμηνές, εμπειρία και όρεξη στη θέση του ΤΔ.

Ψυχραιμία μάγκες, έχει πολύ ζουμί ακόμα η μεταγραφική περίοδος. Ούτε όλοι οι καλοί ελεύθεροι θα τρελαίνονται να έρθουν στο Ελλαδιστάν από τόσο νωρίς, ούτε οι ομάδες να πουλήσουν από τώρα...
Raja

Δημοσίευση από Raja »

sic-4 έγραψε:
Raja έγραψε: ....
Ο Τάχατος παίζει πολύ καλά και αριστερά, πράγμα που του δίνει με άνεση τον ρόλο του μπαλαντέρ για τα άκρα της άμυνας.
....
Αρα ο Βιερινια δεν θα πρεπει να παραμεινει ουτε ως 5ος μπακ-μπαλαντερ μια και θα μπορουσε να παρει ο μικρος αυτον τον ρολο και να βοηθηθει στην εξελιξη του.
Παντού χωράει... ακόμα και στο κέντρο της φωτογραφίας της μόνιμης πρωταθλητριας Ελλάδος ;)

Αγωνιστικά παίζει σε αρκετές θέσεις. Η αίσθηση μου ειναι πως του χρόνου θα παίξει λίγο και θα σταματήσει, να φοράει τα κοντά σορτσάκια, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Αυτό τουλαχιστον εύχομαι.
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Napoli4 έγραψε:Πάντως εμένα από τους παίκτες που φημολογείται πως κλείσαμε με ψήνουν πολύ οι τρεις (Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Σοάρες). Ο Νάσμπεργκ από την άλλη δεν μου γεμίζει το μάτι...

Ειδικά ο Κουαλιάτα ελπίζω να είναι αυτό που ζητούσαμε από παλιά. Ένας αληταράς λατίνος στο 10 που θα κερνάει σακούλες τους αντιπάλους. Να δούμε επιτέλους λίγο θέαμα στην Τούμπα
Πολύ ωραίο αυτο που λες για τον Νικολάς. Αν μπορεί να παίξει και αριστερά ψευτοακραίος θα τον αγαπήσει ο κόουτς και σε δυο τρια χρόνια ονειρεύομαι Κουαλιάτα-Ντέλια-Βιερίνια (Ο Αντρέ δεν θα σταματήσει ποτέ) και αιχμή Κούτσια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Non paper απο την ΠΑΕ για απόκτηση εκτός από των 4αρων θεωρητικά κλεισμένων,άλλων 5 μεταγραφών,ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τους 4 παλιούς που περιμένουμε απαντήσεις.
Και άλλο στόπερ λένε,δύο εξτρέμ,10αρι επιθετικός και τερματοφύλακας.
Αν ισχύσουν τα παραπάνω και αντικαθιστούμε όποια απώλεια βασικού,τότε είμαστε καλά.
Επίσης αν ισχύσουν τα παραπάνω.
Πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την αποχώρηση των,Μιχαι,Τέιλορ,Μουργκ και ίσως Τσολακ.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Λογικη η κίνηση για επιπλεον στοπερ με δεδομενο οτι ο Μιχαηλίδης μπορει να πιασει Δεκέμβριο μεχρι να φορμαριστει μετα απο χιαστους.

Λογικα κατι θα παιζει και με Ζαμπα/Καντουρι αφου θα παρουν και δευτερο 10αρι.
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Χαιρομαι πολυ που ειναι στο πλανο η αποκτηση φορ. Ο Ολιβειρα φετος δεν εβγαλε 90λεπτο και δεν μπορεις να βασιστεις πανω του αφου δεν ξερεις πως θα γυρισει (οχι οτι και πριν ηταν κανας κιλερ απλα ηταν ψιλο-κανονικο φορ) και ο τσολακ δεν ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ αν και φιλοτιμος.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ είχα πει απο πέρσι τα χριστουγεννα για ανάγκη απόκτησης άνω των 10 παιχτών, έως κ 18 αν αποφασίσει η ΠΑΕ να απαλλαγεί με κάθε κόστος παίχτες βαρύδια (πχ μουργκ, καντούρης, τέιλορ, κτλ).
Βλέπω τα νούμερα πλησιάζουν.

Έχω ποδοσφαιρικό μάτι.
Τσέπη ποδοσφαιρική δεν έχω.

Τα ξαναγράφω εδώ:
Τέρμα: μεταγραφή, μεταγραφή, Ταλιχμανίδης
Δεξί μπακ: Λύρατζης, Σάστρε
Κέντρο άμυνας : Ίνγκασον, Μεταγραφή, Δανεικός (έως να επιστρέψει ο Μιχαηλίδης) Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης (όταν με το καλό επιστρέψει)
Αριστερό μπακ: Μεταγραφή, Μεταγραφή, Βιερίνια (σημαιοφόρος)
Αμυντικά χαφ: Μεταγραφή, Τσιγγάρας, Φελίπε, Κούρτιτς, Αουγκούστο (ή μεταγραφή αν αποχωρήσει, πουληθεί, κτλ)
επιθετικά χαφ: Μεταγραφή, Μεταγραφή
δεξί εξτρέμ: Ζίβκο, μεταγραφή
αριστερό εξτρέμ: μεταγραφή, μεταγραφή, Ντέλιας
Επιθετικός: μεταγραφή, μεταγραφή, μεταγραφή, Κούτσιας

15 με 18 παίχτες, για να ξεκινήσει ο Τζένεραλ με πλήρες ρόστερ την προετοιμασία.

Προϋποθέτει να πουληθούν, δοθούν, αποχωρήσουν ή κάθονται για ΠΑΟΚ Β' ή για διακοπές τύπου Βέλμπρουν οι: Καντούρης, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Τέιλορ.
In Boto we trust....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

FreeWatcher έγραψε:Για τον Πριγιο θα γίνει χαμός εντός των τειχών και ανάλογα με τις εξελίξεις. Ο βαζελος είναι στο παιχνίδι αλλά δεν παίζει μονος του. Ο μόνος εκτός παιχνιδιού είμαστε εμείς. Εχουμε αλλεργία σε φορ που βάζουνε πανω απο 10 γκολ τη χρονιά! ΠΑΕ και οπαδοί!!! Εδω το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ηταν ο Ακπομ, οπως γραφοταν απο πολλους εδω μεσα θα επαναλαβω...
:opaokara:
Έχεις καμια φωνή ότι ο Πρίγιο εξετάζεται από κάποιον άλλον εκτός του βαζελου (έτσι γράφτηκε δλδ))
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”